نظرسنجی سایت jamdigital :
Pes با اختلاف زیادی جلوتره...![]()
نظرسنجی سایت jamdigital :
Pes با اختلاف زیادی جلوتره...![]()
خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!
ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!![]()
نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگه
فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....
مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشه
داداشی لینک مینکاشو تو یه پست بزاری خودم 100 تا یوزر میسازم 100 بار لایک میزنم و ارتقاع رتبه میدم بهت![]()
خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....
شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟
مرسی دوست عزیز
بله فرق میکنه
قدرت و سرعتشوت بیشتر میشه
واسه شوت واسه اینکه محمکم بزنه و قدرتی باشه باید دکمه شوت رو اول یکم اروم فشار بدید تایکم درجه شوت پر بشه بعد دوباره یکبار دیگه فشار بدید تا تا نصفه پر بشه کامل این میشه شوت قدرتی که بر خلاف pes 2012 که اینجوری میزدی توپ میرفت تو اسمون ولی اینجا فیکس شده اگه تو تمرینات برین اموزشش هستش![]()
کاشکی pesمثل fifaاین قابلیت رو داشت که میشد یک بازی رو کامل ضبط کرد .تو فیفا من نسخه7کامپیوتر رو چندین سال پیش که بازی کردم این قابلیت رو داشت که میشد تمام بازی و یا قسمتی رو ضبط کرد . بعد تو ی سیستم ذخیره میشد و میرفتی بازیرو میدیدی .واقعا این جالبه . مثلا یک بازی دو نفره بین دو تا حریف حرفه ای و حساس رو بشه ضبط کرد. با برنامه fraps هم میشه اما سرعت سیستم رو کند میکنه و حیت بازی لگ دارم .اونم سیستم من که از لحاظ سخت افزار بالا نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)