نمی دونم شاید
47 جان من خودمم هنوز ندارمش ولی واسه تامب رایدر باید بتونین با high حدود 50 و با medium حدود 70 فریم بگیری
الان اینقدر نیست؟
نمی دونم شاید
47 جان من خودمم هنوز ندارمش ولی واسه تامب رایدر باید بتونین با high حدود 50 و با medium حدود 70 فریم بگیری
الان اینقدر نیست؟
شوخی می کنی!)
نه بابا این خبرا نیست.
الان با رزولوشن full hd و تنظیمات high حدود 25 می چرخه.تا این جاش من مشکلی ندارم ولی همین که یه کم افکتای بازی زیاد شه افت فریم داره در حد این که بیاد رو 10-15 اینش اذیت می کنه!!!
مسئله اینه که واقعا گرافیکش انقد بالا نیست که بخواد این طوری فریم بده!
تازه وای به حال این که دلت بخواد اون گزینه tressfx (مال موهای لاراکرافت) رو روشن کنی! من که تست نکردم ولی اونایی که تست کردن می گن میاد رو 7-8 فریم!!
تامورایدر زیادی جدیده باید نویدیا آپدیت کارت گرافیک بده تا درست بشه
.
.
.
نامردا انقد تعریف تامورایدر نکنید تو کفم بدجور الان یه 30 گیگی گذاشتم تو نوبت این خدا نشناسا سرعت مارو زیاد نمیکنن انگار خبر دارن از لیست IDM من
تازه میخواستیم بزنیم تو کار فیلم که شیرمون کردن بی وجدانا
من 150 گیگ بازی از اونجا دانلود کردم پدر سرورشون درومد![]()
الان خاستم بگم دوووروووغ نگووو دیدم راس میگی اخه من پس هیتمن اساسین بلک اوپس و مدال اف هونر رو از بیرون خریدم
ولی باقیشو دل کردم ولی اینا رو هم 90 Gig نمیشنا حتما کل دانلوداتو میگی حالا ولش
خدای توی سرعت سرور بهتر از سافت 98 ندیدم به روزترین نرمافزارارم همیشه میزاره واقعن رو دست نداره
Last edited by wi-fi; 11-03-2013 at 00:52.
سلام
ببخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی شخصی میدونه که حدود قیمت y500 چند هست و اینکه آیا با اون گرافیکی کع بهش اضافه میشه وارد شده ؟
ممنون
تو این سایته زده 3820
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FHD ولی SLI نیست.
بخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی قیمت رو 0 زده
ممنون
قیمتش عوض شد.
Last edited by hm_3600; 13-03-2013 at 15:08.
بابا از دیشب تاحالا اعصابم ریخته بود به هم گفتم اگه ار Y580 قویتره برم بفروشم y500 بخرممممم
رفتم تحقیق کردم اولا که مدل SLI هنوز وارد نشده اونم که زده FHD الکی نوشته Y500 رو فقط سازگار وارد کرده که توی همون سایتم زده گارانتی سازگار که سازگارم مدل HD و ب تک گرافیک GT650 وارد کرده .
این مدلشم 3650 هست از بازار قیمت گرفتم مدل SLI تا اونجا که متوجه شدم میشه بهش اضافه کرد یه چیزی مثل CD ROM بود کشویی میخورد به لپتاپ اون option اگه FHD هم باشه زیره 5 تومن نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)