سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
مگه رو این هم تاثیر داره ؟
فکر کنم یک اضافه شونده کوتاه باشه
سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
نمی دونم تو BC یا دی بازی بود خوندم که این مشکلاتو رفع میکنه.منم موندم چه ربطی به DLC داره.دی:سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
پدارم تو اینو خریدی؟
رمدی گفته در عرضه اولین DLC کیفیت انیمیشن ها و موشن کپچرها رو بهبود میده............. .که خوب این بهبود شامل همون DLC ها و بعد از اون ها خواهد بود و شامل خود نسخه 1 بازی نخواهد بود......... .
برای DLC ها هم دوستان عجله نکنند و تک تک نخرن ....وایسن بعد یه مدت که چند تا DLC باهم اومد و بصورت پک به فروش گذاشته شد(با قیمت پوینت ارزونتر) بخرن.
Last edited by halflife g; 19-05-2010 at 23:32.
کی گفته باگ داره ؟ بگو بیاد تا خودم جوابشو بدم .
من تو کل بازی اصلا باگ ندیدم و اینو باید بگم که از نظر گرافیکی یک بازی کامل و بی نقصه .
البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم DLC اول که در مورد بهبود های گرافیکیه مجانیه و همه میتونن دان کنن .
پ.ن :
بچه ها فردا نتایج کنکور میاد ، اگه تک رقمی بشم شیرینی میدم (مکان : دانشکده مدیریت دانشگاه تهران) ، فقط دعا کنید آبرو ریزی نشه چون همه از من انتظار رتبه 1 دارن و اگه رتبم سوت بشه آبروم میره .
خوب این DLC کی میخواد بیاد پس باری نکنیمش فعلا ؟ راستی بچه ها من اهتگ اخر episod one رو میخوام کسی لینک داره بده ؟
اولین dlc که رایگان هم خواهد بود 28 جولای در دسترس خواهد بود.
چیزی به بازی اضافه میشه ؟ یا فقط بهبود گرافیک ؟
کلا DLC ها روایت و اتفاقات شماره 1 رو از دریچه های دیگه نشون خواهد داد.... از همونجایی که موضوع در پایان شماره یک باقی مونده بود شماره 2 آغاز خواهد شد و این dlc ها ادامه دهنده پایان شماره 1 نیستن .......(حالا این توضیحی که اینا گفتن نمیدونم یعنی چی باید منتظر باشیم و ببینیم)
در مورد DLC اولی هم راستش اطلاع ندارم که چیز قابل بازی جدیدی اضافه خواهد شد یا نه.......... .
واسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون...![]()
نه داداشی.نیومده.فیک بود یا قدیمیواسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)