2 تا سوال داشتم:
1-وقتی خودت بتونی دیالوگها رو انتخاب کنی روی روند بازی تاثیر زیادی داره؟یعنی ممکنه بد عمل کنی یا یه قسمت هایی رو از دست بدی؟
2-mass effect یک و دو هم این گزینه رو دارن؟
ممنون
2 تا سوال داشتم:
1-وقتی خودت بتونی دیالوگها رو انتخاب کنی روی روند بازی تاثیر زیادی داره؟یعنی ممکنه بد عمل کنی یا یه قسمت هایی رو از دست بدی؟
2-mass effect یک و دو هم این گزینه رو دارن؟
ممنون
بعضی از تصمیمات تاثیرشون زیاده و بعضی ها کم ( وارد کردن سیو شماره قبل هم نشون دهنده تصمیمات مهمیه که تو سری بازی گرفته میشه و تاثیر زیادی روی داستان داره)
مثلا توی یکی از ماموریت ها باید بین کشتن یک نفر و متقاعد کردنش یک گزینه رو انتخاب کنید
بد عمل کردن تو بازی معنی نداره ، چون تصمیم هایی که میگیری شخصیت شپرد رو میسازه ، و داستان رو طبق شخصیتش میبره جلو
گزینه های بالا ( سمت چپ و راست ) ، گزینه های Paragon هستند که شخصیتی آرام و صلح جو رو تشکیل میدن
و گزینه های پایین هم مربوط به Renegade هست که شخصیتی خشن و خون خواه رو تشکیل میده
ME1,2 نمیشد انتخاب کنی که بازی RPG باشه یا Action
بازی mass effect 3 چه جوری ارزش خریدن داره؟؟؟؟![]()
این illusive man چقدر عوضی و بی پدر شده ...انگار نه انگار توسر ی قبل باهاش همکاری کردم...
تاحالا کسی نتیجه ی تصمیمات و کارایی که تو 2 کرده رو تو 3 دیده؟؟
Last edited by Steps-Rap; 08-03-2012 at 22:29.
دوستان متاسفانه نسخه ای که من خریدم فکر کنم استاندارد ادیشن باشه نه دلوکس ادشن. خصوصیات دلوکس ادیشن چیه ؟ و در ضمن راهی نداره دلوکس و N7 رو فقط اضافاتشو دانلود کنم؟ dlc هم نداره
داری در مورد یکی از شاهکار های دنیای بازی حرف میزنی![]()
در مورد DLC
محتوای مخفی: اسپویل در مورد دی ال سی
اینجا میتونی یه مقدار اطلاعات در موردش پیدا کنی
محتوای مخفی: سایت
بالاخره بازی به دسمون رسید ...
اولش فقط فش میدادم یه بایوور!
اما یه کم که گزشت به دلم نشست ....
اما یه نمه مصنوعی میزنه !
دوستانی که نسخه های قبلی و بازی کردن می تونید بگید کدوم کلاس از بقیه بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)