اینتر 13 میلیون یورو برای فرناندو میدهد
فینالیست جام حذفی به دنبال تقویت خط میانیاش است
سایت گل – اینتر قصد دارد فرناندو را از پورتو خریداری کند و آماده پیشنهادی 13 میلیون یورویی برای خرید این ستاره سابق تیم جوانان برزیل است.
باشگاه اینتر به دنبال تقویت خط میانی خود در تابستان است و پیشرفت این بازیکن 23 ساله را مدتی است که زیر نظر گرفته.
این بازیکن سابق ویلانووا قهرمان جهان را متقاعد کرده که کیفیت بالایی دارد و آنها به دنبال پیشنهادی رسمی هستند.
اینتر در اواخر این هفته با پورتو تماس میگیرد، چرا که قهرمان پرتغال فعلا با براگا باید فینال لیگ اروپا را برگزار کند.
انتظار میرفت فرناندو به یوونتوس برود اما حالا اینتر مقصد بهتری به نظر میرسد.
آدرس منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موراتی: شاید زلاتان را برگردانم
رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که ممکن است تصمیم به بازگرداندن زلاتان به رختکن تیمش بگیرد
سایت گل - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در اینده ای نزدیک و در صورتی که شرایط مساعد باشد، ممکن است برای بازگرداندن زلاتان ایبراهیموویچ وارد عمل شود.
این ستاره سوئدی از شرایطش در میلان راضی است. ایبرا در سال 2009 با قراردادی جنجالی، اینتر را به مقصد بارسلونا ترک کرد ولی دوره حضور او در تیم کاتالان ناامید کننده بود تا با قراردادی قرضی به میلان پیوسته و به ایتالیا بازگردد.
ستاره سابق باشگاه آژاکس در ترکیب میلان بسیار خوش درخشید و توانست 21 گل به ثمر رسانده و 14 پاس گل دهد و نقش پررنگی در قهرمانی میلان در رقابتهای این فصل داشته باشد تا این تیم برای اولین بار بعد از سال 2004 قهرمانی در سری آ را تجربه کند
در این میان ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در این رابطه به کلس تی وی گفت:« اگر دست من بود همین امروز زلاتان را برمی گرداندم. با وجود تمام مسائل، او یکی از بازیکنانی است که به تیم کمک می کند تا به قهرمانی برسد.»
اینتر بعد از فصلی پرتلاطم، رقابتهای این فصل را در رده دوم جدول سری آ به پایان خواهد برد. مارکو برانکا، یکی از مدیران اینتر هم در این رابطه گفت:« درتابستان تغییر زیادی نخواهیم داشت؛ چون تنها کافی است تا رختکن تیم را با تراوت کنیم.»
آدرس منبع خبر:
کد:
زامپارینی: اینتر برای خرید پاستوره کاری نکرده
او شایعات مبنی بر این که ستارهاش در راه خروج است را رد کرد
سایت گل – مائوریتسیو زامپارینی، رییس باشگاه پالرمو گفت که خاویر پاستوره در سیسیل میماند و شایعات مبنی بر این که اینتر این بازیساز 21 ساله را میخواهد را رد کرد.
ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری گفته بود اینتر بختی پنجاه، پنجاه برای خرید این بازیکن آرژانتینی دارد.
اما زامپارینی بلافاصله پاسخ داده و گفته اینتر هرگز برای خرید پاستوره پا پیش ننهاده: «اینتر از ما درباره پاستوره چیزی نپرسیده. دستیاران موراتی هم پیش نیامدهاند.
ما قیمتی برای پاستوره تعیین نکردهایم چون او فروشی نیست.»
پاستوره مورد توجه رئال مادرید و بارسلونا هم هست و اخیرا گفته بود سبک بارسا را میپسندد.
آدرس منبع خبر:
کد:

باستوس: نبود یوونتوس در لیگ قهرمانان تاثیری روی تصمیم من نمیگذارد
ستاره برزیلی میگوید که دوست دارد فصل بعد را در یووه بگذراند

سایت گل – میشل باستوس، بال لیون گفته دوست دارد در این تابستان به یوونتوس برود.
این ملیپوش برزیلی مورد توجه این باشگاه قرار دارد و لیون هم آماده مذاکره است.
باستوس 27 ساله گفته است: «همیشه تلاش کردهام بازی خود را بهبود بخشم و به همین دلیل است که علاقه از یوونتوس برایم بسیار خوشایند است.
به نظرم برای خانوادهام زمان تغییر فرارسیده و باید چیزهای جدیدی را تجربه کنیم.
اما میدانم که هنوز دو سال از قراردادم در لیون مانده و من تنها زمانی از لیون میروم که قراردادم هم برای من و هم برای باشگاه مناسب باشد.
آیا نرسیدن یوونتوس به لیگ قهرمانان برای من مشکلساز است؟ ما داریم درباره یووه صحبت میکنیم و به نظرم زمان تغییر فرارسیده است.»
او لالیگا را هم دوست دارد: «نمیتوانم تصور کنم در باشگاه دیگری در فرانسه بازی کنم و رویای من رفتن به ایتالیا و اسپانیا است. انگلیس و آلمان در حال حاضر برای من جذابیتی ندارند.»
باستوس در سال 2009 از لیل به لیون پیوست و تبدیل به یکی از بازیکنان کلیدی شد.
آدرس منبع خبر:
کد:
السیو تاکیناردی: کونته گزینه مناسبی برای هدایت یوونتوس است
بازیکن سابق یووه معتقد است که هم تیمی سابقش ذهنیت پیروزی طلبانه دارد و می تواند یووه را به موفقیت برساند
سایت گل - السیو تاکیناردی، بازیکن سابق خط میانی یوونتوس معتقد است که آنتونیو کونته، مربی کنونی سیه نا گزینه مناسبی برای جایگزینی لوئیجی دل نری برروی نیمکت مربی گری یوونتوس است
این روزها بیش از هر فرد دیگری نام کونته که سابقه بازی در یووه را نیز دارد، به عنوان جانشین لوئیجی دل نری به گوش می رسد.
دل نری فصل ناامید کننده ای را با یوونتوس پشت سرگذاشت و اکنون شنیده می شود که کنته 41 ساله پیشنهاد هدایت یووه را دریافت کرده و در این میان تاکیناردی هم به حمایت از هم تیمی سابقش برخاسته است.
تاکیناردی به رادیو اسپورتیووا گفت:« کونته گزینه مناسبی برای راه انداختن مجدد یوونتوس است. من افتخار این را داشتم تا در کنار او بازی کنم. کونته در زمین مسابقه هم یک مربی بود. او همیشه به فکر کسب پیروزی بود. آنتونیو می داند که پیروزی چه معنایی دارد. من می دانستم که او بعد از دوران فوتبالی اش مبدل به یک مربی بزرگ می شود.»
البته تاکیناردی 35 ساله هشدار داد که کونته کار آسانی را پیش رو نخواهد داشت:« باید ببینیم که او در مقابل فشارهایی که در تورین خیلی هم زیاد است، چطور واکنش نشان می دهد. البته فکر می کنم که او شخصیت لازم برای رویارویی با این چالش را دارد؛ هر چند که کار آسانی نباشد. او تیمش را هدایت می کند و سعی می کند تا تیم را به مسیر برد بازگرداند.»
کونته در حال حاضر مربی سیناست و این تیم را به رقابتهای سری آ در فصل 12-2011 رساند.
آدرس منبع خبر:
کد:
الساندرو ماتری: تنها دل نری را نباید سرزنش کرد
دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند

سایت گل - الساندرو ماتری، مهاجم یوونتوس، اعلام کرد که تنها لوئیجی دل نری مقصر نتایج این تیم در رقابت های این فصل نیست.
دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند.
رسانه های ایتالیایی اعلام کردند که دل نری پس از دیدار این هفته مقابل ناپولی اخراج خواهد شد و آنتونیو کونته، کایپتان سابق تیم و سرمربی فعلی سیه نا جای او را خواهد گرفت.
با این وجود ماتری که در ژانویه به طور قرضی از کالیاری به یووه پیوست، از سرمربی تیمش دفاع کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دل نری من را انتخاب کرد و به توانایی های من ایمان داشت. من او را به خوبی می شناسم و از او دفاع می کنم.
مربی را نباید به خاطر این شرایط سرزنش کرد. همیشه سرزنش کردن یک نفر ساده تر از سرزش کردن همه است."
یوونتوس در حال حاضر در رده هفتم قرار دارد و شانس زیادی برای رسیدن به رقابت های فصل بعد لیگ اروپا نخواهند داشت. آنها در آخرین دیدار این فصل مقابل ناپولی قرار می گیرند.
آدرس منبع خبر:
کد:

سیدورف: نمی دانم آیا فصل بعد با میلان خواهم بود یا نه
بازیکن هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز قراردادش را با میلان تمدید نکرده است

سایت گل - کلارنس سیدورف بازیکن هلندی خط میانی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از آینده اش اطمینانی ندارد
قراردادسیدورف با میلان در پایان ماه آتی میلادی به اتمام می رسد و هنوز توافقی برسرتمدید قرار داد او حاصل نشده است
سیدورف در گفت و گو با گل دات کام ایتالیا اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که فصل بعد پیراهن چه تیمی را برتن خواهد کرد. او بعد از مذاکره ای که در روز سه شنبه با آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی روسونری داشت، در این رابطه گفت:« روند مذاکره سه شنبه خوب پیش رفت.نمی دانم که آیا فصل بعد را در میلان سپری خواهم کرد یا نه ولی دیدار ما دیداری کاملا دوستانه بود و هفته آینده مجددا با هم صحبت خواهیم کرد. قبل از هر چیزی می خواهیم فصل را با کسب یک پیروزی مقابل اودنیزه به پایان ببریم و بعد سر میز مذاکره خواهیم نشست.»
ستاره سابق رئال مادریدادامه داد:« رابطه من با روسونری خوب خواهد بود؛ حتی اگر دیگر با هم همکاری نکنیم. ما همیشه رابطه خوبی داشته ایم و سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه و گالیانی همیشه با محبت با من رفتار کرده اند.»
باشگاه بوتافوگوی برزیل خواهان به خدمت گرفتن این ستاره 35 ساله است و سیدورف هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که تمایل زیادی دارد تا برای ادامه فوتبالش به آمریکای جنوبی برود.
آدرس منبع خبر:
کد: