تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 262 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من صبح بازی رو تست کردم نسبت به فیفا 14 که بازی میکردم خیلی بهتر و واقعی تر شده واقعا .
    من با نهایت تنظیمات بدون لگ اجرا کردم . رم 4 گرافیک 5550 و سی پی یو اتلون 240

داره خودمونی میشه arminba's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    هتل ترانسیلوانیا

پيش فرض

با استفاده از این نرم افزار کم حجم میتونید تماشاگران فعال یا غیر فعال کنید که این کار باعث میشه بازی روان تر و بهتر اجرا بشه واسه کسایی که بازیشون لگ داره کمی تاثیر داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرم افزار فقط روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلی بازی کار میکنه و برای ویرایش شده اون فایل کار نمیکنه
    در ورژن فقط تماشاگران استادیوم حذف میشن و در ورژن بعدی این نرم افزار کارکنان اطراف زمین هم جذف میشن

بله یکم تاثیر داره و لگ رو کم میکنه ولی مزه ی بازی از بین میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گرافیک تماشاگران 10 برابر کمتر شده .زمین چمن فرق داره تبلیغات کنار زمین حالت کارتونی متحرک هستش سبک جدیده اما برا این مثل قدیمه برا ps4 کیفیت hd هستش مربیان کنار زمین حذف شدن انیمیشناش حذف شده کلا بازی برای کامپیوتر از نسل 7 داره استفاده میشه اما برای ps4 از نسل 8 هستش برا ps4 کیفیتش کلا hd هستش فقط گیم پلی فرقی نداره که اونم من تردید دارم

اینا به گفته خودشون بوده
    همه اینارو کم کردن حجم بازی از 20 امده رو 5 گیگ و سیستم بکشه دادن بیرون که همه بگن به به
    ممنون از پاسختون
    ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
    تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
    اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
    یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!

4. 3 کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sb1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آپدیت جدید کی میاد؟
    اگه اومده از کجا دانلود کنم؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
    تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
    اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
    یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!
    از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!

یعنی اینقدر تور دورازه تاثیر داره تو بازی که رغبتی نداری گل بزنی ؟!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!

حالا چمن یه چیزی... تور دروازه .... فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
    Last edited by pcsoft; 14-11-2014 at 14:14.

8. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Fonixion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

همه شب در این امیدم که این نت داغون بالاخره با سرعت 60 کیلوبایت تموم کنه دانلود بازی رو
    البته Kaos هم بازی رو با حجم 3 گیگ منتشر کرده (که بعد از اکسترکت میشه همون 6 گیگ). اگر زودتر دیده بودم اینو دانلود میکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شاید مسخره به نظر بیآد ولی خیلی از نطر بصری تاثیر منفی میزاره.
    از روزی که فوتبال فهمیدیم چیه و تو تلویزیون نگاه می کردیم گزارشگر بازی می گفت تور دروازه به لرزه میآد یا جملاتی از این دست... اصلا" لذت بخش ترین قسمت بازی فوتبال همین گل زدن و به لرزه درآوردن تور دروازه ست
    کونامی باید کمی بازیشو خوش رنگ و لعاب تر بکنه همین جزییات تو فروش بازی هم تاثیر میذاره و وقتی فروش بالاتر بره طبیعتا" سود بیشتری هم به دنبال خودش داره و میتونه بازی رو بهتر و بیشتر توسعه بده
    حالا چمن یه چیزی... تور دروازه .... فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
    ما درکمون از گیم پلی بازی به اندازه شما بالا و عمیق !!! نیست بنابراین گیر می دیم به مسایل بی اهمیتی مثل چمن و تور دورازه که اصلا" تو بازی فوتبال وجودشون ضرورتی نداره!!!
    Last edited by Red EXotic; 14-11-2014 at 14:30.

12. این کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بازی خیلی خوب شده...صداگذاریش قشنگ شده واقعا!
    حتی دقت کنین به صدای پاس دادن ها با هم متفاوتن! پاس بیرون پا میدی یجور صدا میده بغل پا میدی یجور صدا میده...
    داوریش کمی ضعیفه که برا هر برخوردی کارت میده و انیمشن هاش هم کمه و ممکنه بعد مدتها خسته کننده بشه....راستی چرا دموهای اولیه بازی نبود؟تو 14 بود که :(
    فقط دوتا سوال:
    احساس میکنم بازیکنا کمی کند عمل میکنن
    پچی که اومده بود لوگوها درست میشد کسی امتحان کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •