بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
TD-LTE هیچ بسته نامحدود شبانه ای نداره .
اگر توی پوشش باشی احتمال خیلی بالا سرعت بالاتری نسبت به 4g بگیری
به نظرم ایرانسل خیلی عجله نداره واسه پوشش سراسری TD-LTE . دلیلش هم میتونه این باشه که نسبت به بقیه اوپراتورها مخصوصا همراه اول مشترک اینترنت بیشتری داره و فعلا راضیه .
یا ایرانسل یا مودمت QoS داره
مودم که برای خود ایرانسل هست و QoS ندیدم توش
از سمت ایرانسل یعنی دیتای تک تک یوزرا روشون QoS اعمال میشه؟
دو تا تست بالا برای fdd هست ظاهرا.
اینجا گروه tdd.
بلی ببخشید. من هم حواسم نبود
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان کسی Firmware جدید برای z6000 سراغ نداره ؟ چه اورجینال ایرانسل چه اصلی سازنده . من که 2000 تا شرکت چینی پیدا کردم که عینا همین مودم رو میسازن و هیچ کدوم هم جواب نمیدن
Last edited by easyacer; 04-02-2017 at 08:54.
در چند صحفه قبل قرار دادم ميتونيد استفاده كنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا همینطوره . فقط و فقط رقابت هست که باعث پیشرفت میشه . تا رایتل نبود اون دوتا (همراه اول و ایرانسل) اصلا قصد آوردن اینترنت پرسرعت رو نداشتن درحالی که کشورای دیگه چندین سال بود که این سرویس رو اورده بودن و تازه با اومدن رایتل به سرشون زد که تکونی به خودشون بدن . حالا در زمینه TD هم تا رقیبی واسه ایرانسل نیاد بعیده خودش حرکت خاصی در این باره بزنه .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)