اخه ميترسم برنر مكس بگيرم و باز تو اايو ايكس باكس بن بشم.....
٢-خيلي ها رفتن با برنر مكس و بازي دوباره تو كرير بريده بيرون
اخه ميترسم برنر مكس بگيرم و باز تو اايو ايكس باكس بن بشم.....
٢-خيلي ها رفتن با برنر مكس و بازي دوباره تو كرير بريده بيرون
دوست عزیز همونطور که گفتم من نسخه برنرمکس گرفتم و هیچ مشکلی ( تاکید می کنم : هیچ مشکلی ) نداشتم و ندارم .
از هیچ ترفندی هم استفاده نکردم . سی دی رو گذاشتم و بازی رو انجام دادم .
اگه کسی برنر گرفته و کار مکرده مشکل از اون مغازه ای بوده که گرفته نه ماهیت کار . من از پاساژ کامپیوتر شهرک غرب گرفتم . اونطرفم تضمین کرد که گرونیش بخاطر اینه که 100 درصد کار می کنه . منم گرفتم و راضیم الان .
بازیم خوبه آقا . خوب![]()
دوست من الان شما خیالت راحت از لحاظ بن خیلی وقت کسی بن نشده احتمالا چون کنسول جدید در راه هست کسی رو بن نمی کنن بعد برنر مکس که بگیری خیلی نمی خواد ترس از بن شدن داشته باشی لذت فیفا هم به نظر من به انلاین بازی کردنشه تصمیم با شماست
واسه اینکه بیتونی تو لایو بازی کنی باید دیسک بازیتو با برنامه ABGX360 چک کنی که مناسب لایو هست یا نه !
در مورد سوال دومت بگم که برو بازیتو عوض کن شاید ناقص رایت شده ! بقیه این مشکلو ندارن !
سلام ببخشید کرک بازی نیومده هنوز آخه تو سایت اسکیدرو زده بود 25 سپتامبر میاد اما امروز 26 سپتامبر هست و خبری از کرک نیست ؟
کرک هنوز منتشر نشده . دیشب یک لحظه کرک قرار داده شد ولی بخاطر این که کار نمیکرد و باگ داشت دوباره از روی سرور حذف شد .سلام ببخشید کرک بازی نیومده هنوز آخه تو سایت اسکیدرو زده بود 25 سپتامبر میاد اما امروز 26 سپتامبر هست و خبری از کرک نیست ؟
فعلا هم مشخص نیست چه زمانی کرک قراره منتشر بشه.
Last edited by B3HZ@D; 26-09-2012 at 15:29.
اقا من میخوام برم نسخه ایکس باکس و بگیرم... فقط این برنر مکس که میگین چیه ؟؟؟ چه فرقی داره ؟؟؟؟
از کجاا میشه تشخیص داد ؟؟؟
سلام تو فیفا 12 یه عده شایع کرده بودن که اگه تو لیگ چند بازی با یه ترکیب بازی کنی بعداز مدتی ترکیبت لو میره و دیگه نمیتونی با اون سیستم و ترکیبت موفق بشی....
براین اساس دو سوال داشتم
1- ایا این قضیه واقعیت داشت؟
2- اگه اره!! تو فیفا13 هم این قابلیت هست یا خیر؟
بچه ها منهای کرک به نظرتون از کجا بازی رو دانلود کنم ؟ که تا وقتی کرک میاد بازی رو داشته باشم حداقل
مثلا" همینی که پی سی ورلد گذاشته خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)