سلام دوستان چه خبرا عیدتون مبارک ه ک نشد نه ؟
دیگه خسته شدم به خدا دیگه تا کی صبر کنیم
از چی بگم
دوستام که xbox دارن میان پز بازی کردن رو میدن میگن فلان بازی روو کردی من هم میگم ........................
سلام دوستان چه خبرا عیدتون مبارک ه ک نشد نه ؟
دیگه خسته شدم به خدا دیگه تا کی صبر کنیم
از چی بگم
دوستام که xbox دارن میان پز بازی کردن رو میدن میگن فلان بازی روو کردی من هم میگم ........................
ظاهرا هیچ امیدی نیست.
فقط به اون یارو کاکاروتو امید بود که تو زرد دراومد.
خلاصه سونی داغ حــک رو به دلمون گذاشت.
همون دفعه که حــک شد خیلی ها اومدن گفتن کاره ps3 تموم شده و سونی هیچ غلطی نمیتونه بکنه حالا بیان تماشا کنن سونی چنان سیستمی درست کرده که یه دنیا تو حــکش زاییدن.
البته منکه زیاد وقت ندارم با همین چند تا دونه بازی اریج میسازم منتهی دلم برا شما کپی خورا میسوزه![]()
یه راهی برای کپی بازی کردن هست که حدودای 200 تومن خرج داره،یه دونه True Blue بخرید و به راحتی تمام بازیها رو ران کنید،حتی Twisted Metal که تازه اومده،بیشتر بازیها با این دانگل اجرا میشن..............
سلام تازگیا پچ سایلنت هیل جدیده و فاینال فانتزی و چندا جدیدارو تروبلو داده بیرون!!تازه فریموورشونم 4 به بالاست!!واقعا یا باید ایکس باکس خرید یا پول بدی فلش کوچک ناچیزه(تروبلو) 180تومنی بخریم
به نظر من يه دانگل با اين قيمت ارزش خريد نداره.
يه xbox دست دو بگيري بهتره تا دانگل.
ولي حالي كه PS3 با بازي هاي انحصاريش ميده كجا XBOX كجا...!!!![]()
دوست عزیز با این قیمت دلار 3-2 تا بازی بخری باید 200 پول بدی.
فیفا 12 زیر 100 تومن گیر نمیاد... فیفا 11 رو دادم 55 هم سر دادم یه 12 کار کرده تقریبا آک بهم داد
کیل زون 3 هم که فقط آک بود مجبور شدم بخرم.
خوب اینم شد کار!
همون دانگل رو میگرفتم به صرفه تر بود.
والا اینجوری که با خبر شدم قیمت شوفاژ باکس شدیدا بالا رفته به نظرم شما همون دانگل بگیرین بهتره
محتوای مخفی: راستی...!!!
کسی یه لینک از رجیون 2 فریمور 3.55 نداره به ما بده افتضاح احتیاچ دارم.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.منplaystion 3 60GIG دارم کبی خور شده version 3.50 .pakage 3.55 هم تازه اضافه کردم بازیهای assasins creed 3,uncharted 3,LA noir را اجرا نمیکنه.صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد.لطفا کمک!!
سلام دوستان
من ps3 ندارم ولی چون به خدای جنگ خیلی علاقه داشتم ps3 دوستمو ازش گرفتم
بازیه god of war 3 هم از یکی دیگه از دوستام گرفتم ریختم رو هارد اکسترنالم (یادم نیست 3تا ایمیج بود یا چهار تا)
حالا باید چی کارکنم تا بازی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)