بازیم کرکی هست دقیقا وقتی از فاضلاب میرم پایین میاد بیرون دوباره هم اجرا کردم اول لود میشه بد میره قسمت فاضلاب باز لود میشه تو لود میپره بیرون
بازیم کرکی هست دقیقا وقتی از فاضلاب میرم پایین میاد بیرون دوباره هم اجرا کردم اول لود میشه بد میره قسمت فاضلاب باز لود میشه تو لود میپره بیرون
کسی نیست کمکم کنه .رو لپ تاب تست کردم اونم amd بود جواب داد بدون اخطار فایل نصبی اجر میکنه من هر فایل نصبی تو سی دی میزنم اخطار میده امکان داره از درایور سی دی باشه اخه یه داغونی پیدا کردم مال خودم خراب شده دادم گارانتی سی دی 2 و 3 هم با کامپیوتر من باز نمیکرد ولی تو لپ تاب بازی میکنه ؟؟؟؟![]()
30% save بازیو برداشتم دوباره بازی و نضب کردم بد سیو و ریختم میره تو بازی 0% و میزنه!!
آقایون مشکل از فایل اجرایی کرک بود از اینترنت گرفتم حل شد.
ممنون ها
سلام.
دوستان كسي ميتونه، اين كرك رو دوباره آپلود كنه؟
از رو سرورها پاك شده.
فقط خيلي زود احتياج دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت کرکهاش تست شدس یه امتحانی بکن...
دوستان یکی میتونه بگه حجم پوشه zone واسه شما چقدره و چند تا فایل توشه؟
من تو قسمت انلاین مشکل دارم و انگاری بعضی مپ ها رو ندارم. مثلا mp_interchange.ff رو ندارم و اررور میده می پره بیرون.
کسی میتونه لینکی چیزی بده بشه کل مپها رو دانلود کرد؟
دقیقا 123 فایل به حجم:4.75GB یا به عبارت دقیق تر:5,111,064,486bytes امیدوارم به دردتون خورده باشه...
البته من آنلاین بازی نکردم و سررشته_ی زیادی هم در این امر ندارم!
سلام رفقا...من بازی رو نصب کردم...کرکی چیزی نداشت..موقع اجرا ارور steam داد که دانلود کردم و ریختم...بازی اجرا شد و تمومش کردم...الان هرچی میخوام وارد بازی بشم همون اول میپره بیرون...مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)