من میخام یه دونه وایمکس بگیرم . با این اینترنت مخابرات نمیشه . ریموت دکستاب کرد.
از مبین نت زیاد نمیدونم ولی ترافیک 5 کیگ با شبانه رایگاه 15 قیمت خوبیه.
من میخام یه دونه وایمکس بگیرم . با این اینترنت مخابرات نمیشه . ریموت دکستاب کرد.
از مبین نت زیاد نمیدونم ولی ترافیک 5 کیگ با شبانه رایگاه 15 قیمت خوبیه.
سرعت آپلودم 127 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده. سرعت دانلود 29.4 کیلوبایت بر ثانیه هست و روی همین سرعت ثابت هست همیشه.
اینم یه تست سرعت که چند روز پیش گرفتم:
من امروز گرفتم up 64 بسته down 256
به نظرتون برم بگم up درست می کنن؟
فکر نکنم درست کنن
بسته به مرکز مخابراتی
سلام به همگی
دوستان من کرجم سرویس 128 دارم الان 4 روزه سرعت نت خیلی کم شده دانلود 8 9 هست! زنگ زدم گفتن از تهران خرابه شبکه! چرا؟!!!
سلام . از مطالب این تاپیک متوجه شدم به هیچ وجه از مخابرات نمیشه 512 و بالاتر گرفت .
سوالم اینه سرعت واقعی دریافت 256 چقدر است . یعنی چیزی که در اکثر مواقع هست . چون اینجا دیدم بعضیا میگن 40 هست بعضیا عکس میذارن که 20-22 هست . خوب بین این دو تا خیلی فرقه .
سوال بعدیم اینه نامحدود بودنش واقعیه یا اینکه اگر در طول روز بیشتر از یه حدی دانلود کنید مثل شاتل سرویس شمارو محدود میکنه؟
سوال بعدی اینکه سفارش آنلاین نداره؟ حتما باید برم مخابرات؟ سایتی برای دیدن تعرفه ها نداره؟ اگر نداره قیمت نصب + هزینه ماهانه+آبونمان + .... هر هزینه دیگه ای که برای سرویس 256 رو داره میخواهم بدونم .
ممنون
سلام
میشه با مخابرات هم ریموت دسکتاپ کرد من با برنامه ی TeamViewer 5 اینکار رو کردم
تازه برای دوستم با همین برنامه رفتم یه برنامه رو براش نصب کردم داخل کامپیوترش
کیفیت اتصال هم بدک نیست
حالا سوال خودم:
1) دوستان شما با کدوم سرور تست می گیرید که اینقدر پینگتون پایین هست؟
2) کلا وقتی با سرورهای نزدیک ایران تست می گیرید پینگتون متوسط روی چند هست ؟
مرسی![]()
تعداد کمی گویا 512 گرفتن ولی بچه هایی که 256 گرفتن زیادن
من خودم 256 دارم و سرعت دانلودم روی 29 کیلوبایت ثابته (با دانلود منیجر)برای بیشتر بچه ها هم روی 28 و 29 کیلو بایت می چرخه
حتی 3 تا از فامیل های ما هم از مخابرات دارن سرعت دانلودشون روی 28 کیلوبایت هست
ضمن اینکه دانلودش نامحدود هست و هرچه قدر هم دانلود کنید سرعتتون محدود نمیشه
در ضمن سفارش آنلاین نداره و باید صاحب خط بصورت حضوری بره و درخواست بده
تعرفه اش هم برای 256 ، 12560 تومن برای هر ماه هست که بصورت 2 ماه یه بار روی قبض تلفنتون میاد یعنی 25120 تومن هر دو ماه یه بار
آبونمان هم نداره ولی اگه خودتون مودم رو راه اندازی نکنید و انها بیان براتون نصب کنن اونوقت 10 هزار تومن هزینه نصب می گیرن
اینم سایت برای تعرفه ها :
نکته مهم : به هر کسی 256 نمی دن من خودم با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد داداشم گرفتم ولی برخی از مراکز گویا با کارت دانشجویی کارشناسی هم 256 می دنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مودم رو هم توی پاچتون نمی کننو هم می تونید از بیرون تهیه کنید و هم می تونید از خودشون خریداری کنید
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز . اشتباها تایپ کردم 40 منظورم 30 بود. خوب پس اینکه اکقرا 28 هستن نتیجه میگیریم سرعتش واقعی و همون حول و هوش 30 هست جای شکرش باقیه.
در مورد این قسمت مطمئن هستید؟!!! یعنی شما اینطوری اقدام کردی؟؟ آخه من صاحب خط(پدرم) رو یک روز اول صبح چطوری تو خونه گیر بیارم که ببرمش برام ADSL بگیره ! اصلا بگم هم قبول نمیکنه! نمیشه قبض تلفن یا سند و کپی شناسنامه ببرم؟!
در مورد این بخش راهنمای PDF یا بخشی تو سایتش نداره یا اینکه موقع تحویل سرویس کاغذی چیزی نمیدن که از روش نصب کنم؟ یعنی میخام بدونم خودم میتونم نصب کنم یا اینکه باید بیام از بچه های همین تاپیک بپرسم یا همون 10 تومن رو بدم!
و مهم ترین سوال ! خودتون راضی هستید؟! یعنی به منی که الان داریم برای یک سرویس اصطلاحا(!) نامحدود 128 که ماهیانه 29000 تومن پول میدم و سرعت دانلودشم از 16 بالاتر نمیره توصیه میکنید بیام 256 مخابرات بگیرم؟
ممنونم
کدوم مرکز مخابراتی ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)