تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 339 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حشمت مهاجراني رييس آکادمي استقلال شد

سال گذشته رضا رجبي مسئول آکادمي باشگاه استقلال بود اما با انتخاب اعضاي کميته فني رياست اين آکادمي تغيير خواهد کرد.
    حسن روشن رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال در این باره گفت: قصد داریم آکادمی را به صورت تشکیلاتی اداره کنیم و قرار است افرادی را به عنوان هیئت امنا انتخاب کنیم. صحبت‌های لازم را با حشمت مهاجرانی برای ریاست آکادمی باشگاه استقلال انجام دادیم و ایشان قبول کردند که ریاست آکادمی استقلال را برعهده بگیرند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

منتفي شدن حضور استقلال در تركمنستان و قطعي نشدن حضور مهاجراني
    مدير روابط عمومي باشگاه استقلال از منتفي شدن حضور تيم فوتبال اين باشگاه در جام رياست جمهوري تركمنستان خبر داد.

محمد سررشته داري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: بحث حضور استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان منتفي شده و استقلال در اين تورنمنت شركت نخواهد كرد.

وي در مورد دليل اين انصراف گفت: ظاهرا جابه جايي‌هايي در بين تيم‌هاي شركت كننده در اين مسابقات رخ داده و به همين دليل استقلال در اين جام حاضر نمي‌شود.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در مورد رياست حشمت مهاجراني بر آكادمي اين باشگاه كه حسن روشن آن را اعلام كرده بود گفت: اين مسئله هنوز قطعي نشده است. منتظريم مهاجراني از امارات به ايران بازگردد و در اين زمينه با علي فتح‌الله زاده مذاكره كند تا مشخص شود از ايشان در چه سمتي مي‌توانيم بهره‌مند شويم.

وي افزود: شخصيت مهاجراني خيلي بيشتر از رياست بر آكادمي باشگاه استقلال است. فرمايش آقاي روشن كه اين مسئله را عنوان كرده‌اند صحيح است اما هم باشگاه استقلال و هم مهاجراني در اين زمينه بايد از نقطه نظرات يكديگر مطلع شوند.
    کد:

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین خبر: ترابیان با فرهاد مجیدی صحبت کرد

سایت گل - نتایج خوب استقلال در هفته های نخست لیگ برتر کفه ترازو را به سوی این تیم در تیم ملی سنگین کرده است.
    کارلوس کی روش پس از تماشای بازی استقلال مقابل فجر نام فرهاد مجیدی را در لیست خود افزوده است اما تا کنون هیچ اظهارنظر رسمی درباره اینکه آیا این بازیکن را به تیم ملی دعوت می کند یا خیر نداشته است.اما منابع آگاه در تیم ملی دعوت از فرهاد مجیدی را تایید می کنند.
    حتی آن ها مدعی شده اند عباس ترابیان با مجیدی گفت و گوی کوتاهی داشته و پیرامون شرایط بدنی اش با وی سخن گفته است.دعوت مجیدی به تیم ملی در 35 سالگی می تواند یک خبر جالب هم برای فوتبال آسیا باشد به خصوص برای تیم های عربی که این بازیکن را به خوبی می شناسند.
    البته دعوت از فرهاد بی ارتباط با هم گروهی ایران با تیم های بحرین و قطر نیست.کاپیتان استقلال به خوبی با سبک بازی این تیم های آشنایی دارد.

کد:
    اگه دنیا دسته من بود واسه چشمایه تو کم بودبه عشقه مسیه اسیا بازیهای تیم ملیرو میریم استادیوم

6. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مولایی: نتوانم روی نیمکت استقلال بنشینم، می روم

مربی بدنساز تیم فوتبال استقلال گفت: در صورتی که نتوانم در بازی های استقلال روی نیمکت قرار بگیرم احتمال جدایی ام وجود خواهد داشت.
    محمد مولایی گفت: برای باشگاه بزرگ استقلال، هواداران و مدیریت آن احترام خاصی قائل هستم و خوشحالم که در ابتدای فصل گزینه این تیم بودم و بعد از پرسپولیس در این تیم حضور پیدا کردم.
    وی افزود: با این وجود باید اعلام کنم که سابقه مربیگری من در بدنسازی مشخص است و به دنبال بازارگرمی و این مسائل نیستم ولی دوست دارم به عنوان یک مربی روی نیمکت استقلال بنشینم حتی در این خصوص با مسئولان استقلال صحبت کردم اما هنوز پاسخی به من نداده‌اند.
    مولایی در خصوص اینکه چرا چنین تصمیمی گرفته است عنوان کرد: شاید به خاطر حضور مربیان دیگر روی نیمکت شایعه شده که در بازی های استقلال روی نیمکت ننشینم اما می خواهم با فتح الله زاده صحبت کنم و در صورتی که نتوانم در بازی های استقلال روی نیمکت این تیم قرار بگیریم احتمال جدایی ام از این باشگاه وجود دارد.
    وی در پایان گفت: استقلال تیم بزرگی است و تا روزی که در این تیم باشم با قدرت کارم را انجام خواهم داد.
    به گزارش فارس، هم اکنون بهتاش فریبا یکی از اعضای کادر فنی استقلال به دلیل نداشتن مدرک مربیگری A نمی تواند روی نیمکت بنشیند و با بازگشت وی شایعاتی پیرامون کنار گذاشتن مربی بدنساز و حضور او روی سکوها شنیده می شود.

استقلال خواستار لغو بازی با تراکتورسازی در لیگ

آبی ها می خواهند با شرایط مشابه پرسپولیس روبرو شوند
    اعضای تیم استقلال برای بازی مقابل تیم پرسپولیس دچار مشکل نشوند و به همین دلیل از مسئولان سازمان لیگ درخواست کردند تا به وضعیت شکایت و اعتراض آنها رسیدگی کند زیرا بازی با پرسپولیس در شرایطی انجام می شود که این تیم قبل از بازی با استقلال هیچ دیداری را انجام نمی دهد.
    به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، اعضای تیم پرسپولیس پیش از بازی با استقلال، با ذوب آهن دیدار می کند و این تیم به دلیل حضور در مسابقات آسیایی دیدار تیمش با پرسپولیس از سوی مسئولان در سازمان لیگ لغو شده است به همین دلیل استقلالی ها نیز خواستار لغو بازی قبل از پرسپولیس در لیگ شدند زیرا این تیم نیز پیش از بازی با قرمزها باید با تراکتورسازی دیدار کند و این بازی از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار است.
    گفتنی است، اعتراض و درخواست این باشگاه به سازمان لیگ رسیده است و قرار بر این است که عزیز محمدی آنرا مورد بررسی قرار دهد تا این دو تیم با شرایط مشابه به مصاف یکدیگر بروند.

استقلال بیشترین تعداد تماشاگر را به خود اختصاص داد / ۱۵۰ هزار نفر برای ۴ بازی

با گذشت ۴ هفته از لیگ یازدهم، استقلال میانگین بیشترین تماشاگر را به خود اختصاص داده است
    با گذشت ۴ هفته از لیگ یازدهم، استقلال میانگین بیشترین تماشاگر را به خود اختصاص داده است. اگرچه آمار رسمی در این باره ارائه نشده اما با یک حساب سرانگشتی می‌توان به این نتیجه رسید که تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه‌ها به شدت به سمت آبی‌های پایتخت سنگینی می‌کند. استقلال در هر بازی خانگی خود نزدیک به ۷۵ هزار تماشاگر را به ورزشگاه آزادی کشاند. حضور این تعداد تماشاگر بی‌ارتباط به نحوه جذب بازیکنان نیست. علی فتح‌ا... زاده با جذب بازیکنان نامداری مانند رحمتی، حمودی، حیدری، کرار، زندی، تیموریان و حفظ ستاره‌هایی مثل مجیدی، برهانی، میداودی و... سهم بسیاری در جذب تماشاگر دارد. در واقع مدیران باشگاه استقلال بی‌هدف اقدام به جذب بازیکنان شاخص نکردند و با علم به اینکه حضور این بازیکنان سکوها را هم به سودشان خواهد کرد تیم خود را به اصطلاح کهکشانی بستند. امروز اگر می‌بینیم سکوها هنگام بازی‌های استقلال به این اندازه داغ و پرحرارت است در واقع حاصل موفقیت بزرگ فتح‌ا... زاده و گروهش در فصل نقل و انتقالات است اما آیا بازیکنان استقلال توانسته‌اند تا هفته چهارم پاسخ هواداران خود را به نحو احسن بدهند؟
    هوادار نگاهی احساسی به فوتبال دارد. آنها هم پیروزی می‌خواهند و هم بازی زیبا. استقلال در کسب پیروزی موفق بوده و با سه برد متوالی در موقعیت ایده‌آلی هم قرار گرفته است اما نمایش تیم مظلومی هنوز جذاب و تماشایی نشده و به نظر می‌رسد تا تکمیل شدن تیم و بازگشت مصدومان و محرومان رسیدن به چنین هدف بزرگی که خود مظلومی هم به آن تاکید کرده دشوار باشد.
    استقلال طی ۴ هفته گذشته خسرو حیدری را فقط در دو بازی در اختیار داشت. کرار جاسم، فریدون زندی و حتی میلاد میداودی هم هنوز فرصت نکرده‌اند در ترکیب استقلال ایفای نقش کنند. این سه بازیکن جزو آن دست بازیکنانی به حساب می‌آیند که از نظر تکنیک و مهارت فردی بهترین‌های لیگ هستند و حضورشان در ترکیب هر تیمی سبب بالا رفتن میزان مهارت تاکتیکی و در نتیجه افزایش جذابیت خواهد شد البته اگر این بازیکنان هم از ابتدای لیگ در ترکیب استقلال حضور داشتند تماشای یک تیم جذاب توقع زیادی بود چرا که معمولا تیم‌ها از هفته‌های پنجم به بعد از نظر هماهنگی تیمی جا می افتند.
    طرح چنین مساله‌ای که استقلال هنوز هماهنگ نشده اگرچه یک دیدگاه منطقی است اما از نگاه هواداری غیر قابل قبول است! هوادار در هر شرایطی توقع دارد تیمش زیبا بازی کند. حال هفته اول باشد یا هفته آخر بنابر این می‌توان مدعی شد که استقلال به تماشاگران خود که تعدادشان در ۴ بازی گذشته افزون بر ۱۵۰ هزار نفر می‌رسد، بدهکار است. پرویز مظلومی و شاگردانش باید قدر این تعداد تماشاگر را بدانند و طوری حرکت نکنند که سبب ریزش آنها شوند. البته چنین توقعی در بازی‌های خارج از خانه برآورده نخواهد شد و هوادار هم در بازی‌های سخت بیرون خانه دنبال بازی‌های زیبا نیست هر چند که استقلال در کرمان نتیجه‌ بسیار خوبی گرفت اما لااقل تیم مظلومی در بازی‌های خانگی می‌تواند توقع هوادارانش را برآورده سازد.

رحمتی :قبول دارم که جایم با آمدن کرار تنگ می شود

فوتبال ایران/کیانوش رحمتی گفت :به طور حتم با آمدن جاسم کرار جای من برای حضو ر در ترکیب اصلی تنگ می شود و کارم دشوارتر اما من این رقابت را دوست دارم.
    به گزارش اوج نیوز ،وی ادامه داد:در این شرایط باید بیشتر تلاش کنم تا بتوانم شایستگی هایم را نشان بدهم.درواقع این یک رقابت سالم خواه بود که در نهایت به نفع استقلال تمام می شود.
    رحمتی افزود:فولاد حریفی است که از یک مربی کاربلد سود می برد ،امیدوارم در گام نخست تاکتیک حریف را خنثی کنیم و بعد بتوانیم با استفاده از شیوه های مورد نظر کادر فنی به اهدافمان برسیم.

محرومان هفته پنجم لیگ برتر فوتبال اعلام شد

سازمان لیگ برتر فوتبال اسامی محرومان هفته پنجم لیگ برتر را اعلام کرد.
    به گزارش دوشنبه ایرنا؛ دراین هفته
    جاسم کرار از استقلال،
    علی کریمی از پرسپولیس،
    حامد نورمحمدی و یحیی گل محمدی از راه آهن،
    محمد منصوری از سایپا،
    علی مولایی از مس سرچشمه
    نمی توانند تیم های خود را در هفته پنجم لیگ برتر همراهی کنند.
    هفته پنجم رقابت های لیگ برتر فوتبال چهارشنبه و پنجشنبه شب هفته جاری برگزار می شود.

سامال سعید: بازی ذوب آهن را جبران میکنیم مقابل استقلال

سامال سعید بازیکن عراقی سرخ پوشان خوزستانی در خصوص بازی با استقلال گفت: من از تیم استقلال شناختی ندارم و سعی میکنیم که بازی خوبی رو به نمایش بزاریم و بازی مقابل ذوب آهن را مقابل تیم استقلال جبران خواهیم کرد.
    در اضافه کردن گفتگوی سامال سعید بازیکن عراقی تیم فولاد خوزستان: ما از هواداران تیم فولاد در خواست میکنیم که ما را حمایت کنن و اصلاً دست به حاشیه نزنن و به آنها قول میدهیم که برنده این میدان خواهیم شد.
    سامال از پیشنهاد آبی پوشان پایتخت عنوان کرد: من از تیم استقلال پیشنهاد داشتم و با فولاد به توافق رسیدیم و حالا هم در خدمت فولاد هستم چون زیاد از این تیم تعریف میکردند و خدا را شکر میکنم که در تیمی هستم که همزبان دارم و میتوانند منو کمک کنن.

bordobakht

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دراين هفته جاسم کرار از استقلال، علي کريمي از پرسپوليس،حامد نورمحمدي و يحيي گل محمدي از راه آهن،محمد منصوري از سايپا،علي مولايي از مس سرچشمه نمي توانند تيم هاي خود را در هفته پنجم ليگ برتر همراهي کنند.
    هفته پنجم رقابت هاي ليگ برتر فوتبال چهارشنبه و پنجشنبه شب هفته جاري برگزار مي شود.

منبع:ورزش 3

مگه محرومیت کرار تموم نشد؟؟؟

10. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فدراسیون برای فرهاد مجیدی ویزای قطر گرفت

سرمربی تیم ملی لیست جدید تیمش را فردا اعلام می‌کند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فردا لیست جدید تیم ملی را اعلام خواهد کرد. نام فرهاد مجیدی کاپیتان و ستاره استقلال هم به احتمال فراوان در این لیست هست. عباس ترابیان سرپرست تیم ملی بزرگسالان در مورد این لیست می‌گوید: «چهره‌های درخشان لیگ برتر یازدهم در این لیست هستند.» او گرچه نامی از فرهاد مجیدی نمی‌برد اما به اعتقاد اکثر کارشناسان، مجیدی ستاره بی چون و چرای لیگ برتر یازدهم بوده. او تا کنون سه گل زده و دو پاس گل داده.
    جدا از تمام این مسائل، گفته می‌شود فدراسیون فوتبال ویزای قطر فرهاد مجیدی را هم گرفته و قرار است او همراه با تیم ملی به قطر برود. کارلوس کروش گفته بود اگر مجیدی خودش بخواهد، او را به تیم ملی دعوت می‌کند. فرهاد مجیدی هم پیش از این گفته بود اگر دعوت بشود حتما به تیم ملی می‌رود چون حضور در تیمی که کروش سرمربیگری آن را برعهده دارد، برایش افتخار است. از طرفی حالا که علی منصوریان هم در تیم ملی نیست، مجیدی راحت‌تر می‌تواند به تیم ملی برسد!

روابط عمومی استقلال: تکذیب خبر سفر به ترنمنت ترکمنستان

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از منتفی شدن حضور تیم فوتبال این باشگاه در جام ریاست جمهوری ترکمنستان خبر داد.
    محمد سررشته داری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: بحث حضور استقلال در جام ریاست جمهوری ترکمنستان منتفی شده و استقلال در این تورنمنت شرکت نخواهد کرد.
    وی در مورد دلیل این انصراف گفت: ظاهرا جابه جایی‌هایی در بین تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات رخ داده و به همین دلیل استقلال در این جام حاضر نمی‌شود.
    مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در مورد ریاست حشمت مهاجرانی بر آکادمی این باشگاه که حسن روشن آن را اعلام کرده بود گفت: این مسئله هنوز قطعی نشده است. منتظریم مهاجرانی از امارات به ایران بازگردد و در این زمینه با علی فتح‌الله زاده مذاکره کند تا مشخص شود از ایشان در چه سمتی می‌توانیم بهره‌مند شویم.
    وی افزود: شخصیت مهاجرانی خیلی بیشتر از ریاست بر آکادمی باشگاه استقلال است. فرمایش آقای روشن که این مسئله را عنوان کرده‌اند صحیح است اما هم باشگاه استقلال و هم مهاجرانی در این زمینه باید از نقطه نظرات یکدیگر مطلع شوند.

تیم منتخب هفته چهارم لیگ برتر / بهترین سرمربی هفته را انتخاب کنید

دروازه بان : شهاب کردان - ذوب آهن
    ذوب آهن برای پیروزی مقابل فولاد به شانس نیاز داشت و چه شانسی بهتر از درخشش شهاب کردان . او پنالتی نورزوی را دفع کرد و در چند صحنه منجی ذوب بود
    مدافعان :
    حنیف عمران زاده - استقلال : وقتی رحمتی به دردسر نمی افتد ، وقتی پژمان نیست و البته استقلال در آزادی گل نمی خورد حتما دفاع استقلال قابل تحسین است . در بازی با داماش درخشش رحمتی ، ضعف خط دفاعی استقلال را پوشش داد اما دیشب حنیف مطمئن و خوب بود.
    جلال حسینی - سپاهان : یکی از بهترین های ایران باز هم بهترین است . به خصوص بعد از گل اول سپاهان با وجود حملات متعدد شهرداری سپاهان گل نخورد و بازی حسینی بسیار موثر بود
    محسن حسینی - تراکتورسازی : مدافع قدبلند تراکتورسازی دو گل از سه گل تیمش را به ثمر رساند و در دفاع هم از مدافعان دیگر تراکتور که پر اشتباه بود کم اشتباه تر بود
    هافبک ها :
    محمد نوری - پرسپولیس : تا دقیقه ۳۰ که به میدان بیاید تیمش دو گل از مس خورده بود اما بعد از ورود او نظمی که به بازی داد ، پانزده دقیقه بعد بازی مساوی شد . او روی گل دوم پرسپولیس نقش مهمی داشت
    محمد ابراهیمی - تراکتورسازی : در شبی که خط هافبک تراکتورسازی کم تحرک به نظر می رسید او با جنب و جوشش نتیجه را تغییر داد . ابراهیمی گل سوم تراکتور را به ثمر رساند و البته روی گرفتم پنالتی هم نقش بسزایی داشت
    امید ابراهیمی - سپاهان : او بعد از سه فصل بازی در سپاهان حالا با اعتماد به نفس بیشتری برای سپاهان میدانداری می کند . او دیروز هم دو گل برای تیمش زد و لوکا هم البته اعتقاد عجیبی به او دارد
    حسین حجازی پور - صبا قم : حجازی پور که البته یک پاس گل در این مسابقه داد را می توان به عنوان نماد بایکنان خوب تیم کم ادعای ویسی دانست . اسلامی زاد و هاشمی زاده هم می توانستند جزو برگزیده ها باشند
    مهاجمان :
    میلاد سلیمان فلاح - صبا قم: جوان گمنام کرجی که در تست های تیم سایپا رده شده بود در عرض ۱۵ دقیقه که در زمین بود دو گل به سایپا زد تا به همه یادآور شود که در تست و آزمایش از بازیکنان بیشتر دقت کنیم !
    سید ایمان موسوی - نفت تهران : او دو بار با گلهایش مقابل راه آهن تیم نفت را از شکست نجات داد . به نظر شما این دلیل کافی نیست ؟!
    فرهاد مجیدی - استقلال : یک پاس گل و یک گل و بدون شرح !

bordobakht

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مگه محرومیت کرار تموم نشد؟؟؟
    4 تا از لیگ گذشته فکر کنم 2 تا بازی هم پارسال محروم شد(؟) می شه 6 تا..
    قانونا باید تموم شده باشه مگر به خاطر بدهی به تراکتور کارت بازی براش ندن.

16. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

لقب کهکشانی فقط برای رئال مادرید است
    تیموریان: بابت مسائل مالی استقلال نگراني ندارم

خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: همه تیم‌ها مشکل مالی دارند و من بابت این مسئله در استقلال نگرانی ندارم.

آندرانیک تیموریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایطش در استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: چطور با مصدومیت برای استقلال بازی می کنی؟
    مشکل خاصی نیست. دو سه جلسه هست که با تیم تمرین می کنم. به بازی پنجشنبه با فولاد هم می رسم.

فارس: برخی می گویند اگر با این پای مصدوم به کارت ادامه دهی ممکن است این مصدومیت تشدید شود؟
    اگر مصدومیت را درمان نکنی تشدید می شود. ضمن این که در تیم چند بازیکن مصدوم است. زندی، منتظری، یوسفی. به کادرفنی هم گفته ام هیچ منتی روی سر هیچ کسی نمی گذارم و به خواسته خودم بازی می کنم. همیشه سعی می کنم مثبت فکر کنم تا اتفاقات خوب رخ دهد.

فارس: ظاهرا دو اخطاره ای و ممکن است بازی با تراکتورسازی یا دربی را از دست بدهی؟
    هیچ مشکلی نیست. برای آندو تیموریان دربی مهم است اما مهمتر از آن نتیجه گیری بازی به بازی استقلال است. برای دربی خیلی ارزش قائلم و این اولین دربی من خواهد بود اما مهم نتیجه گرفتن است و در همه دیدارها محکم بازی می کنم.

فارس: دوست داری مقابل تراکتورسازی بازی کنی؟
    تراکتورسازی تیم سابقم است و می دانم که این مسابقه حساسیت های خودش را دارد اما قبل از این مسابقه به بازی با فولاد فکر می کنم.

فارس: جو استقلال را چطور می بینی؟
    بسیار خوب است. با اکثر بازیکنان تیم از قبل دوست بودم. بازیکنان این تیم همگی باشخصیت هستند.

فارس: می‌گویند در زمین چشم بسته به جباری پاس می دهی؟
    این مسائل تاکتیکی تیم است و در موردش صحبت نمی کنم. من کنار همه بازیکنان راحت هستم.

فارس: در استقلال برای خودت رقیب می بینی؟
    فعلا که تیم چهار پنج بازیکن مصدوم دارد. دست پرویز خان هم بسته است.

فارس: چرا این حرف را می زنی؟ به استقلال می گویند تیم کهکشانی...
    چه کسی این لقب را داده است؟ من بازیکنان تیم را دست کم نمی گیرم اما لقب کهکشانی فقط برای تیم رئال مادرید است و نباید فوتبال ایران را با اروپا مقایسه کرد. در تمرین به دلیل مصدومیت بازیکنان 15 نفر هستیم. در حال حاضر استقلال پر از خالی است.

فارس: به اروپا هم فکر می کنی؟
    فعلا تمام فکرم استقلال است.

فارس: بین هواداران استقلال توانستی محبوبیت کسب کنی؟
    من تازه 4 بازی برای استقلال انجام دادم. یک گل برای این تیم بزنم هواداران استقلال من را بیشتر می شناسند.

فارس: می گویند وضعیت مالی استقلال خوب نیست.این نگرانت نمی کند؟
    هیچ نگرانی ندارم. همه تیم ها مشکل مالی دارند و کاری هم نمی شود کرد. مدیرعامل هر موقع پول داشته باشد به بازیکنان می دهد. او هم دوست ندارد که حق بازیکنان را ندهد. استقلال هیچ حاشیه ای ندارد.
    کد:
    پ ن :یه مصاحبه حرفه ای از یک بازیکن حرفه ای.

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبرهایی کوتاه از آبی‌پوشان

یک بازیکن برزیلی شب گذشته در تمرینات استقلال شرکت کرد. این بازیکن که در پست دفاع بازی می کند، ۲۲ ساله است. مظلومی سرمربی آبی پوشان هنوز نظر خودش را در مورد این بازیکن اعلام نکرده است. باشگاه استقلال به غیر از جذب یک مدافع خارجی به دنبال یک فوروارد خارجی هم هست.
    * با وجودی که شب گذشته یک مدافع برزیلی در تمرینات استقلال شرکت کرد ولی مسئولان این تیم به دنبال رایزنی برای حضور مدافع آلمانی هستند.
    * تمرینات استقلال بعد از برگزاری هفته پنجم مقابل فولاد که پنجشنبه برگزار می شود با توجه به تعطیلات لیگ به دلیل برگزاری بازی های تیم ملی در چارچوب مقدماتی جام جهانی تا دو روز تعطیل است. این تیم قرار بود برای برگزاری تورنمنتی به ترکمنستان برود که با منتفی شدن این سفر آبی پوشان تمرینات خود را در تهران پیگیری می کنند.
    * تیم استقلال فردا عصر برای برگزاری بازی با فولاد خوزستان راهی اهواز می شود. این تیم پس از پایان بازی بعد از ظهر جمعه به تهران باز می گردد.

کار خیرخواهانه هافبک استقلال در ماه رمضان قابل ستایش

کمک به نیازمندان همیشه اولین کار در بین هموطنان خیرخواه مان است این فرهنگ در همه جا در همه قشو و کار وجود دارد ایبار یکی از بازیکنان استقلال مبلغ ۲۰ میلیون ریال در اختیار باشگاه قرار داد تا با خرید گوشت و برنج نیازمندان را خوشحال کند.امید است این فرهنگ در بین همه گسترش یابد

پورحیدری: وقتی اطلاعاتی ندارم، نظری در مورد کمیته فنی نمی‌دهم

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط استقلال و حضور بازیکن برزیلی در تمرینات این تیم اظهار داشت: بچه ها تمرینات خود را به خوبی برگزار می کنند. این بازیکن برزیلی تازه به تمرین آمده و با یک جلسه تمرین نمی توان در موردش نظر داد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است باشگاه استقلال روانشناس استخدام کند یا خیر، عنوان کرد: این مطالبی است که روزنامه ها می نویسند. شهر شلوغ است و هر کسی مطلبی می نویسد. زمانی باید به دنبال روانشناس باشیم که همه چیز سرجایش باشد و همه چیز کامل باشد نه اکنون که هر روز یک شوک به مربی و بازیکن و مدیر وارد می شود.
    سرپرست تیم استقلال در ادامه در خصوص بازی با فولاد که در فصل گذشته در دو دیدار رفت و برگشت مغلوب این تیم شدند، گفت: فوتبال همین است. برای این فصل تمام تلاش این است که با امتیاز از اهواز باز گردیم. کادرفنی هم شناخت خوبی از فولاد دارد.
    پورحیدری در پاسخ به این سوال که گفته می شود او یکی از مخالفان اصلی تشکیل کمیته فنی در باشگاه استقلال بوده، گفت: من هیچ صحبتی با فتح الله زاده در مورد کمیته فنی نداشتم. فقط دو ماه قبل ایشان به من گفت می خواهند از حسن روشن به عنوان رئیس کمیته فنی استفاده کنند. نظری هم در باره کمیته فنی ندارم. وقتی اطلاعاتی از آن ندارم حرفی هم نمی زنم.
    وی در مورد حضور احتمالی حشمت مهاجرانی در استقلال گفت: ایشان استاد همه ماست. به او ارادت داریم. از هر کسی که به استقلال کمک کند استقبال می کنیم.

پورحیدری: نظری در مورد کمیته فنی نمی‌دهم سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: مخالفتی با کمیته فنی نکردم چون اصلا وقتی اطلاعاتی ندارم، نظری هم ندادم.

منصور پورحیدری در مورد شرایط استقلال و حضور بازیکن برزیلی در تمرینات این تیم اظهار داشت: بچه ها تمرینات خود را به خوبی برگزار می کنند. این بازیکن برزیلی تازه به تمرین آمده و با یک جلسه تمرین نمی توان در موردش نظر داد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است باشگاه استقلال روانشناس استخدام کند یا خیر، عنوان کرد: این مطالبی است که روزنامه ها می نویسند.
    سرپرست تیم استقلال در ادامه در خصوص بازی با فولاد که در فصل گذشته در دو دیدار رفت و برگشت مغلوب این تیم شدند، گفت: فوتبال همین است. برای این فصل تمام تلاش این است که با امتیاز از اهواز باز گردیم. کادرفنی هم شناخت خوبی از فولاد دارد.
    پورحیدری در پاسخ به این سوال که گفته می شود او یکی از مخالفان اصلی تشکیل کمیته فنی در باشگاه استقلال بوده، گفت: من هیچ صحبتی با فتح الله زاده در مورد کمیته فنی نداشتم. فقط دو ماه قبل ایشان به من گفت می خواهند از حسن روشن به عنوان رئیس کمیته فنی استفاده کنند. نظری هم در باره کمیته فنی ندارم. وقتی اطلاعاتی از آن ندارم حرفی هم نمی زنم.
    وی در مورد حضور احتمالی حشمت مهاجرانی در استقلال گفت: ایشان استاد همه ماست. به او ارادت داریم. از هر کسی که به استقلال کمک کند استقبال می کنیم.

جعفری: حضور کرار در استقلال غیرقانونی است/ ۹۰ درباره تراکتور تبعیض‌آمیز رفتار کرد

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی گفت: سازمان لیگ باید درباره حضور غیر قانونی کرار جاسم در تیم استقلال پاسخگو باشد.
    محمدحسین جعفری در خصوص حوادث بعد از دیدار تیمهای فوتبال تراکتور و داماش به خبرنگار مهر گفت: شکایت ما از باشگاه داماش امروز بعدازظهر به سازمان لیگ می رسد. هواداران تراکتور از ما می پرسند چرا رسانه ها حاشیه های مربوط به ما را بزرگنمایی می‌کنند ولی از رفتارهای زشت هواداران داماش خیلی راحت می گذرند.
    وی ادامه داد: متاسفانه هواداران داماش در آن بازی حدود ۳ ساعت به ما فحش می دادند. بعد از بازی به اتوبوس تیم حمله کردند و هواداران مارا با چاقو زدند. حق باشگاه ماست که ازآنها شکایت کنیم تا جلوی حرکات و رفتارهای زشت اینچنینی در فوتبال گرفته شود.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خاطرنشان کرد: متاسفم که اکثر روزنامه ها به حوادث بعد از بازی در حد خبر پرداختند و برنامه پربیننده ای مثل ۹۰ حدود ۵ دقیقه از زمانش را آنهم دیر هنگام به بررسی این معضل مهم فرهنگی اختصاص داد. به نظر من برنامه نود و رسانه ها در مورد حواشی تیم تراکتور تبعیض آمیز عمل می‌کنند و به بزرگنمایی آن می پردازند. درحالی که به حرکات زشت طرفداران تیم داماش بویژه پس از بازی خیلی سطحی پرداختند.
    وی ادامه داد: مطمئن باشید ما برای احقاق حق هوادارانمان و همچنین جلوگیری از تکرار چنین حرکات زشتی در رشت، شکایت خود را به طور جدی پیگیری می کنیم.
    جعفری در خصوص شکایت باشگاه تراکتور از کرار جاسم گفت: کرار برابر حکم صادر شده از سوی کمیته انضباطی ۱۲۵ میلیون تومان به باشگاه بدهکار است و باید ۶ میلیون تومان را نیز بابت اجاره مسکنی که ما پرداخته ایم و هنوز آن را به ما تحویل نداده است اضافه کنیم در حالی که او فقط از ما یک فقره چک ۳۲ هزار دلاری طلب دارد و تا این لحظه هیچگونه تسویه حسابی را با باشگاه تراکتور انجام نداده است.
    وی افزود: سازمان لیگ و باشگاه استقلال باید پاسخگو باشند که چگونه بازیکنی که با تیم قبلی خود تسویه حساب نکره است بدون هیچ مشکلی با یک باشگاه جدید قرار داد می بندد. در حال حاضر حضور کرار در تیم استقلال غیر قانونی است.
    دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و تراکتورسازی از هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد و با برتری ۳ بر ۲ تیم تراکتور سازی به پایان رسید.

بهترین مربی اغازین لیگ؟ ویسی، مظلومی ،قلعه نوعی، لوکا

تراکتور با ۳ جلسه محرومیت اغاز کرده و با بالای جدول ۱ امتیاز فاصله دارد این تیم در شرایط نا مساوی با تیمهای دیگر امتیازات خوبی گرفته بازی های تراکتور سخت تر از بازی سایر تیمها بوده است
    صبا خوب نتیجه گرفته
    استقلال نیز شروعی خوب داشته و تا حدودی شانس و بقول صمد ...
    سپاهان تغییرات زیادی در تیم خود داشته و به روزهای خوب خود برمیگردد

یک تغییر احتمالی در ترکیب استقلال / برهانی بازی نمی کند ، میداودی فیکس می شود

آرش برهانی، مهاجم سرعتی استقلال تهران به احتمال فراوان در بازی پنجشنبه‌شب مقابل فولادخوزستان نیمکت‌نشین خواهد شد. پرویز مظلومی معتقد است که برهانی در دو بازی اخیر نتوانسته توقعاتش را برآورده کند و این مربی حتی در بازی مقابل فجرسپاسی برهانی را تعویض کرد.از اردوی استقلال خبر می‌رسد که برهانی مقابل فولاد در ترکیب ثابت قرار نخواهد گرفت و این احتمال وجود دارد که میلاد میداودی، مهاجم اهوازی استقلال در شهر خودش مقابل فولاد به میدان برود.

جباری در باشگاه استقلال /مشکلات رفع شد

مشکلات مالی مجتبی جباری با باشگاه استقلال در حال رفع است.
    به گزارش اوج نیوز ،وی روز یکشنبه با حضور در باشگاه استقلال جلسه ای را با علی فتح الله زاده برگزار کرد و طرفین درباره مناقشات اخیر حرف زدند.
    پس از پایان این جلسه ،جباری با لبخند ساختمان باشگاه استقلال را ترک کرد .گویا در این نشست قول و قرار تازه ای میان او و باشگاه استقلال گذاشته می شود و قرار می شود او در اولویت پرداخت قرار بگیرد.

بزودی،معرفی اعضای کمیته فنی استقلال

حسن روشن در خصوص صحبت‌هایی که علیه فتح‌الله‌زاده انجام داده بود، اظهار داشت: همه اهالی رسانه از دوستان صمیمی من هستند و من هیچوقت صحبت‌هایم را تکذیب نمی‌کنم اما متاسفانه از قول من نقل شده بود که فتح‌الله‌زاده تو زرد از آب در‌آمد! وقتی این مطلب را خواندم خیلی ناراحت شدم چون من همیشه حقایق را می‌گویم ولی این جمله را هرگز نگفتم.
    وی در خصوص جلسه‌اش با فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در مورد وضعیت کمیته فنی گفت: پیرامون انتخاب اعضای کمیته فنی صحبت کردیم و قرار شد در مورد وضعیت آکادمی به جمع‌بندی برسیم که دیگر فرد برای آکادمی استقلال تصمیم نگیرد.
    رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: قرار است به زودی اعضای کمیته فنی معرفی شوند. با چند نفر در حال مذاکره هستیم که پس از تایید نهایی اسامی آنها را اعلام خواهیم کرد.
    روشن تصریح کرد: قصد داریم آکادمی را به صورت تشکیلاتی اداره کنیم و قرار است افرادی را به عنوان هیئت امنا انتخاب کنیم. صحبت‌های لازم را با حشمت مهاجرانی برای ریاست آکادمی باشگاه استقلال انجام دادیم و ایشان قبول کردند که ریاست آکادمی استقلال را برعهده بگیرند.

ولید علی:آب و هوای اهواز شبیه کویت است

هافبک کویتی تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز به آن بازیکنی که خودم انتظار دارم تبدیل نشده‌ام.

به نقل از سایت باشگاه استقلال، ولید علی بازیکن کویتی آبی پوشان در خصوص بازی با فجر گفت: اول خداوند کمک کرد و بعد کمک بقیه بازیکنان و تشویق مستمر هواداران عزیز و تمرینات خوبی که داریم سبب ساز این پیروزی و باعث زدن اولین گلم برای استقلال شد ولی هنوز به سطح بازی که از خودم انتظار دارم نرسیده ام و باید بیشتر زحمت بکشم.
    وی در رابطه با بازی آینده برابر فولاد گفت: هدف ما در صدر نگه داشتن تیم و کسب ۳ امتیاز این بازی است و چون آب و هوای اهواز خیلی به کویت شبیه است مشکلی برای بازی در اهواز ندارم و با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.
    ولید علی در خصوص جلسه فنی که روز گذشته در باشگاه استقلال برگزار شد گفت: این جلسه را بسیار مثبت ارزیابی می کنم و این خیلی خوب است که همیشه و برای هر بازی جلسه آنالیز داشته باشیم تا نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم و من از این جلسه خیلی استفاده کرده و نقاط ضعف خود را بهتر شناختم.

کرار: منتظر حکم کمیته انضباطی هستم

جاسم کرار مهاجم عراقی استقلال فعلا در انتظار حکم کمیته انضباطی است تا مشخص شود که در بازی این هفته مقابل فولاد می‌تواند تیمش را همراهی کند یا خیر. کرار که به طور منظم در تمرینات استقلال شرکت می‌کند در مورد وضعیت خودش و مسائل مختلف دیگر گفت‌وگویی اختصاصی را انجام داد. صحبت‌های این مهاجم عراقی را می‌خوانید.
    بالاخره محرومیت‌ات بخشیده شد؟
    نمی‌دانم و هنوز معلوم نیست. من منتظر حکم کمیته انضباطی هستم ولی تا به الان چیزی مشخص نشده است.
    فکر می‌کنی این محرومیت برای تو سنگین بود؟
    من مستحق این محرومیت نبودم. در بازی تراکتورسازی و صبا طرفداران تراکتور مرا تشویق کردند و من هم به احساسات آنها پاسخ دادم و به هیچ عنوان تماشاگران را تحریک نکردم. اگر یادتان بیاید جو ورزشگاه زمانی به هم ریخت که داور به نفع تراکتور پنالتی گرفت ولی بعد از اعتراض صبا، تصمیم داور عوض شد و همین موضوع جو را به هم ریخت. من در آن اتفاقاتی که افتاد هیچ نقشی نداشتم.
    شرایط فعلی‌ات چطور است؟
    من الان کاملا آماده بازی هستم.
    دوست داری این فصل در چه پستی بازی کنی؟
    هر کجا که کادرفنی صلاح بداند بازی می‌کنم. ولی خودم دوست دارم یا مهاجم باشم یا اینکه پشت مهاجمان بازی کنم.
    فکر می‌کنی استقلال امسال قهرمان شود؟
    استقلال از لحاظ بازیکن و کادرفنی یک تیم بزرگ است که لیاقت قهرمانی دارد. ما به غیر از قهرمانی به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم و من هم به استقلال آمده‌ام تا جام بگیرم.
    به نظرت چرا استقلال زیبا فوتبال بازی نمی‌کند؟
    در حال حاضر بازی‌ها فشرده است که این موضوع تاثیرگذار است. اگر از فشردگی بازی‌ها کمتر شود شرایط بهتر خواهد شد.
    در مورد وضعیت بحرانی پرسپولیسی چه صحبتی داری؟
    شما اصلا به باخت‌های پرسپولیس توجه نکنید. پرسپولیس یک تیم بزرگ است که بازیکنان بسیار خوبی دارد.
    چند هفته دیگر باید مقابل این تیم قرار بگیرید. به نظرت استقلال دربی را می‌برد؟
    شرایط این مسابقه با دیگر بازی‌ها فرق دارد و ربطی به این ندارد که کدام تیم در کجای جدول است. با این حال من معتقدم پرسپولیس را شکست خواهیم داد.
    مدتی پیش علی فتح‌الله‌زاده اعلام کرد که تو از کریمی بهتری. این موضوع نظرهای متفاوتی در پی داشته ولی نظر خودت چیست؟
    کریمی بازیکن بزرگ و قابل احترامی است و معتقدم هر بازیکنی در خدمت تیمش باشد موفق خواهد شد. من در این مورد دیگر حرفی ندارم

ولید علی: هنوز به آن بازیکنی که خودم انتظار دارم، تبدیل نشده‌ام

هافبک کویتی تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز به آن بازیکنی که خودم انتظار دارم تبدیل نشده‌ام.
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، ولید علی بازیکن کویتی آبی پوشان در خصوص بازی با فجر گفت: اول خداوند کمک کرد و بعد کمک بقیه بازیکنان و تشویق مستمر هواداران عزیز و تمرینات خوبی که داریم سبب ساز این پیروزی و باعث زدن اولین گلم برای استقلال شد ولی هنوز به سطح بازی که از خودم انتظار دارم نرسیده ام و باید بیشتر زحمت بکشم.
    وی در رابطه با بازی آینده برابر فولاد گفت: هدف ما در صدر نگه داشتن تیم و کسب ۳ امتیاز این بازی است و چون آب و هوای اهواز خیلی به کویت شبیه است مشکلی برای بازی در اهواز ندارم و با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.
    ولید علی در خصوص جلسه فنی که روز گذشته در باشگاه استقلال برگزار شد گفت: این جلسه را بسیار مثبت ارزیابی می کنم و این خیلی خوب است که همیشه و برای هر بازی جلسه آنالیز داشته باشیم تا نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم و من از این جلسه خیلی استفاده کرده و نقاط ضعف خود را بهتر شناختم.

تیموریان: بابت مسائل مالی استقلال نگرانی ندارم

هافبک استقلال گفت: همه تیم‌ها مشکل مالی دارند و من بابت این مسئله در استقلال نگرانی ندارم.
    آندرانیک تیموریان درباره شرایطش در استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
    * چطور با مصدومیت برای استقلال بازی می کنی؟
    مشکل خاصی نیست. دو سه جلسه هست که با تیم تمرین می کنم. به بازی پنجشنبه با فولاد هم می رسم.
    * برخی می گویند اگر با این پای مصدوم به کارت ادامه دهی ممکن است این مصدومیت تشدید شود؟
    اگر مصدومیت را درمان نکنی تشدید می شود. ضمن این که در تیم چند بازیکن مصدوم است. زندی، منتظری، یوسفی. به کادرفنی هم گفته ام هیچ منتی روی سر هیچ کسی نمی گذارم و به خواسته خودم بازی می کنم. همیشه سعی می کنم مثبت فکر کنم تا اتفاقات خوب رخ دهد.
    * ظاهرا دو اخطاره ای و ممکن است بازی با تراکتورسازی یا دربی را از دست بدهی؟
    هیچ مشکلی نیست. برای آندو تیموریان دربی مهم است اما مهمتر از آن نتیجه گیری بازی به بازی استقلال است. برای دربی خیلی ارزش قائلم و این اولین دربی من خواهد بود اما مهم نتیجه گرفتن است و در همه دیدارها محکم بازی می کنم.
    * دوست داری مقابل تراکتورسازی بازی کنی؟
    تراکتورسازی تیم سابقم است و می دانم که این مسابقه حساسیت های خودش را دارد اما قبل از این مسابقه به بازی با فولاد فکر می کنم.
    * جو استقلال را چطور می بینی؟
    بسیار خوب است. با اکثر بازیکنان تیم از قبل دوست بودم. بازیکنان این تیم همگی باشخصیت هستند.
    * می‌گویند در زمین چشم بسته به جباری پاس می دهی؟
    این مسائل تاکتیکی تیم است و در موردش صحبت نمی کنم. من کنار همه بازیکنان راحت هستم.
    * در استقلال برای خودت رقیب می بینی؟
    فعلا که تیم چهار پنج بازیکن مصدوم دارد. دست پرویز خان هم بسته است.
    * چرا این حرف را می زنی؟ به استقلال می گویند تیم کهکشانی...
    چه کسی این لقب را داده است؟ من بازیکنان تیم را دست کم نمی گیرم اما لقب کهکشانی فقط برای تیم رئال مادرید است و نباید فوتبال ایران را با اروپا مقایسه کرد. در تمرین به دلیل مصدومیت بازیکنان ۱۵ نفر هستیم. در حال حاضر استقلال پر از خالی است.
    * به اروپا هم فکر می کنی؟
    فعلا تمام فکرم استقلال است.
    * بین هواداران استقلال توانستی محبوبیت کسب کنی؟
    من تازه ۴ بازی برای استقلال انجام دادم. یک گل برای این تیم بزنم هواداران استقلال من را بیشتر می شناسند.
    * می گویند وضعیت مالی استقلال خوب نیست.این نگرانت نمی کند؟
    هیچ نگرانی ندارم. همه تیم ها مشکل مالی دارند و کاری هم نمی شود کرد. مدیرعامل هر موقع پول داشته باشد به بازیکنان می دهد. او هم دوست ندارد که حق بازیکنان را ندهد. استقلال هیچ حاشیه ای ندارد.

bordobakht

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •