تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 332 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

Stop exclusive License Monopolies: equally shared Licenses for Football Simulation Softwares

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیسانسهای انحصاری را متوقف کنید و لیسانها را بطور مشترک برای شبیه سازهای فوتبال برقرار کنید .

صفحه بالا برای اعتراض به لیسانسهای انحصاری هستش ( لیسانس لیگ آلمان و انگلیس و ... انحصاری در اختیار EA و از اون طرف جام قهرمانان اروپا و آسیا و آمریکای جنوبی انحصاری در اختیار KONAMI هستش . )

فقط کافیه شما برای جمع کردن امضاء و موافقت با این کار در اون قسمت سمت راست مشخصات خودتون و آدرس ایمیلیتون رو وارد کنین و دکمه Sign رو بزنین و بعدش یک پیام به ایمیل شما میفرسته . پس ایملیتون باید درست باشه نه ساختگی . از دوستان میخوام مشخصات درست رو بدن و الکی قسمتهای رو پر نکنین .
    سمت راست بالا هم نوشته چند امضاء دیگه لازم هستش .

اینم بگم اگه امضاها به یک حد نساب برسه اون رو برای کسانی که تو این قضیه نقس دارند ارسال میکنند .

امیدوارم به جایی برسه و لیسانس انحصاری برداشته بشه و دو بازی PES , FIFA دیگه لیسانس انحصاری نداشته باشن و ما طرفداران PES تو بازی شاهد حضور لیگ آلمان و انگلیس باشیم و از طرفی طرفداران FIFA بتونن تو بازی جام قهرمانان اروپا و آسیا و آمریکای جنوبی رو داشته باشن .

خواهش میکنم این لینک رو به همه دوستان که میشناسین بدین و براش توضیح بدین داستان چیه .

سپاس .
    Last edited by ™...; 03-09-2013 at 01:54.

2. 11 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان من با این سیستم میتونم بازی رو ، رو کیفیت خوب بازی کنم : 2013 رو با همین سیستم رو حالت High بازی میکردم :

ram : 2 grafic : geforce 9400gt cpu : 4.5

+

برای این بازی توصیه میشه دستگیره شوکدار بخریم؟
    آخه دسته ی بازی من ازین ارزوناس بدون شوکم هست !
    تو که نمیخواستی دیگه بازی کنی که ... گفتی بارون نداره قید بازی کردن زدم ؟!
    همین دیگه با دسته بدون شوک بازی میکنی که بیشتر به نکات حاشیه ای مثه بارون توجه میکنی
    چطوری بدون شوک بازی میکنید ؟ اصل بازی با هر دو شوک هست من بیشتر از دکمه های اصلی با شوک ها به خصوص شوک راست کار میکنم دیگه تو pes2014 که شوک راست یکی از ارکان بازی محسوب میشه و دسته بدون شوک پشیزی ارزش ندارد

4. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو که نمیخواستی دیگه بازی کنی که ... گفتی بارون نداره قید بازی کردن زدم ؟!
    همین دیگه با دسته بدون شوک بازی میکنی که بیشتر به نکات حاشیه ای مثه بارون توجه میکنی
    چطوری بدون شوک بازی میکنید ؟ اصل بازی با هر دو شوک هست من بیشتر از دکمه های اصلی با شوک ها به خصوص شوک راست کار میکنم دیگه تو pes2014 که شوک راست یکی از ارکان بازی محسوب میشه و دسته بدون شوک پشیزی ارزش ندارد
    من همیشه دسته شوک دار داشتم و دارم و همیشه توی PES ازش استفاده میکنم ولی انصافا توی 2012 و 2013

خیلی مسخره بازی شده کار با شوک سمت راست ! یه Cross Over Turn میزنی کل تیم حریف میپیچه به هم

حرکت پلّه ((اسم انگلیسیشو نمیدونم)) که اصلا حرفشو نزن ! وقتی تک به تک میشدم همیشه پلّه میزدم از رو سر دروازه بان رد میشد

واسه همین دیگه ازش استفاده نکردم و نمیکنم ! کلا بازی مضحک میشه با شوک

6. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من همیشه دسته شوک دار داشتم و دارم و همیشه توی PES ازش استفاده میکنم ولی انصافا توی 2012 و 2013

خیلی مسخره بازی شده کار با شوک سمت راست ! یه Cross Over Turn میزنی کل تیم حریف میپیچه به هم

حرکت پلّه ((اسم انگلیسیشو نمیدونم)) که اصلا حرفشو نزن ! وقتی تک به تک میشدم همیشه پلّه میزدم از رو سر دروازه بان رد میشد

واسه همین دیگه ازش استفاده نکردم و نمیکنم ! کلا بازی مضحک میشه با شوک
    قصد کل کل ندارم ولی شما بیا جلوی من انواع دریبل ها رو بزن ببینم کل تیم حریف میپیچه به هم یا نه
    خوب بستگی هم به تیم حریف و کی جلوت بازی میکنه هم داره اخه همون دریبل پله (دو بار پشت سر هم rs ) با بعضی بازیکنای خاص خوب انجام میشه و اونم گاهی اوقات و همیشه پله خوب نمیشه و اتفاقا سوتی شه اوضاعت خراب میشه
    البته کلا استفاده از شوک به دریبل ها منحصر نمیشه من بیشتر از دریبل ها برای کنترل حرکت بازیکن هم تیمی (contro teamate) و سوییچ کردن دفاع از شوک راست استفاده میکنم و شوک چپ هم که حرکت بازیکن صاحب توپ و جایگیری دفاع

8. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی از مشکلات دروازه بانها در فاصله های نزدیک هست که گل میخورن و اینکه در جایگیری در بستن زاویه کمی مشکل دارن ، اما در فواصل دور خیلی خوب عمل میکنند .

10. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

یکی از مشکلات دروازه بانها در فاصله های نزدیک هست که گل میخورن و اینکه در جایگیری در بستن زاویه کمی مشکل دارن ، اما در فواصل دور خیلی خوب عمل میکنند .

حتما اینجا روی حالت ضعیف بازی میکنن ما که تا حالا تو pes از زاویه بسته زیاد گل نزدیم اگه دو نفره بازی کنید با سلکت کردن میتونید بهترین دروازبانی رو بکنید

وای خدا یعنی کسی اینجا هستش با دسته بدون شوک بازی کنه پس هر کی اینجوری بازی میکنه نصف تاکتیک ها و لذت بازی رو از دست میده تمام برتری بازی در مقابل حریف به همین بازی کردن با دسته شوک دار هستش

12. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اقا فایده دمو بعد از بازی چیه واسه pc ?

بخاطر اینه که اگه دوست داشتی بفهمی از دمو تا نسخه نهائی بازی چقدر پیشرفت و تغییر کرده

و اینکه بفهمی چقدر نظرات هوادارا واسه ای بهتر شدن بازی بعد از پخش دمو تاثیر داشته تو نسخه نهائی

14. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بچه ها من بدون دسته شوک دار پی ای اس بازی می کنم حالا به غیر دریبل که کاری باهاش ندارم رو چه چیزای دیگه تاثیر میزاره؟مثلا تو دفاع کردن یارگیری حمله کردن و این چیزا.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها من بدون دسته شوک دار پی ای اس بازی می کنم حالا به غیر دریبل که کاری باهاش ندارم رو چه چیزای دیگه تاثیر میزاره؟مثلا تو دفاع کردن یارگیری حمله کردن و این چیزا.
    معلومه تاثیر گذاره گفتم که :
    البته کلا استفاده از شوک به دریبل ها منحصر نمیشه من بیشتر از دریبل ها برای کنترل حرکت بازیکن هم تیمی (control teamate) و سوییچ کردن دفاع از شوک راست استفاده میکنم و شوک چپ هم که حرکت بازیکن صاحب توپ و جایگیری دفاع

17. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من که اصلا از شوک استفاده نمیکنم ، یعنی حال نمیکنم باهاش
    با پاس میرم جلو و گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •