این لینک نتایح پارساله می تونید 90 رو به 91 تبدیل کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
این لینک نتایح پارساله می تونید 90 رو به 91 تبدیل کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
فکر نکنم اینطوری باشه . الان که کلا نمیره اما من 89ش هم کردم نرفت برای سال 89 !! پس احتمالش کمه از این سوتیا بدن
من که قبلا خیلی براش تلاش کردم! نشد که نشد.
خوب حواسشون هست.
ولی من دلم خاموشه که زودتر از پنجشنبه نمیاد![]()
شبکه خبر زیر نویس کرد که نتایج بین 21 تا 23 میاد این جوری بوش میاد خوش بینانه ترین حالتش اینه که فردا بیاد
سلام ...
4 ساعت خوابیدم عجب خبر های امیدوار کننده ای بچه ها دادن
عجب حس مشترکی... من که اصلا راجع به نتایج فکر نمی کردم حالا از همه بی صبر تر شدم..پنجشنبه؟
یک سال مونده تا پنجشنبه
کلا چند سالی هست ریلکس بودن و مصاحبه کردن و زل زدن تو دوربین و رسم شده!!!خیلی ریلکس مصاحبه میکنن و میگن تا پنجشنبه جوابا میاد.بعدشم میگن بیست و ششم ثبت نامه.مرد حسابی باید بین اعلام نتایج و ثبت نام فقط 3 روز فاصله باشه؟!
نگو که این بار تو ایران قراره به حرفی که زده شده عمل کنن... واقعاً می خوان بین 21 تا 23 بدن؟ عجب قانون مداری شدن مسئولاولی من دلم خاموشه که زودتر از پنجشنبه نمیاد![]()
بچه ها يادتونه ديشب گفتم كه فردا تا ساعت 2 بعد از ظهر مياد؟يعني تا تقريبا 1 ساعت ديگه؟
الان ميگم اقا اشتباه كردم تا 1 ساعت ديگه نمياد
تازه اگه فردا بياد كلي بايد خوش به حالمون بشه به قران
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2
راستي بچه ها امشب همگي ايجا جمع باشيد احتمال اومدنش خيلي بالا ميره
از دوستان دانشگاهي كسي ميدونه كه زمان ثبت نام تقريبا واسه روزانه چقدر ميگيرن؟با خوابگاه
واسه ما كه از شهرستان ميايم
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2
ای بابا، من فکر می کردم برای روزانه هیچ پولی نباید بدیم! وقت ثبت نام پول چی بدیم؟؟
پارسال که 16500 تومن بودحالا شاید امسال به خاطر دلار 2 برابر بشه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)