در ضمن قرارا شل شده چرا؟؟؟؟؟؟؟باز من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// راستی ایمر شماره جدیدتو بهم بده شیردل![]()
در ضمن قرارا شل شده چرا؟؟؟؟؟؟؟باز من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// راستی ایمر شماره جدیدتو بهم بده شیردل![]()
سلام نوید جان ؛ اومدن مجددت را بهت تبریک میگم![]()
--------------------
راستی قضیه اون تاپیک هم نام این چیه، خب ما که تاپیک داریم اون یکی دیگه برا چیه ؟
![]()
شیردل![]()
کلیه قرارها از امروز تو این تاپیک با قوانین جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا من و چند تا دیگه از بچه ها مخالفیم
دلیل :
1-اگه میخاد قراری گذاشته بشه و قوانونی باشه توی همین تاپیک اعلام میشه که همه اینجا رو به عنوان تاپیک رسمی قرار ملاقات بچه های مشهد میشناسن
2-اگه جواب دادن به پستی که مهمان یکی از بچه حساب میشه اینجا رو تبدیل می کنه به چت روم خب بذار تبدیل بشه ولی مساله مهم برای کسانی که جواب دادن این بوده که اصل مهمان نوازی باید رعایت بشه
3-در ضمن اگه قراره اینجا به قرار های بچه های مشهد پرداخته بشه و فقط در این مورد بحث بشه خب پس میشه این کار رو از طریق اس ام اس و یا اعلام از طریق یاهو مسنجر هم انجام داد
ما اگه قرار از قرار گذاشتن و آشنایی مون با هم دیگه هدفمون این باشه که فقط توی قرار ها همدیگه رو ببینیم که دیگه چه فایده داره این آشنایی
مگر نه اینکه آقا میلاد بعد از آشنایی با دوستان مشهدی شون با اونها شورع به همکاری کردن
خب هر کسی هم از بچه ها مشکلی داره می تونه توی این تاپیک یعنی تاپیک اصلی قرار ملاقات بچه های مشهد مطرح کنه تا بچه به دادش برسن![]()
واقعا برای بعضی دوستان متاسفم که برای خود خواهی خودشون همه چیز رو دارن به هم میریزن
امیدوارم هرچه زودتر برنامه ها درست شه
من همونطور که میدونید فعلن درگیر درسم و اصلن نمیتونم بیام
من شدیدا با این صحبتها موافقم![]()
مورد 3 اش موردی کاملا منطقی است
اما در مورد 2 اش باید بگم ؛ اگه توی تاپیک شهرهای مختلف بروید میبینید واقعا وقتی کسی سوالی درباره شهر خاصی داشته باشه ؛ میتونه به راحتی همانجا مطرح کنه . اما این تاپیک که متعلق به مشهدیهاست و بیشترین مسافر در کشور هم بسوی مشهد است ؛ ملت باید برای پاسخ سوالاهایش یه تاپیک جداگانه بزنند (مثل چند موردی که قبلنا توی فروم شاهدش بودیم ) . و در ادامه ؛ ما با پاسخ گفتن به سوالاهای دیگران و رفع مشکلات آنها میتوانیم علاوه بر سنت مهمان نوازی ، خون گرم بودن خود را نیز به دیگران نشان دهیم .
----------------------------------------
دوستان بنظر من این حرفا را بزاریم کنار بهتره ؛ و مثل گذشته همینجا در محیطی آکنده از صفا , محبت , خون گرمی و با کل کل های قشنگ همیشگی در مورد قرارها و یا بحثای زیبای دیگر در مورد شهرمان ، محیطی فراهم کنیم که نه تنها خودمان از وجود در این تاپیک لذت ببریم ؛ بلکه دوستان غیر مشهدی نیز مقهور زیبایی و صفا و محبت موجود در این تاپیک بشوند
با تشکر شیردل![]()
![]()
![]()
خب تو که شماره تو واگذار کردی چرا خبر نمیدی
امروز قرار بود طرف ما رو بزنه
تازه یه اتفاق دیگه هم برای یکی دیگه از بچه ها افتاده بود که از زبون خودش بشنوی بهتره
سلام
ببینین همه چیز بر میگرده به پست 1000
تا او پست همه چیز خوب پیش میرفت که بعضی ها که از یک دو هفته قبل جا رزرو کرده بودن میخواستن تو اون پست چیزی بنویسند بعد از اون پست به بعضی ها بر خوردو از قرارها کنار کشیدن و اعلام انصراف کردن و از اون تاریخ حدود 1ماه میگذره ولی حتی یک قرار هم جور نشد که نشانه دا سردی بعضی ها میشود
حتی چند عضو جدید هم اومدن که اعلام آمادگی در شرکت در قرارها کردن ولی کسی ار اونا استقبال نکرد من چند با ر از طریق یاهو گفتم ولی با شنیدن اینکه گفتن خیلی خوش آمدن ما دیگه تو قرارها نمیایم منم راستش دل سرد شدم . و...
تو پستهای قبل هم چندین بار اعلام شد که از دادن پستهای الکی خوداری کنید ولی کو گوش شنوا
برای همین میلاد و من تصمیم گرفتیم که یک جای دیگه درست کنیم و قوانینش هم همون اول بنویسیم که دیگه جای گله نباشه
برای میثم هم پیغام خصوصی دادم که این پست رو قفل کنه با هماهنگی اوناییکه اون شب آن بدن و همه موافقت کردن ولی مثل اینکه هنوز میثم پیغام خصوصی شو باز نکرده
این شود داستان اون جای دیگه برای قرارها
یا حق
مخافم !
گفتم که اگه قراره قانون جدیدی وضع بشه توی همین تاپیک باید وضع بشه
Last edited by torgheh; 09-03-2007 at 10:56.
ربطي به پست 1000 نداشت چون همتون ميدونيد لازم به گفتم نيستبینین همه چیز بر میگرده به پست 1000
منم همين تاپيك رو بيشتر دوست دارم
نبايد دو نفري به جاي همه تصميم ميگرفتيدبرای همین میلاد و من تصمیم گرفتیم که یک جای دیگه درست کنیم و قوانینش هم همون اول بنویسیم که دیگه جای گله نباشه برای میثم هم پیغام خصوصی دادم که این پست رو قفل کنه با هماهنگی اوناییکه اون شب آن بدن و همه موافقت کردن ولی مثل اینکه هنوز میثم پیغام خصوصی شو باز نکرده
اون شب كيا آنلاين بودن؟
مگه ميشه تاپيك ديگران رو هم قفل كرد؟
در ضمن چرا 5 شنبه نيومديد؟
حالا كي دل سرد شده؟ كي بدقول شده؟
Last edited by MasterData; 09-03-2007 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)