تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 302 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبری رئال مادرید : كريستيانو رونالدو به نظر مي رسد كه هيچ جا را بهتر از رئال براي خودش نمي بيند . بازيكن پرتغالي در خوشحالي پس از گلهايش اين را نشان داد .
    در حقيقت پس از دبلش به يووه فرياد زد :" در اين جا مي مانم " تا باشگاه هايي مثل پي اس جي كه همچنان به دنبالش هستند را بسوزاند .

2. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رونالدو که تمدید کرد دیگه چه شایعه ای میتونه باشه برا رفتن رونالدو؟

4. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنچلوتی (1): رونالدو شایسته کسب توپ طلاست/ بیل می تواند مقابل بارسا از ابتدا بازی کند

ستاره پرتغالی در سال 2008 توانست بالاتر از مسی، به این جایزه دست پیدا کند اما در 4 سال گذشته این ستاره آرژانتینی بارسا بود که این عنوان را از آن خود کرد.

سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، معتقد است که زمان اهدا دوباره توپ طلا به کریس رونالدو از راه رسیده و او می تواند امسال بالاتر از مسی و ریبری به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب شود.

ستاره پرتغالی در سال 2008 توانست بالاتر از مسی، به این جایزه دست پیدا کند اما در 4 سال گذشته این ستاره آرژانتینی بارسا بود که این عنوان را از آن خود کرد.

بازی های خوب ریبری در سال 2013 و جام هایی که او با بایرن به دست آورده، باعث شده تا بسیاری او را شانس اصلی کسب جام بدانند اما آنچلوتی معتقد است که توپ طلا امسال باید به خاطر عملکرد خیره کننده رونالدو در همه این سال ها به او داده شود.

او به خبرنگاران گفت:" حالا نوبت کریس رونالدو است و او باید بالاتر از مسی و ریبری به این جایزه دست پیدا کند. او با حرفه ای گری اش من را متعجب کرد. او بسیار جدی است و به همه جزئیات توجه دارد. این چیزی است که بیش از همه به ما کمک می کند. او تنها به دنبال گلزنی نیست."

کارلتو همچنین در مورد تصمیمش برای اجازه دادن به مسوت اوزیل برای جدایی از رئال صحبت کرد و گفت:" فروختن اوزیل یک تصمیم تکنیکی بود. من ترجیح می دهم با دی ماریا تیم را به تعادل برسانم.

او کیفیت پایین تری از اوزیل دارد اما به خاطر شخصیتش و کمکی که به تیم می کند، من او را انتخاب کردم. با حضور گرت بیل، فکر کردم که نگه داشتن دی ماریا مهمتر از اوزیل است.

بیل ارزان نبود اما قیمت بازار همین است. این خواسته خود او بود که باعث شد به رئال بیاید. تاتنهامی ها حاضر بودند پول بیشتری به او بدهند."

بیل از زمانی که به رئال پیوسته به دلیل مصدومیت نتوانست بازی های زیادی برای این تیم انجام بدهد اما آنچلوتی اعلام کرد که او اکنون کاملا آماده است و ممکن است در دیدار مقابل بارسا از ابتدا به میدان برود.

" او از زمانی که به اینجا آمد، هیچ مشکلی در کمرش نداشت. مشکل او شرایط بدنی اش بود چون در تابستان تمرین نکرده بود. او اکنون شرایط خوبی دارد. او آماده است تا در ترکیب اصلی قرار بگیرد. او می تواند مقابل بارسا از ابتدا به میدان برود.

من از او سوال کردم و او به من گفت که ترجیح می دهد که در سمت راست بازی کند. فکر می کنم به او خاطر است که می تواند با پای راستش شوت بزند."

Ancelotti: It's Ronaldo's time to win Ballon d'Or

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی : کاسیاس از رئال نمی رود/ من بیشتر شبیه دل بوسکه هستم تا مورینیو

دروازه بان با تجربه رئالی ها به تازگی اعلام کرد در صورتی که شرایط به همین صورت پیش برود، ممکن است در ژانویه تصمیم دیگری برای آینده اش بگیرد.
    سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد که در دیدار ال کلاسیکو، از دیه گو لوپس در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد و تاکید کرد که ایکر کاسیاس قصد ندارد در ژانویه برنابئو را ترک کند.
    کاسیاس این فصل به دروازه بان دوم رئال تبدیل شده و آنچلوتی تنها در لیگ قهرمانان و کوپا دل ری از او استفاده می کند. دروازه بان با تجربه رئالی ها به تازگی اعلام کرد در صورتی که شرایط به همین صورت پیش برود، ممکن است در ژانویه تصمیم دیگری برای آینده اش بگیرد.
    اما آنچلوتی در پاسخ به این سوال که آیا کاسیاس در ژانویه از رئال خواهد رفت، گفت:" این سوالی است که باید از ایکر بپرسید اما فکر نمی کنم او دوست داشته باشد این کار را انجام بدهد.
    من در مورد این مسئله با او صحبت کردم.او هر وقتی بخواهد با من صحبت کند، درهای اتاق من به روی او باز است. برای یک مربی، توضیح شرایط بسیار دشوار است.
    من از قبل دیه گو لوپس را می شناختم. در سال 2006 می خواستم او را به میلان ببرم. او پیش فصل را بسیار قدرتمندانه آغاز کرد. این تصمیم آسانی نبود. کاسیاس به من اطمینان داد و من از او در چمپیونزلیگ استفاده می کنم. این رقابت ها به اندازه لالیگا مهم است.
    او کاپیتان تیم است. او تجربه بالایی دارد و هماهنگی تیم را حفظ می کند. ایکر می خواهد در رئال بماند و این برای ما خوب است. اما من تصمیم خودم را گرفت ام."
    سرمربی سابق پی اس جی همچنین در مورد دیدار مقابل بارسا صحبت کرد و گفت:" بارسا با اعتماد به نفس بالایی بازی می کند زیرا تقریبا هیچ تغییری نداشته اند. وقتی مورینیو اینجا بود، آنها مشکلاتی داشتند اما آنها در نوکمپ عالی بازی می کنند. من تلاش می کنم تا نمایشی مانند دیدار نیمه نهایی کوپا دل ری سال قبل داشته باشیم که تیم 3-1 برد.
    البته من بیشتر شبیه دل بوسکه هستم تا مورینیو."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محتوای مخفی: خاطرات 

8. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

10. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

راموس: حساس کردن ال‌کلاسیکو بی‌فایده است/ اختلاف ۳ امتیازی چیزی نیست
    مدافع رئال مادرید معتقد است که حساس کردن ال‌کلاسیکوی شنبه شب فایده‌ای نخواهد داشت.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به گفته سرخیو راموس، پیروزی در ال‌‌کلاسیکوی شنبه شب برای رئال مادرید همه ‌چیز نیست.
    وی در این باره اظهار داشت: حساس کردن پیروزی در دیدار ال‌کلاسیکو در نیوکمپ فایده‌ای ندارد. فصلی طولانی در پیش داریم. اختلاف سه امتیازی چیزی نیست. اگر در نیوکمپ پیروز نشویم، زمان زیادی داریم تا فاصله را کم کنیم، اما اگر پیروز شویم، گام بزرگی برداشته‌ایم.
    مدافع رئال مادرید که از اعتراض یوونتوس به قضاوت دیدار با تیمش در لیگ قهرمانان اروپا در برنابئو سردر نمی‌آورد، مدعی شد که مانوئل گراف، داور آلمانی بی‌طرف بوده و به سود هیچ تیمی سوت نزده است.
    وی خاطرنشان کرد: رئال منصفانه برنده شد. آن پنالتی هم واقعا درست بود. اخراج بازیکن یوونتوس به دلیل کارت زرد دومی بود که دریافت کرد و حرکتی که او انجام داد، بسیار خطرناک بود.
    راموس تأیید کرد که رئال هنوز به سطح مورد نظرش برای بازی کردن نرسیده و گفت: تیم در بهترین حالت خود بازی نمی‌کند اما در حال حاضر فقط باید یک قدم برداریم.
    انتهای پیام/ن

12. 4 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وقتی کریس منچستر بود، یه سری میگفتن کریس تویه بازیهای بزرگ گل نمیزنه..
    همونا وقتی کریس اومد رئال و تویه بازیهای بزرگ مدام گل میزد، میگفتن که کریس منچسر بهتر بوده و جام بیشتر برد..
    منتظر روزی هستم که کریس جام های بیشتری تویه رئال ببره، تا ببینم جوک بعدیشون چیه!
    +
    آمار کریستیانو رونالدو در الکلاسیکو ها :
    - کریس تنها بازیکن تاریخ هست که در 6 الکلاسیکو پیاپی گلزنی کرده
    - کریس تنها بازیکن تاریخ هست که در 6 الکلاسیکو پیاپی در نیوکمپ گلزنی کرده
    - کریس در 6 بازی اخیر رئال در نیوکمپ، 8 بار گلزنی کرده
    - بارسا با 12 گل خورده، یکی از محبوب ترین رقیبان کریس محسوب میشه. کریس این تعداد گل رو تنها در 17 بازی زده
    - کریس در کنار مسی، رکوردار گل زدن در خارج از خانه در الکلاسیکوها محسوب میشه. با این تفاوت که کریس در 3 سال به این آمار رسید در حالیکه مسی در 9 سال به این آمار رسید
    - 12 گل کریس : 5 گل با پای راست - 3 گل با پای چپ - 2 پنالتی - 2 ضربه سر

Last edited by charlize; 25-10-2013 at 20:04.

14. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال

واران بالاخره بازی میکنه یا نه ؟ !!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی امشبه یا فرداشب؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی امشبه یا فرداشب؟

شنبه 04/08/1392 ساعت : 19:30
    هفته 10 لاليگا : بارسلونا - رئال مادريد
    زنده از شبکه سه

18. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •