فقط اومدیمو یه اپدیت دادن برا اریجین اونوقت بدبخت میشیمالبته قیمتش که واقعا چیزی نیس ولی احتمالش هس این یه راهم ببندن!!!!
فقط اومدیمو یه اپدیت دادن برا اریجین اونوقت بدبخت میشیمالبته قیمتش که واقعا چیزی نیس ولی احتمالش هس این یه راهم ببندن!!!!
اقا خب سایتش رو واسه ما هم بدین بریم اکانت اشتراکی بخریم
سلام دوستان
بنده خودم بازی رو ازشون اشتراکی خریدم و به زودی میرسه دستم . اولین بار هم این روش توی فروم بازی سنتر دوستان اجرا کردن و تا الان که مثل اینکه مشکلی نداشتن. یه آموزش مختصر میدم ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد
اول برین از سایت پایین اکانت اشتراکی 10000 تومنیش رو بخرین و میتونین هماهنگ کنید تا سه الی چهار روز بعدش یه زمان تقریبا 5 ساعته واسه فعال کردن بازی بهتون بدم(البته 1 ساعت هم کافیه اگه آپدیتا رو گرفته باشین!) یا اگه مهم نیست بگین اولین فرصت ممکن واستون User و |Password اوریجین رو بفرستند که البته بازم تقریبا میره واسه سه الی چهار روز بعد ولی دیگه زمانش ممکنه بیوفته مثلا 8 صبح! پس بهتره خودتون یه پیشنهاد زمانی بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحله ی بعد بازی و دو تا آپدیتش رو به همراه آخرین ورژن Origin دانلود کنید
بعدش اوریجین رو نصب و آپدیتش کنید(توجه کنید که درسته آخرین ورژن رو گرفتین ولی بازم از طرق خود برنامه باید حدود 60 مگ فکر کنم آپدیت بشه)(موقع نصب همه ی تیک ها رو وردارین)
بعدش صبر کنین تا با هماهنگی با مسئولین سایتش یوزر و پسورد توی اون زمان هماهنگ شده در اختیارتون قرار بگیره و با اون وارد بشین
زمانی که وارد اوریجین شدین یه آیکون فیفا 15 داخلش میبینین بزنین تا بازی رو دانلود کنه و بعد از یک دقیقه دانلودش رو Pause کنید
بعدش فایل فیفای اصلی رو که دانلود کرده بودین میریزین تو پوشه ای که داخل پوشه اوریجین تو درایو C واسه فیفا ساخته و جایگزین اون پوشش میکنین
بعدش به ترتیب آپدیت یک و دو رو به طور کامل جایگزین فایلای داخل پوشه فیفا میکنین تا آپدیت هم ردیف بشه
بعدش برگردین داخل نرم افزار اوریجین و Resume یا همون ادامه دانلود رو بزنین و چون فایلا رو ریختین سریع تا آخر میره (این لازم نیست ولی واسه احتیاط میگم که اگه به مشکلی خوردین کلیک راست کنید روی همین آیکون فیفا و Repair رو بزنین البته معمولا لازم نیست)
بعدش برین داخل بازی و ترکیباتون رو هم در داخل بازی خود فیفا آپدیت کنید(یه قسمتی داره وقتی رفتین داخل بازی متوجه میشین)
بعد از بازی خارج بشین و برنامه ی اوریجین رو در روی حالت Offline قرار بدین (بگردین گزینش رو راحت پیدا میکنین)
در نهایت خود برنامه ی Origin و Fifa و Fifa config رو با استفاده از فابروالتون مانع اتصالشون به اینترنت بشین.
