خبر بد اینه که خسرو بازی با کره رو از دست داد و دو کارته شد
امروز خیلی کارت های بی موردی گرفتن هم آندو هم فرهاد هم خسرو
خبر بد اینه که خسرو بازی با کره رو از دست داد و دو کارته شد
امروز خیلی کارت های بی موردی گرفتن هم آندو هم فرهاد هم خسرو
خسرو دو کارته شد ؟![]()
ُسوپر گل آندو را از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فقط میتونم تبریک بگم !
همین![]()
متاسفانه آندو مصاحبه کرد وگفته باید برگردم ایران!!!
.
.
.
.
.
.
.
گفت از همون تهران شوت میزنم گل میشه ؛ نیازی نیست برم کره![]()
تبریک به همه استقلالی های عزیز ..!
بردن و رسیدن به نیمه نهایی آسیا با این بضاعت (!) واقعا قابل قدردانی هست ..
یک ماه پیش ! بعد از بازی رفت من تو این تاپیک گفتم که وقت نتیجه گیری در مورد تیم و قضاوت درباره کادرفنی و عملکردشون باید الان صورت بگیره نه اون موقع ..
خب الان وقت تحلیل
همه میدونین که بعد از بازی رفت ، استقلال اصلا شرایط خوبی پیدا نکرد ..
مشکل اول تیم رفتن مجید صالح بود که به هر حال بار فنی فوق العاده بالایی داره و به تیم خیلی کمک میکنه
و توی لیگ هم به دلایل مختلف استقلال چند بازی پشت سر هم خیلی بد نتیجه گرفت و از سه بازی فقط 1 امتیاز آمار ضعیفی هست ..
آخریش هم بازی با ذوب آهن بود که 2- 0 باختیم ...
ولی تو بازی ذوب آهن در 20 -30 دقیقه آخر نشون دادیم که اگه بخوایم میتونیم خوب بازی کنیم و موقعیت خلق کنیم .. و اگه بدشانسی های خاص خودش ! رو نمی آوردیم میتونستیم حتی بازنده نباشیم
میرسیم به این بازی !
اول از همه 4 - 5 ساعت معطلی در رفتن به تایلند از تهران .. از اونجا هم سفر 4 - 5 ساعت به بوریرام از بانگوک
اینها همه خستگی های مضاعفی بود که تیم رو از فرم مینداخت
و حتی از وضعیت بد هتل و شرایط عجیب ! شب قبل از مسابقه هم نمیشه گذشت
با این حال بازی شروع شد
نیمه اول برنامه ، دفاع و چشم به ضد حمله رو داشتیم که کاملا نا موفق بودیم !
و اگه با تیمی قدرتمند تر بازی داشتیم حتی از سمت چپ گل های بیشتری هم میخوردیم
البته خالی موندن پشت سر بیک زاده به نظرم ضعف صادقی بود .. درحالی که باید اونجا رو پوشش میداد معلوم نبود کجاست و راحت از اونجا حمله میکردن
باز هم روی ضربه ایستگاهی گل خوردیم .. گلی که کاملا تقصیر حنیف بود ! نه به خاطر دادن ضربه ایستگاهی .. بلکه برای این که بازیکنی که باید میگرفت خیلی راحت جدا شد و گل زد .. روی اولین صحنه آهسته که نشون داد تلویزیون کاملا مشخص بود !
خب تا این جای کار اصلا خوب بازی نکردیم و گل خوردیم و کار گره خورده بود
میرسیم به نیمه دوم !
اومدن فرهاد همیشه یه چیز خاصیه !
و مثل همیشه ابتدای نیمه دوم خوب شروع کردیم و فقط هشت دقیقه کافی بود تا حنیف اشتباه خودشو جبران کنه و گل بزنه .. بازی رفت هم فقط دو دقیقه حمله لازم بود تا به این تیم گل بزنیم ..
و مشکل بعدیمون هم که ضعف خط دفاعی در سمت چپ بود با رفتن قاضی به سمت چپ و پوشش خوب اون و کمتر جلو رفتن های هاشم برطرف شد ! و استقلال بازی رو به سمت راست برد ..
کلا استقلال این چند ساله داره همش مهاجم نوک میخره و تبدیل میکنه به هافبک های چپ وراست !
ولی همین باعث شد استقلال یکپارچه تر و بهتر حمله کنه و در دفاع هم قوی تر بود .. و 45 دقیقه خیلی عالی کار کرد ..
من امیدوارم این روند استقلال ادامه پیدا کنه و هر چه زودتر برسه به زمانی که 90 دقیقه رو کامل حمله کنه .. !
مهم ترین بازی استقلال رو در سال های اخیر بردیم .. با تدبیر خوب هم دیگه لازم نیست برگردیم به تهران و یک راست میریم سئول .. ( انگار خیابانی اصلا خبر ها رو دنبال نمیکنه !!!!!!)
امیدورام اونجا خوب بازی کنیم و هجومی کار کنیم .. روحیه تیمی هم فعلا بالا رفته و خوبه !
نمیشه گفت باید کار رو تو کره تموم کنیم ولی حتما باید گل بزنیم ..
میبینید که بوریرام به خاطر اینکه نتونست تو آزادی گل بزنه اینجا چه مشکلی داشت
و حالا ارزش بازی دفاعی استقلال تو آزادی و گل نخوردنش معلوم میشه ...
گزارشگر عرب گل تیموریان را زیباترین گل جهان دانست+فیلم
استقلال در دیدار مقابل بوریرام تایلند با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید تا حریف سئول کره جنوبی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا شود.
گل های استقلال را در این دیدار حنیف عمران زاده و آندرانیک تیموریان به ثمر رساندند.
گل تیموریان با شوتی دیدنی از فاصله دور به ثمر رسید که بدون شک یکی از زیباترین گل های این فصل لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.
گزارشگر عرب هم به تجلیل از این گل پرداخت و آن را زیباترین گل جهان در هفته اخیر دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
وای وای عجب بازی بود
نیمه اول که اصلا بنتونستیم بازی کنیم و بوریرام بازی رو در کنترل داشت اونم چه کنترلیسمت چپ شده بود اتوبانشون
خداروشکر نیمه اول فقط 1 گل خوردیم و نتونستن از موقعیت هاشون نهایت استفاده رو بکنن و الا نتیجه چیز دیگری بود!
ولی نیمه دوم همه چیز تغییر کرد و 10 دقیقه اول بازی رو هجومی شروع کردیم گل مساوی رو تلافی کردیم،تقریبا صعودمون رو قطعی کردیمبعدشم بازی رو به صورت کامل در اختیار گرفتیم بازی رو اداره کردیم و در آخرم یه شوت فوق العاده از آندارنیک تیموریان شاهد بودیم که فک کنم به سه جاف دروازه زد
خلاصه خدا رو شکر که پس از سه بازی بدون برد یه برد بسیار عالی و روحیه بخش داشتیم و تونستیم به 4 تا تیم آسیا بریم که کار هر تیمی نیس!
خیلی هم خوب..............
من هم که سر تمرین فوتبال بودم و نتونستم حتی 1 ثانیه از بازی رو دیدن که هیچ حتی بشنوم.(بعد می گن فوتبالیستا پول مفت می گیرن(کدومتون حاضرید همچین درد های خانمان سوزی رو تحمل کنید؟؟؟
فقط گل ها رو دیدم........اینجوری که حس کردم زیادی بازی استرس داشته
خلاصه اینکه تبریک................
از الان به بعد دیگه بوریرام مرد و باید بریم تو فکر نماینده کره![]()
ترکیب رو که دیدم دلم ریخت .پیش خودم گفتم : یعنی نقشه ما 90دقیقه دفاع برای صعوده؟؟
خدا خدا میکردم اگه قراره گل رو بخوریم تو همین نیمه اول برخوریم که وقت واسه جبران باشه
که دیدیم همین طور هم شد و زمان واسه جبران داشتیم.
گفتم بابا اگه قراره ببازیم مثل مرد هجومی بازی کنید و بجنگید. این تایلندیها واسه تیم ملی ایران عددی نیستن که!
گل آندو منو یاد شوت کریم باقری به کره در جام ملتهای اسیا انداخت . مطمئن باشید بهترین گل این فصل لیگ قهرمانان آسیاست.
خدا رو شکر - خدا رو شکر که همه شاد شدن.
[حذف شد]
بخدا افتخار قهرمانی آسیا واسه همه ما ایرانیهاست. بیایید همدل بشیم واسه آبروی ایران
Last edited by federrer; 18-09-2013 at 18:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)