تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 973 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

*اسپویلر*

سلام حسین جان.
    اشتباه کردی دیوین رو کشتی، اگر پلی بوی رو میکشتی؛ میتونستی از پنت هاوسش استفاده کنی که توش لباس کلیود توی Gta Iii هم هست. بعد هم با دیوین دوست میشدی و هروقت کمک خواستی، برات کمک میفرستاد(دوستی فقط بالای 60% باشه)
    اما با کشتن دریک کار خوبی کردی. من فرانسیس رو کشتم الا نمیدونستم چقدر سود داره.
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 07-06-2008 at 03:30.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

*اسپویلر*

سلام حسین جان.
    اشتباه کردی دیوین رو کشتی، اگر پلی بوی رو میکشتی؛ میتونستی از پنت هاوسش استفاده کنی که توش لباس کلیود توی Gta Iii هم هست. بعد هم با دیوین دوست میشدی و هروقت کمک خواستی، برات کمک میفرستاد(دوستی فقط بالای 60% باشه)
    دوستان اگه میخوان از داستان بازی چیزی ندونن این پست و پست بالایی رو نخونن
    e?
    الان باید بگی؟ اتفاقا خیلی با پینت هاوسش حال کرده بودم ولی خب ازش خوشم اومده بود نتونستم بکشمش... بسوزه پدر عاشقی گرچه من خیلی وقت پیش اون مرحله رو رد کردم چون من زیاد بازی نمیکردم و خیلی روزا پیش میومد که اصلا یک ساعت هم بازی نمیکردم... البته سیوای قدیمی هستن ولی کی حوصله داره... اگه چیزه جالبی پیدا کردی به جز اونایی که تو پست اول هست بگو ممنون میشم.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من یه بار تو یه ماموریت چاقو گیر آوردم که به نظرم زیاد کارایی نداره...
    الان توی یه مرحله ای هستم که یکی از دشمنان روی پشت بوم هست با اسنایپ! میخوام از بالای ساختمون از پشت چاقوش کنم!!

*اسپویلر*

سلام حسین جان.
    Spoiler
    دقیقا همینطوره.
    البته یه بدی که خونه ی پلی بوی داره ، اینه که لپ تاپ نداره و نمیتونی ایمیل هاتو اونجا چک کنی!.
    من اول که رفتم Dwayne رو کشتم بعدش همین پلی بوی بهم زنگ زد و گفت " تو یه قاتل خونسرد به تمام معنا هستی!. دیگه به من زنگ نزن! " . به خاطر همین بعدش رفتم حقش رو کف دستش گذاشتم. اما این دووین دوست خوبیه. هر موقع بهش زنگ بزنی، پایست.
    در ضمن منم همین فرانسیس رو کشتم! چون پلیس فاسدی بود. توی مراسم ختمش هم اگه دقت میکردی میدیدی که هیچ کس براش ناراحت نبود از جمله Kate
    از راهنماییت برای چاقو هم ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اخی خدا رو شکر منم که بنده داوین رو کشتم اخه مرتیکه مرحلهای سختی میداد ......
    و هم اینکه وقتی میخواستم با هواپیما برم رو ماموریت بین اون 4 تا ساختمون پدرم در می اومد تا بیشینم........
    و اینکه کلآ بازی خیلی قشنگی بود بنده که از موتور سواری اون بسی لذت بردم و همچنین وقتی با سرعت بالا میرفتم و جلو که یه ماشین پلیس میدیدم یک دفعه محکم خودمو بهش میزدم پلیسه بدبخت از شیشه پرت میشد بیرون منم دیگه میرفتم تو کف گرچه بعضی اوقات خودمم پرت میشدم ولی خوب خیلی حال میداد و همچنین وقتی از ارتفاع بالا و از هلیکوپتر خودمو پایین مینداختم وای عجب حالی میداد تو هوا هی اینور اونور میشد.........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

دوستان اگه میخوان از داستان بازی چیزی ندونن این پست و پست بالایی رو نخونن
    e?
    الان باید بگی؟ اتفاقا خیلی با پینت هاوسش حال کرده بودم ولی خب ازش خوشم اومده بود نتونستم بکشمش... بسوزه پدر عاشقی گرچه من خیلی وقت پیش اون مرحله رو رد کردم چون من زیاد بازی نمیکردم و خیلی روزا پیش میومد که اصلا یک ساعت هم بازی نمیکردم... البته سیوای قدیمی هستن ولی کی حوصله داره... اگه چیزه جالبی پیدا کردی به جز اونایی که تو پست اول هست بگو ممنون میشم.
    برعکس نیکو از دیوین خوشش میومد.
    الان توی یه مرحله ای هستم که یکی از دشمنان روی پشت بوم هست با اسنایپ! میخوام از بالای ساختمون از پشت چاقوش کنم!!

Spoiler
    دقیقا همینطوره.
    البته یه بدی که خونه ی پلی بوی داره ، اینه که لپ تاپ نداره و نمیتونی ایمیل هاتو اونجا چک کنی!.
    من اول که رفتم Dwayne رو کشتم بعدش همین پلی بوی بهم زنگ زد و گفت " تو یه قاتل خونسرد به تمام معنا هستی!. دیگه به من زنگ نزن! " . به خاطر همین بعدش رفتم حقش رو کف دستش گذاشتم. اما این دووین دوست خوبیه. هر موقع بهش زنگ بزنی، پایست.
    در ضمن منم همین فرانسیس رو کشتم! چون پلیس فاسدی بود. توی مراسم ختمش هم اگه دقت میکردی میدیدی که هیچ کس براش ناراحت نبود از جمله Kate
    از راهنماییت برای چاقو هم ممنونم
    با کشتن فرانسیس اشتباه کردی... اون دریک رو میکشتی فرانسیس بهت شمارش رو میداد، هروقت پلیسهات زیاد میشدند میتونستی بهش تلفن کنی تا 3 تا از ستاره ها رو کم کنه. دریک هیچکار نمیکنه.
    ---------------------

یک چیز باحال:" یک هلیکوپتر بردارید برید جای مجسمه ی خوشحالی. بعد برید جای پایه ش، اونجا که 4 تا در داره و با پله نمیشه رفت. از هلیکوپتر طوی بپرید که اونجا بیفتید. از یکی از درها میشه رد شد. یک نردبون روبرو هست. ازش برید بالا تا یک صحنه ی عجیب رو ببینید.

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یک خبر هایی هست در مورد اینکه GTA Iv ماه نوامبر برای PC میاد ، درسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

اون خبر فیک هست.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی نمیدونه که ما بالاخره کی میتونیم بفهمیم برای کامپیوتر هم میاد یا نه؟!؟!؟!
    یه مصاحبه ای ، کنفرانسی ، بالاخره یه جوری جونشون بالا بیاد بگن منتظرش باشیم یا نه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

از دوستان کسی نمیدونه که ما بالاخره کی میتونیم بفهمیم برای کامپیوتر هم میاد یا نه؟!؟!؟!
    یه مصاحبه ای ، کنفرانسی ، بالاخره یه جوری جونشون بالا بیاد بگن منتظرش باشیم یا نه!
    فکر کنم بارها تکرار شده آخرین کنفرانس T2 هفته ی پیش بود و اشاره ی مستقیمی نسبت به این موضوع نشده و بر طبق سنت R North، این سری با 6 تا یکسال تاخیر برای پی سی پورت میشه و دو نسخه یقبلی هم که پورت نشدند از ضعف نسخه ی PSP راکستار لیدز بود. اما خبر رسمی ای اعلام نشده
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 07-06-2008 at 20:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه click_dez's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

اونايي كه بازي رو تموم كردن به نقدي چيزي در مورد بازي بنويسن بدونيم چطوريه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •