دوست عزیز
از این سایت منوالتان را دانلود و مطالعه کنید روش را توضیح داده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از این سایت منوالتان را دانلود و مطالعه کنید روش را توضیح داده اند.
تلویزیون من اسمارت تی وی سری 4 یا 5 هست. این مشکل که میبینین فقط رو بعضی تایم ها فقط اتفاق میفته. ینی زیرنویس مشکلی نداره اما تک و توک تو بعضی دقایق اینجور نمایش میده . تغییر اینکودینگ ها هم جواب نمیده. غیر کارهای معمول که تو وب بود و من نتیجه ای نگرفتم، توصیه دیگه ای دارین ؟
![]()
دوستعزیز
از این پست استفاده کنید.
ممنون.
. ممکنه بگید صفحه چندمش هست ؟ پیداش نمیکنم.
ممنون.
سلام
از منو برو قسمت broadcasting
دنبال گزینه ای به اسم edit channel باش
از این قسمت میتونی جابجایی مورد نظرتو اعمال کنی.
گزینه ها بسته به مدل TV متغیره،اما روالش همینه.
من تلویزیون مدل ۶۴۰۰ دارم ریموت کنترل هوشمندش بعضی از دکمه هاش از کار افتاده و یا بسختی کار میده مثل دکمه پاور البته مطمئن هستم ضربه ای نخورده ولی نمیدونم چرا اینجور شده... قابل تعمیر هست؟ جداگانه می فروخته میشه این کنترلها؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز.خسته نباشی.عذر میخوام چند تا سوال داشتم ازتون . من یه اسمارت تی وی مدل ju6990 سامسونگ گرفتم . میخواستم ببیمم اگه به اینترنت وصل نباشه که مشکلی برای تلوزیون پیش نمیاد ؟ دوم اینکه وقتی تلوزیون رو روشن میکنم زیره یه ثانیه روشن میشه . میخواستم ببینم از خوصوصیات تلوزیونه ؟ گفتم شاید توو تنظیماتش دست بردم و به ال ای دیش آسیب وارد کنه این زود روشن شدن . ممنون
دوست عزیز
اگر به اینترنت وصل نباشه که مشکلی برای تلویزیون پیش نمیاد ؟ خیر اصلا مشگلی برایتان بوجود نخواهد آمد
و در مورد دوم هم سرعت روشن شدن مشگلی ندارد.
سلام در مورد داونگرید فریمور مدل es7770 لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
تلویزیون بنده UA46D7770LM هست از سری اسمارت. هیچکدوم از روش های نگه داشتن چهار دکمه و اعداد برای ورود به منو مخفی کار نمی کنه. اگر ممکنه راهنمایی کنین چطور وارد بشم. (هدفم از این کار آزاد کردن برنامه های اصلی سامسونگ و نصب قیل تر شکن روی تلویزیون هست)
Last edited by farsweb; 21-11-2016 at 16:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)