تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 104 اولاول ... 3539399100101102103104 آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شهباززاده نمی تواند قراردادش را فسخ کند اما رضاییان توانست/ تبانی در روز روشن

مسئول کمیته نقل وانتقالات سازمان لیگ اعلام کرد که مهاجم تیم استقلال نمی تواند به صورت یک طرفه قراردادش را با این تیم فسخ کند.

مصطفی شهبازی در گفت وگویی در خصوص درخواست سجاد شهباززاده برای فسخ قرارداد یک طرفه اش با باشگاه استقلال اظهار داشت: این بازیکن نمی تواند این کار را کند، چون جمله ای در قرارداد این بازیکن مبنی بر فسخ قرارداد یک طرفه گنجانده نشده است.

وی در واکنش به این سوال که شهباززاده بر اساس طلبی که از استقلال دارد، خواستار فسخ قراردادش شده است، گفت: اگر این بازیکن طلبی داشته باشد، باید به کمیته انضباطی مراجعه کند. فسخ قرارداد بر اساس مفاد قرارداد صورت می گیرد. بنابراین ما نمی توانیم قرارداد این بازیکن را فسخ کنیم، چون این بازیکن با باشگاه استقلال به توافق نرسیده است.

2. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

4. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

غیرت بعضی بازیکنان خارجی بعضی وقت ها شرف داره به بعضی بازیکنان داخلی که خیلی هم ادعاشون میشه ! یاد نیلسون هم بخیر.

بنگستون: در ذوب آهن هم به استقلال گل می زنم

وبسایت رسمی برنامه نود - مهاجم جدید تیم فوتبال ذوب آهن گفت: هواداران پرسپولیس همیشه با تشویق هایشان به من انرژی می دادند و از آنها بابت این حمایت ها ممنونم.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از کاپ، جری بنگستون مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که جزو ملی پوشان هندوراس به حساب می آید، بعد از جدایی از جمع سرخپوشان به ذوب آهن پیوست. این بازیکن امروز تست های پزشکی را برای عقد قرارداد با باشگاه اصفهانی پشت سر گذاشت.

شرایط برای ماندنم در پرسپولیس مهیا نبود
    وی در رابطه با جدایی از پرسپولیس اظهار داشت: سال گذشته در پرسپولیس حضور داشتم و خاطرات خوبی با این تیم و بازیکنان پرسپولیس داشتم. امیدوارم که هواداران نیز از من راضی بوده باشند اما شرایط برای ادامه همکاری مهیا نشد و من از پرسپولیس جدا شدم. البته هواداران پرسپولیس همیشه در قلب من باقی می مانند چون روزهای خوبی را با آنها سپری کردم.

با مشورت ذوب آهن را انتخاب کردم
    بنگستون درباره پیوستنش به ذوب آهن عنوان کرد: امسال نیز تصمیم گرفتم که در ایران بازی کنم. چند پیشنهاد از کشورهای دیگر و لیگ هندوراس نیز داشتم اما ترجیح دادم در ایران بمانم. می دانم ذوب آهن هم یکی از تیم های بسیار خوب ایران است و با مشورت هایی که داشتم، تصمیم گرفتم به این تیم بروم. ذوب آهن ۲ سال است که قهرمان جام حذفی می شود و تیم بسیار قدرتمندی است. خوشحالم که می توانم در این تیم بازی کنم.

سال قبل عملکرد بدی نداشتم
    مهاجم فصل گذشته پرسپولیس درباره اینکه از حضور در ایران راضی است، افزود: من سال گذشته که در ایران بودم همه چیز خوب بود و هواداران و مردم به من احترام می گذاشتند. به خاطر همین موضوع امسال هم این تصمیم را گرفتم که یک سال دیگر اینجا بمانم. امیدوارم امسال بتوانم گل های بیشتری بزنم و موفقیت بیشتری به دست آورم. البته فکر می کنم فصل قبل عملکرد بدی نداشتم و در اکثر زمان هایی که در بازی حضور داشتم توانسته ام عملکرد خوبی داشته باشم. امیدوارم امسال هم این موضوع تکرار شود.

با پیراهن ذوب آهن هم به استقلال گل می زنم
    بنگستون در رابطه با اینکه به واسطه گلزنی در دربی پایتخت همچنان در میان پرسپولیسی ها محبوب است، بیان داشت: من در دربی در ثانیه های پایانی موفق شدم گل بزنم و این محبوبیت مرا در بین هواداران پرسپولیس بسیار زیاد کرد. امیدوارم با پیراهن ذوب آهن هم بتوانم به استقلال گلزنی کنم. هواداران پرسپولیس همیشه با تشویق هایشان به من انرژی می دادند. از آنها بابت این حمایت ها ممنونم.

به پرسپولیس گل بزنم، خوشحالی نمی کنم
    وی در پاسخ به این سوال که وقتی به پرسپولیس گل بزند، چه عکس العملی خواهی داشت، گفت: من در ایران با تیم پرسپولیس شناخته شدم اما بازیکن ذوب آهن هستم و باید همه تلاشم را برای موفقیت این تیم کنم. اگر به پرسپولیس گل بزنم خوشحالی نخواهم کرد.

6. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

معاونت حقوقی باشگاه پرسپولیس در مصاحبه با رسانه‌ها از مفاد قرارداد رضاییان رونمایی کرده اما ظاهرا او یکی از بندهای اصلی قرارداد این بازیکن را ندیده و یا علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن آن نداشته.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایلنا، پرسپولیس از صدور آی تی‌ سی رضاییان جلوگیری خواهد کرد. این خبری بود که امروز یکی از رسانه‌ها منتشر کرد و دست به دست چرخید. پرسپولیسی‌هایی که با وجود گذشت چند روز هنوز از رفتن رضاییان و نحوه جدایی او ناراحت هستند با این خبر امیدوار شدند تا شاید بتوانند انتقامی از بازیکن سابقشان بگیرند. با این حال پی‌گیری‌ها نشان داد که این اتفاقات شدنی نیست و فقط سیاست‌های باشگاه برای تاخیر در کار رضاییان و آرام کردن فضای رسانه‌ای و افکار عمومی است.
    معاونت حقوقی باشگاه پرسپولیس در مصاحبه با رسانه‌ها از مفاد قرارداد رضاییان رونمایی کرده اما ظاهرا او یکی از بندهای اصلی قرارداد این بازیکن را ندیده و یا علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن آن نداشته. بندی که شاهکار مدیران باشگاه پرسپولیس در بستن قرارداد با بازیکن فصل گذشته راه‌آهن را به خوبی نشان می‌دهد. یکی از مسولان فدراسیون از بندی عجیب و غریب در قرارداد این بازیکن می‌گوید. بندی که مطمئنا برای مشخص شدن غیرحرفه‌ای بودن آن نیازی به تخصص نیست و هر فرد فوتبالی هم متوجه می‌شود این بند چقدر مبتدی است. «بازیکن در فصل دوم قراردادش به دلیل عدم علاقمندی می‌تواند از پرسپولیس جدا شود.»
    همچنین بندی دیگر در قراردادش وجود دارد که « این بازیکن در صورت دریافت نکردن ۴۰درصد از قراردادش می‌تواند در نیم فصل از جمع تیم جدا شود.»
    این دو بند عجیب و غریب نشان می‌دهد که رضاییان حتی در نیم فصل هم می‌‌توانسته از پرسپولیس جدا شود و اگر این اتفاق نیفتاده به گفته خودش در حق این تیم لطف هم کرده است!

=======

خاک تو سر همچین مدیریت ضعیفی با این قرارداد بستنشون ! همچین مدیریتی به هیچ دردی نمیخوره،حالا یا برا ما یا تیم های دیگه

+++++

در حالی که برای تشکیل تیم «ب» پرسپولیس هزینه و زمان زیادی صرف شده بود اما در اقدامی عجیب و با تصمیم مسئولان این باشگاه این تیم منحل شد.

در حالی که ماه‌ها برای تشکیل تیم «ب» پرسپولیس زمان صرف شد و از بازیکنان زیادی حدود 2 هزار و 500 نفر تست‌های فوتبالی گرفته شد تا بهترین بازیکنان انتخاب شوند اما در اقدامی عجیب و قابل تامل تیم «ب» باشگاه پرسپولیس از سوی مسئولان این باشگاه منحل شد.

این موضوع حتی در جلسه اخیر هیات‌مدیره جدید باشگاه پرسپولیس هم مطرح شد و در نهایت با تصمیمی که از سوی مدیران این باشگاه گرفته شده تیم «ب» منحل اعلام شد تا تکلیف بازیکنانی که مدت‌ها در تمرینات و اردوهای این تیم شرکت می‌کردند نامشخص شود.

