تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 1421 اولاول ... 35393991001011021031041051061071131532036031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

1-دانلود روی 4 مگ و اپلود رو ی یک مگ
    2-قحطی و افت سرعت داره یه جوری نمک اینترنت مخابراته هرچند یواش یواش داره شور میشه
    3- باور کن جواب این سوالتو هرچی فکر کردم نتونستم جواب بدم
    4- محمد جان شما از این قاطر به هر شرکت دیگه ای مهاجرت کنید می ارزه

2. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

1-دانلود روی 4 مگ و اپلود رو ی یک مگ
    2-قحطی و افت سرعت داره یه جوری نمک اینترنت مخابراته هرچند یواش یواش داره شور میشه
    3- باور کن جواب این سوالتو هرچی فکر کردم نتونستم جواب بدم
    4- محمد جان شما از این قاطر به هر شرکت دیگه ای مهاجرت کنید می ارزه
    منضورت از قاطر کدوم شرکته؟
    پس به نظر شما می ارزه که از شاتل به مخابرات بیام؟
    یه سوال دیگه :
    هزینه نصبش چه قدره؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شاتل == قاطر
    اره می ارزه حداقل دانلود شبانش می ارزه من دیشب حال نداشتم لینک بزارم برا دانلود هرچی لینک اشغال بود گذاشتم 5 گیگ گرفت تو روز شاید زیاد راضیت نکنه ولی دانلود شبانش راضی کنندست هزینه نصبش هم 10000 تومن است و 5 تومن برا کانفیک می گیرن که می تونی ندی

5. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان

هنوز که هنوز هست این مشکل باز نشدن سایت ها حل نشده. خیلی رو عصاب میره. کی میخواد درست بشه خدا میدونه.! برا شما هم هنوز این مشکل رو دارید؟

در ضمن اینم بگم. سرویس اینترنت من 256 . ترافیک ماهی 8 گیگ هست.! --- شبا از 1.400 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم. حداکثرش همینه!

7. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نه دوست عزیز حداکثرش 8 گیگ هست اون مشکل باز نشدن بعضی از سایت ها هم که قبلا بحث شده بود که هیچ مشکلی وجود نداره بلکه مخابرات خودش سرور بعضی کشور ها رو محدود کرده و هر سایتی که هاستش توسط سرور یکی از اون کشورها میزبانی بشه خوب باز نمیشه

9. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم مخابرات منطقمون و یکم اطلاعات برای نحوه و شرایط ثبتنام گرفتم و فرم رو هم گرفتم و همه چی خوب و آماده بود برای ثبتنام
    ولی چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله دارم و هنوز نصفش مونده(هم حجم و هم زمان)،غروب رفتم تا قراردادمو با پارس آنلاین فسخ کنم ولی 26 گیگ و 6 ماه از قراردادم مونده درحالی که برای فسخ قرارداد هیچ مبلغی رو بهم برنمیگردونند،حالا من موندم با پارس انلاین و این 26 گیگ حجم چیکار کنم،منی که الآن میخام بیام مخابرات
    به نظر شما راه حل چیه؟چیکار باید بکنم؟
    به نظر خودم دو تا راه وجود داره:
    1- تمام 26 گیگ حجم رو تو همین دو سه روز بذارم رو دانلود و تمومش کنم که این خیلی دردناکه
    2- یا اینکه رو یک خط دیگه سرویس بگیرم و از اونجایی که ما فقط یک خط داریم و اونم رو پارس انلاینه ، مجبورم که از جعبه تقسیم تلفن که رو دیوار خونمون وصله یه انشعاب از یکی از خطوط همسایگان بگیرم و مستقیم وصل کنم رو مودم،که نمیدونم این کار امکان پذیره یا نه و از لحاظ قانونی مشکل داره یا نه و موقع ثبتنام به مشکل برمیخورم یا نه؟

دوستان خواهشا راهنمایی کنید

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

عزیزم همین طوری الا بختکی نیست که بری یه سیم از خط همسایتون بکشی خونتون حالشو ببری اولا مخابرات ازت اخرین قبض تلفن رو می خواد حالا یه ماه کشیک بدی دم خونه همسایتون تا مامور پست اومد قبض رو پخش کنه خودتو جای پسر همسایه جا بزنی قبض رو هم کش بری نویز رو خط همسایتون رو چیکار می کنی همسایتون اگه اسپلیتر پشت تلفناش نصب نکنه تلفنش خش خش می کنه و عملا بی استفاده میشه اون وقته که شکایت می کنه مخابرات مامور مخابرات میاد لو میری چوب می کنن تو ............ (منحرفا منظورم استینش بود) دهنت سرویسه خوداییش یه توصیه برادرانه بهت می کنم نه نیار کلا دور کار خلاف رو خط بکش اینو به خاطر مسایل شرعی انسانی نمی گم جناب عالی اگه بری دزدی اینقدر مدرک و سرنخ جا می ذاری که پلیسو شرمنده می کنی

عزیزم من بهت همون راه اول رو توصیه می کنم درسته دردناکه ولی بی خطره و یا یه خط تلفون بخری که قیمتش زیاد نیست تازه می تونی قسطی هم ماهانه پرداخت کنی که رو قبض تلفن میاد
    Last edited by maskot; 15-09-2012 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بابت توضیحات ممنون
    ولی فکر نکنم گناه یا خلاف بزرگی باشه،فکر اسپلیتر رو هم کردم که از همون سر جعبه تقسیم نصبش کنم ولی خوب شد یاداور قبض تلفن شدی،فکر قبض تلفن رو نکردم(نمیدونستم قبض میخان)
    البته فکر خرید یک خط جدید رو داشتم ولی نمیدونم چطوریه و هزینه و شرایطش چیه.اگه راحت و ارزونه بگین تا یه خط جدید بخرم.اگه از 100 تومن پایین تر باشه میتونم بگیرم.
    کسی شرایط و هزینه خرید خط تلفن رو میدونه؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دقیق نمی دونم من یک سال پیش گرفتم 50000 تومن قسطی ماهی 5000 تومن رو قبض تلفن می یومد ولی فکر کنم الان 60-70 تومن باشه تهش یه سر زدن به مخابراته
    عزیز من می خوای اسپلیتر رو بچپونی تو جعبه تقسیم مخابرات حالا اون قسمت که می خواستی از یه سیم دیگه انشعاب بگیری قابل تحمل بود تو اون خر تو خری سیم داخل جعبه تقسیم چیزی معلوم نبود ولی اسپلیتر به این گندگی داد می زنه کافیه یکی تو منطقتون اعلام خرابی کنه اون وقت مامور مخابرات می یاد اسپلیتر رو پیدا می کنه دیگه اون چوبه رو تو استینت نمی کنه می کنه همونجا خدا کنه رییس جمهور بعدی که اومد تو رو رییس بانک مرکزی نکنه وگرنه جلو اون همه دور مدار بسته میری تمام پول تو خزونه رو می کنی تو گونی می ندازی رو کولت میری فرداش با ارامش می گی دزد برد جون هرکی رو دوست دارین می خواین خلاف کنین یه خورده عواقب کار رو مزه مزه کنین همینطوری با کله نرین توش
    Last edited by maskot; 16-09-2012 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

داداش گلم میشه اینقدر خلاف خلاف نگی؟ اینی که گفته بودم دزدی نبود که، کاری به کار کسی نداشت
    در ضمن اسپلیتر که تو جعبه تقسیم اصلا جا نمیشه، منم منظورم این نبود، بلکه حدود یک متر بالاتر از جعبه تقسیم بود که اونجا کلی سیم پخش و پلا هست و اسپلیتر زیاد مشخص نیست،اگه خودت میدیدی منظورمو میگرفتی
    درضمن من خودم همون دیشب که گفتی متوجه شدم که این کار اشتباه و نشدنیه ، حالا تو هی بیا بکوب تو سر ما
    در کل تو زمینه کارهای خلاف هم اگه اسلام دست و پای منو نبسته بود خیلی کارهای بدتر و پرسودتر میتونستم بکنم نه اینکه بخوام خط با یه نفر شریک بشم بدون اجازش
    قضیه بانک مرکزی رو هم گفتی،مگه همین الان این کار رو نمیکنن؟قضیه خاوری و بچه های بالا پس چیه؟از نفر اول کشور تا اون خرده ریزهاش دارن کشور و سرمایه ی کشور رو هارت و پورت میکنن و طبق معمول همه چی آرومه ،من چقدر خوشحالم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •