سلام.
خروجی دستور که گفته بودید این شد:
وقتی دستور دوم رو زدم یه صدایی از فلاپی درایوم اومد ولی بعدش هیچی. رفتم بازش کنم بازم نشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خروجی دستور که گفته بودید این شد:
وقتی دستور دوم رو زدم یه صدایی از فلاپی درایوم اومد ولی بعدش هیچی. رفتم بازش کنم بازم نشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز، این دستور رو اجرا کن ببین چیمیشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پیغام رو میده:
[root@localhost NEONAZI]# ls /mnt/floppy
ls: cannot access /mnt/floppy: No such file or directory
عجیبه ها
اینجا گفته وجود داره:
اینجا گفته وجود نداره:mkdir: cannot create directory `/mnt/floppy': File exists
بالاخره وجود داره یا نداره؟ls: cannot access /mnt/floppy: No such file or directory
خودمم قاطی کردم. نمیدونم چی هست مشکل!!!
فرض کنید از همون اول من درایو فلاپیم باز نمیشه. من مطرح کردم مسئله رو از اول دستور هایی که لازم هست وارد کنم رو بگید.
ما هم از اول همین کار رو داشتیم می کردیم
اصلا کاری با mnt/floppy/ نداریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا میخواین یه بار فدورا رو پاک کنم و نصب کنم. برای من مشکلی نداره.
نیازی به این کار نیست. شما دستوراتی که rootnt نوشتن رو اجرا کن ببین چی میشه. یادت باشه که # به این معنیه که دسترسی ریشه باید داشته باشی.
سلام.
اجرا شد. درستور ها رو با مجوز روت وارد کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و رفت سره خط.
شاید باید بیخیال شم نه؟ شاید درایو فلاپی من سازکاری نداره با لینوکس. احتمالش هست؟![]()
بعید میدونم مشکل از سازگاری فلاپی باشه. پشتیبانی از فلاپی از بین رفته و این که دیگه تولید نمیشه پس احتمالا تمام فلاپی درایو های جهان برای کرنل تعریف شده هست و در ضمن فلاپی درایو چیز پیچیده ای نیست که مشکل داشته باشبم باش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)