حدود 2 هزار و 500 بازیکن از سراسر کشور مدت‌ها در تست‌ها و اردوهای آماده‌سازی حاضر شدند و در نهایت 25 بازیکن از بین این بازیکنان مشخص شدند تا با آنها قرارداد بسته شود اما با اتفاقی که افتاد حالا مشخص نیست که تکلیف این بازیکنان چه خواهد شد.

-----

من میترسم طاهری خود پرسپولیسم منحل کنه !

+++++

پرسپولیس در صورتی که بتواند از مهاجم هلندی و باشگاه کنونی اش 50 درصد تخفیف بگیرد او را جذب خواهد کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس هنوز نتوانسته مهاجم مدنظر خودش را برای جایگزینی مهدی طارمی جذب کند. رالف سئونتینس مهاجم هلندی مدنظر پرسپولیسیها که در لیگ دسته دوم هلند، با تیم ونلو عنوان اقای گلی را کسب کرده بود یکی از گزینه های پرسپولیس بود اما قرارداد این بازیکن با تیمش تا سال 2018 باعث شده تا آنها مبلغ 300 هزار یورو برای رضایتنامه بازیکن مورد نظر طلب کنند. از طرفی خود این بازیکن هم 400 هزار دلار برای خودش می خواهد.

در این بین پرسپولیس در نظر دارد با گرفتن یک تخفیف ویژه از تیم هلندی و بعد از آن از سئونتینس، این انتقال را نهایی کند. مسئولان پرسپولیس می خواهند روی هم برای باشگاه و هم برای بازیکن در مجموع 350 هزار دلار هزینه کنند و 50% تخفیف بگیرند.

با این اوصاف احتمال اینکه باشگاه هلندی چنین تخفیف قابل توجهی را به پرسپولیسی ها بدهند کم است. همانطور که پرسپولیس برای علی علیپور حاضر نشد 500 هزار دلار برای رضایتنامه اش بگیرد و او را به باشگاه روسی بفروشد.

مدیر برنامه های این مهاجم هلندی امروز در محل باشگاه حاضر شد و با علی اکبر طاهری جلسه ای را برگزار کرد.

------

آقای طاهری تیمی که قراره تو آسیا بازی کنه نباید دنبال 50 درصد تخفیف باشه!!!!! عجبا،هر چی میخوایم حالی این طاهری کنیم ،نمیفهمه!مگه لباسه طرف 50 درررررصد !!!!!! تخفیف بگیری،تازه لباسم با 5 درصد تخفیف بهت نمیدن همش مقطوعه!

امسال با این گند کاریا طاهری تو آسیا به هیچ جا نمیرسیم
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-07-2016 at 21:12.

8. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه جدید برانکو معرفی شده !

1.82 قد با 32 سال سن !

زحمت کشیدن باشگاه کنونی رو هم زدن پرسپولیس !

10. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه جدید برانکو معرفی شده !

1.82 قد با 32 سال سن !

زحمت کشیدن باشگاه کنونی رو هم زدن پرسپولیس !
    رزومه خوبی داره

12. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بنکو رزومه خوبی داره. هم گلزن هست، هم گل ساز و هم زیاد کارت زرد میگیره ! تا آخر این سال میلادی با باشگاهش قرارداد داره و احتمالا میشه با مبلغ به مراتب کمتری نسبت به اون مهاجم لیگ هلند جذبش کرد.

یه آمار مختصر اینکه در فصل 2015/16 (بازی های لیگ) در 26 بازی 18 تا گل زده، 4 تا پاس گل داده و 6 تا هم کارت زرد گرفته. در فصل قبلش هم در 22 بازی 10 تا گل زده و 5 تا کارت زرد گرفته. در لیگ اروپا فصل 2013/14 هم بازی کرده و در 8 بازی 3 تا گل زده و 1 پاس گل داده. در مرحله انتخابی همون مسابقات هم در 3 بازی 3 تا گل زده و 1 پاس گل داده.

جالبه که سابقه ای از مصدومیتش در سال های اخیر پیدا نکردم ! یا حداقل من پیدا نکردم.

14. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

جالبه که سابقه ای از مصدومیتش در سال های اخیر پیدا نکردم ! یا حداقل من پیدا نکردم.
    چرا، سال 2006 که به نورنبرگ آلمان تو بوندس لیگا پیوسته، به خاطر مصدومیت های متوالی تو دو سال حضورش فقط 7 بازی انجام داده

ولی در کل مهاجم با تجربه و خوبی به نظر می رسه ... حداقل طبق آمار تو 300 و خورده ای بازی که انجام داده 140 پنجاه تا گل زده
    میشه امیدوار بود

16. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چرا، سال 2006 که به نورنبرگ آلمان تو بوندس لیگا پیوسته، به خاطر مصدومیت های متوالی تو دو سال حضورش فقط 7 بازی انجام داده

ولی در کل مهاجم با تجربه و خوبی به نظر می رسه ... حداقل طبق آمار تو 300 و خورده ای بازی که انجام داده 140 پنجاه تا گل زده
    میشه امیدوار بود
    اون رو دیده بودم کوروش جان ولی از بعد از سال 2008 دیگه مصدومیتی ظاهرا نداشته، واسه همین گفتم سال های اخیر.

بعلاوه با رضا که داشتیم این دو تا گزینه خارجی اخیر رو بررسی می کردیم به این نتیجه رسیدیم که اون گزینه هلندی بهتره به چند دلیل. از نظر مبلغ این کروات 1 میلیون یورو قیمت تقریبیش هست که احتمالا با یه مبلغی برای رضایت نامه بیشتر هم میشه. از اون طرف اون مهاجم هلندی مجموعا 700 هزار تا می خواد !

از نظر آمار هر دو تا عالی هستن (حداقل برای ما و لیگ ما)، ولی اون مهاجم هلندی هم از نظر سنی بهتره و هم از نظر فیزیک بدنی. قد 192 در مقابل 183 و سن 27 در مقابل 32. این 2 سال اخیر بهترین سال های اون مهاجم هلندی بوده واسه همین هم قیمتش الان بیشترین خودش رو داره.

فکر کنم 700 هزار تا برای این مهاجم رقم ایده آلی هست و خیلی بعیده که بشه اون مهاجم کروات رو ارزون تر از این مهاجم هلندی جذب کرد !

در مجموع هر کدوم از این دو گزینه جذب بشن خیلی خوبه.

+

آمار خط حمله و عملکرد تهاجمی ما در اردوی اوکراین خیلی خوب و قابل توجه بوده. به این تیم و قدرت تهاجمی اگه یه مهاجم گلزن و فرصت طلب اضافه بشه فکر کنم یکی از بهترین های لیگ رو بدون شک خواهیم داشت. اما در مقابل عملکرد دفاعمون اصلا جالب نبوده. دلیلش هم اینه که ما تغییرات زیادی در خط دفاع داشتیم و برانکو عملا در هر بازی داره بازیکنان خط دفاعی رو برای رسیدن به بهترین ترکیب تست می کنه. وگرنه با موندن ماریچ، ترکیب اصلی خط دفاع ما حسینی، ماریچ، انصاری و ماهینی هست که الان نه ماریچ در اردوی اوکراین هستش و نه ماهینی. فرصت خوبی بود تا بقیه بازیکنان در پست های مختلف محک بخورن.

18. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقای گل لیگ فنلاند گزینه جدید پرسپولیسی‌ها برای پیوستن به این تیم به حساب می‌آید.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، یک مهاجم خارجی دیگر به باشگاه پرسپولیس معرفی شده و در صورتی که مذاکرات روند خوبی را طی کند این مهاجم پیراهن پرسپولیس را به تن خواهد کرد.

الکساندر کوکو که در لیگ فنلاند بازی می‌کند سابقه آقای گلی این لیگ را هم در کارنامه دارد و در فصل گذشته ۱۶ گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

کوکو ۱۸۹ سانتیمتر قد دارد و از لحاظ قیمت نسبت به گزینه‌های دیگری که به پرسپولیس معرفی شده شرایط بهتری را داراست. رزومه این بازیکن در اختیار مربیان و مسئولان پرسپولیس قرار گرفته و مذاکرات به زودی در خصوص این بازیکن آغاز خواهد شد.

این بازیکن در روسیه به دنیا آمده اما پاسپورت فنلاندی دارد و ۵ بازی هم برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله‌های فنلاند انجام داده است.

کوکو عضو تیم آر او پی اس فنلاند است و در ۹۷ بازی برای این تیم ۵۱ گل زده است.

=====

طاهری اینقد گزینه معرفی میکنه تا در نهایت برانکو به این نتیجه برسه علیپور و زاهدی از همه اینا بهترن !

20. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •