تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 111 اولاول ... 3539399100101102103104105106107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا ديگه مثل اينكه وقتشون خيلي با ارزشه كه به آپديت سايت هم نمي رسه
    حالا چه شهر هايي اضافه شدن بگو ما هم بدونيم
    تا اونجایی که من تو بروشور ایرانسل دیدم:
    خرمشهر-یزد-دامغان-شاهرود-کاشان-نظرآباد-هشتگردو...
    به زودی:
    اصفهان-کرمان-بندرعباس-کازرون-اهواز و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-دهگلان-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-آستارا-تاکستان-شازند-رامهرمز-گرمسار-نطنز-صومعه سرا-بندرعباس-

به زودی شهرهای: -سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-کازرون-مرودشت-بوشهر-کرمان-مهران-قصرشیرین-
    Last edited by arminarsalan; 26-10-2007 at 01:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من هم اعتباری دولتی دارم هم ایرانسل .با اینکه ایرانسل تو شاهین شهرراه افتاده ترجیح میدم از دولتی استفاده کنم چون به صرفه تره
    مطمئن باشین ایرانسل پیشرفت میکنه ولی اگه تعرفه رو کم کنه بهتره.

به امیدروزی که ضریب نفوذتلفن همراه درکشوربه بالای %50برسه.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-وبسیاری ازشهرهای دیگر
    به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین-
    این اطلاعات مطمئنی درسته ؟ آستارا که خیلی وقته راه افتاده
    ولی اینطور که نشون میده بیشتر داره میره روی جنوب

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.
    اینجا هم همینه
    این همه آنتن تو تهران زدن خوب چندتا هم بیاد این بالاها بزنن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من در بهبهان هستم در استان خوزستان
    ايرانسل در اينجا آنتن مي ده ولي فعلن نوشته عدم دسترسي به شبكه گفتن كه 18 شهريور يعني فردا ببينيم و تعريف كنيم
    با تشكر

داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من هم اعتباری دولتی دارم هم ایرانسل .با اینکه ایرانسل تو شاهین شهرراه افتاده ترجیح میدم از دولتی استفاده کنم چون به صرفه تره

قبول دارم. اگه تعرفه ايرانسل پايين بياد عالي ميشه. اونوقت منم ديگه از موبايل دولتي استفاده نميكنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-وبسیاری ازشهرهای دیگر
    به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین-
    تو بروشور من نوشته شهرهای آستارا - شازند و تاکستان هم انتن میدن. پس به زودی نیست !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته ایرانسل تعرفه هاش کمتره ها از اعتباری دولتی !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •