من مد اسپرت کردن و چگونگي کار کردنشو ميخوام تو رو خدا به من کمک کنيد
من مد اسپرت کردن و چگونگي کار کردنشو ميخوام تو رو خدا به من کمک کنيد
ماشاالاه چه حرفه ای رانندگی میکنی![]()
خب تو صفحه اول توضیح دادم چطور مد هارو بریزیدمن مد اسپرت کردن و چگونگي کار کردنشو ميخوام تو رو خدا به من کمک کنيد
دقیق تر بگید مشکل از کجاست
بزار از رانندگیم فیلم بگیرم بزارم حال کنیدوقتی بتمن با ماوس فرمان را کنترل میکند :
بچه ها یه فیلم از یورو 2گرفتم خدا یعنی دیدم کلی حال کرم![]()
لینکش رو بذار ما هم ببینیم![]()
آخه من شرایط رو طوری تنظیم کردم که فکر میکنی داری NFS بازی میکنی!
میخوام کلاس آموزش رانندگی بذارم واسه پایه یک.
فکر خوبیه.اتفاقا منم میخواستم بگم.
مسابقه بهترین راننده!
الان دارم یه بازی دانلود میکنم به اسم Cities in Motion 2011 که میشه شبیه سازی حمل و نقل شهری اگه سالم باشه میذارم اینجا دانلود کنید لذت ببرید
اینم عکسش با یه توضیح کوچولو از بازی
بازی Cities in Motion 2011 مدیریت حمل و نقل یک شهر رو برای شما شبیه سازی می کنه. کاربران این بازی یک شرکت حمل و نقل مستقل برای خود می سازند و به وسیله اون یک شبکه حمل نقل شهری که شامل انواع مختلف وسایل نقلیه از جمله قطار های درون شهری و اتوبوس ها را می سازند.کلید موفقیت در این بازی توجه به مسائل طبیعی از جمله روند افزایش وسعت شهر ها و … برای ساختن این شبکه حمل و نقل است.
دانلود تموم بشه اگه مشکلی نبود و گرافیک خوبی داشت همینجا لینکش رو میذلرم
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کلاس رو کجا میخوای بذاری چون اینجا همه یه پا راننده هستند اگه اینجا بذاری کارت نمیگیره
بابا شما خیلی بیکارید چه حالی دارید که از بازیتون فیلم بگیرید من که حال ندارم عکس هم بگیرم چه برسه به فیلم![]()
یکی از بچه های گل اینجا از یوتوب گرفته بهم داده دارم آپلود میکنم واقعا عالیه وقتی اسکانیا ترمز میکنه به جز فنر ها کله ماشین هم میاد پایین تا نبینید نمیفهمید چی میگملینکش رو بذار ما هم ببینیم
من اولین شرکت کننده هستمفکر خوبیه.اتفاقا منم میخواستم بگم.
مسابقه بهترین راننده!
من هم اول یو جوری بازی میکردم انگار رالیه ولی حالش به همون زیر 110 تا رفتنهآخه من شرایط رو طوری تنظیم کردم که فکر میکنی داری NFS بازی میکنی!![]()
اره این لینک رو که حتما بذار ما هم یه فیضی ببریم
من شرکت نمیکنم چون حالش رو ندارم در صورتی که من با فرمان بازی میکنم وفکر کنم اول بشم ولی من توی مسابقه افتخار نمیدم شرکت کنم![]()
مگه به فرمون قدیمیه برنده هستنمن شرکت نمیکنم چون حالش رو ندارم در صورتی که من با فرمان بازی میکنم وفکر کنم اول بشم ولی من توی مسابقه افتخار نمیدم شرکت کنم
این هم به عشق همه عاشقای یورو 2 گذاشتم
و با تشکر از شیرین خانوم که برای من گرفته و گفته که من بزارم
یه فیلم از بازی یورو دو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by actros 1843; 12-03-2011 at 16:34.
این جمله رو متوجه نشدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)