تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 122 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

آره ! همونطور که گفتید آزاد شدن لباساش توی اکسترا کانته البته فقط واسه این بخش نه بخش های دیگه دسترسی هم به امکانات اضافش ممکنه فقط Mercenaries که باید کل بازیو تموم کنی تا بتونی بری توش
    منظورم بدون کرک بود

گفتم که داستان بازی نقظه قوت بازی بود اما به معنی این نیست که دارای ضعف نبود مثلا بعد از کشته شدن سیمون و ایدای تقلبی کی باس بازی بود کی دستور شلیک موشکو به شهر تاچی داد؟ واقعا این بخشش افتضاح بود اصلا کی ایدای تقلبی را ترور کرد؟
      محتوای مخفی: [ 
    دستور شلیک از قبل توسط کارلا یا همون ایدا تقلبی صادر شده بود و قبل مرگش اینا رو به کریس گفت. HQ هم به کریس خبر داد که تو یه کشتی که از محل شما هم دور نیست موشکهای آماده پرتاب وجود داره و کریس با هواپیما میره که نابودشون کنه و ادامه ماجرا. کارلا رو هم Family کشت. سیمنز به دار و دسته اش می گفت خانواده. بعد اینکه کارلا رو حساب انتقام سیمنز رو به ویروس C (که با آنتی بادی جیک مولر قویتر هم شده بود) آلوده کرد سیمنز هم توسط همین Family کارلا رو میکشه. یعنی بلاخره یر به یر شدن بیشتر قسمتهای نا گفته داستان تو همون جایی که اون عروسکها هستن توضیح داده میشه. یعنی با شکستن لوحهای آبی که تو هر مرحله چهار تاست سه تا نت و یه عروسک باز میکنه. چیزای جالبی توش هست. مثلا جیک 20 سالشه و شری 26 ساله است و مثلا چی شد که سیمونز خواست یه ایدا تقلبی بسازه و اون HAOS یا همون غول ژله ای آخر کریس و مقر زیر دریایی نئو آمبرلا واسه چی ساخته شدن و ....

هر حال من مجبور شدم با کیبورد بازی کنم و کمی هم راه افتادم ولی بعید می دونم حتی یه گیمر حرفه ای با کیبورد بتونه از غول مرجله آخر در بره من خودم 69 بار مردم تا بلاخره بادسته ایکس باکس ردش کردم دوربین که افتضاح بود اصلا نمی دیدی کجا می دوی به نظرم باعث این همه موارد اضافه شدن شلیک تو حالت حرکت بود که باعث شده بود با دسته های معمولی بازی مچ نشه.
    آخ گفتی، من 63 بار مردم. بعید میدونم بتونم بازم ردش کنم. بخش کریسو که اینقد دوسش دارم به اون بدو بدو میرسم دیگه ردش نمی کنم. تو این تاپیک سه بار گفتم افتضاحه بازم میگم

در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند
    همیشه رابطه لیون و ایدا خیلی خاصه. تو فیلمش (جدیدترینش) هم هست. خیلی باحاله. اما در کل من کریس رو خیلی بیشتر دوس دارم. نمیدونستم بچه اینقد اور اموشنال و مسئولیت پذیره. رو نکرده بود از پرایسم خیلی خوشم اومد اما خوب

کاش یه نظر سنجی بزاریم تو تاپیک ببینیم کدوم یکی از شخصیتا تو این سریش بیشتر طرفدار داره.
    Last edited by daren; 18-04-2013 at 12:11.

2. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منظورم بدون کرک بود

محتوای مخفی: [ 

دستور شلیک از قبل توسط کارلا یا همون ایدا تقلبی صادر شده بود و قبل مرگش اینا رو به کریس گفت. HQ هم به کریس خبر داد که تو یه کشتی که از محل شما هم دور نیست موشکهای آماده پرتاب وجود داره و کریس با هواپیما میره که نابودشون کنه و ادامه ماجرا. کارلا رو هم Family کشت. سیمنز به دار و دسته اش می گفت خانواده. بعد اینکه کارلا رو حساب انتقام سیمنز رو به ویروس C (که با آنتی بادی جیک مولر قویتر هم شده بود) آلوده کرد سیمنز هم توسط همین Family کارلا رو میکشه. یعنی بلاخره یر به یر شدن بیشتر قسمتهای نا گفته داستان تو همون جایی که اون عروسکها هستن توضیح داده میشه. یعنی با شکستن لوحهای آبی که تو هر مرحله چهار تاست سه تا نت و یه عروسک باز میکنه. چیزای جالبی توش هست. مثلا جیک 20 سالشه و شری 26 ساله است و مثلا چی شد که سیمونز خواست یه ایدا تقلبی بسازه و اون HAOS یا همون غول ژله ای آخر کریس و مقر زیر دریایی نئو آمبرلا واسه چی ساخته شدن و ....

آخ گفتی، من 63 بار مردم. بعید میدونم بتونم بازم ردش کنم. بخش کریسو که اینقد دوسش دارم به اون بدو بدو میرسم دیگه ردش نمی کنم. تو این تاپیک سه بار گفتم افتضاحه بازم میگم

همیشه رابطه لیون و ایدا خیلی خاصه. تو فیلمش (جدیدترینش) هم هست. خیلی باحاله. اما در کل من کریس رو خیلی بیشتر دوس دارم. نمیدونستم بچه اینقد اور اموشنال و مسئولیت پذیره. رو نکرده بود از پرایسم خیلی خوشم اومد اما خوب

کاش یه نظر سنجی بزاریم تو تاپیک ببینیم کدوم یکی از شخصیتا تو این سریش بیشتر طرفدار داره.
    خب چجوری میشه نظر سنجی گذاشت ؟

4. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی می تونه روش بینهایت کردن اسلحه ها را توضیح بده من بعد خریدش برام کار نمی کنه تو اسکیل ها قرارش می دم تو بازی f1 را هم می زنم اتفاقی نمی افته یعنی همون روشی که دوستان تو پستای قبلی گفتن. یادم تو 5 بعد فول آپگرید اسلحه بینهایت می شد و خیلی راحت تو یه بخشی از منوها فعال می شد

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام میشه یه نفر بخش های مختلف مرسنریس رو توضیح بده؟
    بخش سولو ترافیکی که مصرف میکنه فقط برای فرستادن رکورد به سایته؟یعنی کمه(با کرک مولتی)
    راستی فرق مرسنریس با مرسنریس نو مرسی چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازی ضعیف شده اما شبیه به شماره قدیمیاش شده جالبش کرده
    Last edited by ahmad rezaa; 18-04-2013 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

خب چجوری میشه نظر سنجی گذاشت ؟
    فک کنم باید پیشنهاد بدیم رئیس روءسا بزارن. بالای تاپیک قرار میگیره. با حال میشه.

کسی می تونه روش بینهایت کردن اسلحه ها را توضیح بده من بعد خریدش برام کار نمی کنه تو اسکیل ها قرارش می دم تو بازی f1 را هم می زنم اتفاقی نمی افته یعنی همون روشی که دوستان تو پستای قبلی گفتن. یادم تو 5 بعد فول آپگرید اسلحه بینهایت می شد و خیلی راحت تو یه بخشی از منوها فعال می شد
    برو تو اسکیل منیجمنت یا همون جایی که اسکیل ها رو میخری. بی نهایت کردن مثلا شات گان رو خریدی. هشت تا هم گروه اسکیل انتخابی داری که تو هر کدوم میتونی سه تا اسکیل بزاری. رو یکی از گروها که میخوای کلیک کن تا تیک کنارش بخوره و فعال شه مثلا گروه یک، بعد از بین سه تا اسکیل گروه یک رو یکیش کلیک کن بعد برو رو اسکیل تیر بینهایت شات گان کلیک کن و R رو بزن تا وارد منو اسکیلای گروه یک بشه. قبل رفتن تو بازی هم گزینه infinite Ammo رو حالت Allow بزار. تو بازی که رفتی دیگه تیر هات بی نهایته. اما کلا هر اسکیلی رو که میخوای تو هر گروه بچین. اگه خواستی تو بازی یه گروه اسکیل دیگه ورد داری از تو خود منویی که با اسکیپ میاری کمک بگیر. همون علامت 5 ضلعی رو بزن و از هشت تا گروه اسکیلا یکی رو انتخاب کن. (از اف1 تا اف8 هم می تونی کمک بگیری ام اگه راحتتری با اسکیپ کار کن)

9. 2 کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منظورم بدون کرک بود

اتفاقا همون روزهایی که بازی منتشر شده بود برا این مورد یه نظر سنجی زدیم و برنده هم مشخص شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

اتفاقا همون روزهایی که بازی منتشر شده بود برا این مورد یه نظر سنجی زدیم و برنده هم مشخص شد

ای بدجنسا. ما پی سی بازا اون موقع درست نمی تونستیم قضاوت کنیم. هنوز شری و جیکو ندیده بودیم + من فقط کلر رو تو فیلم و کارتونش دیدم. 4 و 5 شو کلا بازی کردم. تازه توش پرایس هم نیست. اصلا عادلانه نبوده.

ولی خوب در هر صورت معلومه که لیون از همه پر طرفدار تره. ولی من هنو سر حرفم هستم فقط کریس.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ای بدجنسا. ما پی سی بازا اون موقع درست نمی تونستیم قضاوت کنیم. هنوز شری و جیکو ندیده بودیم + من فقط کلر رو تو فیلم و کارتونش دیدم. 4 و 5 شو کلا بازی کردم. تازه توش پرایس هم نیست. اصلا عادلانه نبوده.

ولی خوب در هر صورت معلومه که لیون از همه پر طرفدار تره. ولی من هنو سر حرفم هستم فقط کریس.
    من که بیشتر از مرموز بودن و غرور ایدا خوشم می آد کلا تو تمام گیما تکه و بعد آن لیون
    البته بگم بزرگترین اشتباه کپکام کشتن وسکر تو 5 بود حداقل امیدوارم بتونن تو نسخه های بعدی برش گردونن بهترین و جذابترین شخصیت منفی همین وسکره

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه
    از پست 986 استفاده کنید مشکلتون حل می شه من هم با راهنمایی و لینکی که دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادند استفاده کردم
    اینم لینک:
    یعنی من اگه کرک آنلاین بریزم میتونم در بخش داستانی بازی لباسام رو عوض بکنم؟
    یا اصلا نیازی به کرک آفلاین نیست...؟
    راستش من اصلا نمیخوام آنلاین بازی کنم فقط میخوام در بخش داستانی بتونم لباس شخصیت ام رو عوض کنم و دوباره از اول بازی کنم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •