تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 942 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

یکی مال من رو حساب کنه
    5 گیگ چقدر پولش میشه
    عزیز دل برادر هر چه سریع تر سیمکارتتو معدوم کن وگرنه .....
    میدونی که پلیس بین الملل دنبالت ؟!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرعت که فکر کنم خوب بشه بعد 15 ولی اگه بر حسب دقیقه حساب میکردن خیییییییلی عالی میشد. ولی حیف!!!
    معلومه كه سرعت خوب ميشه چون ديگه كسي استفاده نميكنه !!!!
    شما حاضريد براي باز كردن صفحه اول BBC حدود 100 تومان بديد !!!!!!
    من كه اصلا غير فعالش ميكنم
    خيلي بي انصافيه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در مورد سرعت بگم که فکر نمی کنم گوشی هایی که فقط Gprs دارند بعد از 15 ام خیلی فرق داشته باشه شاید اون موقع در حد دیال آپ بشه ولی فکر کنم گوشی هایی که Edge دارند بهتر بشه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بازم مطمئن باشید تعرفه اوپراتور اول خیلی بیشتر از ایرانسل میشه.

ضمناً فکر کنم گفته بودن ام ام اس ات 10 اردیبهشت مجانیه.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

با سلام
    خواستم ببينم همه شما هم اين مشكل را داريد
    وقتي من يك فايل صدا را از طريق Mms ارسال ميكنم يك Mms به زبان انگليسي با مزمون زير را دريافت ميكنم
    < محتويات اين پيام با Mms انطباق ندارد و ممكن است فايل شما بزرگ باشد يا براي ترمينال شبكه نامناسب باشد>
    و من اين كار را با فايلهاي Mid, Amr و Mp3 در حجمهاي 12 و 1 و 24 كيلوبايت هم انجام دادم
    در حالي كه من عكسهاي بيشتر از 100 كيلوبايت هم ارسال كرده ام و به درستي ارسال شده است پس مشكل از حجم نيست
    فكر ميكنم مشكل از دريافت باشد چون زماني كه اين فايلهاي صوتي را به ايميلم ارسال ميكنم فايلها درست است
    و همچنين وقتي كه يك فيلم 5 ثانيه اي با فرمت 3gp و با حجم 55 كيلوبايت ارسال كردم باز هم صداي فيلم دريافتي قطع بود و فيلم به صورت چندتا فريم دريافت شد و وقتي كه به حجم فايل دريافتي نگاه كردم ديدم كه حجم فيلم دريافتي به 22 كيلوبايت كاهش پيدا كرده است
    و متوجه شدم كه Mms ايرانسل ظاهرا فقط تصاوير را دريافت ميكند چون صداها كه دريافت نميشود و صداي فيلمها قطع ميشود و به صورت چندتا اسلايد نمايش داده ميشود
    ضمنا اين كار را با دوتا گوشي سوني اريكسون و يك گوشي نوكيا هم انجام دادم ولي همچنان مشكل وجود دارد

با تشكر از راهنمايي هاي پيشاپيش شما

در ضمن بازي را فراموش نكنيد (ساعت 16:00)
    درون mms من تا حالا عکس هایی با فرمت gif و jpg گذاشتم و همچنین فیلم با فرمت 3gp ولی آهنگ mp3 و mid رو اصلا گوشی من (6680) اجازه وارد کردن در mms نمیده، ولی یکی از آشنایان با گوشی موتورولاآهنگ برام فرستاده بود !! فکر کنم wav بود، یکیش هم mid ولی گوشی من اصلا نمیفرسته !!!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

ولی بچه ها فکر کنم اشتباه محاسبه می کنید خیلی بعید است این رقمهایی که میگید چون اینطور باشه چرا این سیستم رو راهندازی کردن.مگر برای کارای خیخیلی خیلی خیلی ضروری امکان ندارهکسی سراغش بره

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

بچه ها اگه ما یک اف توی یاهو مسنجر بفرستیم تا حالا کسی حساب کرده چند کیلو میشه عزیزان.

اگه بچه ها این کارو کردن بگن خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

آقا تعرفه هاش خیلی گرونه. داره بی انصافی می کنه. روزای اول سرعت خوب بود، فیلتر هم نداشت. روز بروز بدتر شد الان حتی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که واسه دانلود برنامه های جاواس فیلتر کردن. خیلی مسخرس. من پیش خودم کیلو بایتی 1 ریال حساب کرده بودم گفتم دیگه خیلی بی انصاف باشه کیلوبایتی 3 ریال.
    من میگم یه برنامه واسه اعتراض داشته باشیم شاید ارزون تر بکنه!!!
    تومن برادر جان ! اگه ریال بود که خیلی خوب بود دی :

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!

این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض Gprs & Mms

دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •