تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 124 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان، یه پراید 131 SE یورو 2 ثبت نام کردم که ایشااله تا چند روز دیگه ماشینم میاد . بهم گفتن 1 تومن آپشن روشه شامل روکش و دزدگیر تصویری و ضبط و سنسور دنده عقب . خواستم بدونم که آیا کسی خبر داره که کیفیت روکش و دزدگیرش چطوره ؟ ضبطش USB خوره ؟ درضمن میخوام لاستیک 175 براش بگیرم. الان چه مارکی بهتره از لحاظ کیفیت و زیبایی؟

من چند روز پیش یه دونه عین همینو تحویل گرفتم.
    پخش تصویری و دوربین دنده عقب با مارک مارشال me-2288 روشه!
    روکش صندلی با جنسی شبیه رویه فابریکی صندلی!
    دزدگیر تصویری با مارک ستکو (احتمالا چینی هست) با دو ریموت تصویری!
    شما چقد پول دادین؟ کارتکسی گرفتین؟ بیمه بدنه و امداد هم روش داره یا نه؟

2. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من چند روز پیش یه دونه عین همینو تحویل گرفتم.
    پخش تصویری و دوربین دنده عقب با مارک مارشال me-2288 روشه!
    روکش صندلی با جنسی شبیه رویه فابریکی صندلی!
    دزدگیر تصویری با مارک ستکو (احتمالا چینی هست) با دو ریموت تصویری!
    شما چقد پول دادین؟ کارتکسی گرفتین؟ بیمه بدنه و امداد هم روش داره یا نه؟
    خیلی ممنون دوست عزیز. خبرهای خوبی دادی . من فروش فوری (30 روزه) گرفتم . توی مشخصات خودرو قیمت رو 16680000 زدن اما با آپشن و بیمه بدنه 18072000 رو پرداختم

4. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم بعد از سرویس اولیه پراید رو 5000 سرویس 10000 و 15000 و 20000 هم اجباریه یا نه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم بعد از سرویس اولیه پراید رو 5000 سرویس 10000 و 15000 و 20000 هم اجباریه یا نه؟
    خیر اجباری نیست .

7. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عاقایون

131 SX توی سربالایی ها به طرز کاملا محسوسی کم میاره ، حتی در شیبهای ملایم / دیسک و صفحه هم تازه عوض شده

به خاطر سیستم هیدرولیکی هست که داره ؟ مشاهدات عینی منجر به این شد که اکثر دارندگان 131 SX این مشکل رو دارند

9. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم، چه ربطی به هیدرولیک داره؟؟؟ من خودم هیچ مشکلی ندارم، بزنم به تخته 206 تیپ دو هم تو سربالایی میگیرم. البته دوست ندارم بی جهت به ماشین فشار بیاد. من حتی دور موتور 4 4.5 هم میرم سز بالایی. اعتقادم اینه ماشین نباید تنبل شه. بعضی وقتا باید به موتور فشار آورد. اما در کل به نظر من کم آوردن ماشین تو سربالایی هیچ ارتباطی به سیستم هیدرولیکش نداره. حالا باز هم نظر دوستان فنی تر شرطه.

Sent from my LT29i using Tapatalk

11. 2 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عاقایون

131 SX توی سربالایی ها به طرز کاملا محسوسی کم میاره ، حتی در شیبهای ملایم / دیسک و صفحه هم تازه عوض شده

به خاطر سیستم هیدرولیکی هست که داره ؟ مشاهدات عینی منجر به این شد که اکثر دارندگان 131 SX این مشکل رو دارند
    یه تنظیم موتور ببر و فیلرگیری انجام بده ، ماشین چنتا رفته ؟
    باد لاستیک ها هم چک کن ، مصرف ماشین چطوره ؟؟؟ موتور HP هست ؟
    ---
    من توی سربالایی های تند کم میارم البته الان که کولر میگیرم با دنده 4 زور میزنه تا بره بالا . پرایدهای دیگه رو میبینم مثل فشنگ سبقت میگیرن ولی مال من راه نمیره ولی مصرفش به طرز عجیبی پایینه حتی با کولر 5.5 بیشتر نمیسوزونه . ترسیدم دستکاریش کنم مصرف بره بالا که حتما میره بالا .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه عزیزم، چه ربطی به هیدرولیک داره؟؟؟ من خودم هیچ مشکلی ندارم، بزنم به تخته 206 تیپ دو هم تو سربالایی میگیرم. البته دوست ندارم بی جهت به ماشین فشار بیاد. من حتی دور موتور 4 4.5 هم میرم سز بالایی. اعتقادم اینه ماشین نباید تنبل شه. بعضی وقتا باید به موتور فشار آورد. اما در کل به نظر من کم آوردن ماشین تو سربالایی هیچ ارتباطی به سیستم هیدرولیکش نداره. حالا باز هم نظر دوستان فنی تر شرطه.

Sent from my LT29i using Tapatalk
    برادر فرمون پراید که برقی نیست که بگیم ربطی نداره به قدرت موتور ، پمپ هیدرولیک هرچند که کوچیکه ولی به هرحال با تسمه به موتور متصل شده و از قدرت موتور بهره میگیره برای ایجاد فشار هیدرولیک ، یعنی دقیقا مشابه سیستم کولر که تاثیر میگذاره روی قدرت موتور

من فکر نمیکردم در مورد پراید اینقدر تاثیرگذار باشه این موضوع هیدرولیک ، ولی خب بعد از یک سری تحقیقات میدانی ! به این نتیجه رسیدم که 131 های SL خیلی بهتر از SX ها راه میره که در نهایت منو به این موضوع هیدرولیک رسوند

یه تنظیم موتور ببر و فیلرگیری انجام بده ، ماشین چنتا رفته ؟
    باد لاستیک ها هم چک کن ، مصرف ماشین چطوره ؟؟؟ موتور HP هست ؟
    ---
    من توی سربالایی های تند کم میارم البته الان که کولر میگیرم با دنده 4 زور میزنه تا بره بالا . پرایدهای دیگه رو میبینم مثل فشنگ سبقت میگیرن ولی مال من راه نمیره ولی مصرفش به طرز عجیبی پایینه حتی با کولر 5.5 بیشتر نمیسوزونه . ترسیدم دستکاریش کنم مصرف بره بالا که حتما میره بالا .
    ماشین مدل 90 هست ، کارکرد 60 هزار

اچ پی پلاس نیست پوریا جان

فیلرگیری و تنظیم موتور و باد انجام شده ، شمع ها تعویض و وایر ها هم چک شدن .

مصرفش خارج از شهر بدون کولر 5/5 !!! با کولر فیکس روی 7 !!! ( خدا روشکر از لحاظ مصرف شانس آوردیم ) ، دقیقا مصرف پایینش من رو هم خیلی متعجب کرده

ولی خب کولر که میگیرم دیگه ماشین کلا نابود میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برادر فرمون پراید که برقی نیست که بگیم ربطی نداره به قدرت موتور ، پمپ هیدرولیک هرچند که کوچیکه ولی به هرحال با تسمه به موتور متصل شده و از قدرت موتور بهره میگیره برای ایجاد فشار هیدرولیک ، یعنی دقیقا مشابه سیستم کولر که تاثیر میگذاره روی قدرت موتور

من فکر نمیکردم در مورد پراید اینقدر تاثیرگذار باشه این موضوع هیدرولیک ، ولی خب بعد از یک سری تحقیقات میدانی ! به این نتیجه رسیدم که 131 های SL خیلی بهتر از SX ها راه میره که در نهایت منو به این موضوع هیدرولیک رسوند

ماشین مدل 90 هست ، کارکرد 60 هزار

اچ پی پلاس نیست پوریا جان

فیلرگیری و تنظیم موتور و باد انجام شده ، شمع ها تعویض و وایر ها هم چک شدن .

مصرفش خارج از شهر بدون کولر 5/5 !!! با کولر فیکس روی 7 !!! ( خدا روشکر از لحاظ مصرف شانس آوردیم ) ، دقیقا مصرف پایینش من رو هم خیلی متعجب کرده

ولی خب کولر که میگیرم دیگه ماشین کلا نابود میشه

موضوع هیدرولیک ۱۰۰٪ منتفیه سروش جان چون پمپ هیدرولیک بعد از سرعت ۳۰ کاملا قطع میشه و البته اونقدر سخت گرد نیست که مثل کمپرسپور زور موتور رو بگیره .
    منم مثل شما تحقیق کردم و متوجه شدم ECU در موتورهای HP+ دچارتغییراتی شده و زمانی که موتور بنزین بیشتری نیاز داره ( مثل سراشیبی یا کولرگیری از موتور ) میزان پاشش رو بیشتر نمیکنه و بنزین مثل حالت عادی به موتور میرسه اینه که موتور کم میاره و انگار خفست . میتونی بری و برنامه ECU رو عوض کنی ولی مصرفت میره رو ۸ لیتر که انگار سمند سوار شدی اگر کاتالیزور اگزوز هم برداری که عالی تر میشه و ۲۰۶ تیپ ۵ هم با ماشینت میگیری ولی فکر کنم مصرف رو ۱۰ الی ۱۱ بچرخه ولی نفس موتور باز میشه .
    من که همینجوری باهاش سر میکنم و الان ۱۲۵ هزارتا رفتم مدل ۹۱ بدون مشکل چشش نکنم عین بنزه فقط بنزین بریز و کیلومترها برو .

16. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اجباری هست.اگر نبرین سر موقع، هر زمان که نیاز به گارانتی داشته باشین اول هزینه سرویس رو ازتون میگیرن بعد خدمات میدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •