تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 103 از 386 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من توی پارک بودیم اومدم دیدم بهم مالیدن (سمت شاگرد درب عقب) یک خط سیاه به عرض 2 سانت افتاده مثل اینکه چیزی روش مالیده شده ظاهرا گلگیر یارو بوده چطوری پاکش کنم
    سلام
    اگه پولیش دارین میتونین یه خورده بهش با دست بمالین و با پنبه روش یه خورده محکم بکشین تا پاک بشه
    بعضی ها خودشون ابر هم دارن ولی بنظرم از پنبه استفاده کنید بهتره
    اگه هم ندارین و نیازی به تهیش نمیبینین میتونین پیش یه صافکار یا نقاش برین تا براتون این کار رو انجام بدن
    پیشنهادم اینه که تهییه کنین چون بعضی مواقع لازم میشه

2. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا ال 90را به معلم های بازنشسته می دهند قسطی؟

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم.من کامپیوتر ماشینم مصرف سوختمو 8 نشون میده؟؟؟لازم به ذکره که من لاستیکهاشو عوض کردم و toyo peroxes انداختم.آیا لاستیک تاثیری توی ضریب اشتباه این مصرف سوخت داره؟؟من جایی خوندم که باید ببری لاستیکاتو به کامپیتور ماشین معرفی کنی تا مصرفو درست نشون بده.آیا همچین چیزی هست؟ماشینم منم صفر بود که خریدم الان 3000 تا کارکرده.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم.من کامپیوتر ماشینم مصرف سوختمو 8 نشون میده؟؟؟لازم به ذکره که من لاستیکهاشو عوض کردم و toyo peroxes انداختم.آیا لاستیک تاثیری توی ضریب اشتباه این مصرف سوخت داره؟؟من جایی خوندم که باید ببری لاستیکاتو به کامپیتور ماشین معرفی کنی تا مصرفو درست نشون بده.آیا همچین چیزی هست؟ماشینم منم صفر بود که خریدم الان 3000 تا کارکرده.
    یه جایی خوندم که 206 های تیپ 5 رو میشه براشون سایز رینگ و لاستیک رو تعریف کرد ولی تندر ها رو نمیدونم
    میتونی از افرادی که دیاگ میزنن یه سوال کوچولو بپرسی (من اگه راهم افتاد میپرسم)
    الان لاستیک به چه اندازه ای استفاده میکنینن؟
    205 و فاقش رو چن زده؟
    60 یا 65؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

یه بار کامپیوتر سفری رو ریست کن ببین درست میشه یا نه. آیا دقیقا بعد از تعویض لاستیک این جهش رو داشتی ؟
    برا ما که 6.7 هست و حدود 4500 کارکرده.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اقا زده 205/60R15 زده.دقیق یادم نیست اما مطمئنم قبلا خیلی کمتر بوده.حتی یه زمانی به 8.4 هم رسیده.من رو کیلومتر 500 لاستیکمو عوض کردم.و یه سوال دیگه داشتم این نحوه نمایش میزان مصرف به لحظه رو باید نشون بده یا میانگینو؟چطوریاست؟ و سوال آخر چطوری میشه ریست کرد کامپیوترشو؟؟؟؟در مورد این جاهایی که دیاگ میزنن خودم هیچ اعتقادی بهشون ندارم.چون کارشون هیچ جنبه علمی نداره و اطلاعاتشون از بنده حقیر هم خیلی کمتره.فقط رفتن یه سیستم خرریدن ادنداختن گوشه مغازه و هی تریپ کاربلدی میگیرن.نظر شما چیه؟؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من هم یک سوای برام پیش آمده آیا تمامی وسایل ال 90 در ایران پیدا می شه وقیمتشون چه طوریه مثلا چراغ جلوش چنده؟

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب لابد لاستیکات مصرف سوختت رو زیاد کردن مگرنه اگه سایز لاستیک عوض نشده باشه که توی پیمایش تغییری ایجاد نمیکنه !!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

خوب لابد لاستیکات مصرف سوختت رو زیاد کردن مگرنه اگه سایز لاستیک عوض نشده باشه که توی پیمایش تغییری ایجاد نمیکنه !!
    یعنی چی؟مگه میشه لاستیک هایی که کیفیتشون توسط دوستان مورد تایید قرار گرفته باعث همچین اشکال بزرگی بشند؟؟فکر نمیکنم ایراد از جنس لاستیک باشه.کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری نداره؟کسی با این مشکل مواجه نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ايــران

پيش فرض مصرف سوخت

یعنی چی؟مگه میشه لاستیک هایی که کیفیتشون توسط دوستان مورد تایید قرار گرفته باعث همچین اشکال بزرگی بشند؟؟فکر نمیکنم ایراد از جنس لاستیک باشه.کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری نداره؟کسی با این مشکل مواجه نیست؟

دوست عزيز يك علت اختلاف اندازه قطر لاستيك جديد 60/205 R15 با قطر لاستيك فابريك 65/185 R15 هست،

چون قطر لاستيك جديد مقداري بيشتره ، وقتي مثلآ طبق كيلومتر 100 كيلومتر طي شده باشه ، چون قطر

لاستيك بيشتره ،عملآ فاصله اي بيشتر از 100 كيلومتر طي شده ولي چون كامپيوتر ماشين براي لاستيك قديم

ست شده ، فاصله واقعي رو نشون نميده . پس يه بخشي از مصرف اضافي دليلش اين ميتونه باشه ./

12. این کاربر از pioneer60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •