ببین دوست من اولین و بهترین منبع برای مطالعه کتاب درسی هست
پس اول از اون شروع کنید و لغات و تاریخ ادبیاتش رو بخونید بعد به کتاب کمک اموزشی و تست ومراجعه کنید
ببین دوست من اولین و بهترین منبع برای مطالعه کتاب درسی هست
پس اول از اون شروع کنید و لغات و تاریخ ادبیاتش رو بخونید بعد به کتاب کمک اموزشی و تست ومراجعه کنید
بابا خدايي شما بيكاريد و علافيد البته خوش بحال رقباتون چون شما ميايد اينجا پلاسد ولي اونا دارن تست ميزنن
اگه ميخايد بدرسيد فروم و اينا همش برا گول زدن خودتونه !!! :دي
ديگه نيايد يا اگرم ميايد فعاليتو خيلي كم كنيد اگه ميخايد موفق شيد
از ما گفتن بود
موفق باشيد
خوب راس می گه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
دوستاني كه امسال تو آزمون هاي گزينه 2 شركت ميكنن اگه احيانا خواستن سوالات آزمون هاي قلم چي هم داشته باشن از لينك زير ميتونن خريد كنن :
ايميلتونو وارد ميكنين با رمز يه شارژ 1000 تومنيه ايرانسل واسه هر آزمونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرداي آزمون سوالا واستون ميل ميشه
الان 3تا آزمونو واسه فروش گذاشته ، 21 مرداد ،4 شهريور ،18 شهريور
اين تاپيك كمكت ميكنه عاطفه جانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پستم بخون حتماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by eminem never dies; 17-09-2011 at 23:53.
لطفا پاسخ دهید:
1)بين کتب برنامه ريزي خودم ميتوانم سبز-صفر کلوين وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنيد کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
2)براي هندسه پايه گاج سفيد بايد هندسه1جدا ويه هندسه2 جدا بگيرم يعني يه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟
3)برای گسسته میخوام فار و گاج سفید کارکنم به نظر شما این خوبه یا خوشخوان کارکنم یا رمزینه یا مبتکران یا الگو یا سبز یا دریافت...؟؟؟؟
4)برای تحلیلی میخوام گاج سفیدکار کنم خوبه یا فار یا مبتکران یا رمزینه یا الگو یا سبز یا دریافت.....مورد دیگری؟؟؟
اگر میشه توضیح بدید.
سپاس..!![]()
Last edited by 12p; 18-09-2011 at 12:21.
1.نمیدونم.سر رسید از همش بهتره!!!
2 و 4.همون کتاب درسی از همش بهتر و کاملتره.اگه بازم میخوای بگیری گاج خوبه.
3.بازم کتاب درسی.و برای تست هم فار.اگه اموزشی میخوای رمزینه خوبه.نشر الگو هم خوبه.بستگی به خودت داره.
کلا توی هر درسی کتاب درسی رو بخونی و تمریناش رو حل کنی به نفعته.برای تست هم بیشتر تست های کنکور.
فقط در مورد سوال اولتون بگم که کتاب برنامه ریزی هوشمند ویرایش جدید و امکانت اینتر نتی داره.
اصولا دفاتر برنامه ریزی یک روش هستند.
ولی بروزرسانی گاج قوی تر هست به طوریکه الان کانون از سال 79 حتی ویرایش در دفتر برنامه ریزیشون نداشتند .....
در مورد سوال دوم هم میتونید از8 کتاب ریاضی استفاده کنید در صورتی که میخواهید هندسه ها در یک کتاب شاند
ديفرانسيل1و2، هندسه1، هندسه2، هندسه تحليلي و جبرخطي، رياضيات گسسته و جبر و احتمال در این کتاب هست.
ولی سطح این کتاب و چگونگی خوب یا بد بودنش رو میتونید تو تاپیک معرفی کتابها سرچ کنید .....
و اینکه کتابی که میخواهید بخرید باید با توجه به نیازهای خودتون باشه
یعنی ممکن است یک کتاب برای شما مناسب و برای دیگر خوب نباشه
در هنگام خرید نگاهی به درسنامه ها و پاسخهای تشریحی بیندازید تا بعد پشیمان نشوید این رو برای همه کتابها گفتم
موفق باشید
سلام . برای فیزیک پیش ترکیب نشر الگو و خیلی سبز چه طوره ؟
خیلی سنگینه. کمتر کسی پیدا میشه که بتونه جفتش رو کامل بزنه. بنظر من بعد از اینکه الگو رو کامل تموم کردی و وقت اضافه اوردی (برای هر فصل میگم)، برو خیلی سبز رو یکی در میون بزن.سلام . برای فیزیک پیش ترکیب نشر الگو و خیلی سبز چه طوره ؟
معرفی سایر کتاب ها در صفحه ی 41 همین تاپیک
Last edited by lohrasbi; 18-09-2011 at 19:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)