سلام
یکی از دوستام گفت نمی تونم به جی میلم لاگین کنم، تست کردم که دیدم Disable شده.
کسی راهی برای مشکل من داره؟
سلام
یکی از دوستام گفت نمی تونم به جی میلم لاگین کنم، تست کردم که دیدم Disable شده.
کسی راهی برای مشکل من داره؟
خودش چي نوشته اون پايين؟
ادامش اینه دوست عزیز :
Why Google disables accounts
Google wants to ensure that everyone has a chance to safely and securely connect and communicate. To help preserve this environment, Google reserves the right to:
- Suspend a Google Account from using a particular product or the entire Google Accounts system if there is a violation of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , product-specific Terms of Service (available on the product page), or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Terminate your account at any time, for any reason, with or without notice.
Next steps for disabled accounts
Please start by reviewing the relevant Terms of Service. Then, if you think your account should not have been disabled, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . By contacting us to look into this issue, you certify that you’re the owner of the account and consent to allowing us to review the contents of your account to evaluate your request.
سلام ب دوستان
ی سوال دارم اونم اینه که...
چطوری اسپم رو بفرستیم ک به اینباکس وارد شه . تو پوشه ی اسپم نره
اینو استاد واسه پروژه بهمون داده نمره هم داره
هرجا سرچ کردم ب چیزی نرسیدم
میشه زود جوابمو بدین؟![]()
سلام
اگه بخوام توی جیمیل برای چند نفر ایمیل ارسال کنم به طوری که هیچ کس متوجه نشه که ایمیل برای چند نفر ارسال شده. آیا راهی هست؟
در حالت عادی با ویرگول اگه ایمیل ها جدا بشه همه دریافت کنندها متوجه میشن که ایمیل به چه افرادی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
من جدیدا وقتی میخوام وارد جیمیلم بشم میگه باید پسورد رو عوض کنی
چرا SKIP نداره؟
سوال قدیمیه ولی تازه دیدم
به استاد احتمالا بی سواد بگو جناب عالی از spf و dkim و امثال اینها سر در نمیاری
یا اصلا نمیدونی یه ایمیل چه جوری به مقصد میرسه که اومدی همچین سوالی مطرح میکنی
همچنین گوگل و یاهوو زرنگ تره این حرفان که با راه حل های 4تا دانشجو بشه سرشونو کلاه گذاشت
سلام
شاید پاسووردتون آسونه و راحت هـک میشه
سلام میل ها ی مشکوک طبق عکس زیر که سه نمونه گذاشتم زیاد به اسپم ادرسم میاد ببینید هیچ لینکی هم واسه unsubscribe و لغو عضویت نداره!
1- این قبیل ادرس ها، ازکجا ادرس میل من رو گیر اوردن که میل میفرستن که بتونم لغو عضویت کنم؟؟؟؟؟ حتی سایتش هم معلوم نمیشه
2- چه کار کنم که دیگه این قبیل میل ها نیاد به ادرس من ؟؟؟؟؟ (راه حل غیر از فیلتر ادرس )
مرسی
![]()
سلام ایا راهی برای پیدا کردن ایمیل هایی که ایمیل منو برای ریکاوری انتخاب کردن هست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)