تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 171 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی یدونه lm8600 گرفتم که از هر نطر عالیه!

فقط چند تا سوال داشتم که میخواستم از اساتید بپرسم:

1- الان که به اینترنت وصل میشه میگه که آپدیت ورژن جدیدش موجوده و وقتی میزنم تا 80 درصد میره و بعدش قطع میشه!(یعنی جلوتر نمیره!)
    (ورژن الانش 4.00.02 هست که میخواد به ورژن 4.10 آپدیت کنه) توسایت رسمی خود ال جی هم آخرین آپدیت برای دانلود رو همون ورژن خودش یعنی 4.00.02 رو داره.
    میخواستم ببینم لینکی هست برای دانلود و انتقال و نصبش در تلویزیون؟؟؟!

2- با آپدیت این فریمور، منوهای فارسیش و چیزهای دیگش بهم نریزه که قابل برگشت نباشه؟؟؟!

3- نرم افزارهاش رو چجوری نصب کنم؟ میرم تو apps و نرم افزارها برای دانلود آماده هستن، ولی وقتی میزنم اینقدر فکر میکنه که پشیمون میشم و میام بیرون!
    چیکارشون کنم؟؟؟!

دوستان سوالی بود در خدمت هستم.
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    اولا مبارکت باشه تی وی عالی هست
    دوما باید بری سایت ال جی حالا ایرانی یا غیر ایرانی من خودم رفتم سایت ال جی بعدش سایت قطر رو انتخاب کردم
    بعدش مدلش رو انتخاب می کنی بعدش در قسمت پشتیبانیش برنامش رو دانلود می کنی از زیپ درش میاری میریزی به فلش به اولین یواس بی وصل میکنی بقیه کارا خود به خود انجام میشه و تو باید چند تا بله رو انتخاب کنی
    در ضمن راهنمای دانلود و آپدیت برنامه هم هست میتونی همون جا دانلود کنی
    نگران تغییر زبان و سایر چیز ها نباش
    کلا سرعت اینترنتش کم هست. من هم 76100 دارم با سرعت یک مگ برای دانلود آپ ها و یا فیلم های سه بعدی مشکل دارم البته چند تا آپ نصب کردم اما در کل با اینترنت در تی وی حال نکردم
    در ضمن نترس باید کمی صبر کنی تا اپ نصب بشه.
    همچنین بی خیال اپدیت با اینترنت شو. که من هم جند بار سر کار رفتم. خوشبختانه چیزی نمیشه وقتی داره برنامه جدید دانلود میشه و وسطش قطع میشه فقط احتمالا وقتی مورد دار میشه که داره برنامه جدید رو نصب میکنه و شما تی وی رو خاموش روشن و یا یو اس بی قطع بشه.
    در کل با اسمارت بودن تی وی زیاد نمیشه استفاده کرد و فقط برای اوایلش جهت کنجکاوی بد نیست.

2. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چطوری میشه LM62000 رو به باند وصل کرد؟LM62000 خروجی L/R معمولی صدا داره؟ آخه اسپیکرای من ورودی اپتیکال ندارن...
    ویه سوال دیگه HDMI که در LM62000 هست فقط ورودی هستن یا خروجی هم هستن؟منظورم خروجی صدا هستش

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    تو شبکه های SD اختلاف تصویر LM62000 که 120 هرتزه با LM76100 که 240 هرتزه خیلیه؟
    Last edited by amir_82111; 20-01-2013 at 14:39.

داره خودمونی میشه msa_6292's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اولا مبارکت باشه تی وی عالی هست
    دوما باید بری سایت ال جی حالا ایرانی یا غیر ایرانی من خودم رفتم سایت ال جی بعدش سایت قطر رو انتخاب کردم
    بعدش مدلش رو انتخاب می کنی بعدش در قسمت پشتیبانیش برنامش رو دانلود می کنی از زیپ درش میاری میریزی به فلش به اولین یواس بی وصل میکنی بقیه کارا خود به خود انجام میشه و تو باید چند تا بله رو انتخاب کنی
    در ضمن راهنمای دانلود و آپدیت برنامه هم هست میتونی همون جا دانلود کنی
    نگران تغییر زبان و سایر چیز ها نباش
    کلا سرعت اینترنتش کم هست. من هم 76100 دارم با سرعت یک مگ برای دانلود آپ ها و یا فیلم های سه بعدی مشکل دارم البته چند تا آپ نصب کردم اما در کل با اینترنت در تی وی حال نکردم
    در ضمن نترس باید کمی صبر کنی تا اپ نصب بشه.
    همچنین بی خیال اپدیت با اینترنت شو. که من هم جند بار سر کار رفتم. خوشبختانه چیزی نمیشه وقتی داره برنامه جدید دانلود میشه و وسطش قطع میشه فقط احتمالا وقتی مورد دار میشه که داره برنامه جدید رو نصب میکنه و شما تی وی رو خاموش روشن و یا یو اس بی قطع بشه.
    در کل با اسمارت بودن تی وی زیاد نمیشه استفاده کرد و فقط برای اوایلش جهت کنجکاوی بد نیست.
    سلام دوست خوبم
    دمت گرم بابت پاسخ کاملتون...
    والا امروز یه بار دیگه امتحان کردم و آپدیت به ورژن جدید شد(طول کشید)!
    اما بعد از ریستارت شدن تازه فهمیدم که چه اشتباه بزرگی انجام دادم و الان دیگه هیچکدوم از function هاش درست کار نمیکنه! مثلاً گیرنده دیجیتالش از کار افتاده و دیگه any net اش هم کار نمیکنه!!! و ...

الان گشتم و تو نت ورژن قبلی رو پیدا کردم و دانلودش کردم. و وقتی یو اس پی رو میزنم میگه که ورژن شما جدیدتر از ورژنی هستش که شما قصد ریختن اون رو دارین! همه راه ها رو تست کردم ولی جواب نداد.
    والان فکر کنم تنها راه Downgrade به ورژن قبلی هستش که اون هم نمیدونم چجوری هستش! راهی برای این کار وجود داره؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    دمت گرم بابت پاسخ کاملتون...
    والا امروز یه بار دیگه امتحان کردم و آپدیت به ورژن جدید شد(طول کشید)!
    اما بعد از ریستارت شدن تازه فهمیدم که چه اشتباه بزرگی انجام دادم و الان دیگه هیچکدوم از function هاش درست کار نمیکنه! مثلاً گیرنده دیجیتالش از کار افتاده و دیگه any net اش هم کار نمیکنه!!! و ...

الان گشتم و تو نت ورژن قبلی رو پیدا کردم و دانلودش کردم. و وقتی یو اس پی رو میزنم میگه که ورژن شما جدیدتر از ورژنی هستش که شما قصد ریختن اون رو دارین! همه راه ها رو تست کردم ولی جواب نداد.
    والان فکر کنم تنها راه Downgrade به ورژن قبلی هستش که اون هم نمیدونم چجوری هستش! راهی برای این کار وجود داره؟؟؟؟
    وال... من نمی دونم شما چکار کردی
    اصولا نباید مشکل دار می شد
    چرا بعد از ریستارت شدن دچار مشکل شد؟؟؟
    سعی کن آخرین ورژن 10 هست یا 9 نمی دونم اون رو دانلود کنی و همون کارا ر. که گفتم انجام بدی.
    یکی هم فکتوری ریست هست که بگرد پیدا کنی و انجامش بده. دقیقا نمی دونم کجاست الان خونه نیستم بگم گجاست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من LM62000 خریدم....
    ورژن 47LM62000-TA من 3.11.37 هستش و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 04.31.30 رو دانلود کردم ولی تو ساپورت مدل هاش 47LM62000-TA نیستش. حالا اگه همینو با usb آپدیتش کنم چه چیزایی توش اضافه میشه؟کلا چه تغییراتی میکنه؟آیا زبان فارسیش میپره؟میشه دوباره به ورژن قبلیش برگردوند؟
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید...
    Last edited by amir_82111; 21-01-2013 at 00:53.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

چطوری میشه LM62000 رو به باند وصل کرد؟LM62000 خروجی L/R معمولی صدا داره؟ آخه اسپیکرای من ورودی اپتیکال ندارن...
    ویه سوال دیگه HDMI که در LM62000 هست فقط ورودی هستن یا خروجی هم هستن؟منظورم خروجی صدا هستش
    در اصل باید از سینمای خانگی استفاده کنید، تلویزیون نمایشگر صوت و تصویره و مدلهای جدید معمولا جز خروجی هدفون و خروجی صدای دیجیتال خروجی صوتی دیگه ای ندارن،
    اگه همه راههارو امتحان کردید و نشد به ناچار مجبورید از همون خروجی هدفون استفاده کنید.
    Last edited by parham511; 21-01-2013 at 03:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    تو شبکه های SD اختلاف تصویر LM62000 که 120 هرتزه با LM76100 که 240 هرتزه خیلیه؟
    LM76100 قابلیت انطباق بالاتری داره و تصویرو نرمتر میکنه، از طرفی کنتراست بالاتر و کیفیت تصویر بهتری داره، تو تصاویر SD هم تفاوت هست اما نه خیلی زیاد چون بیشتر فیلمها و تصاویر SD صدا و سیما فیلمهای آنالوگ قدیمی هستن که به دیجیتال تبدیل شدن و کیفیت خودشون خوب نیست و کنتراست پایینی دارن.
    Last edited by parham511; 21-01-2013 at 03:15.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستان بنظر شما بهترین مدل LG 32 اینچی ساخت 2012 چیه؟سه بعدی باشه بهتره(البته اگر دو بعدی مدل خوبی هم بود معرفی کنید).اگر میشه حول و حوش قیمتی رو هم بگین.
    ممنون
    امکاناتشونو تو این لینکها مقایسه کنید، قیمتاشونو ندارم. اما بین 1.3 تا 2 میلیون باید باشن احتمالا.

1.
    32LM66900
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.
    32LM62000

3.
    32LM58000

11. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه msa_6292's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وال... من نمی دونم شما چکار کردی
    اصولا نباید مشکل دار می شد
    چرا بعد از ریستارت شدن دچار مشکل شد؟؟؟
    سعی کن آخرین ورژن 10 هست یا 9 نمی دونم اون رو دانلود کنی و همون کارا ر. که گفتم انجام بدی.
    یکی هم فکتوری ریست هست که بگرد پیدا کنی و انجامش بده. دقیقا نمی دونم کجاست الان خونه نیستم بگم گجاست.
    همه چیز رو طبق روال معمولی و عادیش پیگیری کردم. یعنی همه کارها رو خود تلویزیون انجام داد و در آخر که ریستارت شد دیگه کانالها رو پیدا نمی کرد. فکتوری ریست هم کردم و الان آخرین ورژنی که برای این تلویزیون اومده(4.10.11) روش نصبه.
    الان ورژن قبلی رو از تو سایت خود الجی دانلود کردم و وقتی که میخوام بریزم اجازه نمیده چون میگه ورژن نباید پایینتر باشه!
    به خاطر همین الان دنبال یه راه میگردم که به ورژن قبلی(4.00.02) downgrade بتونم بکنم!
    راهش رو میدونین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •