تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 186 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نمیدونم چی بگم ارسنال 8 تا زدیم به دوستان ارسنالیم گفتم اشکالی نداره پیش میاد 1% فکر نمی کردم این نتیجه سنگین پیش بیاد تا یک حرف میزنیم میگن تو که از فرگوسن بهتر نمیفهمی الکس کبیره اما کی فرگوسن می خواد بفهمه با این بازیکن ها نمیشه این همه پول بعد نمی تونستن دستمزد وسلی بدن ؟ حالم اصلا خوب نیست واقعا سخت بود حرف اخر با این وضع اصلا امید ندارم با این بازیکن ها امروز همه بد بودن تعویض ها هم که دیگه اخرش بود

2. 4 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا ایونز بود
    دوما یه نگاه ب گلهاشون بنداز ... !
    درسته بازی بد مدافعین ما بود اما هرچی توپ اومد به مسخره ترین شکل ممکن رفت تو گل ... !
    اره ایونز بود اشتباه تایپ کردم . درسته به مسخره ترین شکل گل می خوردیم ولی کار تیمی که قبل گل انجام میدادند فوق العاده بود .
    شما گل دومشون رو به خاطر بیار ببین چند تا پاس دادند که به گل رسیدند . یا مثلا همین پنجمشون چقدر قشنگ کار کرد سیلوا . با یه حرکت دفاع رو جا گذاشت و پاس داد و پاس بعدیش تبدیل به گل شد .
    ولی اره گل مسخره هم خوردیم . گل چهارمشون در اخرین لحظات توپ رو از اوت کشیدند بیرون و دری به تخته خورد و توپ خورد به ژکو و رفت تو گل .
    نمی خوام از سیتی دفاع کنم . من خودم یونایتدیم و مثل همه شماها به طور فجیع ناراحت ولی ....

4. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من با میلاد موافقم... اخراج اوانز بیشترین تاثیر رو داشت... واقعا اگه اوانز خطا نمی کرد و بازی 2-0 می شد
    ولی من اصلا با شما هم عقیده نیستم داش حسین
    دقیقا همین اشتباه رو یکی از برادران داسیلوا در بازی با بایرن داشتیم
    مگه ادم چند بار یه اشتباه رو تکرار میکنه
    چرا توی این بازی به این حساسی نباید بازیکن جانشین در حد اندازه تیم وجود داشته باشه
    که اشتباه نکنه
    این ترکیب کلا دفاع خارج از حد اندازه مهاجم های مقابل بود
    یا فرگی خیلی سیتی رو دست کم گرفت
    یا فکر میکرد که دفاع ما در حد ترکوندن هستن

6. 3 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

وای من هر چی فکر میکنم تو مخیلهم نمیگنجه!
    اومدم پستای قبلی رو خوندم اصلا غیر قابل قبوله!

اصلا دوست ندارم قهرمانی به سیتی برسه!البته خیلیم مونده تا قهرمانی!

منچستر روزای سختریم برگشته!من که امید وارم!
    امسال با یه سری جوون شروع کرده فرگی+مصدومیتم کم نداشته تیم+بازیای ملی!

واقعا ناراحت کننده بود!

--------------------------------------------------------------------
    نتيجه اي باور نکردني در داربي شهر منچستر

منچستريونايتد با قبول شکست 6 بر يک مقابل چشمان 75 هزار هوادار سرخ‌پوش ورزشگاه اولدترافورد مقابل رقيب همشهري تحقير شد تا علاوه بر باختن داربي، شانس رسيدن به صدر جدول را هم از دست بدهد.

در ادامه هفته نهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال انگليس و در حالي که تمام نگاه‌ها به ورزشگاه اولدترافورد و داربي شهر منچستر دوخته شده بود شاگردان فرگوسن مقابل رقيب سنتي با نتيجه‌ي 6 بر يک تن به شکست دادند. بالوتلي و ژکو هر کدام دو بار و داويد سيلوا و سرخيو آگرو هر کدام يک بار براي شاگردان مانچيني در اين ديدار گلزني کردند. تک گل منچستريونايتد را هم درن فلچر به ثمر رساند.

منچسترسيتي در اين بازي براي رسيدن به گل نخست 22 دقيقه بيشتر منتظر نماند. ماريو بالوتلي روي کار خوب تيمي با ضربه بغل پا توپ را به گوشه دروازه فرستاد.

تلاش شياطين سرخ براي زدن گل تساوي در نيمه نخست تنها چند شوت از راه دور بود که جو هارت با جايگيري مناسب، اجازه هنرنمايي به مهاجمان اين تيم را نداد.

در نيمه دوم و در دقيقه 47 بازي خطاي جاني اوانس در پشت محوطه جريمه باعث 10 نفره شدن منچستريونايتد شد تا اين تيم در حضور هواداران خودي کار دشوارتري براي بازگشت به بازي داشته باشد.

در دقيقه 60 ماريو بالوتلي روي يک کار تيمي عالي گل دوم خود و تيمش را به ثمر رساند. حرکت تماشايي سيلوا و پس از آن پاس رو به جلوي جيمز ميلنر مهاجم سياه‌پوست ايتاليايي را با دروازه خالي روبه‌رو کرد و بالوتلي هم با انجام ساده‌ترين کار ممکن دروازه خالي را گشود. در حالي که به نظر مي‌رسيد شاگردان فرگوسن کاملا بازي را از دست داده‌اند، منچسترسيتي براي زدن گل‌هاي بيشتر همچنان در تکاپو بود تا در شب درخشش بالوتلي، آگرو هم نامش را در فهرست گلزنان به ثبت برساند.

هواداران مغموم منچستريونايتد که اميدي به تغيير نتيجه بازي نداشتند، رفته رفته ورزشگاه را از دقيقه 75 بازي ترک مي‌کردند. فيروزه‌اي پوشان شهر منچستر مي‌توانستند حتي اختلاف را بيشتر کنند. دارن فلچر با گلزني در دقيقه‌ي 81 تنها توانست اندکي از سنگيني شکست کم کند. هرچند ادين ژکو اجازه نداد اختلاف کم شده و در دقيقه‌ي 90 گل چهارم را به ثمر رساند. سيلوا هم گل پنجم را در دقايق تلف شده به ثمر رساند. ژکو البته دست بردار نبود و در آخرين دقيقه‌ي تلف شده گل ششم را هم وارد دروازه کرد.

در ساير ديدارهاي برگزار شده آرسنال باز هم به لطف گلزني فان پرسي موفق شد سومين پيروزي فصلش را کسب کند. توپچي‌هاي لندن در ديدار خانگي مقابل استوک سيتي به ميدان رفته بودند که در پايان با برتري دو بر يک از زمين خارج شدند.

ژروينيو در دقيقه 27 تيم ميزبان را پيش انداخت اما پيتر کراوچ در نيمه نخست و در دقيقه 34 بازي را به تساوي کشاند. مهاجم هلندي آرسنال که در بازي‌هاي پيش هم با گلزني خود نجات‌بخش ونگر شده بود، در دقيقه 70 گل دوم تيمش را به ثمر رساند و 12 دقيقه‌ي بعد باز هم گلزني کرد تا آرسنال با پيروزي در اين ديدار اندکي به اوضاع نامساعدش در جدول ليگ برتر انگليس سامان بدهد.

فولام هم در ديگر ديدار مقابل اورتون به تساوي يک بر يک دست يافت.

در دو ديدار ديگر يکشنبه شب بلکبرن به مصاف تاتنهام رفته و کوئينز پارک از دقايقي ديگر در خانه ميزبان چلسي خواهد بود.

منبع:ورزش3

8. 6 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فرگوسن:اين بدترين نتيجه تاريخ زندگي‌ام بود

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از شکست تحقيرآميز مقابل منچسترسيتي به عنوان بدترين روز خودش و تيمش ياد کرد.

تیم فوتبال منچستریونایتد عصر یکشنبه در شهرآورد منچستر با نتیجه سنگین 6 بر یک در اولدترافورد به منچسترسیتی باخت.

سرآلکس فرگوسن در پایان بازی اظهار داشت: این بدترین روزی بود که ما تا به حال تجربه کرده بودیم. این بدترین نتیجه تاریخ زندگی ام بود. حتی به عنوان یک بازیکن هم به یاد نمی آورم با نتیجه 6 بر یک باخته باشم.

وی افزود: نمی توانم تابلوی نتایج را باور کنم. گل نخست به ما لطمه زد اما می توانستیم نتیجه را برگردانیم. فکر می کنم بازیکنان باتجربه ای چون ریو فردیناند و پاتریس اورا این موضوع را دریافتند. اما تیم ما فقط حمله کرد و برای همین خیلی باز بودیم.

سرمربی منچستریونایتد اظهار داشت: این نتیجه ای است که باید نسبت به آن واکنش نشان دهیم. امروز در رختکن تیم ما شرمندگی حرف اول را می زد. همه بازیکنان ناراحت بودند که این موضوع باعث خواهد شد شاهد تغییراتی باشیم.

varzesh3

10. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اه شانس نداریم که نه اون 8-2 تونستم ببینم نه این
    این بدترین نتیجه پیرمرد درسته؟

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کمال ناباوری دوم موندیم . چلسی از QPR یه دونه خورد و بازی رو باخت . باز حداقل دوم موندیم . شاید بتونه کمی روحیه بده . ولی درد و رنج رو کم نمیکنه .

13. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بد ترین روز تاریخ یونایتد!! یکی نبود بهشون بگه حد اقل 3-1 و حفظ کنن. یادمون نره 3 تا گل آخر و دقیقه 88 تا 93 خوردیم!! یعنی عملا تو 5 دقیقه به فنا رفتیم!!
    نمیدونم چی بگم!! به معنای واقعی تحقیر و له شدیم. اونم مقابل سیتی. ولی همش بخاطر این بود که 4 دقیقه آخر تیم و رها کردن. بازی در واقع باید 3-1 تموم میشد. من سر 4-1 خاموش کردم باروم نمیشد که 6-1 شد بازی! چطور شد که 3 گل تو 4 دقیقه بخوریم!! از ریو بعیده!!

اما یه نکته مثب بگم شاید یذره روحیتون بهتر بشه. در تاریخ یونایتد چندین بار شکست های مفتضح داشتیم ولی قهرمان شدیم :
    1995: تاتنهام 4-1 یونایتد (قهرمان فصل : یونایتد)
    97: ساتهمتون 6-3 یونایتد ( قهرمان شدیم)
    97: نیوکاسل 5-0 یونایتد (قهرمان شدیم)
    2000: چلسی 5-0 یونایتد (قهرمان شدیم)

شاید آخر این فصل هم به این باخت فقط به عنوان یک خاطره بد نگاه کنیم که قهرمانی لیگ جبرانش کنه
    ولی نه به اون برد 8-2 نه به این!! از این حرصم میگیره که تا دقیقه 88 بازی 3-1 بود.
    دیگه روم نمیشه این اواتارم و نگه دارم!

15. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هنوز که هنوزه من تو کتم نمیره که 6 تا از سیتی اون هم تو الترافورد خورده باشیم اما شاید این باخت خیلی هم بود نبود واسه تاریخ منچستر .نمیدونم چه کلمه ای میتونه این باخت رو توصیف کنه کلماتی مانند افتیضاح به هیچ وجه جواب گو نیستند .مطمئنا ایندگان از این نتیجه بار ها و بارها یاد خواهند کرد و امضای خیلیها در انجمن ها همین نتیجه خواهد بود.

ما همیشه به نتایج شیاطین نازیدیم اما شاید وقت آن رسیده که شرمنده هم باشیم .
    کاش و ای کاش این نتیجه در زمان مربیگری فرگی کبیر اتفاق نمیفتاد.
    اما دیروز به هر سختی که بود تموم شد و امروز باز خورشید به زیبایی طلوع کرد و امواج سرخ رنگ خودش را بر ما تاباند و از این امواج زندگی و انرژی بسیار داد ما نیز باید روز جدیدی را آغاز کنیم اگر دیروز امواج به رنگ مشکی بود این ما بودیم که امواج رو مشکی دیدیم و امواج خورشید همان رنگ همیشگی داشت پس باید تلاش خود را بکنیم تا باز شاهد امواج سرخ رنگ شیطانی باشیم به مانند فینال 99 ،یا به مانند 8تای ارسنال و.... آری این ماییم که روز ها را سرخ یا سیاه میبینیم در حالی که خورشید منچستر همیشه با امواج سرخ رنگ شیطانی در طول تاریخ خودش با شدت فراوان در حال تابش بوده و هست.

به نظر من دیروز همه بد بودن و نه فقط یه نفر مشخص دروازه بانی که 6 گل میخوره ایا جابیی واسه دفاع کردن از ایشون باقی میمونه دفاع ،هافبک و حمله هم همینطور ما نباید اخراج یه نفر رو بهونه کنیم واسه این خسارت.
    دوستانی که از فرگی کبیر دارن انتقاد میکنن ایا فراموش کردن اول فصل را؟اگه این نتیجه تو تاریخ نبود نتیجه بازی هایی امثال ارسنال هم نبودند.
    امروز فرگی کبیر بد بود خیلی هم بد بود جای هیچگونه توجیه هم نیست ولی ایا باید اینگونه سیل انتقادات رو روانه ایشون ساخت؟
    اینکه تو یارگیری خوب نبودیم چیزیه که من اول فصل هم گفتم ولی با همین جوان ها هم خوب بودیم و این هنر فرگی کبیر هست .مطمئنا واسه خرید های زمستانی برنامه دارن ولی این اوضاع وخیم اقتصادی شاید تاثیر بزاره شاید...
    اما مهمترین نکته اینه که نباید بازی خوب سیتی رو فراموش کرد .اون دوستانی که گلهای سیتی رو شانسی میدونند من یه سوال ازشون دارم ایا ممکنه تو یه بازی تو این سطح بین دو تا تیم تو این سطح یه تیم 6 تا گل بزنه و شانسی باشه؟
    شما حرکت های سیلوا رو گل ها یه بار دیگه ببینید واقعا هنرنمایی کرد این بازیکن شاید دیگه تا سال ها نتونه همچین بازی ارائه بده .پس شانس کمترین عامل بود به نظر من اون هم جلو 75 هزار نفر خودی.
    خط قرمز من قهرمانی سیتی با برد در بازی رفت و برگشت هست چون به شدت تحقیر خواهیم شد خدا کنه تو بازی برگشت بتونیم حداقل بازی رو ببریم

اما حواشی بازی دیروز به نظر من :
    قشنگترین صحنه بازی:اونجایی که سیتی گل زده بود و هواداران دو تیم کنار هم نشسته بودند و فقط تنها عامل جدا کننده چندتا مامور امنیتی بودن هوادارن سیتی خیلی راحت داشتند خوشحالی میکردند و واسه منچستریها کری میخواندند ولی کوچکترین درگیری ایجاد نشد و انگار که نه انگار، تصور کنید همچین صحنه ای در دربی ایران...!!!
    با اینکه همیشه تماشاگران بریتانیای کبیر تو جنجال و درگیری معروف بودند

متلک های فردوسی پور به پولداران اماراتی که به نظرم نوک متلک هاش متوجه عوامل داخل کشور بود اینکه میشه بعضی وقت ها با پول موفقیت اورد....

اما یه نکته منفی که خیلی وقته تو بازی های خارجی واسه تماشاگران وجود داره و کلی از هیجان بازی کم میکنه عدم وجود صدای ورزشگاه هست که به خاطر د ز د ی از شبکه های دیگر و عدم پخش صدای گزارشگر بازی هست هر چند بعضی وقت ها میان صدای ضبط شده میزارن که باز بدتره.
    نمیدونم من بد متوجه شدم یا نهشب تو نیمه اول گزارش بازی به زبون انگلیسی بود وسطهاش یه سانسور لحظه ای داشت که فک کنم به خاطر تبلیغات اون شبکه بود بعد گزارش بازی به زبون ایتالیایی انجام شد که تو وسط های نیمه دوم فردوسی پور هم در باره اگرو یه گریزی به این مسئله داشت .
    با تشکر
    حمید ....

17. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با حالی که طرفدار لیورپول هستم ولی دوست نداشتم منچستر با همچین نتیجه ای تحقیر بشه
    اینکه یه تیم با پول هرکاری میکنه خیلی حس بدی به ادم میده

19. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •