The UEFA squad photo
لیست بازیکنان بازی با سویا :
اصلا آدم کاپیتانو میبینه روحش جلا پیدا میکنه!
....
The UEFA squad photo
لیست بازیکنان بازی با سویا :
اصلا آدم کاپیتانو میبینه روحش جلا پیدا میکنه!
....
کنفرانس مطبوعانی تاتا مارتینو پیش از دیدار مقابل سویا
تاتا مارتینو پیش از بازی بارسا در هفته چهارم لالیگا مقابل سویا در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
تاتا مارتینو در این کنفرانس مطبوعاتی که توییتر رسمی باشگاه به صورت زنده گزارش می کرد، درباره بازگشت پویول گفت: "بازگشت پویول یعنی اینکه ما همان مدافع میانی که می خواستیم را داریم. از بازگشت کاپیتان تیم خوشحالم. پویول در پایان دوره ریکاوری قرار دارد و احتمالا پیش از دیدار مقابل سوسیداد (هفته پنجم لالیگا) می تواند مانند سایر بازیکنان با تیم تمرین کند."
تاتا پس از صحبت درباره بازگشت کاپیتان پویول به صحبت درباره سایر بازیکنان تیم پرداخت: "مسی و نیمار یک سفر طولانی داشته اند اما به خوبی با تیم تمرین کرده اند و درباره ی بازی کردن آن ها فردا تصمیم خواهیم گرفت. پدرو در دو بازی اسپانیا به میدان رفته و خسته به نظر می آید، تصمیم گرفته ایم او فردا استراحت کند زیرا او را برای ماه های آینده نیاز داریم."
تاتا مارتینو در ادامه بار دیگر اعلام کرد که قصد تغییر شکل بازی تیم را ندارد و تنها می خواهد بازی تیم قابل پیش بینی نباشد.
تاتا از صحبت درباره انتقال بیل به مادرید اجتناب کرد و گفت: "یک بار درباره آن صحبت کردم که حرفهایم را اشتباه تفسیر کردند! دیگر درباره این موضوع صحبت نمی کنم."
وی سپس از دشواری لالیگا گفت: "لالیگا یکی از معدود لیگ هایی است که باید روی همه بازی ها تمرکز داشته باشیم و هیچ چیز اتفاقی به دست نمی آید اما سخت ترین قسمت مربیگری در بارسا، مربیگری تیم نیست بلکه جواب دادن به سوالاتی است که هیچ نظری درباره آن ندارم."
مربی بارسا که مربیگری تیم ملی پاراگوئه در جام جهانی را بر عهده داشت شایعات بوجود آمده مبنی بر درخواست بارسا از فدراسیون آرژانتین برای دعوت نکردن از مسی در بازی های پایانی آرژانتین در مقدماتی جام جهانی را رد کرد: "ما از فدراسیون آرژانتین درخواست نکردیم مسی را دعوت نکنند. من مربی تیم ملی بوده ام و هرگز این درخواست را نخواهم کرد."
تاتا در پایان کنفرانس مطبوعاتی نیز درباره بازیکنان تیم پرداخت: "به نظر من الکسیس یک بازیکن استثنایی است، من این را هنگامی گفتم که وی را در شیلی_ بیلسا دیدم."
تاتا درباره نیمار گفت: "شکل بازی نیمار حریفان را مجبور می کند به خشونت روی بیاورند. من به او گفته ام به همین بازی خود ادامه بدهد تا احترام حریفان برخوردار شود. من نمی خواهم نیمار یک بازی خوب، یک فصل خوب یا یک جام جهانی خوب داشته باشد، من می خواهم او یک دوران ورزشی خوب را تجربه کند."
تاتا مارتینو: "مسی؟ مدت زیادی است که همان مسی بارسلونا را در تیم ملی آرژانتین هم می بینیم، بازی او در بارسا و آرژانتین تعیین کننده است. ما بسیار با مسی صحبت می کنیم، وو در هر تمرین و هر گفتگو ما را شگفت زده می کند. پیش تر من او را در تلویزیون تحسین می کردم و اکنون در زمین او را تحسین می کنم."
بارسلونا فردا (شنبه) شب ساعت 22:30 به وقت تهران، در ورزشگاه خانگی خود به مصاف سویا خواهد رفت. این بازی را می توانید به صورت زنده و مستقیم از شبکه 3 سیما مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدریانو: مارتینو قصد ندارد فلسفه بارسا را تغییر بدهد
این مربی آرژانتینی به تازگی جای تیتو ویلانووا را روی نیمکت بارسا گرفت و آدریانو مطمئن است که مارتینو به سبک ویژه بازی بارسا وفادار خواهد بود.
سایت گل- آدریانو، مدافع برزیلی بارسا، اعلام کرد ک جراردو مارتینو، سرمربی جدید آبی و اناری ها، قصد تغییر فلسفه این باشگاه را ندارد.
این مربی آرژانتینی به تازگی جای تیتو ویلانووا را روی نیمکت بارسا گرفت و آدریانو مطمئن است که مارتینو به سبک ویژه بازی بارسا وفادار خواهد بود.
او به خبرنگاران گفت:" تاتا به اینجا نیامده تا چیزی را تغییر بدهد.
او تنها می خواهد ما را به یاد کارهایی که انجام دادیم، بیندازد تا آن را بار دیگر تکرار کنیم زیرا فلسفه بارسا تغییر نمی کند."
آدریانو همچنین تاکید کرد که در هر پستی که سرمربی تیم بخواهد، بازی خواهد کرد و مشتاق است تا به تیمش کمک کند.
" من می توانم در چندین پست بازی کنم. اگر نیاز باشد، به عنوان مدافع میانی بازی می کنم زیرا در تمرینات در این پست بازی کرده ام.
تاتا به من اطمینان دارد؛ مسئله ای که خیلی مهم است. اگر قرار باشد در دفاع راست، دفاع چپ یا به عنوان هافبک بازی کنم، دوست دارم بازی خوبی به نمایش بگذارم."
آدریانو در دو دیداری که این فصل برای بارسا انجام داد، یک گل به ثمر رساند.
بارسلونا - سه ویا : نوکمپ میزبان سه ویای ناخوش
پسران تاتا در شرایطی به میزبانی سویا می روند که هرگز در شش مصاف اخیرشان برابر این تیم طعم شکست را تجربه نکرده اند.
سایت گل- در این بازی که شنبه از هفته چهارم رقابت های لالیگا برگزار خواهد شد قطعا کاتالان ها به دنبال آن هستند تا از شش شکست ناپذیری اخیرشان در نوکمپ برابر سه ویا محافظت کنند و البته به صدرنشینی خود نیز ادامه دهند.
پسران جراردو مارتینو در حال حاضر پس از کسب سه پیروزی متوالی در شروع لالیگا در صدر جدول قرار گرفته اند. آنها با دریافت تنها 2 گل هر 9 امتیاز شروع فصل را کسب کرده اند.
این سرمربی آرژانتینی امیدوارست که بتواند روند شکست ناپذیری خانگی تیمش برابر سه ویا را بهبود بخشد هرچند که بارسلونا در 13 مصاف اخیرش در لالیگا برابر سه ویا متحمل شکست نشده.
آخرین باری که سه ویا موفق شد بارسلونا را در لیگ شکست دهد به سال 2007 باز می گردد. زمانی که سه ویا موفق شد به لطف گل های الکساندر کرژیکوف و دنی آلوس با حساب 2-1 از سد بارسلونا عبور کند.
در سوی دیگر سه ویا تحت هدایت اونای امری پس از دست دادن بازیکنان کلیدی تیمش از جمله آلوارو نگردو، خسوس ناواس و جیوفری کندوگبیا این روزها حال و روز خوشی ندارد. آنها هنوز تلاش می کنند تا نخستین پیروزی این فصل را در لیگ کسب کنند.
دو تساوی برابر لوانته و مالاگا و متحمل شدن یک شکست باعث شده تا سه ویا کمترین امتیاز ممکن در لیگ را کسب کند در حالی که کاتالونیا به هیچ وجه جای خوشحال کننده ای برای سه ویا نیست. با حساب این موضوع که آنها حتی در زمین خانگی خود موفق نشده اند از سال 2002 به بعد برابر بارسا به پیروزی برسند.
آنها به خوبی می دانند برای این بازی چالش بسیار سختی برای مهار مسی، نیمار و دیگر ستاره های نامی بارسلونا خواهند داشت.
بارسلونا در حال حاضر پس از شکست 2-1 برابر رئال مادرید 15 بازی است که در لیگ تن به شکست نداده و آخرین شکست آنها در لالیگا به ماه مارچ گذشته برابر رئال مادرید بازمی گردد.
خبر خوش برای بارسلونا در آستانه این بازی می تواند نزدیک شدن بازگشت کاپیتان کارلس پویول به میادین باشد پس از اینکه این مدافع با تجربه از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده در حالی که دنی آلوس و سرخیو بوسگتش با توجه به مصدومیتی که داشتند و وقفه ای که به دلیل بازی های ملی پیش آمد توانستند کاملا با تیم تمرین کنند
برای سه ویا انتظار می رود تا مارکو مارین خرید قرضی آنها از ابتدا در ترکیب اصلی برابر بارسلونا به میدان برود. البته پیوتر تروخوفکسی پس از 11 ماه دوری از میادین سخت در تلاش است تا هرچه زودتر به مستطیل سبز بازگردد.
ترکیب احتمالی:
بارسلونا ،سویا
آمار بازیهای بارسلونا در مقابل سویا:
168 بازی [92برد ، 34تساوی ، 42باخت]
گلهای زده:335
گلهای خورده:213
کلین شیت:64بازی(38.1%)
برترین گلزنان به سویا: (بازیکنان کنونی)
مسی 15
ژاوی 4
سسک،پدرو2
اینیستا،پویول،آلوز1
برترین پاس گل دهندگان: (بازیکنان کنونی)
ژاوی7
اینیستا5
مسی،آلوز4
تیو،پدرو،بوسکتس
+++++
این پیکه و فابرگاس معلوم نیست آخرش چه بلایی سر هم بیارن...!الان جرارد داره چه غلطی می کنه؟!
چه تمرینایی...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++
++++++++
چمن جدید نیوکمپ...
Last edited by M E S S I; 14-09-2013 at 19:45.
تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 14.09.2013
راه بارسا
- قهرمانان بازگشتند تا آماده ی 7 بازی در 22 روز شوند
- بازی سویا چالش سختی برای سرمربی می باشد. تاتا : "غیر قابل پیش بینی خواهد بود"
-Top secret : استادیوم جدید ساخته نخواهد شد. نظر باشگاه بازسازی است.
تیتر روزنامه Sport 14.09.2013
شروع مجدد لالیگا
- قهرمانان بدون بوسکتس و پدرو در نیوکمپ از سویا استقبال خواهد کرد
- نکاتی در باره ی تعویض شدن نیمار
- مشکل میان رونالدو و بیل. امروز در تمرینات این دو بازیکن با هم برخورد لفظی داشتند . امشب برای نخستین بار در کنار هم مقابل ویارئال بازی خواهند کرد
- تاتا به فکر خریدن دفاع مرکزی افتاد
- عکسی واقعی در کتابی منتشر شده که نشان میدهد مورینیو چگونه در رخت کن رفتار میکرد
در آستانه ی بازی امشب بارسلونا کلیپی زیبا از بهترین بازی ساز جهان ژاوی کبیر ...
مشاهده در یوتیوب:
و یا دانلود با کیفیت HD:
و یا دانلود با کیفیت SD:
رمز عبور برای دانلود: 12345
پاسارلا: مارتینو به من گفت که بارسا در بازار زمستانی مدافع می خرد
پاسارلا در گفتگو با روزنامه اوله به این نکته اشاره کرد که با تاتا مارتینو سرمربی بارسلونا گفتگو کرده است
سایت گل- در روزهای ابتدایی بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبت های زیادی در مورد تلاش باشگاه بارسلونا برای خرید یک مدافع به گوش می رسید و سران این باشگاه برای جذب تیاگو سیلوا، داوید لوئیز و دانیل اگر دست به کار شدند و البته تلاشهای آنها دراین مسیر ناکام ماند. در این میان صحبت هایی از تمایل بارسا برای جذب ادر بالانتا، یکی از مدافعان ریورپلاته نیز شنیده می شد ولی در نهایت تاتا مارتینو، سرمربی آرژانتینی بارسا در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش در بازار تابستانی مدافعی نخواهد خرید و در صورت لزوم در بازار زمستانی این کار را انجام خواهد داد.
حالا دانیل پاسارلا رئیس باشگاه ریور پلاته در گفت و گو با روزنامه اوله آرژانتین اعلام کرد که با تاتا مارتینو صحبت هایی داشته و تاتا نسبت به خریداری چند بازیکن از این باشگاه آرژآنتینی ابراز تمایل کرده.البته او یادآوری کرد که او نامی از بالانتا نیاورده.
پاسارلا در صحبت هایی گفت:« تاتا هیچ وقت نگفته که می خواهد بالانتا را بخرد. من اخیرا یک ساعتی با مارتینو صحبت کردم که گفتگوی خیلی شیرین و جذابی هم بود.او به من گفت که بارسلونا برای بازار نقل و انتقالات زمستانی به خرید مدافع نیاز خواهد داشت . او تمام بازیکنان تیم ما را به خوبی می شناسد و به من گفت که ما بازیکنان خیلی خوبی داریم ولی هیچ وقت نگفت که قصد خرید بالانتا رادارد.»
او در مورد قیمت این بازیکن کلمبیایی گفت:« بالانتا ارزش زیادی دارد و ارزشش از این هم بیشتر خواهدشد. اگر در آینده لیبل 50 میلیون یورویی هم روی او بزنیم، شانس زیادی برای فروش او خواهیم داشت. می توانم بگویم که به احتمال 90% او با قراردادی 4 یا 5 میلیون یورویی راضی نخواهدشد. به همین خاطر هم تا به حالا او را نفروخته ام.»
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
Last edited by Abdolreza2012; 14-09-2013 at 20:51.
بارسلونا 2 - 1 سویا
دقیقه 85
گل اول رو دنی آلوز دقیقه 36 و مسی دقیقه 75 یه ثمر رسوندن
برا سویا هم ايوان راکيتيچ دقیقه 80 گل زد.
با این وضعیت آتلتیکو میاد اول
Last edited by Iloveu-ALL; 14-09-2013 at 23:14.
3-2 بردیم ... تبریک اومدیم اول(البته با آتلتیکو مشترکا اولیم)
گل دوم سویا رو کوکه دقیقه 89 زد ، 1 دقیقه بعد مسی گل سوم بارسا رو زد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)