تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 138 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فعلا که تا اینجای کار کوبا توی رنکینگ FIVB اومد زیر ایران... تا پایان مسابقات هم تیم های بیشتری میان
    Last edited by mojtabaivi; 16-09-2014 at 09:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فعلا که تا اینجای کار کوبا توی رنکینگ FIVB اومد زیر ایران... در پایان مسابقات هم تیم های بیشتری میان
    کی گفت کوبا اومده زیر ایران.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در پایان مسابقات، ایران در بدترین حالت 6ام میشه که امتیازش میشه 134
    کوبا هم الان 11ام شد و امتیازش شد 118
    پس فعلا کوبا رو رد کردیم

4. 4 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نمیدونم یه عده چه دشمنی با کواچ دارن که هی چپ می رن، راست میرن، می کوبنش. چه ایران ببره، چه ببازه، صعود بکنه یا نکنه. دیشب بعد بازی، رادیو ورزش یه برنامه داشت، یه کارشناس! داشت مثلا کارشناسی می کرد. می گفت: "کادر فنی مون خیلی از تیم عقب تره، باید خودشو به تیم برسونه"
    حالا نمیدونم کواچ چطور باید خودشو برسونه؟ مجددا کلاس مربیگری بره
    یا مقایسه ش می کرد با ولاسکو، می گفت: "زمان ولاسکو، بازیکنا توی تایم اوت جرئت نمیکردن حرف بزنن، ولی حالا می بینیم که با هم حرف میزنن"
    آخه مرد مومن، مگه حالا تیم داره بد بازی می کنه که داری دنبال نقطه ضعف می گردی. در ثانی می بینی که همین روش کواچ(رابطه دوستانه با بازیکنا به جای دیسیپلین و قوانین سفت و سخت) داره نتیجه می ده پس اشکالش چیه؟
    من خودم اوایلی که کواچ اومده بود، شک داشتم موفق بشه، ولی انصافا پیشرفت فنی تیم در زمان کواچ، کاملا مشهوده.
    بابا از این مثلا کارشناس ها مثل کارگر افعانی تو ایران زیاده؛
    یه مثال بزنم برات!!!
    مجتبی تقوی تو فوتبال نتونسته یه تیم در حد و اندازه های سایپا رو جمع و جور کنه.اومده تو تلویزیون مورینیو رو نقد و بررسی میکنه!!!!
    و حالا با توجهات بی سابقه ی مردم ایران به والیبال؛به زودی شاهد جمع کثیری از این دوستان خواهیم بود.

به شخصه در مقابل ولاسکو ؛ هرگز نمیتونم کواچ رو باهاش مقایسه کنم؛یعنی کسی هست بگه کواچ از نظر فنی بهتر از ولاسکو هست؟
    من ولاسکو رو پدر والیبال نوین ایران میدونم.
    اما خداییش کواچ خیلی خوب تیم رو در همون مسیر پیشرفت هدایت کرد و واقعا بی انصافیه که کواچ رو بیام نقد کنیم در حال حاضر...
    Last edited by S0R3N4; 16-09-2014 at 10:06.

6. 9 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اون حدکثر 1 گیگ را متوجه نشدم.
    در بدترین حالت یعنی 24 ساعته نگاه کنیم.حدود 30 مگ مصرف میشه که چیز خاصی نیست
    گفتم اگر حداقل 320 داشته باشی یعنی میتونه برسه به یک مگابیت . اگر بازی طوری باشه میتونه به 2.5 ساعت کشیده بشه و اگر شما به تنظیمات رزولوشن توجه کنید متوجه میشین بعضی سایتها اجازه میدن تا سقف 640 در 480 ببینین که حجم مصرف شده برای 2.5 ساعت با یک مگابیت برابر با حدود یک گیگ.پس حداقل سرعت 320 با حداکثر یک گیگ حجم مصرفی یعنی میتونه معنا این باشه سرعت 450 کیلوبیت و برای بازی تا 4 ست مثلا 1.5 ساعت میشه 270 مگابایت.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کلا اگر خوب از این بچه ها حمایت نشه روحیه شون میاد پائین و سریع اشباع میشن (مقام و مدال خشک و خالی با بدست اومدنش عادی میشه اما همه به پول و امکانات مالی علاقه و نیاز دائمی دارند) و مهمتر از اون انگیزه ای هم برای جانشینان آینده اونها هم نخواهد بود!
    الان که میلیارد ها پول ریخته میشه سالانه تو جیب فوتبالیست ها ؛ چرا اونا انگیزه ندارن؟!!!!!! چرا اونا برای پرچم کشورشون اینطور غیرتمندانه نمیجنگنن...
    اتفاقا هیچ چیز مثل پول نمیتونه یه ورزشکار رو اشباع کنه و به بی راهه بکشونه...

9. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به شخصه در مقابل ولاسکو ؛ هرگز نمیتونم کواچ رو باهاش مقایسه کنم؛یعنی کسی هست بگه کواچ از نظر فنی بهتر از ولاسکو هست؟
    من ولاسکو رو پدر والیبال نوین ایران میدونم.
    اما خداییش کواچ خیلی خوب تیم رو در همون مسیر پیشرفت هدایت کرد و واقعا بی انصافیه که کواچ رو بیام نقد کنیم در حال حاضر...
    به نظر من، والیبال بزرگسالان ایران پیشرفتش رو قبل از ولاسکو شروع کرد... جایی که واسه اولین بار سال 2009 به مقام نائب قهرمانی آسیا رسید
    حالا ولاسکو اومد توی مسیر پیشرفت ایران قرار گرفت. سال 2011 و اولین تورنمنت پیش رو، جام قهرمانی آسیا بود که اتفاقا ایران میزبانش بود و چون ما دوره ی قبل نائب قهرمان شده بودیم، خیلی ها پیشبینی اینو میکردن که این بار توی تهران قهرمان بشیم.
    منظورم اینه که والیبال ایران بدون ولاسکو هم پیشرفت میداشت، ولی حضور ولاسکو مثل کاتالیزور بود و سرعت پیشرفت ایران بیشتر شد و من منکر تاثیر بسزای این بشر نمیشم
    نمیشه پیشرفت والیبال رو مدیون سرمربی بود، چه کواچ و چه ولاسکو، والیبال ما مثل یک قایق توی دریاست که چند نفر سوار اون هستن و هر کسی به نوبه ی خودش داره پارو میزنه، یکی موثرتر و یک تاثیرش کم تر
    به نظر من اگه بخوایم یک نفر رو به عنوان موثرترین فرد توی والیبال ایران انتخاب کنیم، اون شخص یزدانی خرم هست.
    من باب دانش فنی کواچ همین بس که این آدم یه تیم توی دسته دوم ایتالیا رو قهرمان کرد و بعدش توی دسته اول ایتالیا، یعنی بهترین لیگ والیبال دنیا، همون تیمی که قبلش توی دسته ی دو بوده رو نائب قهران لیگ و جام حذفیش کرد و مربی سال ایتالیا شد
    Last edited by mojtabaivi; 16-09-2014 at 10:24.

11. 6 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنظر من والیبال ایران تیمی بود که از زمان پارک کی وون استارت زده شده برای پیشرفت!
    و بعد ولاسکو مثل دل بوسکه در رئال مادرید یا سر الکس در منچستر، یک تیم به معنای حقیقی رو شکل داد که بعد از اون این تیم با هر مربی میتونه به مسیر پیشرفتش ادامه بده

13. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در پایان مسابقات، ایران در بدترین حالت 6ام میشه که امتیازش میشه 134
    کوبا هم الان 11ام شد و امتیازش شد 118
    پس فعلا کوبا رو رد کردیم
    اها از اون لحاظ

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

الان که میلیارد ها پول ریخته میشه سالانه تو جیب فوتبالیست ها ؛ چرا اونا انگیزه ندارن؟!!!!!! چرا اونا برای پرچم کشورشون اینطور غیرتمندانه نمیجنگنن...
    اتفاقا هیچ چیز مثل پول نمیتونه یه ورزشکار رو اشباع کنه و به بی راهه بکشونه...
    فوتبالیستا به مفت خوری عادت کردن البته ایرانومیگم هم مربی به مفت خوری عادت کرده وهم بازی کنا اصلا چه ببازن چه نبازن عین خیالشون نیست علاقه باید باشه وکارکشی وقتی فوتبالیستا بالاتر از مالدیو بازی نکردن بایک تیم بزرگ فقط پز 1باربازی باارژانتین وهلندو میدن
    درصورتی که انقدرباید بااینابازی کنیم تادرحد یک تیم نسبتا معمولی بشیم
    پول بهترین کاراییه روحیه بازیکن زیادمیشه
    وخیال راحت
    وقتی فوتبال مدرن ندیده وقتی چندتا بازی دوستانه نداره اونم باتیم هایه قوی اونوقت شمامیگید نمیجنگن با چندتا تیم خوب بازی کنن روحیه پیدامیکنن مثل پولادی باروحیه مسی وهیگواینو دریبا کرد ولی تولیگ ایران که کسل کننده وچذابیتی نداره نمیتونه یکنفرودریبل کنه
    والیبال ایران که بامالدیو هایتی و این کشورابالا نیومد
    وقتی رویه زایسف بهترین بازیکن والیبالوکم میکننکلی کیف وعش به هشون دست میده وهمچنین پولادی درمقابل مسی
    کارکرد مهمه که چقدر رشون کارشده باشه فوتباله ایران که اصلا کاری نکرده فقط پول علکی وبچاپ فدراسیونشه
    تاالان کره وژاپن فوتبالش چندباربااسپانیا ارژانتین وبرزیل واروگئه بازی کرده اونوقت ما زامبیا مالدیو نفت سازی وافتابه سازی بازی کرده تقسیر بازیکناچیه مهم فدراسیونشه هم دارن میخورن هم میگن گرسنه ایم اونوقت اینا که باافتابه ولگن بازی کردن باید دم از غیرت بزنن
    الان والیبال فدراسیونش حسابی رسیدگی کرده ازنظر مربی وهم ازنظر بازی با تیم هایه قوی وبرنامه هایه متعدد
    فدراسیون پول فوتبال به مفت خوری بازیکنا وصداشون از خوردن وبخوربخور فدراسیون درنیاد میده مگرنه کاری برایه فوتبال وبازیکناش نکرده
    ولی والیبال پولو صرف ورزشگاه لیگ ومربی هایه خوب وبازی باتیم هایه عالی خرج میکنه
    Last edited by امید رض; 16-09-2014 at 12:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •