من صبح بازی رو تست کردم نسبت به فیفا 14 که بازی میکردم خیلی بهتر و واقعی تر شده واقعا .
من با نهایت تنظیمات بدون لگ اجرا کردم . رم 4 گرافیک 5550 و سی پی یو اتلون 240
من صبح بازی رو تست کردم نسبت به فیفا 14 که بازی میکردم خیلی بهتر و واقعی تر شده واقعا .
من با نهایت تنظیمات بدون لگ اجرا کردم . رم 4 گرافیک 5550 و سی پی یو اتلون 240
بله یکم تاثیر داره و لگ رو کم میکنه ولی مزه ی بازی از بین میره![]()
ممنون از پاسختون
ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!
سلام
آپدیت جدید کی میاد؟
اگه اومده از کجا دانلود کنم؟
ممنون
از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!
یعنی اینقدر تور دورازه تاثیر داره تو بازی که رغبتی نداری گل بزنی ؟!![]()
حالا چمن یه چیزی... تور دروازه ....فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
Last edited by pcsoft; 14-11-2014 at 14:14.
همه شب در این امیدم که این نت داغون بالاخره با سرعت 60 کیلوبایت تموم کنه دانلود بازی رو
البته Kaos هم بازی رو با حجم 3 گیگ منتشر کرده (که بعد از اکسترکت میشه همون 6 گیگ). اگر زودتر دیده بودم اینو دانلود میکردم
برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه
شاید مسخره به نظر بیآد ولی خیلی از نطر بصری تاثیر منفی میزاره.
از روزی که فوتبال فهمیدیم چیه و تو تلویزیون نگاه می کردیم گزارشگر بازی می گفت تور دروازه به لرزه میآد یا جملاتی از این دست... اصلا" لذت بخش ترین قسمت بازی فوتبال همین گل زدن و به لرزه درآوردن تور دروازه ست
کونامی باید کمی بازیشو خوش رنگ و لعاب تر بکنه همین جزییات تو فروش بازی هم تاثیر میذاره و وقتی فروش بالاتر بره طبیعتا" سود بیشتری هم به دنبال خودش داره و میتونه بازی رو بهتر و بیشتر توسعه بده
ما درکمون از گیم پلی بازی به اندازه شما بالا و عمیق !!!نیست بنابراین گیر می دیم به مسایل بی اهمیتی مثل چمن و تور دورازه که اصلا" تو بازی فوتبال وجودشون ضرورتی نداره!!!
Last edited by Red EXotic; 14-11-2014 at 14:30.
بازی خیلی خوب شده...صداگذاریش قشنگ شده واقعا!
حتی دقت کنین به صدای پاس دادن ها با هم متفاوتن! پاس بیرون پا میدی یجور صدا میده بغل پا میدی یجور صدا میده...
داوریش کمی ضعیفه که برا هر برخوردی کارت میده و انیمشن هاش هم کمه و ممکنه بعد مدتها خسته کننده بشه....راستی چرا دموهای اولیه بازی نبود؟تو 14 بود که :(
فقط دوتا سوال:
احساس میکنم بازیکنا کمی کند عمل میکنن
پچی که اومده بود لوگوها درست میشد کسی امتحان کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)