اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.
اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.
تا اونجایی که من تو بروشور ایرانسل دیدم:
خرمشهر-یزد-دامغان-شاهرود-کاشان-نظرآباد-هشتگردو...
به زودی:
اصفهان-کرمان-بندرعباس-کازرون-اهواز و...
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-دهگلان-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-آستارا-تاکستان-شازند-رامهرمز-گرمسار-نطنز-صومعه سرا-بندرعباس-
به زودی شهرهای: -سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-کازرون-مرودشت-بوشهر-کرمان-مهران-قصرشیرین-
Last edited by arminarsalan; 26-10-2007 at 01:01.
من هم اعتباری دولتی دارم هم ایرانسل .با اینکه ایرانسل تو شاهین شهرراه افتاده ترجیح میدم از دولتی استفاده کنم چون به صرفه تره
مطمئن باشین ایرانسل پیشرفت میکنه ولی اگه تعرفه رو کم کنه بهتره.
به امیدروزی که ضریب نفوذتلفن همراه درکشوربه بالای %50برسه.
این اطلاعات مطمئنی درسته ؟ آستارا که خیلی وقته راه افتاده
ولی اینطور که نشون میده بیشتر داره میره روی جنوب
اینجا هم همینه
این همه آنتن تو تهران زدن خوب چندتا هم بیاد این بالاها بزنن!
با سلام
من در بهبهان هستم در استان خوزستان
ايرانسل در اينجا آنتن مي ده ولي فعلن نوشته عدم دسترسي به شبكه گفتن كه 18 شهريور يعني فردا ببينيم و تعريف كنيم
با تشكر
قبول دارم. اگه تعرفه ايرانسل پايين بياد عالي ميشه. اونوقت منم ديگه از موبايل دولتي استفاده نميكنم.
تو بروشور من نوشته شهرهای آستارا - شازند و تاکستان هم انتن میدن. پس به زودی نیست !
البته ایرانسل تعرفه هاش کمتره ها از اعتباری دولتی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)