سلام. خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه رمز خواست، بایدبنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از توی لینک تمام - رو بردارید.
سلام. خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه رمز خواست، بایدبنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از توی لینک تمام - رو بردارید.
Last edited by Pitbull2015; 31-12-2015 at 15:48.
توی پی ای اس 16 دفاع و گرفتن عمق دفاع هم به عهده ی بازیکن اصلی که شما باشید گذوشته شده
همینطور دروازه بان هم موقعی که تک به تک حریف ضربه ی آخر رو میزنه با مثلث که بزنید بیشتر تک به تک ها رو میتونه بگیره
برای گرفتن عمق دفاع هم پیشنهاد بنده استفاده از مدافعان سرعتی در دفاع وسط و همینطور پرس نکردن در نیمه ی زمین خودی هست
اتفاقا اینکه شدت پاسها و اینها هم دست خودمون هست خیلی خیلی بهتره
بعد نکته ی دیگه استفاده از اسکرین مهره ها در بازی هست برای پاس دادن خصوصا پاسهای بلند و عمقی که معمولا کسی بهش توجه نمیکنه
چیزی که در نگاه اول به نظر می اومد این بود که مثل سری های 2011 تا 2015 با بازی در سطح سوپراستار ،میشه تیم حریف رو 5 گله یا بیشتر کرد ولی با آپدیت جدیدی که دادن عملا اینکار با این سطح بازی از ما تقریبا غیر ممکن شده
البته وقتی صحبت از ما می کنم یعنی جمع کثیری از علاقه مندان این بازی
برای مثال بعد از آپدیت بازی در لیگ انگلیس خوردم به لیورپول
3هفته بیشتر نمی تونستم ببرمش
تا اینکه تصمیم گرفتم به جای غر زدن و از سازندگان بازی گله کردن بشینم نقاط ضعف خودمو پوشش بدم
اکثر ما از یکسری باگ بازی استفاده می کردیم و بازی مون فقط بر اساس این باگ ها بود
مثلا در سری خاصی از بازی سانتر از جناحین و ضربه سر
یه سری پاس در عمق و شوت
یه سری کرنر و پاس کوتاه و حرکت به گوشه های منطقه جریمه و شوت فنی
و.....
در بخش ترینیگ بازی شما یازده نفره مقابل بارسا 4 نفره نمی تونی توپ رو بگیری و این یعنی بازی ما ضعیفه
من حرف دوست عزیزمون رو کاملا قبول دارم که بازی به سمت شبیه سازی رفته و دیگه سرعت با ضربدر دفاع خوبی نیست
بازیکن های خط دفاع نباید مستقیم درگیر توپ بشن چون پشت سرشون خالی میشه
این کار به عهده خط میانیه
بهترین توصیه من برای بهتر بازی کردن ایناست:
حفظ توپ
پاس به عقب
گرداندن توپ در کل میدان
استفاده صحیح از تکل برای گرفتن توپ
دریبل های من تو من
استفاده از پاس های یک و دو زمینی و هوایی
استفاده از مهارت های مربوط به شوک سمت راستی یا R3
بعد از کلی تمرین در بخش ترینیگ
تونستم لیورپول رو ببرم و تصمیم دارم همین روش رو ادامه بدم
یعنی بازی بدون انجام حرکات تکنیکی عملا غیر ممکن شده(البته در سطح سوپر استار)
توصیه مهم: برین تو بخش Traiing و تمامی مهارت های ممکن رو تمرین بکنین و یکی یکی نفرات تیم مقابل رو زیاد کنین
هیچ وقت از تمرین زیاد خسته نشوید
و طبق تجربیات قبلی
با تمرین مستمر این بازی هم مثل بازی های سری های قبل برامون آسون میشه
چون کار نیکو کردن از پرکردن است.
البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرش مخالف حرفهای من باشه
آی ام دوموکراتیک بوی
Last edited by babakjn; 02-01-2016 at 12:39.
سلام یه لپ تاپ lenovo g 5070 دارم
تو pes 2016 setting سی پی یو رو میزنه ok بقیه همه رو میزنه good
با این حال لگ خیییلیییی زیادی تو بازی دارم و اصلا روون اجرا نمیشه حتی رزولیشن بازی رو پایین آوردم
یه سوال :
کارت گرافیکم amd radeon r5 m230 هستش ولی تو بازی ظاهرا از این کارت استفاده نمیکنه و از کارت گرافیک اینتل به صورت پیش فرض استفاده میکنه
چطور میتونم گرافیک اینتل رو غیر فعال کنم یا اینکه پرافیک amd رو تو بازی فعال کنم؟
تو تنظیمات نرم افزار amd یه گزینه هست که میشه بازی هایی که میخوای رو با این کارت گرافیک فعال کرد ولی با اینکه بازی رو ادد میکنم بازم فرقی نمیکنه...
درایور کارت گرافیک رو به روز کنید .
برای اجرای بازی اینکه روی آیکون بازی راست کلیک کنید و از قسمت Run With Graphic Processor کارت گرافیک رو انتخاب کنید تا بازی را با کارت گرافیک اجرا کند.
درایورم به روز شده
این گزینه ای که میگید واسه کارت گرافیک nvidia وجود داره ، واسه من که amd هست همچین گزینه ای نیست...
سلام دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلا مشکل pes16 است؟ از راه دور اصلا نمیتونم گل بزن. البته از ایستگاهی میشه ولی از پشت محوطه جریمه هر چه قدر میزنم نمیشه با بهترین بازیکن ها میزنم ضعیف ترین دروازه بان ها چنان سیو هایی میکنن که بیا و ببین
خیلی سادست ! ببینید واسه شما که Amd دارین کدوم گزیتنه هستش ! .
اتفاقا خوراک منه . گل میخورن عسل
+
خوب دوستان چند تا اموزش فنی میخوام ازتون لطفا دریغ نکنید :
من فقط با شوک بازی میکنم و عشق دریبل و ... هستم اما
1 : زمانی که بازیکن حریف داره به سمت دفاع میاد چه دگمه هایی رو بگیرم بهتره ؟
2 : آیا کلیپ آموزشی ضربه ایستگاهی با نشان دادن دسته بازی ( کلید های ترکیبی ) در اختیار دارید ؟ چون همشو دروازه بان میگیره لعنتی
3 : چند وقته هر بار که از بازی خارج میشم دیتا ذخیره شده حذف میشه و مجبورم دوباره اکسبت کنم بازی رو . مشکل میدونید از کجاست ؟
فعلا فقط همینا
خیلی جالبه چطور امکان داره یک آپدیت یه بازی رو اینقدر متحول کنه اگه قرار بر اون چیزی که شما گفتید بود خب میومدند اولش اینکارو می کردند و با آپدیت حلش نمی کردند.به نظر منم آپدیت ها قدرت همچین کاری رو ندارند.شما احتمالا با آپدیت جدید و بعد 3 هفته نبردن رفتی باگ های جدیدی یاد گرفتی و داری طرفو میبری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)