فقط رشته ی ریاضی!!!!!
هر وقت دلشون خواست میذارن ما که مردیم از بس انتظار کشیدیم
فقط رشته ی ریاضی!!!!!
هر وقت دلشون خواست میذارن ما که مردیم از بس انتظار کشیدیم
شما در جریان نیستی اخرین رتبه مجاز دانشگاه شیراز چنده یا دانشگاه خوزستان؟
اصلا سایتی میشناسی که اینجور توضیحات رو درباره اخرین رتبه مجاز بگه؟
اصلا با رتبه 7000 منطقه 3 رشته خوب دانشگاه خوب میشه اورد؟![]()
چرا از یادگار ماندگار استفاده نمی کنی ؟
میتونی از سایت کانون دانلودش کنی
مرسی عزیز دانلودش کردم ولی هیچ اعتمادی به این اطلاعات نیست چونکه میگن کنکور امسال خیلی سخت تر نسبت به سال قبل بوده
خدایا در این ماه یاورمان باش
امیــــــــــــــــــــــ ن![]()
یعنی فرهنگ ما باحال نیست؟باورت میشه از 24 اسفند تا 9 تیر در 3 فاز تو خوابگاه شبانه روزی دبیرستان بودیم و روزی بیشتر از 12 ساعت درس میخوندیم؟ تازه یه اردوی 10 روزه مطالعاتی رامسر هم بهش اضافه کن خداویکیلی برو ببین فرهنگ منطقه 2 هم اینجوری بوده
![]()
بستگی به شهری داره که هستی !!؟
مثلا تو استان بوشهر تا 5000 هم پارسال برق شبانه آوردن ولی فکر کنم با 7000 برق شبانه یا عمران شبانه یاسوج بیاره
بستگی به منطقه داره که بوم کجا باشی قطبت کجا باشه !!!!
دانشگاه شیراز هم هر رشته فرق داره !
الان نمیدونم تجروبی یا ریاضی ولی ریاضی مثلا برق و مکانیک بالای 600 نمیاری! شیراز رو میگم
ولی اهواز مثلا تا زیر 1000 برق و مکانیک میاری !! روزانه !!!!!!
رشته و دانشگاتو بگو وش شهرت![]()
با سلام مجدد خدمت کنکوری های کنکوری که گذشت (پیدا کن نغمه حروف را)
خودتون رو زیاد الاف نکنید هر وقت اعلام کردن فلان روز میاد از شب قبلش تو سایت باشین
سوال مشاور شد
پارسال به واسطه یکی از دوستان برای انتخاب رشتش رفتیم پیش یه مشاور که صادقانه بگم مشاور خوبی بود ولی نکته اینجا بود که چیز عجیب و مبهمی وجود نداشت در واقع 99% کاری که مشاورا برای انتخاب رشته انجام میدن تو دو تا کتاب نوشته شده:1- معرفی رشته ها 2- قبولی های سالهای قبل ( یه چیزی مثل یادگار ماندگار کانون)
موسسات مختلفی هم که هست همینه
وقتی که ما رفتیم اول اطلاعات رو گرفت و وارد کامپیوتر کرد و بعد یه لیست 300-400 تایی داد به همراه درصد شانس قبولی! بعد هم که پیش مشاور رفتیم عمدتا میگفت فلان جا قبول میشی یا نه و چون این دوستم رتبش دلخواهش نشده بود ( در واقع از انتظار دو رقمی یا حداقل 3 رقمی خوب بالای 5000 شده بود) مشاوره بیشتر سعی کرد راضیش کنه که برای سال بعد نمونه چون خودش می خواست دوباره کنکور بده
به هر حال از من میشنونید اگه دنبال دانشگاههای خاص و رشته های خاص که شرایط خاصی هم داره که شما ازشون اطلاع ندارین، هستین پیش یه مشاور برید تا با دید کامل انتخاب رشته کنید وگرنه:
با خودتون تعیین تکلیف کنید که شهر دیگه ای هم می تونید درس بخونید یا نه
با خانواده تعیین تکلیف کنید که می تونن هزینه دانشگاههای غیر رایگان رو بدن یا نه ( از ترمی 300 تومن شبانه بگیر تا ترمی 1 میلیون)
با خودتون تعین تکلیف کنید که می خواهید سال دیگه هم بخونید یا نه
وقتی داشتین کد رشته های رو لیست میکردین فقط و فقط یه نکته رو مد نظر داشته باشید:
اگه تو رشته ی n ام قبول شدین غصه قبول نشدن تو رشته n+mام رو نخورین!
یعنی ترتیب لیستتون بر اساس علاقتون باشه
10-15 رشته سقف( احتمال قبولی در حد اپسیلون) بزنید ( معمولا بیشتر بچه های ریاضی انتخاب اولشون برق شریفه! شما هم بزنین بعدا تو دروهمسایه میگین من شریفم زده بودم فکر کنم 4-5 تا رتبه کم آوردم)
اگه قرار بود تحت هر شرایطی امسال برید دانشگاه چند تا رشته کف ( احتمال قبولی 200%!) هم بزنید
لطفا 100 تا رو نه، شده 70-80 تا رو پر کنید به کسی که بر نمی خوره
چون تو مهرماه یه کارنامه دیگه میاد و میگه شما که مثلا تو انتخاب 10 قبول شدین تو انتخاب 20 هم قبول میشدین یا نه
اون وقت میتونیم تغییر بدیم؟ حتی اگه ثبت نام کردیم؟ تکمیل ظرفیت کی میاد؟
این طور که من شنیدم ( موثق نیست) با توجه به شرایط مثلا اگه تو همون دانشگاه باشه امکان تغییر دادن هست ( تو رشته ای که می تونستین قبول بشین) ضمنا برای اونایی که می خوان تو دو تا رشته هم بخونن باز این یه امتیاز مثبته
البته اینا رو منم شنیدم و ممکنه درست نباشه
تکمیل ظرفیت هم برای دانشگاه های دولتی نیست ( اگه هم باشه من نفهمیدم کی اومد و کی رفت) فکر می کنم برای آزاد باشه
یه چیز دیگه:
دخترا سعی کنید اگه تو شهر خودتون قبول نمیشیدن شهرای اطراف رو بزنید و بعد منتقل شید شهر خودتون چون برای دخترا انتقال به شهر خودشون خیلی راحت شده
برای پسرا هم میشه انتقالی گرفت به شهر خودشون امسال ترم دوم یکی از بچه ها از سمنان اومد فردوسی ( بدون هیچ گونه پارتی و نمی دونم سهمیه و...) گفت سازمان سنجش اعلام کرده می تونید یه انتخاب رشته دیگه بکنید یا همچین چیزی اونم مشهد رو زده و منتقل شده اینجا ( یه چیز تو مایه های همون تکمیل ظرفیت) منتها مدرکش از دانشگاه سمنان صادر میشه خودش هم میگه انتقال دائم هست یا مهمان دائم دقیقا نمی دونم
این غیر از یکی دیگه از بچه ها بود که باباش استاد دانشگاهه و از همون ترم اول نرفت شهرستان و غیر از اون یکی دیگه ست که نیمچه پارتی داشته و باشرط کسب معدل خوب از ترم اول اومد فردوسی و باز غیر از اون یکی دیگه ست که دو ترم معدل الف شده و از ترم سوم میخواد بیاد مشهد
خلاصه که منظورم اینه که انتقال به شهری که بومی اون هستین شدنیه اگه تو شهرایی مثل مشهد اصفهان شیراز و.. هستین و تو شهر خودتون قبول نمیشین می تونید به قبولی در شهرای اطراف و انتقالی گرفتن هم فکر کنید
نگفتم اگه یه شهر دیگه قبول شید بعد منتقل میشید شهر خودتونه گفتم امکان پذیره
مثلا حسابداری شیراز یا شیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر(رشته ریاضی)
اصلا اخرین رتبه مجاز توی رشته های معماری کامپیوتر و شیمی شیراز رو میدونی برای منطقه 3 بومی بوشهر؟
خودمم بوشهرم منطقه 3![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)