من خیلی از صفحات رو نخوندم الان مشکل مخالفان این طرح چیه؟ چون سرویس های محدودشون که سرجاشه!؟ مثل شرکت ها دارن برای یوزرها دل میسوزونن که آقا این سرویس جدید رو نخر که خوب نیست؟ یا اینکه امکان میدن سرویس های جدید جایگزین بشه؟
بلی
خیر
من خیلی از صفحات رو نخوندم الان مشکل مخالفان این طرح چیه؟ چون سرویس های محدودشون که سرجاشه!؟ مثل شرکت ها دارن برای یوزرها دل میسوزونن که آقا این سرویس جدید رو نخر که خوب نیست؟ یا اینکه امکان میدن سرویس های جدید جایگزین بشه؟
آخه اینا گفتن مثلا مشترک 512 با دخ نفر دیگه یه خط 512 رو شریکه این که الان می بینم سرعت دانلود این سرویس دوستمون روی 512 ست نشده
قضیه خیلی مشکوکه![]()
ماکزیموم دان 2مگ و اپ رو نمیدونم
قبلا هم اپلودم پایین بود ولی راحت کارمو میکردم حالا شاید تو این ساعت یا سرور اینطوریه معلوم میشه بعدا...
فعلا بله البته تست نگرفتم دیگه ولی تو دانلود مشکل ندارم سرعتم الان 240 هست...
نه محدودیت حجمی نداره تو پنل نگاه کردم
درست میگید شاید بخاطر تازگیش باشه
به من میگفت این خط ها بین 10 نفر تقسیم میشه من میگفتم شیر میشه اون میگفت نه شما نمیدونی تقسیم میشه اینا... خدا کنه سرعتم خوب بمونه
البته نمیخواستم اینو بگم تا مطمئن شم چون الان ویندوزم ایکس پیه و پینگ و سرعتش افتضاحه میخواستم تا 7 رو درست کنم صبر کنم ولی خب ولش این رو هم بگم که نوسان سرعت هم دارم ولی زیر 50 60 نمیره سرعتم
یه جورایی شاید هر 10 مین یه لگ بده بعدش رفع شه...
خب صفحات رو نخوندی مشکل رو نمیدونی !!!
اوایل تایپک چند تا خبر بود که فروش کیلویی اینترنت مونوع و از این حرفا ولی بعدش که که مشخص شد محدود ها هم باقی میمونن دیگه مخالفتی نیست
Last edited by kamran987456; 25-09-2011 at 15:57.
با این وضعیت به نظرم تاپیک بسته شه بهتره؛ تو تاپیک قبلی دعوا ها کمتر بود :|
یک به چهل ، شیر می کنن و 128 رو روی 2 مگ می بندن.
اما الان یک به ده شیر می کنن و 128 رو روی 128 می بندن.
این رویائه یا کابوس !![]()
تاپیک مالامال از در فشانی. قفل شد تا رسیدگی مدیران.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)