تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 416 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم گزارش بازی رو بدن به مزدک! اومده از گوانگژو؟
    فكر نكنم زياد بد بشه
    ولي خب كاش عادل بود
    اما دركل من خيلي وقته دارم دنبال يه صداي جديد ميگردم
    اما توي اين تازه از راه رسيده ها چيز دندونگيري نيست

به امید برد ارتش کاتالان بر ستارگان مغرور مادرید.اگه رئال شانس بیاره فوقش با یه مساوی از دیگ جوشان نوکمپ زنده بیرون بیاد.این خوزه هم که مقابل تیمای زیبا مثل بارسا صددرصد دفاعیواقعا حالم گرفته میشه اگه این بازی گل نداشته باشه.
    من هم دوست دارم بارسا برنده بشه
    اما هرچي به بارسا نگاه ميكنم
    ميبينم شباهتي به يك ارتش نداره
    خصوصا با اين فوتبال هنرمندانه و ضريف
    زياد از اين تشبيهات ارتش و سپاه و بسيج و لشكر و اين جورچيزا خوشم نمياد
    كلا بهتره فوتبال رو فقط با عينك فوتبال نگاه كرد
    اين رو هم فراموش نكنيم كه رئال امسال زيبا هم بازي ميكنه
    كلا برخلاف خيليها كه فكر ميكردن مورينيو يه منجيه كه تفكراتش رو به رئال تحميل ميكنه
    فكر ميكنم بيشتر اين شرايط و فضاي رئاله كه داره خودش رو به تفكرات مورينيو تحميل ميكنه
    و در واقع مورينيو داره در تفكراتش دچار دگرديسي ميشه
    با حرف آخرتون موافقم
    اگه اين بازي گل نداشته باشه حال منم گرفته ميشه و فكر ميكنم حال دنيا

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

راست میگی،فردا حالشون رو میپرسم....

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

به امید برد ارتش کاتالان بر ستارگان مغرور مادرید.اگه رئال شانس بیاره فوقش با یه مساوی از دیگ جوشان نوکمپ زنده بیرون بیاد.این خوزه هم که مقابل تیمای زیبا مثل بارسا صددرصد دفاعیواقعا حالم گرفته میشه اگه این بازی گل نداشته باشه.
    خوزه اگه خودش و ذخیره هاش هم بیان تو میدون بازم پیروزی از ان ماست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Over 2,000 Madridistas greet Real Madrid in Barcelona

ای بابا! هنوز بازی شروع نشده، اینا تیمشون رو عوض کردن!: دی
    +
    خوزه هم به 1 نکته اشاره کرده که جالبه..
    اینکه رئال شیوه خودش رو برای بازی با بارسا یا هر تیم دیگه ای عوض نمیکنه و مثه همیشه بازی میکنه...
    --------
    امیدوارم فردا این موقع ها یه اتفاق نیوفته و یه اتفاق بیوفته!
    امیدوارم تاپیک قفل نشه و یا کسی بن نشه بخاطر درگیری!
    از اون طرف هم امیدوارم بعد بازی، طرفداران هر دو تیم(بدون توجه به نتیجه) باز هم در فروم مثل قبل فعالیت داشته باشند!
    به هر حال یکی از جذابیت های فوتبال، همین کل کل هاش هست اما نباید تویه این کل کل ها، کسی به تیم یا شخصی توهین کنه (البته در مورد داور راحت باشید!: دی)

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: سیزده قهرمان دنیا در زمین چمن نوکمپ

سایت گل - حدود یک روز دیگر تا برگزاری دیدار ال کلاسیکو باقی است. رویدادی جنجالی که سالی دو بار در رقابتهای دنیای فوتبال رخ می دهد. این بار 13 قهرمان دنیا،همزمان با هم گام به زمین چمن ورزشگاه نوکمپ خواهند گذاشت. تمام آنها اسپانیایی هستند و روز یازدهم جولای سال جاری در آفریقای جنوبی، جام قهرمانی جام جهانی را بالای سر بردند. 13 نفر از قهرمانان آفریقای جنوبی، اکنون ستون مهره های تیم های بارسلونا و رئال مادرید را تشکیل می دهند.

البته این بستگی به تصمیم پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو دارد که آیا این 13 نفر را در کنار هم در زمین چمن ببینیم یا نه!

دو دروازه بان، 5 مدافع، 4 بازیکن خط میانی و دو مهاجم. این 13 بازیکنی هستند که به دو غول فوتبال باشگاهی اسپانیا اختصاص دارند. ایکر کاسیاس و ویکتوروالدس، دروازه بانان دو تیم هستند. سنگربان رئال مادرید، دروازه بان ثابت تیم ملی اسپانیا بود و به عنوان کاپیتان ماتادورها، جام قهرمانی جام جهانی را در ژوهانسبورگ بالای سر برد ولی والدس، دروازه بان بارسا این فرصت را نیافت که حتی برای یک دقیقه گام به زمین چمن آفریقای جنوبی بگذارد ولی با این وجود نباید قابلیتهای او را نادیده گرفت. کسب جایزه سامورا (برترین دروازه بان لالیگا) در دو فصل اخیر این رقابتها، باعث شده تا او در کنار کاسیاس، یکی از برترین های لالیگا باشد.

جلوتر از والدس، باز هم بازیکنانی از بارسا هستند.دو مدافع فیکس تیم ملی اسپانیا، کارلس پویول و جرارد پیکه که هر دوی آنها راه گلزنی به رئال مادرید را بلدند. در سوی دیگر میدان، سرخیو راموس را می بینیم که در تیم ملی اسپانیا در جناح راست دفاعی توپ می زند. او هم تجربه گلزنی به بارسا را در کارنامه اش می بیند. البته رائول آلبیول و آلوارو آربلوا، هم تیمی های راموس در تیم ملی اسپانیا و باشگاه مادریدی، شانس کمتری برای حضور در دیدار ال کلاسیکو دارند.

در مرکز میدان لاروخا، دو محور اساسی حکمرانی می کردند: ژابی آلونسو که اکنون در تیم مادریدی است و چابی ارناندس که در تیم کاتالان توپ می زند. چابی در کنار سرخیو بوسکتس و آندرس اینیستا،دیگر ملی پوشان تیم کاتالان، خط میانی بارسا را پوشش می دهد.

ولی در خط حمله شاهد دوئلی نخواهیم بود، چون رئال هیچ مهاجم ملی پوش اسپانیایی ای در رختکن تیمش نمی بیند. پدرو هم تنها نماینده بارسا در خط حمله تیم ملی اسپانیا بود و البته داوید ویا را هم باید در این لیست گنجاند. چون او قبل از آغاز رقابتهای جام جهانی به تیم کاتالان پیوسته بود.

بدین ترتیب بارسا با 8 قهرمان دنیا، میزبان رئال با 5 قهرمان دنیا خواهد رفت و این به منزله یک امتیاز برای تیم میزبان خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/28

هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا - برد ارکولس، مایورکا و راسینگ

هفته سیزدهم رقابتهای لالیگاامشب با برگزاری دیدارهایی دنبال شد.

سایت گل - هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا، یکشنبه شب با برگزاری شش دیدار دنبال می شود. تاکنون 4 دیدار به پایان رسیده و دو دیدار دیگر نیز تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد. در این دیدارها اتلتیک بیلبائو میزبان اوساسونا خواهد بود و والنسیا و آلمریا به مصاف هم خواهند رفت و در آخرین دیدار این هفته نیز دوشنبه شب، رئال و بارسلونا مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت. در مهمترین دیدارهای برگزار شده، ارکولس، مایورکا، راسینگ و رئال سوسیداد مقابل حریفانشان به برتری دست یافتند.

در دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمد:

*ارکولس 3– لوانته1
    گلها: والدس (39) و (67) و ترزگه (62)برای ارکولس و روبن (40) برای لوانته

* مایورکا2 – مالاگا 0
    گلها: وبو (50) و کاسترو (55)

*راسینگ سانتاندر1- دپور 0
    گل: روسنبرگ (60)

*اسپورتینگ خیخون1- رئال سوسیداد 3
    گلها: گرگوری (2) برای خیخون و پریه تو (12)، سوروتوسا (45) و آرانبورو(90) برای سوسیداد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/28

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...
    خوزه هم به 1 نکته اشاره کرده که جالبه..
    اینکه رئال شیوه خودش رو برای بازی با بارسا یا هر تیم دیگه ای عوض نمیکنه و مثه همیشه بازی میکنه...
    ...
    ببینیمو تعریف کنیم. جلوی بارسلونا اونم با مسی. اینطور باشه من رو 4 تا حساب می کنم. ولی عجب بازی بشه.

پی نوشت: آیا فینال قهرمانان 2009 بزرگترین اشتباه عمر فرگوسن بود؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ببینیمو تعریف کنیم. جلوی بارسلونا اونم با مسی. اینطور باشه من رو 4 تا حساب می کنم.
    نه دیگه قراره بچه ها بهتون رحم کنند و میگیم 4 تا نزنن بتون!!: دی
    به نظر من یکی از بزرگترین هاش بود..

خوزه هم بدون شک قرار نیست تیم رو طوری بچینه که تو زمین بارسا همینطور حمله کنیم در حالیکه 1 امتیاز تو جدول بیشتر داریم!
    به احتمال زیاد، رئال مثه اینتر تویه بازی رفت بازی میکنه...یعنی مثه بازی برگشت، همه تو زمین خودی نیستن اما الکی هم حمله نمیکنن و منطقی باید حمله کنن...
    +
    من یخورده برام سخته تصور کنم کریس حاضر شه دفاع کنه با اون غرورش! حتی خود خوزه هم همینطور!
    اما از اون طرف اینا حرفه ای هستن و میتونن احساساتشون رو کنترل کنن...

کلا خیلی جذابه...
    ----
    یه پیشنهاد:
    فردا یکی از دوستان یه روم اختصاصی برای این بازی درست کنه (مثلا تو یاهو) و هرکی میخواد بیاد، اعلام آمادگی تا قبل بازی...
    موقع بازی، همه بریزیم اونجا! حس جالبی میده! انگار تو زمین هستیم و لحظه ای کل کل میکنیم!! جو اینجا هم بهم نمیریزه...

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

manchester united best team for ever

با اینکه طرف دار هیچ کدوم نیستم ولی حال میکنم رئال ببره.
    شیره رئال

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

امیدوارم یه 6تایی دیگه شاهد باشیم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسلما همینطوره ، در حالی که قبل از اون بازی دیده بودیم که رئال راموس در الکلاسیکوی برگشت هم چنین اشتباهی رو تکرار کرد و به گل اول هم رسید اما ... ، و سرالکس هم حاضر به انجام چنین ریسکی شد ( ریسکی که به نظرم "باخت - باخت " بود ) .

اما فراموش نکنیم که مورینیو ایده های تاکتیکی بدیع تر و گوناگون تری داره ،
    +
    اهل ریسکهایی از این دست نیست ( باخت - باخت ) و بیان این مسئله هم که برای این بازی سبک بازیش رو تغییر نخواهد داد به نظرم بیشتر به جنگهای روانی قبل از بازی که مورینیو تبحر داره در اون بر میگرده .

داره خودمونی میشه amatraso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in the speace

پيش فرض

مورینیو پارسال تونست با اینتر گواردیولا رو شکست بده فکر می کنید با این همه ستاره ی رئال نمی تونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •