از این دو مدل کدوم پیشنهاد میدین از نظر کیفیت تصویر و کارای
ال جی UH850 V
سامسونگ KU7350
هردو 49اینچ هستند
ممنون اگه راهنمای کنید
ال جی UH850 V
سامسونگ KU7350
هردو 49اینچ هستند
ممنون اگه راهنمای کنید
ال جی UH850 V
سامسونگ KU7350
هردو 49اینچ هستند
ممنون اگه راهنمای کنید
الجی حتما نه!سامسونگ رو نمیدونم!ولی تو لینک زیر 7970 که قاعدتا باید مدل بالاتر از 7350 باشه رو تایید نمیکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الجی حتما نه!سامسونگ رو نمیدونم!ولی تو لینک زیر 7970 که قاعدتا باید مدل بالاتر از 7350 باشه رو تایید نمیکنه:
- - - Updated - - -
من آخر هفته به همراه خانواده باید به زنجان و بیجار سفر کنم به نظرتون به صرفه هست تا بانه هم برم برای خرید تی وی؟ و تا 3 ملیون چه تلوزیونی بخرم 4k باشد و اندرویدی و 49 اینچ و بالاتر بیشتر کیفیت مهم هست 3d هم داشت که چه بهتر لطفا مدل معرفی کنید
دوستان قصد خرید یه led خوب رو دارم که تا چند سال کارایی داشته باشه واسم
تا سقف 5-6 تومن می خوام هزینه کنم براش
کیفیت تصویر از همه چی برام مهمتره ، بیشتر برای دیدن فیلم های hd و کمتر 4k (چون گیرنمیاد) و البته گاهی هم بازی با کنسول
به نظر شما خمیده باشه یا تخت ؟ در مورد سه بعدی بودن هم مطمین نیستم برام کارایی داشته باشه چون اونم فیلم هاش خیلی سخت گیر میاد ظاهرا
چند مدل رو لطفا پیشنهاد بدین بهم !!!
Last edited by morteza1221; 17-05-2017 at 19:06.
دوستان قصد خرید یه led خوب رو دارم که تا چند سال کارایی داشته باشه واسم
تا سقف 5-6 تومن می خوام هزینه کنم براش
کیفیت تصویر از همه چی برام مهمتره ، بیشتر برای دیدن فیلم های hd و کمتر 4k (چون گیرنمیاد) و البته گاهی هم بازی با کنسول
به نظر شما خمیده باشه یا تخت ؟ در مورد سه بعدی بودن هم مطمین نیستم برام کارایی داشته باشه چون اونم فیلم هاش خیلی سخت گیر میاد ظاهرا
چند مدل رو لطفا پیشنهاد بدین بهم !!!
1-خمیده نگیر,4K نگیر. دو مدل FULL HD پیشنهاد منه که سه بعدی (که به نظر من فعلا مفیدتر و با حالتر از 4K هست) هم دارند:
سونی W800C
سامسونگ H6400
اگه براتون رنگ مشکی ملاک هست باید تلویزیون با پنل VA بخرین ولی اگه زیاد مهم نیست با پنل ips بخرین
همچنین سعی کنید از جدیدترین سری برند ها انتخاب کنین
صفحه تخت و منحنی هم یه انتخاب شخصیه ! ولی به نظر من تخت بهتره !
ضمنا حتما 4k بخرین چون کیفیت تلوزیون های 4k بالاتر از نسخه های قبلی هست
همچنین این تلویزیون ها قابلیت آپ-اسکیل ( افزایش رزولیشن ) دارن که بدون هیچ مشکلی میتونین فیلم های 480 یا 720 رو اجرا کنین و لذت ببرین
اگر شما اهل فیلم هستین سعی کنید تلویزیونی انتخاب کنین که پنلش 120 هرتز باشه . گول تبلیغات 1000 هرتز و ... رو هم نخورین !
در نهایت من به شما دو تا پیشنهاد دارم :
sony x850c
samsung ks9000
بهتره خودتون از نزدیک این دو تلویزیون رو ببینین و هرکدوم به دلتون نشت بخرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)