تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 251 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نظرسنجی سایت jamdigital :

Pes با اختلاف زیادی جلوتره...

2. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

چجوری باید اینطوری شوت زد؟ بیشتر توضیح بده لطفا
    خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!
    ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
    خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!

4. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!
    ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
    خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!
    نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگه
    فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگه
    فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....
    مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشه

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

9

اقا این گزارشگر فیفا رو دانلود کردم و نصبش کردم انصافا عالی هستش هر چند که کامل مچ نیست با بازی ولی بازم از گزارشگر خودش خیلی بهتره !

در کل با نصب پچ و این گزارشگر و استفاده از پچ گیم پلی و نصب اسکوبورد و نصب زمین چمن با کیفیت و افزایش سرعت بازی و ... یه پس 2013 آپشن دار اماده کردم و واقعا بازی خیلی خیلی بهتر شده و انصافا خیلی لذت بخش شده .
    داداشی لینک مینکاشو تو یه پست بزاری خودم 100 تا یوزر میسازم 100 بار لایک میزنم و ارتقاع رتبه میدم بهت

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشه
    خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....
    شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همون طور که قبلام گفتم به احتمال زیاد لازم نیست,الانم خودم تستش کردم و نیازی نبود...
    مرسی دوست عزیز

11. این کاربر از m64m64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....
    شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟
    بله فرق میکنه
    قدرت و سرعتشوت بیشتر میشه

13. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

واسه شوت واسه اینکه محمکم بزنه و قدرتی باشه باید دکمه شوت رو اول یکم اروم فشار بدید تایکم درجه شوت پر بشه بعد دوباره یکبار دیگه فشار بدید تا تا نصفه پر بشه کامل این میشه شوت قدرتی که بر خلاف pes 2012 که اینجوری میزدی توپ میرفت تو اسمون ولی اینجا فیکس شده اگه تو تمرینات برین اموزشش هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کاشکی pesمثل fifaاین قابلیت رو داشت که میشد یک بازی رو کامل ضبط کرد .تو فیفا من نسخه7کامپیوتر رو چندین سال پیش که بازی کردم این قابلیت رو داشت که میشد تمام بازی و یا قسمتی رو ضبط کرد . بعد تو ی سیستم ذخیره میشد و میرفتی بازیرو میدیدی .واقعا این جالبه . مثلا یک بازی دو نفره بین دو تا حریف حرفه ای و حساس رو بشه ضبط کرد. با برنامه fraps هم میشه اما سرعت سیستم رو کند میکنه و حیت بازی لگ دارم .اونم سیستم من که از لحاظ سخت افزار بالا نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •