درود برشما
این هم اختصاصی اعضای محترم p30world
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود برشما
این هم اختصاصی اعضای محترم p30world
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين ارور براي اينكه اپل استور آي پي ايران رو تحريم كرده و تنها راهش استفاده از و ي پ ي ا ن هستش![]()
عضو محترم از دادن پست هاي پشت سر هم خود داري كنيد
و هم چنين از پرسيدن سؤالات تكراري
اگر يك صفحه قبل رو ميخونديد جواب شما داده داده شده بود
دوستان من چیکار کنم وقتی ویندوز عوض میکنم این app ها و اطلاعات روی هاردم نپره . دیروز ویندوز عوض کردم گفت که :
شما اطلاعاتتون رو با یه iTunes دیگه ریختید و اگه app جدید بخواید بریزید قبلیها پاک میشه(همینطور ویدئو ها موزیکها و عکسها) . حالا برام مهم هم نبود چون چیز زیادی رو هاردم نبود ولی میخوام بدونم چیکار کنم چون بعدها مشکل ساز میشه . ممنون
درود برشما
اولين كار كه بايد انجام بديد اينه كه به وسيله آيتيونز و اپل آيدي كامپيوترتون رو آوتورايز كنيد و سپس به داخل برنامه آيتيونز بريد و در ستون سمت چپ گذينه app ( application ) h رو انتخاب كنيد و بر روي يكي از برنامه ها راست كليك كنيد و سپس گذينه show windows explore رو بزنيد تا محل ذخيره شدن برنامه ها درون هارد كامپيوترتون نمايش داده بشه .
همه برنامه هارو كپي كنيد و در درايو ديگري به جز درايو ويندوزتون past كنيد .
با اين كار برنامه هاتون رو براي هميشه خواهيد داشت.
شما ميتونيد از دستگاهتون يك نسخه بك آپ بگيريد و همچنسن اون رو در جاي ديگري كپي كنيد تا در صورت لزوم به اين حالت باز گردانده شود .
اگر هيچ يك از اين كارها رو انجام نداده ايد در حال حاضر دستگاه رو به كامپيوتر وصل كنيد آيتيونز رو اجرا كنيد و آوتورايز كنيد . در اين حالت برنامه هاي شما پاك نميشه فقط موزيك ويديو ها و موزيك هاتون پاك ميشه و سپس بر روي اسم آي ديوايستون راست كليك كنيد و گذينه purchase app رو انتخاب كنيد .
با اين كار برنامه ها از آيديوايس به آيتيونز انتقال داده ميشه.
موفق و پيروز باشيد
درود بر شما
اين بازي تخته نرد كه ميگيد حتما يه تبليغاتي يا چيزي شبيه به اون داره. كه بازي ميخاد اول براي بود كردن اون تبليغات به سرور وصل شه كه نميتونه
عزيز نتم مشكل داشت ٢ تا زد
من گزينه دليت رو تو ويرايش نديدم٠
یعنی عماد جان من اگه ببرم بدم بیرون برام App بریزن رو دستگاه میتونم با این کار اونهارو انتقال بدم به iTunes که دیگه پاک نشن ؟
درود
تنها در صورتی که اپل آیدی که برنامه به اسم اون خریداری و دانلود شدهد متعلق به شما باشه یا حد اقل پسوردشو داشته باشید که بتونید آتورایز کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)