تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 376 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

فقط یک سوال

پیمان جان الان با این کار که ما قسمتی از فایلو داریم و اونو سید میکنیم به عنوان Leecher شناخته میشیم نه به عنوان Seeders

حالا این در Ratio تاثیری داره یا خیر ؟
    چون سایت به راحتی میتونه شناسایی کنه
    آیا ممکنه با این کار بن بشیم ؟ و یا کلا مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
    خیالت راحت باشه
    این روش به هیچ عنوان باعث بن شدن نمیشه
    بن شدن در صورتی اتفاق میوفته که شیر ریتوی شما کم باشه ولی چون شما یه تیکه از فایل رو دانلود میکنین و خیلی بیشتر از اون یه تیکه رو اپلود میکنین شیر ریتوی شما افزایش پيدا میکنه و این از بن شدن شما جلو ګیری میکنه
    من خودم از همین روش استفاده میکنم و شیر ریتویی که تو سایت ها دارم همیشه بالای 1.00 هست

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم از همین روش استفاده میکنم و شیر ریتویی که تو سایت ها دارم همیشه بالای 1.00 هست
    زنده باد پیمان جان

فقط اگر واست مقدوره یه باره دیگه بگو با کدوم سایتها بیشتر کار میکنی
    و محبوبترین سایت به نظرت کدومه
    و کلا یه خلاصه ایی از نوع فایلهای دانلودیت بگی بد نیست ...

ممنون

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

فقط اگر واست مقدوره یه باره دیگه بگو با کدوم سایتها بیشتر کار میکنی
    و محبوبترین سایت به نظرت کدومه
    و کلا یه خلاصه ایی از نوع فایلهای دانلودیت بگی بد نیست ...
    محبوت ترین هاش که تو امضام هست بیشتر از سایت های زیر اسفاده میکنم
    bitme.org واسه فایل های اموزشی
    oink.cd واسه دانلود موزیک
    torrentleech بیشتر واسه دانلود ګیم قبلا BLACKCATS-GAMERS بود که بخاطر فعال نبودن اکانتم غیر فعال شد
    rmvbusters & demonoid واسه دانلود فیلم و سریال البته از RMVBUSTER بخاطر کم حجم بودن فیلم هاش و همینطور FREELEECH بیشتر استفاده میکنم و اګه اونجا فیلمی پیدا نکنم بعد میرم سراغ DEMONOID
    demonoid واسه دانلود برنامه
    خیلی سایت های دیګه هم استفاده میکنم ولی خیلی کم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

بهترین سایت های خصوصی که شماها استفاده می کنید چیه!!!
    یعنی منظورم اینه که seed بالایی داشته باشه و با حال باشه.....
    سراغ دارید برام بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اتفاقی این سایت رو دیدم ببینید بدرد میخوره یا نه. فقط بازش کردم به نظر کامل میومد
    torrent-finder.com
    راستی انگار bitme.org فقط با دعوت نامه میشه عضو شد اگه دعوت نامش رو کسی داره یه اینویت بده ممنون میشم
    ghost2nightmare <AT> gmail <.>com

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

من اتفاقی این سایت رو دیدم ببینید بدرد میخوره یا نه. فقط بازش کردم به نظر کامل میومد
    torrent-finder.com
    راستی انگار bitme.org فقط با دعوت نامه میشه عضو شد اگه دعوت نامش رو کسی داره یه اینویت بده ممنون میشم
    ghost2nightmare <AT> gmail <.>com
    اونارو بیخال برو تو سایت Demonoid عضو شو من با کدی که پیدا کردم رفتم عضو شدم بی نظیره از هر نظر((10-20 تا کد دارم دارم اونارو هم میخورم))خیلی خوشمزه هستش.... حال میده

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض تقدیم به Gamer های عزیز!

سایت معروف و بسیار خوب تورنت که معرف تورنت بازهای عزیز هم هست منظورم Torrent-damage.net هستش یک سایت جدید تورنت برای گیمرها باز کرده که فعلا امکان عضویت توش فعاله پس هرچه سریعتر عضو بشید. یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیمان جان مرسی بابت توضیحاتی که دادی
    اما

یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
    امیر جان راجع به Ratio این سایت Torrent-Damage.net

من تا دیروز Ratio ام0.8 بود و دیشب یه فیلم دانلود کردم که آپلودی نداشت ولی الان میبینم که Ratio شده 0.4 که به نظر خیلی عجیب میاد ...
    حالا سوالم اینه واسه هر دانلودی باید سریع آپلود بذاریم یا نه نیازی نیست ؟
    آخه اگر بخواد اینجوری Ratio کم بشه که سر یک هفته با چند تا دانلود صفر میشه ؟!؟!؟1

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام.
    من می خوام Ratio خودم رو در Demonoid افزایش بدم باید چی بزارم و چطوری (واسه فردا می خوام+صبح زود)
    در ضمن در Demonoid یه سری فیلم ها هستند که بصورت (external) اگه من اینارو دانلود کنم چی میشه (فکر می کنم اگه اینارو دانلود کنم در Ratio فقط آپلود اینارو حساب میکنه یا نه؟؟؟
    خواهشا دیگه به این سوال من جواب بدی.....
    با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    به اين وبلاگ سر بزنيد 6 تا از فيلم هاي رده اول باكس آفيس رو براي دانلود گذاشته كه تورنتاش مطمئنند و با خيال راحت مي تونيد دانلود كنيد
    آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببینم شما با اینکه یه بار بخاطر تبلیغ این وبلاگ اخطار گرفتید و پستهاتون پاک شدند بازهم اومدی و اینجا تبلیغ وبلاگ میکنی بابا جون چرا نمیخوای بفهمی این کار قوانین انجمن رو زیر پا میزاره خواهشا دفعه آخرت باشه ( راستی وبلاگت واقعا پر مطلب و با محتواست )

سایت معروف و بسیار خوب تورنت که معرف تورنت بازهای عزیز هم هست منظورم Torrent-damage.net هستش یک سایت جدید تورنت برای گیمرها باز کرده که فعلا امکان عضویت توش فعاله پس هرچه سریعتر عضو بشید. یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیر جان ممنون از خبر رسانیت

امیر جان راجع به Ratio این سایت Torrent-Damage.net

من تا دیروز Ratio ام0.8 بود و دیشب یه فیلم دانلود کردم که آپلودی نداشت ولی الان میبینم که Ratio شده 0.4 که به نظر خیلی عجیب میاد ...
    حالا سوالم اینه واسه هر دانلودی باید سریع آپلود بذاریم یا نه نیازی نیست ؟
    آخه اگر بخواد اینجوری Ratio کم بشه که سر یک هفته با چند تا دانلود صفر میشه ؟!؟!؟1
    محمد حسین جان تو دیگه چرا تو که ماشالله اوستایی ؛ خوب پسر خوب حتما آپلود نداشتی که ratio پایین اومده و انتظار هم نداشته باش که ثابت بمونه فقط سه راه پیشنهاد میدم امتحان کن :
    1- لینک ترکر رو از پراپرتیز تورنت کات کن بعد ok کن بعد DHT رو فعال کن و بعد بزن استارت بشه اینطوری اگه کس یا کسانی اون تورنت رو داشته باشند که تو برنامشون DHT هم فعال باشه و فایل مورد نظر هم فعال باشه بدون اینکه ترکر میزان دانلود تو رو ثبت کنه میتونی دانلودش کنی بعد اتمام دانلود لینک ترکر رو برگردون همونجایی که بوده و DHT رو از کار بنداز و دوباره استارت اگه خوش شانس باشی و همونطور که گفتم یه کسایی اون تورنت رو داشته باشنو DHT تو برنامشون فعال باشه و فایل هم فعال میتونی اونو دانلود کنی بدون اینکه ratio تو کمترین تنزلی داشته باشه بعد از اتمام هم که گفتم اینطوری ترکر فقط آپلود هاتو ثبت میکنه ؛ ولی اگه موقع دانلود بدون ترکر به مشکل برخوردی و نتونستی دانلود کنی باید لینک رو برگردونی سرجاش و چاره ای جز طی کردن روال عادی نداری
    2- جلوی فوروارد شدن پورتتو بگیری و فایل رو دانلود کنی بعد دانلود موقع آپلود دوباره بزاری پورتت فوروارد کنه اینطوری بازهم بدون اینکه ترکر تو رو ببینه میتونی دانلود کنی و فقط آپلود هات ثبت میشه و ratio میره بالا

توجه : این دو مورد یه اشکال دارن و اون هم اینه که سرعت دانلودت کمتر هست البته من خودم بجای اینکه 1 تورنت بزارم دانلود بشه 2 تا میزارم برا دانلود اینطوری تا حدودی افت سرعت دانلود جبران میشه و مثلا اگه قراره یک تورنت باسرعت 8 کیلو بایت دانلود بشه با قرار دادن تورنت دوم مقدار دانلود به 14 تا 16 کیلو بایت میرسه ( البته این مثال فرضیه و برای روشن شدن مطلب نوشتم ممکنه در عمل غیر از این باشه )

3- برای اینکه ترکر نتونه دانلود شما رو ثبت کنه تو سایتهایی مثل دمونوئید و امثالهم میتونی با یه ip وارد سایت بشی و تورنت رو دانلود کنی بعد از سایت لاگ آوت کنی و خارج بشی بعد با یه ip دیگه دانلود اصلیتو شروع کنی بعد اتمام دانلود لاگین کنی تو سایت یه تورنت دانلود کنی تا سایت آیپی تو رو بشناسه و بعد بزاری فایل آپلود بشه ( این روش ممکنه تو خیلی از سایتها مخصوصا سایتهای کاملا خصوصی جواب نده و ترکر اجازه دانلود به شما نده )

اینها روشهایی هستش که میتونید با سعی و خطا روش مناسب خودتونو برای بالا بردن share ratio پیدا کنید ضمن اینکه یه روش بهتر و مطمئن تر رو پیمان جان قبلا توضیح دادن و شاید برای خیلی از دوستان روشهایی که من گفتم کمی حوصله بر و سخت باشه ولی عملی هستند فقط باید سعی کنید و ببینید با کدوم روش هم راحتتر هستید و هم به نتیجه دلخواه میرسید .

برای تغییر ip میتونید از نرم افزارهای مربوطه به اینکار یا با استفاده از vpn اینکار رو انجام بدید بزودی آموزش استفاده و ساخت اکانت vpn رو برای اونهایی که آشنایی ندارن میزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •