ممنون
اگه میشه میتونی لینک دقیقشو که میگه کرکش کی میاد و از این جور چیزا رو بدی؟؟
ممنون
اگه میشه میتونی لینک دقیقشو که میگه کرکش کی میاد و از این جور چیزا رو بدی؟؟
با سلام خدمت دوستان عزيز...من اين بازي رو نصب كردم...البته وقتي يه نگاه به تركيب دو تا بارسا و رئال كردم ديدم خيلي از نقل و اتقالات انجام نشده ...مثلا تو بارسا نه از فابرگاس خبري بود نه از سانچس....خواستم ببينم پچ يا فايلي نيومده واسه اعمال اين تغيرات....
دوم اينكه اين فايلOPTION.bin رو كه واسه آوردن منوي سوپراستار دانلود كردم كجا كپي كنم...با تشكر.........
میتونه فرق داشته باشه من تو 3-2-1-4 بوسکتس رو تو زمین خودم میزارم به عنوان هافبک دفاعی و ژاوی و اینیستا هم جلو قرار دادم تو زمین حریف پشت سر مهاجما ولی تو 3-3-4 میشه سه هافبک رو رو یه خط تو زمین حریف قرار بدی طوری که فاصلشون زیاد نباشه البته این دو سیستم خیلی به هم شبیه هست ولی یه کم تفاوت داره با هم . شایدم بشه یکی فرض کرد![]()
زبانها
English
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید——-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mexican
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید——-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Greek
Brazilian
Arabic
Spanish
Fileserve
Wuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
——-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Italian
Fileserve
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
——-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Portuguese
Fileserve
Wuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمت زیر
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\save
البته از option قبلی یه کپی بگیر که داشته باشی
واسه پچ نقل و انتقالات برو تو قسمت مشکلات نصب و اجرای PES 2012 .... صفحه 1 تاپیک
فایل OPTION.bin رو اینجا کپی کن
C : Users / User name / Documents / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2012 / save
تا چند روز آینده از طرف کونامی یه DLC بیرون میاد که میتونی ازش استفاده کنی.(البته پچ اومده که به طور رسمی نیست و به صورت کامل نقل و انتقالات انجام نشده).با سلام خدمت دوستان عزيز...من اين بازي رو نصب كردم...البته وقتي يه نگاه به تركيب دو تا بارسا و رئال كردم ديدم خيلي از نقل و اتقالات انجام نشده ...مثلا تو بارسا نه از فابرگاس خبري بود نه از سانچس....خواستم ببينم پچ يا فايلي نيومده واسه اعمال اين تغيرات....
این مرتیکه اصلا جواب نمیده هر چی ازش میپرسن جواب نمیده ازش پرسیدن آیا امروز میاد کرک یا چند روز طول میکشه جواب نمیده
ای کاش خودم کرکر بودم الاف اینا نبودم
ازت خواهش میکنم
لینکشو بده؟؟؟؟
تو کامنت هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)