عزیز دل برادر هر چه سریع تر سیمکارتتو معدوم کن وگرنه .....
میدونی که پلیس بین الملل دنبالت ؟!!!!!![]()
عزیز دل برادر هر چه سریع تر سیمکارتتو معدوم کن وگرنه .....
میدونی که پلیس بین الملل دنبالت ؟!!!!!![]()
معلومه كه سرعت خوب ميشه چون ديگه كسي استفاده نميكنه !!!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حاضريد براي باز كردن صفحه اول BBC حدود 100 تومان بديد !!!!!!
من كه اصلا غير فعالش ميكنم
خيلي بي انصافيه !!
در مورد سرعت بگم که فکر نمی کنم گوشی هایی که فقط Gprs دارند بعد از 15 ام خیلی فرق داشته باشه شاید اون موقع در حد دیال آپ بشه ولی فکر کنم گوشی هایی که Edge دارند بهتر بشه
بازم مطمئن باشید تعرفه اوپراتور اول خیلی بیشتر از ایرانسل میشه.
ضمناً فکر کنم گفته بودن ام ام اس ات 10 اردیبهشت مجانیه.
درون mms من تا حالا عکس هایی با فرمت gif و jpg گذاشتم و همچنین فیلم با فرمت 3gp ولی آهنگ mp3 و mid رو اصلا گوشی من (6680) اجازه وارد کردن در mms نمیده، ولی یکی از آشنایان با گوشی موتورولاآهنگ برام فرستاده بود !! فکر کنم wav بود، یکیش هم mid ولی گوشی من اصلا نمیفرسته !!!
ولی بچه ها فکر کنم اشتباه محاسبه می کنید خیلی بعید است این رقمهایی که میگید چون اینطور باشه چرا این سیستم رو راهندازی کردن.مگر برای کارای خیخیلی خیلی خیلی ضروری امکان ندارهکسی سراغش بره
بچه ها اگه ما یک اف توی یاهو مسنجر بفرستیم تا حالا کسی حساب کرده چند کیلو میشه عزیزان.
اگه بچه ها این کارو کردن بگن خیلی ممنون میشم
تومن برادر جان ! اگه ریال بود که خیلی خوب بود دی :
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)