دلیل این هم که اینقدر طول میکشه این سایت یوزر و پسورد رو تحویل بده اینه که اینا از طریق یک Cd Key بازی رو فعال کردن و یک ایمیل خاص ثبت نام کردن بعدش به اون کسی که اشتراکی خریده یوزر و پسورد ایمیل رو میدن تا بازی رو فعال کنه و بعدش پسوردش رو عوض میکنن تا دیگه نتونه وارد بشه جون اگر با بقیه همزمان وارد بشه ممکنه اکانت بن بشه. بعدش میدن نفر بعدی و به همین صورت. دلیل تاخیذ هم مثل اینکه اینه که در روز بیشتر از سه نفر اوریجین اجازه نمیده با یک دونه ایمیل و پسورد بازی رو فعال کنن. در کل این سایت از طریق همون یدونه یوزر و پسورد و پول یک Cd Key میتونه بازی رو به بی نهایت آدم بفروشه اینجوری هم سود خفنی خود این سایت بدون از دست دادن اکانت اصلی کرده( که بعدا میتونه مثلا بفروشه به عنوان اکانت اصلی) و هم اینکه اونایی که خریدن با 10000 حداقل قسمت آفلاین رو ردیف کردن. به هر حال این سایت ریسک کردن و یه Cd Keyیاش رو به این صورت به اشتراک گذاشت و سود زیادی هم برد
حتما قسمت نظرات سایته رو یه نگاه کلی بندازین تا قبل خرید کامل متوجه بشین و شماره مدیر فروشگاه رو هم داخل سایتش پیدا کنید تا اگه به مشکل خوردین راهنماییتون کنند
موفق باشید![]()
دوستان در مورد اورجن اینو بگم کسایی که نسخه اشتراکی استفاده میکنید یا میخواهید استفاده کنید نباید هیچوقت انلاین وارد اورجین بشین. به msconfig برید و تو استارت اپ تیک اورجینو بردارید که با بالا امد ویندوز اجرا نشه. البته همون اول نصب اورجین وقتی همه تیکها رو بردارید (البته تیک نشان دادن ارجین تو دسکتاپو بزنید ) دیگه موقع روشن کردن سیستم اورجین اجرا نمیشه. اینکه میگید اگه اپدیت واسه اورجین بیاد ممکنه دچار مشکل بشیم مال وقتیه که انلاین اورجینو اجرا کنی تو افلاین با همون ارجین میتونی راحت برید تو بازی.
به هر حال ایده خوبی بود واسه اجرای بازی چون دیگه واسه بازی کرک نمیاد اگرم بیاد ممکنه مشکلات زیادی داشته باشه. فقط مشکلی که این بازی داره افت فریمه که من هر ترفندی رو اجرا کردم بازم افت فریم هست اونم مربوط میشه به سخت افزار سیستم خودم.
با فیفا برید از فوتبال لذت ببرید . اینم بگم حتما بخش اسلایدر ها رو جابجا کنید نیاید همه چیز رو پنجاه درصد باشه درصد شوت ارور پاس ارور خودتون وسی پی یو رو افزایش بدین سرعت شوتو پاسم کم کنید و تنظیمات دیگه که بازیو بهتر و طبیعی تر میکنه.
اورجینال این بازی چنده دوستان؟؟ سایتی سراغ دارین؟
من نسخه X360 بازی رو حدودا یه ماهی رفتم
بازی در کل خوب بود و سرگرم کننده
ولی من دیگه ولش کردم نه به خاطر اینکه بد باشه
فقط چون همش کریر میرم دیگه یکمی معتاد کننده میشه و آدم وقتش هدر میره
هم با چلسی هم رئال رفتم اون قدر بازی ها رو می زدم می رفت و بازیکن می خریدم که بازی آسون میشد و حال نمی داد
اونایی که نسخه اصلی رو می خرن و آنلاین میرن بیشتر لذت می برن و شاید حتما لازم نباشه بهش اعتیاد هم پیدا کنن...
cd key اون حدودا 100 تومن هستاورجینال این بازی چنده دوستان؟؟ سایتی سراغ دارین؟
برای خریدش هم می تونید سرچ کنید و راحت توی همین سایتای ایرانی پیدا میشه
ولی اگه مستقیم بخواید از استیم بخرید ممکنه گرون تر باشه
سلام
اپدیت واسه مشکلات بازی ارائه نشده برای ایکس باکس 360
همون اپدیت 10 20 مگی بود یا نه
دوستان کسی کرک موجود درسایت خود p30world رو برای فیفا15 تست کرده؟!! جواب میده؟؟!! کرک جدید اومده یانه؟؟!!
Last edited by malof; 22-11-2014 at 00:01.
کرک کار نمی کنه .
اصلا مشخص نیست p30world کرک رو از کجا اورده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)