تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 860 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

من به شهر رفتم و ديدم . واين زياد مهم نيست من نميدنم چرا اين شهر انقدر بزرگ كرديد . شما مي تونين وسايل مخفيه بازي رو بهدست بيارين كي مثل من ماهي هاي افسانهايرو گرفته كي توت فرنگيه سبزو گرفته و خيلي ديگه كه من دنبالشم و شهر برام مهم نيست چون هر بار 3 سال تمام مي شه 1 بار يا 2 بار ميرم پس برين دنبال اين وسايل.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

من به شهر رفتم و ديدم . واين زياد مهم نيست من نميدنم چرا اين شهر انقدر بزرگ كرديد . شما مي تونين وسايل مخفيه بازي رو بهدست بيارين كي مثل من ماهي هاي افسانهايرو گرفته كي توت فرنگيه سبزو گرفته و خيلي ديگه كه من دنبالشم و شهر برام مهم نيست چون هر بار 3 سال تمام مي شه 1 بار يا 2 بار ميرم پس برين دنبال اين وسايل.

منظورتون چه وسایلی هست؟کاموا درست کنی.پنیر درست کنی.وسایل آشپزخانه.منظورتون اینهاست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

نه منظور من اينا نيست.

داره خودمونی میشه Maste^Bazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

Harvest_Moon_Iman

عزيز دل برادر من با تو دعوا ندارم ... چرا اينتوري حي ميگي شهر داره ...؟

يه چيزي گم ناراحت نشو به كله پوكت نميره ؟ كه اين بازي شهر نداره......................... مگه 1 سيدي چندتا ظرفيت داره كه هم تو روستا بازي كني هم تو شهر به هركي ميگي ميخنده تو كه ادعا داري تو هر موقع به شهر ميري سيو بازيتو بزار تا ما باور كنيم 0 % كه نيست..

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

اگه اول اين تايپيك بري يكي هست . ومنم گفتم سيوم پاكشده ودوباره دارم بازي ميكنم و اين سيو شروع كردم مي خواي برو دانلود كن در ساني اين و گفتم و مي گم :

حالا هركي باور ميكنه كه.... و هركيم باور نميكنه كه...

نه عزیز شهر یک جای دیگه هست که میری و توی اونجا میتونی دستگاهایی مثل اب پاش اتوماتیک یا کمباین بخری
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 20-06-2007 at 17:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

7

سلام من تازه اومدم تو این سایت.
    خیلی تعریفش رو شنیدم.
    یه سؤال در مورد بازی هاوست مون داشتم.
    1.چه جوری میشه درصد مزرعه را بالا برد؟
    2.میشه لیست غذاها رو بذارید؟
    من حرسم داره در میاد،نزدیک به 3 دفعه است که داره 3 سال رو تموم میکنم ولی با درصد 97!!!
    تو رو خدا کمکم کنید.مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

استراتژی بازی
    مربوط به دموها
    در این بازیدموها یی مانند
    1
    دختر ها
    2
    اتفاقات بازی
    3
    مربوط به مزرعه
    شما نبایدقلب دختران را با گیم شارک تغغیر دهید چون بسیاری از دمو ها را نمیبینید دخترها بهترتیب قلب
    ..................................................
    دیدن دموهای دخترها در قلبهایمختلف:
    بهار اول روز دوم قلب سیاه پاپوری
    ساعت 11به بعد به مرغ فروشی رفته و (دعوا بر سر مرغ) پاپوری قهر کرده و میرود بروید با برادرش صحبت کنید و به آبشاربروید و با پاپوری صحبت کنید و نوشته دوم را انتخاب کنید*
    در روز 30 بهار سالاول به طرف خانه ی آهنگر بروید میبینید که پاپوری منتظر کای است ساعتده

.................
    عن
    ساعت 9به بعد به داخل مسافرخانه رفته (جذابیت)میبینید که پدر عن درباره ی او صحبت میکند نوشته ی دوم را انتخابکنید*

درروز 6 بهار جمعه در ساعت سه به کلیسا بروید و میبینید که عن کلیف رابرای ناهار دعوت کرده ودر ساعت 5 همان روز به مسافرخانه بروید و میبینید که عن باکلیف ناهار میخورد (باید از پله ها بالا رفته تا دمو راببینید*

...............
    کارن
    در ساعت 9 به طرف کلیسا بروید ومیبینید کهکارن با ریک به جنگل میروند*

ساعت11 به داخل مغازه رفته(پرداخت پول) میبینیدکه افرادی نسیه میبرند و دوک هم جز آنهاست و دوک از شما میپرسد باید بپردازم یانهشما نوشته ی دوم را انتخاب کنید و کارن از شما تشکر میکند*

ساعت 3 به طرفمرغ فروشی رفته وشاهد صحبت کارن با ریک باشید*

.............
    الی
    ساعت 9به داخل درمانگاه بروید (چسب زخم) را از او گرفته وبه طرف خانه ی مادربزرگ برویدومی بینید که برادر الی گریه میکند چسب را به او بدهید تا الی بیاید ونوشته ی دومرا انتخاب کنید*
    ساعت یک همان روز به درمانگاه بروید تا دموی بعدی راببینید*
    فردای آن روز به درمانگاه بروید میبینید که الی سرماخورده*

...........
    ماری
    در ساعت 1به بعد در مرکز شهر میبینید که ماریبا*
    بهار اول روز سوم قلب سیاه ماری*
    ساعت ده به داخل کتابخانه رفته (چهکتابی نوشته اید) و ماری از شما سوال میکند ونوشته دوم انتخابکنید*

.................................................. .................................................. ...........................................
    پاپوری در قلب آبی کمرنگ:در بهارساعت 11 به بعد به مرغ فروشی بروید ونوشته ی اول را انتخاب کنید

درروز دومتابستان درساعت12 به طرف مرغ فروشی بروید و شاهد صحبت های ریک با کای وپاپوریباشید

در ساعت 11.30 به طرف اسکله بروید وشاهد صحبت های پاپوری با کای باشید like the summer

.........
    عن
    درساعت 9 به بعد به طرف مسافرخانه رفتهونوشته ی دوم را انتخاب کنید

.........
    کارن
    lovelife troubled
    به طرفآبشار بروید ونوشته ی
    را انتخاب کنید*

...........
    الی
    در ساعت 10تا5به طرف کلینیک بروید و الی را میبینید ونوشته ی دوم را انتخاب کنید
    در روز 3بهار بعد قضیه ی مرد چینی به داخل کلینیک بروید و میبینید که او سرما خوردهاست
    ........
    ماری
    در ساعت ده به کتابخانه رفته وبا ماری صحبت میکنید ونوشته یاول را انتخاب میکنید
    درهمان روز در ساعت پنج به طرف کتابخانه بیایید شاهدصحبتها ی ماری با گریباشید*
    سال اول

قلب آبیبزرگ
    پاپوری
    وقتی قلب او آبی بزرگ است او به شما یک تخم مرغ میدهد آنرا بهمرغداری برده وبه جوجه تبدیل کنید ونام او را پاپوری با حرف ها ی کوچک بگذارید (نباید با حروف بزرگ نوشت) وبعد از چند روز از شما تشکر میکند که نام او را پاپوریگذاشته اید

در تابستان سال دوم در روز دهم به طرف اسکله در ساعت10 رفته ومیبینید که کا ی با پاپوری صحبت می کند

...........
    عن در سال دوم
    تا سالدوم سعی کنید قلبش را آبی بزرگ یا سبز بگذارید در ساعت 6.10 بعد از ظهر 7 بهاربهمسافرخانه بروید...

در روز چهاردهم بهار ساعت 11.30 به طرف شراب فروشیبروید

.......
    کارن در سال دوم
    به طرف مرغ فروشی در ساعت 12 شنبه 6 بهاربروید

در ساعت 4 به بعد روز14 به طرف سوپر مارکت رفته

وقتی که قلبکارن قرمز است و قلب پاپوری هم همینطور در ساعت 12 تا1 روز چهارم بهار به داخل مرغفروشی بروید
    ............
    الی
    یک روز بعد از اینکه قلبش را آبی بزرگ کردیدفردای آن روز درساعت 12 ظهر به مزرعه میآید و به شما غذا میدهد 3 روز این کار رابرای شما انجام میدهد وشما باید حتما در ساعت 12 حدر مزرعه حضور داشتهباشید

در بهار سال دوم در ساعت 2 بعد ازظهر به طرف اسکلهبروید

............
    ماری

وقتی که قلب او آبی بزرگ است او برای شماکتابی میاورد آن را کامل بخوانید و روز بعد به او تحویل دهید و like woodcutter نوشته دوم به معنای

در بهار سال دوم در ساعت 10 تا4 به داخل آهنگری رفتهوشاهد صحبت های ماری با گری باشید

در بهار سال دوم وقتی که قلبش آبی بزرگ وسبز است را از ساعت 3.40 تا 4 به داخل کتابخانه رفته و میبینید که گری از کتاب ماریانتقاد میکند

در بهار یا تابستان سال دوم در چهارشنبه در ساعت 11 تا4 بهکلیسا رفته وشاهد ازدواج او با گریباشید
    قلب آخر موقع ازدواج
    پاپوری
    او یک روز به مزرعه میاید و به شما باز هم تخم مرغ میدهد

عن
    به طرفتپه ی مادر بروید

کارن
    ندارد مگر اینکه در قلب آبی بزرک جواب دادهباشید

الی
    در سال دوم اگر با او ازدواج نکردید در روز 29 تابستان در ساعت 11 به کلیسا بروید او با دکتر ازدواج میکند

ماری
    در قسمت قبلی توضیحداده شده
    توجه اگر با افراد خانواده یدخترها صمیمی و با آنها خوب باشید آنها شما را به عروسی دخترشان دعوتمیکنند
    وهمینطورهم با پنج رقیب خود

شما باید صمیمیتتان به قدری باشد کهدر تمامی خانه هایشان بتوانیدبگردید

اتفاقات بازی
    وان:
    درروز سوم بهار سال اول پلیس به طرف خانه ی شما آمده و به دنبال مردی با پیراهن زردمیگردد پلیس میرود و آن مرد باپیراهن زرد به پیش شما میاد و به زیر درخت سیب میرودبا او صحبت کنید و به طرف مرکز شهر بروید در آنجا پلیس را دوباره میبینید ودوبارهمرد پیراهن زرد که وان نام دارد میآید با او صحبت کنید وبه طرف
    خانه ی چوب بربروید و با پلیس صحبت کنید*

در تابستان سال اول روزی شهردار به خانه ی شماآمده وبه شما میگوید به الن مادر بزرگ یک کلوچه ی سیب بدهید به طرف مسافرخانه رفتهو با دوگ صحبت کنید و از او کلوچه ی سیب را بگیرید و به خانه ی الی مادربزرگ برویدو آن را تحویل دهید و نوشته ی دوم را انتخاب کنید و بعد از چند روز شهردار از شماتشکر میکند

اگر شما در تابستان در مسابقه ی شنا قهرمان نشدید و توت فرنگی رانخوردید وقتی که کای در تابستان در سه روز از شما ذزت میخواهد به او ارزان بدهیدووقتی در بهار سال بعد به خانه ی شهردار میروید او به شما توت فرنگی قدرتی رامیدهد

در تابستان روز بغد ازطوفان تابستانی به طرف اسکله بیایید میبینیدکه بطری راباد به ساحل کشانده کای می آید آن را حتما به او بدهید چون اگر ندهیدماهی بزرگ را بدست نمی آورید

در روز سوم بهار سال اول در ساعت یازده به طرفگاوداری رفته واسب را از بارلی تحویل گرفته وبرای او نامگذاری کنید*

درتابستان سال اول بارلی به خانه ی شما آمده ودرباره ی گم شدن مای صحبت میکند به طرفگاوداری رفته و با بارلی صحبت کنید به طرف خانه ی چوب بر بروید ودر ساعت 5 به طرفاسکله بروید ومای را میبینید ونوشته
    اول را انتخاب کنید تا به حرف های او گوشدهید
    در تابستان سال اول در روز دوم در ساعت 5 به مسافرخانه بروید میبینید کههمه از دست او ناراحتند و دوگ از شما سوال میکند و نوشته ی دوم را انتخابکنید
    درپاییزیا زمستان سال اول مقداری از چوبها و سنگهای کوچک را نشکنید چون دریکی از این روزها گری میاید و درباره ی گذشته صحبت میکند که در گذشته حشره ای دراینجا پیدا کردم

در زمستان سال اول در یک روز حتما برفی به میدان شهر برویدو کلیف را میبینید که بر روی زمین افتاده وعکسی به شما میدهد وآن را در پیش خود نگهویا به او بدهید
    در زمستان سال اول در یک روز حتما برفی به خانه ی چوب بر برویدواو درباره ی کشته شدن خانواده اش در تپه ی مادر بر اثر طوفان صحبت میکند
    به اوگردنبند بهید تا یاد دخترش بیفتد
    دربهار سال دوم به مغازه بروید میبینید که جفدرباره ی تابلو صحبت میکند

در بهار سال دوم در روز 14 ساعت 10.50 بهمسافرخانه بروید میبینید که گربه ی عن غذاها را دزدی میکند

در سال دوم درروز 20 وقتی از خانه خارج میشوید میبینید که پلیس برای صحبت درباره ی دختر شرابفروش صحبت میکند به خانه ی شراب فروش بروید و با مانا صحبت کنید روز بعد پلیس ازشما تشکر میکند وبهترین دوست شما می شود.
    در بهار سال سوم به در روز 5 ودر ساعت 2.30تا 3 به طرف خانه ی چوب بر بروید انها از یک میمون که در ان حوالی میگرددمیترسند.

در زمستان سال اول به خانه ی مادر بزرگ بوید او درباره ی گل شکوفهی جادویی صحبت میکند در همان روز ساعت شش به قله برید و روز بعد در خانه از خواببیدار میشوید و به طرف خانه ی الن بروید او از شما تشکرمیکند
    مربوط به مزرعه
    در سال اول کهاسب را ازبارلی گرفتید در مزرعه و در اول مزرعه علفبکارید
    ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععع
    سهردیف سه در سه و در سال دوم وقتی بارلی اسب را از شما گرفته یا همان روز ویا چندهفته ی دیگر اسب را با زین تحویل میدهد (اگر شما علف ها را بکارید از این همه علفتعجب میکند و به شما می گوید این جا جای خوبی برای اسب است و اسب را به شمامیدهد)

در روز 6 بهار سال اول عن به طرف خانه ی شما آمده واز شما روزی 3 تخممیخواهد(شما باید قبل از آن سه مرغ یا بیشتر داشته باشید) فردای آن روز سه تخم مرغاز ساعت یک تا پنج فرصت دارید به مسافرخانه ببرید
    دربین همین ساعت ها تخم مرغرا به مسافرخانه ببرید عن از شما تشکر میکند این کار را یک هفته انجام دهید تا درآخر یک املت به شما دهد

در سال دوم وبارلی میآید و سگ را میخواهد به اوسگ را بدهید و و بعد از چند هفته سگ بچه دار میشود سگها را اول به استو و بعد بهپلیسبدهید فقط شما بعد از این که سگ به دنیا آمد با آنها صحبت کنید وسگ به او بهطور خودکار داده میشود

در تابستان گل بکارید زنبور به مزرعه ی شما آمده وکندو جور میکند ویکی از عسل ها را به لوییس که در خانه ی چوب بر است بدهید تا روزبعد دمویی در مزرعه ببینید و عسل شما به شصت برسد
    شما فقط باید چهار تا فرشته و مزرعه را تا پایان سالسوم شخم و همه جای آن را علف بکارید به غیر از جاهایی که میخواهید چوبها و محصولبکارید
    =
    محصول
    *
    علف
    چوب-
    -----------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------
    -*===*===*===*===*===*===*===*===*===*===*===*===*= ==**
    ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووو همین شکلیو نصف دیگر را
    که در این بازی نیاز ندارید کامل علفبکشید
    ووووووووووووو

من رمزی را میدانم که میتواندمزرعه را صددرصد کند ولی اشکالش این است که همیشه باید دستگاه را با گیم شارک روشنکنید.80070cde4 00ff

در باره ی غذا ها هم با شما موافقم چون هر 8 غذا 1% بهمزرعه اضافه می کنه و 8 ضرب در 10 می شه 80 و اگه بشه 100 غذا درست کرد پس چطورمیشه که درصد اضافه کرد آخه 8 که تقسیم بر 100 نمیشه تازه اگه دقت کرده باشی بابتکامل کردن هر موضوع 10% به مزرعه اضافه میشه مثلا اگه تمام خونه ها رو بزرگ کنی 10% میگیری یا اگه قلب سگ یا اسب 10 تا باشه 10% می گیری و همین طور غذا ها اگه 80 تادرست کنی 10% می گیری.(ببخشید خیلی رفتیم تو ریاضی)

baraye bedast avardan Pocket stations bayad karhaye zir ra anjam dahid ta an ra bedast avarde va ghodrate vijeye an ra faal konid
    درجه هر فصل از هر سه سال را به حد X99 برسانيد.
    تا پايان سه سال درجه تخم مرغها- تخم مرغ آب پز توسط حمام- سس مايونز- كدوي تنبل هندي- علفهاي گل شكل سبز و آبي و قرمز- انگور
    وحشي- قارچ عادي- قارچجنگلي- تمامي گلهاي فصلي به غير از گلي كه Karen به شما ميدهد را به درجه X99 برسانيد.
    تمامي توت فرنگي قدرتي را گرفته باشيد.
    تمام كاغذهاي پرينت شدهفرشتگان را گرفته باشيد.
    نامه آشپزي و نامه عادي را گرفته باشيد.
    نامه Cliff را همراه داشته باشيد.
    نامه جشن تولد Ann را داشته باشيد.
    تمامي قلب كوتولهها را قرمز كرده باشيد.
    تمامي الهه هاي بازي Dinix- Kappa- Parforme- Goddess رابيدار كرده باشيد.
    سنگهاي معدن آبشار و معدن زمستاني را به درجه X99 رساندهباشيد.
    تمامي غذاها را با صد نوع غذا با درجه X99 كامل كنيد.
    به تمامي ساكنيندهكده در روز تولدشان هديه داده باشيد.
    كيسه چاي سحر آميز را بدست آوردهباشيد.
    كتابهاي Mary را كه سه عدد هستند خوانده باشيد.
    غذاهاي Elli را كه سهروز براي شما مي آورد خورده باشيد.
    تمام وسايل خانه كامل شده باشد.
    تماموسايل و آيتمها به درجه 999 رسيده باشد.
    از هر نوع محصول عادي و مخفي تا حد 999داشته باشيد.
    بچه شما كاملاً بزرگ شده باشد.
    هيچ خطايي مرتكب نشده و مريضنيز نشده باشيد.
    به همه ساكنين شهر Mineral Town خوبي كرده باشيد.
    بطري حاوينامه را گرفته و از Kai عطر را دريافت كرده باشيد.
    به سئوالات Mary پاسخ دادهباشيد.
    در جواب Karen در سمت منطقه حمام جواب Love Life داشته باشيد.
    در جواب Elli سمت بيمارستان، جواب Fun داشته باشيد.
    شكلاتهايي كه زنتان به شما ميدهد بهدرجه X99 برسانيد.
    هيچ غذاي سوخته اي درست نكرده باشيد.
    در همه فستيوالهاشركت كرده و برنده شده باشيد.
    تمام حيوانات شما داراي درجه نشان طلاييباشند.
    سگ شما بچه دار شده باشد.
    تمام حيوانات شما داراي ده عدد قلبباشند.
    درجه خانه و مزرعه تان كاملاً 100% شده باشد.
    آيتمهاي غذا مانند آرد،روغن، زردچوبه، نان، كوفته برنجي را تاX99 برسانيد.
    تعداد ماهيها را براي فروش 999 كنيد.
    درجه پخت و پز را به 100% رسانده تا سبيل مصنوعي دريافت كنيد.
    كيسهچاي Relation Tea را X99 كنيد.
    گل Moon Drop را به درجه X99 برسانيد.
    تماميشصت و چهار سنگ كوچك را همراه داشته باشيد.
    درجه كاموا و پنيرو سسس مايونز درستكني به درجه X99 رسيده باشد.
    سه سال متوالي در مسابقه اسب دواني برنده شدهباشيد.
    سه سال متوالي در مسابقه سگ دواني- گاو بازي- گوسفندها- جنگ مرغها برندهشده باشيد.
    تمامي صحنه هاي دموي بازي را تا پايان سال سوم ديده باشيد.
    قلبتمام دختران تا پايان سال سوم قرمز شده باشد.
    قلب پسر شما ده عدد بوده و بزرگشده باشد.
    سه هديه بچه خود را داده باشيد.
    كارتريج PocketStation را بدستآورده باشيد.
    با گرفتن توت فرنگي از Kappa، فلوت سحر آميز را از كوتوله ها گرفتهباشيد.
    چوب سحر آميز را از Gotz گرفته باشيد.
    درجه چوب را كه براي مزرعهميكاريد X99 كرده باشيد.
    درجه هيزم را كه در ابتداي بازي تكه تكه ميكنيد به X99 رسانده باشيد.
    هيچگاه بچه خود را ناراحت نكرده باشيد.
    شما با انجام اين كارهاميتوانيد كارتريج PocketStation را نيرومند ساخته و قدرت ويژه آنرا بدست آوريد. ازاين به بعد و پس از پايان سه سال شما
    فرمانرواي تمام شهرها و دهكده ها هستيد. Cheat- Major- Super Hero Goddess. PocketStation

همه کد گیم شارکی رو میگمکه دیگه احتیاجی نداره به حیواناتت غذا بدی البته این فقط روی گیم شارک های خوددستگاه پی اس وان اجرا
    میشه یک کد دیگه هم هست که اون خیلی زیاد هست اول این روکه کمتره میگم بعدی رو بعدا میگم البته این ربطی به کار کردن کوتوله ها نداره وهمینطوری
    توی تمام قسمت ها برای حیواناتت غذا هست
    B0200001 00000000
    300712f8 0001
    300759e0 0001

شما باید تمامی سعیتان را برای رفتن به شهر که شاملاین چیز ها می شود را بکنید
    برنده شدن در تمامی مسابقات.که شما می توانید درمسابقات سال اول با گیم شارک کار را شروع کنید
    مثلا شما در روز مسابقه ی آشپزیمیتوانید از یک غذا گیم شارکی استفاده کنید
    دمو های مخفی که مهمترین آنها مریضشدن کارن
    قهر کردن کارن که باعث قدرتمند شدن فرشته بدی می شود
    رفتن به خانه یچوب بر در روز اول زمستان و همنشینی با آن
    پیدا کردن may
    گل زمستانی
    هدیهدادن به افراد بسیار مهم
    گرفتن عطر از کای ودادن آن به همسرتان
    دادن کیک سیببه ellenمادربزرگ بنا به درخواست شهردار
    دادن سگ به stuبسیار مهم که باعث ایجادانجمن سگها بعد از بازگشت ازدهکده ی آموزشی سربازها
    با داشتن فقط 5 جوجه درمرغداری و 5 جای دیگر در سال دوم rick 5 جوجه را به امانت پیش شما میگذارد وخانوادگی به شهر میروند و بعد از چند روز برمیگردند و از شما تشکر میکند
    در طیسه سال تمامی ذرت ها را که kaiاز شما میخواهد را داده باشید

اينام هست
    1-
    کامل کردن درجه ی آبی و صورتی هر چهار فصل از هر سه سال و کسب درجه ی hard work
    2-
    کامل کردن تمام توت فرنگی های قدرتی
    3-
    فروختن تمام محصولات و رساندنتعداد چیزهای فروخته شده به 999
    4-
    بیدار کردن تمام الهه های بازی
    5-
    هدیهدادن به تمام افراد شهر در روز تولدشان
    6-
    کامل کردن تمام کاغذ های پرینت شده کهبا گرفتن هفت ماهی افسانه ای بدست می آید و تعداد کاغذ های پرینت 7 تا است
    7-
    زنو بچه دار شده باشید بزرگ بودن بچه و 10 قلب بودن زن و بچه
    8- 10
    گاو 10 گوسفندو 10 مرغ داشته باشید و قلب انها همه 10 تا باشد
    9- 100
    نوع غذای اولیه را درستکرده باشی
    10-
    درصد مزرعه تا پایان سه سال 100% باشد
    11-
    مرغ داری گاوداریخانه ی خود را بزرگ کرده باشی وگلخانه داشته باشی
    12-
    قلب تمام دختر های روستاقرمز باشد و وقتی با شهر دار حرف می زنید خوشحال باشد
    13-
    قلب سگ و اسب خود رابه 10 رسانده باشی و این کار را قبل از پایان سال اول انجام داده باشی تا اسب خودرا از دست ندهی
    14-
    در تمام مسابقات حد اقل یک بار برنده شده باشی و پس از برندهشدن در مسابقه ی اسب دوانی عکس خود و اسبتان را گرفته باشی
    15-
    هیچ یک ازحیوانات تان نمورده باشند
    بعد از پایان سه سال اگر این کار ها را انجام دادهباشی پدر بزرگ تان آمده و سه انتخاب به شما می دهد
    1-
    اقامت در دهکده
    2-
    رفتن به شهر
    3-
    هیچ چیز و پایان بازی
    اگر برخی از کارهای بالا را انجامداده باشی و برخی را نه به شهر نمی روید ولی بازی طولانی تر میشود و به 5 یا 10 یا 15 سال ادامه مییابد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینسایته اطلاعاتی در رابطه با این بازی داره فقط به صورت انگیلیسی

این کد گیمشارک رو هم باری عزیزی نوشتم که ماهی های افسانه ای رو میخواست البته این کد 4 تاماهی رو بیشتر نمیاره
    80070d30 00ff

شما بطری نامه را بعد از طوفان سال اول تابستان دراول صبح فورا به اسکله بروید و بطری را به خودکار به دست میآورید

کد گران خریدن چوب
    که قیمت هر چوب9000 سکه است
    8004bb8c 41c6
    یک رمز برای گران فروختن غذای جوجه ها میگذارم تا مقدار خرید به 48xبرسد که درجه ی هر چهار فصل را اینطور میتوانید کامل کنید
    شما میتوانید 999 غذای جوجه که قیمت هربسته بالای 2000 gold (مقدار پول در این بازی) را بخرید ومیبینید که درجه ی خرید شما 48x است پس همین کار را ادامه دهید تا دریک فصل 99 خرید داشته باشید
    8004C21C 0099
    بعدا کد گران فروختن گاوها و گوسفندها و مرغ ها را برایتان پیدا میکنم تا مقدار فروش به 99xبرسد
    توجه:اگر با کد گیم شارک مقدار فروش وخرید خود را 99 بکنید شهر غیر ممکن میشود.
    تمامی غذاها
    8012cd8 0064
    تمامی برگ پرینت شده
    80070d30 ffff
    9999999 فروش
    967f 80071200 ببخشید که بر عکس
    80071202 0098

تعدادی رمز

PAL2NTSC:
    75AC F867 CED5
    35AC F865 CE0D

Y-Fix:
    75AC 7EBF CEDD
    85AC 7EBF CECD

Viel Geld:
    75B0 1EBF CFC1
    55B0 1EBF EED1
    35A9 1E56 7987

Maximum

Powerfrüchte:
    35B0 171F CED7

Gerümpel:
    85B0 119B D1B4

Futter:
    85B0 119D D1B4

Fischfutter:
    85B0 11A1 D1B4

Hühnerfutter:
    85B0 11A3 D1B4

Rucksack-Stauraum:
    35B0 1E81 CECF

Maximum level
    :
    Sichel:
    85B0 1EA3 CDCC

Hacke:
    85B0 1EA5 CDCC

Axt:
    85B0 1EA7 CDCC

Hammer:
    85B0 1EA9 CDCC

Gießkanne:
    85B0 1EAB CDCC

Alle:
    B5AE BED1 CECD
    15B0 1EA3 CDCC

Rotes Herz

Popuri:
    35B0 8B18 CEB8

Elli:
    35B0 77FC CEB8

Karen:
    35B0 6C04 CEB8

Ann:
    35B0 7354 CEB8

Mary:
    35B0 8020 CEB8

Orangenes Herz

Popuri:
    35B0 8B18 CE9D

Elli:
    35B0 77FC CE9D

Karen:
    35B0 6C04 CE9D

Ann:
    35B0 7354 CE9D

Mary:
    35B0 8020 CE9D

Maximum Herzen:
    35B0 4765 CECC
    35B0 4819 CECC
    35B0 48CD CECC
    35B0 4981 CECC
    35B0 4E6D CECC
    35B0 4F25 CECC
    35B0 5E5D CECC
    35B0 5F4D CECC

Alle Güter:
    B5BE BED1 CECD
    15B0 1627 D1B4
    برید حال کنید

من توی دفترچه خونده بودم که اگه فلوت جادویی رو از کوتوله ها بگیرید میتونید برنده شید.
    به این صورت که وقتی توت فرنگی جادویی رو از kappa الهه ی عشق گرفتیید بعد به هر کوتوله ی جادویی سه غذای
    eascramble egg ,spa boiled egg, boiled egg بدهید تا فلوت جادویی رو بگیرید

فقط اینجا یه مشکل بزرگ داریم اگه دقت کرده باشید تمام این محصولات در کوله پشتی جا نمیشه اینا میشه 12 تا!
    وقتیکه 6 توت فرنگی قدرتی دارید در ساعت 8 صبح ( روز و فصلش مهم نیست) به تپه ی مادر رفته و محصولات زیر را در دریاچه پرت کنید
    2 ترب ، 2 تا سیب زمینی ، 2 تا خیار ، 2 تا کلم ، 2 تا ذرت ، 2 تا تخم مرغ

هنگامی که شما 6 تا توت فرنگی قدرتی دارید بروید به تپه مادردر ساعت 8 صبح در هر فصل و هر روزی که خواستید
    پرتاب کنید و 2 تا ترب 2 تا سیب زمینی 2 تا خیار 2تا کلم و 2 تا هویج و 2عدد تخم مرغ
    الهه زندگی از شما تشکر کرده و به شما یک توت فرنگی نقره ای تقدیم میکند

D005e8b4 1440
    3005e8b4 0001
    D00f844e 1440
    30071a34 0001
    این کد گیم شارکی هست که برای گاو سواری کار برد داره کافی گه بری کنار گاو ها و دکمه ضربدر رو بزنی البته فکر کنم گاوت باید قلبش کامل هم باشه

ا این یکی هم قلب بچه ات کامل میشه
    3007a3f2 00ff

خوب هرچي كه مي دونستمو گذاشتم كه ديگه نگي شهر نيست
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 21-06-2007 at 18:01.

8. این کاربر از Harvest_Moon_Iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

در باره توپ 2 سگ كسي چيزي مي دونه بقير از لوح خونگي
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 21-06-2007 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

كد گيم شارك كه باعس 5شتا دادن عسل مي شرو ميزاري
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 21-06-2007 at 18:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

خوب اگا با لا رو بخوني در باره تمام مربوط به دموها و زمانشونم گزاشتم
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 21-06-2007 at 18:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •