تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 115 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی
    ولی من از دوتا سایت دانلود کردم
    دوتا فولدر داره که یکیشون Crack و یکی دیگه Update که امکان نصب نداشت و باید با نرم افزار DpFileListGenerator نصبش میکردیم
    شما لینک دیتا پک 2 رو دارید که بشه نصب کرد و نیازی به DpFileListGenerator نباشه
    ممنون میشم لینکش رو بزارید
    سلام. خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    اگه رمز خواست، باید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنویسید.

از توی لینک تمام - رو بردارید.
    Last edited by Pitbull2015; 31-12-2015 at 15:48.

2. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا این پی اس اینقدر مسخره شده

چه وضعشه آحه یه مشت دلقک اونجا نشستن معلوم نیست چه غلطی می کنند

همش وعده وعید آخرشم گند میزنند به هرچی بازی فوتباله.اگر فوتبال ورزش پر طرفداری نبود و کسی اصلا این ورزشو نمیشناخت با یه بار پی اس بازی کردن کلا قید بازی فوتبالو میزد و میرفت سراغ پینگ پنگ خوبه

نه میشه پاس داد نه میشه حرکت کرد نه میشه چرخید بازی هم که خیلی کند و سنگین به نظر میرسه.خیلی نچسب شده نه حالی نه هیجانی فقط بلدند به گرافیک و شادی بازیکن و ملق زدن بازیکن برسند ولی گیم پلی رو کوچکترین توجهی نکنند
    سلام

خدا قوت

دوستان من یه مشکلی در بازی می بینم که میخوام بدونم من فکر میکنم مشکله یا واقعا همه باهاش مشکل دارن

اونم در گیم پلی بازی هست ! بازیکن حریف خیلی راحت از خطز دفاعی من عبور میکنه با یک استارت سریع ! منم عمرا بهش برسم !

اکثر شوت ها گل میشن و دروازه بان بسیار ضعیفه

خیلی بد پاس میدن و اکثر توپها لو میره یا وقتی توپ رو میگیری نمیتونی کنترلشون کنی و از پات جدا میشن

حاال پیجی اومده واسه حل این مشکلات ؟
    توی پی ای اس 16 دفاع و گرفتن عمق دفاع هم به عهده ی بازیکن اصلی که شما باشید گذوشته شده

همینطور دروازه بان هم موقعی که تک به تک حریف ضربه ی آخر رو میزنه با مثلث که بزنید بیشتر تک به تک ها رو میتونه بگیره

برای گرفتن عمق دفاع هم پیشنهاد بنده استفاده از مدافعان سرعتی در دفاع وسط و همینطور پرس نکردن در نیمه ی زمین خودی هست

اتفاقا اینکه شدت پاسها و اینها هم دست خودمون هست خیلی خیلی بهتره

بعد نکته ی دیگه استفاده از اسکرین مهره ها در بازی هست برای پاس دادن خصوصا پاسهای بلند و عمقی که معمولا کسی بهش توجه نمیکنه

4. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هیچ بازی بدون مشکل نیست. مشکل اصلی بازی ضعیف بودن دروازه بانها هستش گرچه قبل هم در مورد دروازه بان ها گفتم که همون که شما میگین افتصاحه بعضی موارد خیلی خوب کار میکنن و واکنش های خوبی دارن . و البته کمی هم خط دفاعی بازی هوش مصنوعی ضعف داره . اینکه دفاع شما جا میمونه خیلی ربط داره به تسلط بر بازی و انتخاب سریع بازیکن ها در موقعیت ! و... این نسخه دیگه مثل نسخه های قبل بازی نیست که به راحتی بتونی هرکار بتونی بکنی !. وقتی بازی به سمت شبیه سازی پیش میره قطعا کنترل بازی سخت تر خواهد شد و اینجا باید تسلط داشته باشی . شما رو نمیگم به طور کل اینو میگم که ضعف خودمون رو به ضعف بازی نسبت ندیم .
    دوستان عزیز نسخه 16 بازی با توجه به شواهد موجود بهترین نسخه بازی تا به امروز هستش !

چیزی که در نگاه اول به نظر می اومد این بود که مثل سری های 2011 تا 2015 با بازی در سطح سوپراستار ،میشه تیم حریف رو 5 گله یا بیشتر کرد ولی با آپدیت جدیدی که دادن عملا اینکار با این سطح بازی از ما تقریبا غیر ممکن شده
    البته وقتی صحبت از ما می کنم یعنی جمع کثیری از علاقه مندان این بازی
    برای مثال بعد از آپدیت بازی در لیگ انگلیس خوردم به لیورپول
    3هفته بیشتر نمی تونستم ببرمش
    تا اینکه تصمیم گرفتم به جای غر زدن و از سازندگان بازی گله کردن بشینم نقاط ضعف خودمو پوشش بدم
    اکثر ما از یکسری باگ بازی استفاده می کردیم و بازی مون فقط بر اساس این باگ ها بود
    مثلا در سری خاصی از بازی سانتر از جناحین و ضربه سر
    یه سری پاس در عمق و شوت
    یه سری کرنر و پاس کوتاه و حرکت به گوشه های منطقه جریمه و شوت فنی
    و.....
    در بخش ترینیگ بازی شما یازده نفره مقابل بارسا 4 نفره نمی تونی توپ رو بگیری و این یعنی بازی ما ضعیفه
    من حرف دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم که بازی به سمت شبیه سازی رفته و دیگه سرعت با ضربدر دفاع خوبی نیست
    بازیکن های خط دفاع نباید مستقیم درگیر توپ بشن چون پشت سرشون خالی میشه
    این کار به عهده خط میانیه
    بهترین توصیه من برای بهتر بازی کردن ایناست:
    حفظ توپ
    پاس به عقب
    گرداندن توپ در کل میدان
    استفاده صحیح از تکل برای گرفتن توپ
    دریبل های من تو من
    استفاده از پاس های یک و دو زمینی و هوایی
    استفاده از مهارت های مربوط به شوک سمت راستی یا R3
    بعد از کلی تمرین در بخش ترینیگ
    تونستم لیورپول رو ببرم و تصمیم دارم همین روش رو ادامه بدم
    یعنی بازی بدون انجام حرکات تکنیکی عملا غیر ممکن شده(البته در سطح سوپر استار)
    توصیه مهم: برین تو بخش Traiing و تمامی مهارت های ممکن رو تمرین بکنین و یکی یکی نفرات تیم مقابل رو زیاد کنین
    هیچ وقت از تمرین زیاد خسته نشوید
    و طبق تجربیات قبلی
    با تمرین مستمر این بازی هم مثل بازی های سری های قبل برامون آسون میشه
    چون کار نیکو کردن از پرکردن است.
    البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرش مخالف حرفهای من باشه
    آی ام دوموکراتیک بوی
    Last edited by babakjn; 02-01-2016 at 12:39.

6. 2 کاربر از babakjn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

سلام یه لپ تاپ lenovo g 5070 دارم
    تو pes 2016 setting سی پی یو رو میزنه ok بقیه همه رو میزنه good
    با این حال لگ خیییلیییی زیادی تو بازی دارم و اصلا روون اجرا نمیشه حتی رزولیشن بازی رو پایین آوردم
    یه سوال :
    کارت گرافیکم amd radeon r5 m230 هستش ولی تو بازی ظاهرا از این کارت استفاده نمیکنه و از کارت گرافیک اینتل به صورت پیش فرض استفاده میکنه
    چطور میتونم گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم یا اینکه پرافیک amd رو تو بازی فعال کنم؟
    تو تنظیمات نرم افزار amd یه گزینه هست که میشه بازی هایی که میخوای رو با این کارت گرافیک فعال کرد ولی با اینکه بازی رو ادد میکنم بازم فرقی نمیکنه...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام یه لپ تاپ lenovo g 5070 دارم
    تو pes 2016 setting سی پی یو رو میزنه ok بقیه همه رو میزنه good
    با این حال لگ خیییلیییی زیادی تو بازی دارم و اصلا روون اجرا نمیشه حتی رزولیشن بازی رو پایین آوردم
    یه سوال :
    کارت گرافیکم amd radeon r5 m230 هستش ولی تو بازی ظاهرا از این کارت استفاده نمیکنه و از کارت گرافیک اینتل به صورت پیش فرض استفاده میکنه
    چطور میتونم گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم یا اینکه پرافیک amd رو تو بازی فعال کنم؟
    تو تنظیمات نرم افزار amd یه گزینه هست که میشه بازی هایی که میخوای رو با این کارت گرافیک فعال کرد ولی با اینکه بازی رو ادد میکنم بازم فرقی نمیکنه...
    درایور کارت گرافیک رو به روز کنید .

برای اجرای بازی اینکه روی آیکون بازی راست کلیک کنید و از قسمت Run With Graphic Processor کارت گرافیک رو انتخاب کنید تا بازی را با کارت گرافیک اجرا کند.

9. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

درایور کارت گرافیک رو به روز کنید .

برای اجرای بازی اینکه روی آیکون بازی راست کلیک کنید و از قسمت Run With Graphic Processor کارت گرافیک رو انتخاب کنید تا بازی را با کارت گرافیک اجرا کند.
    درایورم به روز شده
    این گزینه ای که میگید واسه کارت گرافیک nvidia وجود داره ، واسه من که amd هست همچین گزینه ای نیست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلا مشکل pes16 است؟ از راه دور اصلا نمیتونم گل بزن. البته از ایستگاهی میشه ولی از پشت محوطه جریمه هر چه قدر میزنم نمیشه با بهترین بازیکن ها میزنم ضعیف ترین دروازه بان ها چنان سیو هایی میکنن که بیا و ببین

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درایورم به روز شده
    این گزینه ای که میگید واسه کارت گرافیک nvidia وجود داره ، واسه من که amd هست همچین گزینه ای نیست...
    خیلی سادست ! ببینید واسه شما که Amd دارین کدوم گزیتنه هستش ! .

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلا مشکل pes16 است؟ از راه دور اصلا نمیتونم گل بزن. البته از ایستگاهی میشه ولی از پشت محوطه جریمه هر چه قدر میزنم نمیشه با بهترین بازیکن ها میزنم ضعیف ترین دروازه بان ها چنان سیو هایی میکنن که بیا و ببین
    اتفاقا خوراک منه . گل میخورن عسل

+

خوب دوستان چند تا اموزش فنی میخوام ازتون لطفا دریغ نکنید :

من فقط با شوک بازی میکنم و عشق دریبل و ... هستم اما

1 : زمانی که بازیکن حریف داره به سمت دفاع میاد چه دگمه هایی رو بگیرم بهتره ؟

2 : آیا کلیپ آموزشی ضربه ایستگاهی با نشان دادن دسته بازی ( کلید های ترکیبی ) در اختیار دارید ؟ چون همشو دروازه بان میگیره لعنتی

3 : چند وقته هر بار که از بازی خارج میشم دیتا ذخیره شده حذف میشه و مجبورم دوباره اکسبت کنم بازی رو . مشکل میدونید از کجاست ؟

فعلا فقط همینا

15. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چیزی که در نگاه اول به نظر می اومد این بود که مثل سری های 2011 تا 2015 با بازی در سطح سوپراستار ،میشه تیم حریف رو 5 گله یا بیشتر کرد ولی با آپدیت جدیدی که دادن عملا اینکار با این سطح بازی از ما تقریبا غیر ممکن شده
    البته وقتی صحبت از ما می کنم یعنی جمع کثیری از علاقه مندان این بازی
    برای مثال بعد از آپدیت بازی در لیگ انگلیس خوردم به لیورپول
    3هفته بیشتر نمی تونستم ببرمش
    تا اینکه تصمیم گرفتم به جای غر زدن و از سازندگان بازی گله کردن بشینم نقاط ضعف خودمو پوشش بدم
    اکثر ما از یکسری باگ بازی استفاده می کردیم و بازی مون فقط بر اساس این باگ ها بود
    مثلا در سری خاصی از بازی سانتر از جناحین و ضربه سر
    یه سری پاس در عمق و شوت
    یه سری کرنر و پاس کوتاه و حرکت به گوشه های منطقه جریمه و شوت فنی
    و.....
    در بخش ترینیگ بازی شما یازده نفره مقابل بارسا 4 نفره نمی تونی توپ رو بگیری و این یعنی بازی ما ضعیفه
    من حرف دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم که بازی به سمت شبیه سازی رفته و دیگه سرعت با ضربدر دفاع خوبی نیست
    بازیکن های خط دفاع نباید مستقیم درگیر توپ بشن چون پشت سرشون خالی میشه
    این کار به عهده خط میانیه
    بهترین توصیه من برای بهتر بازی کردن ایناست:
    حفظ توپ
    پاس به عقب
    گرداندن توپ در کل میدان
    استفاده صحیح از تکل برای گرفتن توپ
    دریبل های من تو من
    استفاده از پاس های یک و دو زمینی و هوایی
    استفاده از مهارت های مربوط به شوک سمت راستی یا R3
    بعد از کلی تمرین در بخش ترینیگ
    تونستم لیورپول رو ببرم و تصمیم دارم همین روش رو ادامه بدم
    یعنی بازی بدون انجام حرکات تکنیکی عملا غیر ممکن شده(البته در سطح سوپر استار)
    توصیه مهم: برین تو بخش Traiing و تمامی مهارت های ممکن رو تمرین بکنین و یکی یکی نفرات تیم مقابل رو زیاد کنین
    هیچ وقت از تمرین زیاد خسته نشوید
    و طبق تجربیات قبلی
    با تمرین مستمر این بازی هم مثل بازی های سری های قبل برامون آسون میشه
    چون کار نیکو کردن از پرکردن است.
    البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرش مخالف حرفهای من باشه
    آی ام دوموکراتیک بوی

خیلی جالبه چطور امکان داره یک آپدیت یه بازی رو اینقدر متحول کنه اگه قرار بر اون چیزی که شما گفتید بود خب میومدند اولش اینکارو می کردند و با آپدیت حلش نمی کردند.به نظر منم آپدیت ها قدرت همچین کاری رو ندارند.شما احتمالا با آپدیت جدید و بعد 3 هفته نبردن رفتی باگ های جدیدی یاد گرفتی و داری طرفو میبری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •