تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 107 اولاول ... 3539399100101102103104105106107 آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

پس از حضور يك ساله و قرضي
    په‌په: مي‌خواهم در يوونتوس بمانم
    خبرگزاري فارس: هافبك 27 ساله اودينزه كه از ابتداي فصل به شكل قرضي به يوونتوس پيوسته بود اعلام كرد علاقمند است در تورين باقي بماند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، يوونتوسي‌ها براي قرارداد يك ساله و قرضي وي 2.6 ميليون يورو به اودينزه پرداخته‌اند و براي اينكه بتوانند قرارداد وي را قطعي كنند بايد 7.5 ميليون يورو ديگر نيز به اين تيم بپردازند.

سيمونه په‌په در اين خصوص گفت: در يوونتوس همواره بهترين بازي‌هايم را ارائه دادم و اميدوارم همين موضوع براي ماندنم در تورين كافي باشد. بدون شك دوست دارم در بيانكونري به فوتبالم ادامه دهم، اينجا باشگاه بزرگي است و ماندن در يووه يكي از آرزوهاي من است.

په‌په در مورد اين فصل نيز گفت: بايد اين فصل را به فراموشي بسپاريم، در كل عملكرد خوبي نداشتيم. بايد مشكلات اين فصل را شناسايي كرده و به رفع آنها بپردازيم. نتايج اين فصل به هيچ وجه در خور تيم بزرگي مانند يوونتوس نبود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیورنتینا به دنبال آنتونیو کاسانو

بنفش ها بعد از فصل ناامیدکننده ای که پشت سر گذاشتند،به دنبال تقویت تیم شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و این مهاجم ملی پوش را به عنوان یکی از گزینه های اصلی در نظر دارند

سایت گل- به گزارش نشریه لا رپوبلیکا، آنتونیو کاسانو، مهاجم میلان، مورد توجه فیورنتینا قرار گرفته و ممکن است در تابستان سن سیرو را ترک کند.

بنفش ها بعد از فصل ناامیدکننده ای که پشت سر گذاشتند، به دنبال تقویت تیم شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و این مهاجم ملی پوش 28 ساله را به عنوان یکی از گزینه های اصلی در نظر دارند.

کاسانو بعد از درگیری هایی که با ریکاردو گارونه، رئیس باشگاه سمپدوریا پیدا کرد، در ژانویه به میلان پیوست و با گلزنی هایش نقش مهمی در قهرمانی روسونری در رقابت های این فصل داشت.

با این وجود او نتوانست به ترکیب اصلی میلان راه پیدا کند و ممکن است این مسئله به جدایی اش از این تیم منجر شود.

کاسانو تا سال 2014 با میلان قرارداد دارد اما گفته می شود اگر پیشنهاد مناسبی برای این بازیکن ارائه شود، مدیران روسونری حاضر به فروش او هستند.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الساندرو نستا قراردادش با میلان را تا 2012 تمدید کرد

میلان رسما اعلام کرد که این مدافع قرارداد جدیدی امضا کرده است.

سایت گل – الساندرو نستا یک فصل دیگر در میلان می‌ماند. این باشگاه اعلام کرد او قراردادش را تا سال 2012 تمدید کرده است.

در بیانیه‌ای از سوی این باشگاه آمده: «میلان اعلام می‌کند که الساندرو نستا قراردادش را تا 30 ژوئن 2012 تمدید می‌کند.»

شایعات بسیاری درباره آینده نستا شنیده می‌شد و حتی می‌گفتند او ممکن است بازنشسته شود.

اما حرکت اخیر میلان این شایعات را نقض کرد. نستا چهارمین بازیکن (پس از تیاگو سیلوا، مارک فان‌بومل و فلاویو روما) می‌شود که قراردادش را اخیرا با میلان تمدید کرده.

نستا 35 ساله در این فصل 26 بازی انجام داد و با میلان فاتح سری آ شد. او از فصل 03-2002 در میلان بازی می‌کند.

منبع:

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینتر 13 میلیون یورو برای فرناندو می‌دهد
    فینالیست جام حذفی به دنبال تقویت خط میانی‌اش است

سایت گل – اینتر قصد دارد فرناندو را از پورتو خریداری کند و آماده پیشنهادی 13 میلیون یورویی برای خرید این ستاره سابق تیم جوانان برزیل است.
    باشگاه اینتر به دنبال تقویت خط میانی خود در تابستان است و پیشرفت این بازیکن 23 ساله را مدتی است که زیر نظر گرفته.
    این بازیکن سابق ویلانووا قهرمان جهان را متقاعد کرده که کیفیت بالایی دارد و آنها به دنبال پیشنهادی رسمی هستند.
    اینتر در اواخر این هفته با پورتو تماس می‌گیرد، چرا که قهرمان پرتغال فعلا با براگا باید فینال لیگ اروپا را برگزار کند.
    انتظار می‌رفت فرناندو به یوونتوس برود اما حالا اینتر مقصد بهتری به نظر می‌رسد.

آدرس منبع خبر:
    کد:
    موراتی: شاید زلاتان را برگردانم
    رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که ممکن است تصمیم به بازگرداندن زلاتان به رختکن تیمش بگیرد

سایت گل - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در اینده ای نزدیک و در صورتی که شرایط مساعد باشد، ممکن است برای بازگرداندن زلاتان ایبراهیموویچ وارد عمل شود.
    این ستاره سوئدی از شرایطش در میلان راضی است. ایبرا در سال 2009 با قراردادی جنجالی، اینتر را به مقصد بارسلونا ترک کرد ولی دوره حضور او در تیم کاتالان ناامید کننده بود تا با قراردادی قرضی به میلان پیوسته و به ایتالیا بازگردد.
    ستاره سابق باشگاه آژاکس در ترکیب میلان بسیار خوش درخشید و توانست 21 گل به ثمر رسانده و 14 پاس گل دهد و نقش پررنگی در قهرمانی میلان در رقابتهای این فصل داشته باشد تا این تیم برای اولین بار بعد از سال 2004 قهرمانی در سری آ را تجربه کند
    در این میان ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در این رابطه به کلس تی وی گفت:« اگر دست من بود همین امروز زلاتان را برمی گرداندم. با وجود تمام مسائل، او یکی از بازیکنانی است که به تیم کمک می کند تا به قهرمانی برسد.»
    اینتر بعد از فصلی پرتلاطم، رقابتهای این فصل را در رده دوم جدول سری آ به پایان خواهد برد. مارکو برانکا، یکی از مدیران اینتر هم در این رابطه گفت:« درتابستان تغییر زیادی نخواهیم داشت؛ چون تنها کافی است تا رختکن تیم را با تراوت کنیم.»

آدرس منبع خبر:
    کد:
    زامپارینی: اینتر برای خرید پاستوره کاری نکرده
    او شایعات مبنی بر این که ستاره‌اش در راه خروج است را رد کرد

سایت گل – مائوریتسیو زامپارینی، رییس باشگاه پالرمو گفت که خاویر پاستوره در سیسیل می‌ماند و شایعات مبنی بر این که اینتر این بازی‌ساز 21 ساله را می‌خواهد را رد کرد.
    ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری گفته بود اینتر بختی پنجاه، پنجاه برای خرید این بازیکن آرژانتینی دارد.
    اما زامپارینی بلافاصله پاسخ داده و گفته اینتر هرگز برای خرید پاستوره پا پیش ننهاده: «اینتر از ما درباره پاستوره چیزی نپرسیده. دستیاران موراتی هم پیش نیامده‌اند.
    ما قیمتی برای پاستوره تعیین نکرده‌ایم چون او فروشی نیست.»
    پاستوره مورد توجه رئال مادرید و بارسلونا هم هست و اخیرا گفته بود سبک بارسا را می‌پسندد.

آدرس منبع خبر:
    کد:

باستوس: نبود یوونتوس در لیگ قهرمانان تاثیری روی تصمیم من نمی‌گذارد
    ستاره برزیلی می‌گوید که دوست دارد فصل بعد را در یووه بگذراند

سایت گل – میشل باستوس، بال لیون گفته دوست دارد در این تابستان به یوونتوس برود.
    این ملی‌پوش برزیلی مورد توجه این باشگاه قرار دارد و لیون هم آماده مذاکره است.
    باستوس 27 ساله گفته است: «همیشه تلاش کرده‌ام بازی خود را بهبود بخشم و به همین دلیل است که علاقه از یوونتوس برایم بسیار خوشایند است.
    به نظرم برای خانواده‌ام زمان تغییر فرارسیده و باید چیزهای جدیدی را تجربه کنیم.
    اما می‌دانم که هنوز دو سال از قراردادم در لیون مانده و من تنها زمانی از لیون می‌روم که قراردادم هم برای من و هم برای باشگاه مناسب باشد.
    آیا نرسیدن یوونتوس به لیگ قهرمانان برای من مشکل‌ساز است؟ ما داریم درباره یووه صحبت می‌کنیم و به نظرم زمان تغییر فرارسیده است.»
    او لالیگا را هم دوست دارد: «نمی‌توانم تصور کنم در باشگاه دیگری در فرانسه بازی کنم و رویای من رفتن به ایتالیا و اسپانیا است. انگلیس و آلمان در حال حاضر برای من جذابیتی ندارند.»
    باستوس در سال 2009 از لیل به لیون پیوست و تبدیل به یکی از بازیکنان کلیدی شد.

آدرس منبع خبر:
    کد:
    السیو تاکیناردی: کونته گزینه مناسبی برای هدایت یوونتوس است
    بازیکن سابق یووه معتقد است که هم تیمی سابقش ذهنیت پیروزی طلبانه دارد و می تواند یووه را به موفقیت برساند

سایت گل - السیو تاکیناردی، بازیکن سابق خط میانی یوونتوس معتقد است که آنتونیو کونته، مربی کنونی سیه نا گزینه مناسبی برای جایگزینی لوئیجی دل نری برروی نیمکت مربی گری یوونتوس است
    این روزها بیش از هر فرد دیگری نام کونته که سابقه بازی در یووه را نیز دارد، به عنوان جانشین لوئیجی دل نری به گوش می رسد.
    دل نری فصل ناامید کننده ای را با یوونتوس پشت سرگذاشت و اکنون شنیده می شود که کنته 41 ساله پیشنهاد هدایت یووه را دریافت کرده و در این میان تاکیناردی هم به حمایت از هم تیمی سابقش برخاسته است.
    تاکیناردی به رادیو اسپورتیووا گفت:« کونته گزینه مناسبی برای راه انداختن مجدد یوونتوس است. من افتخار این را داشتم تا در کنار او بازی کنم. کونته در زمین مسابقه هم یک مربی بود. او همیشه به فکر کسب پیروزی بود. آنتونیو می داند که پیروزی چه معنایی دارد. من می دانستم که او بعد از دوران فوتبالی اش مبدل به یک مربی بزرگ می شود.»
    البته تاکیناردی 35 ساله هشدار داد که کونته کار آسانی را پیش رو نخواهد داشت:« باید ببینیم که او در مقابل فشارهایی که در تورین خیلی هم زیاد است، چطور واکنش نشان می دهد. البته فکر می کنم که او شخصیت لازم برای رویارویی با این چالش را دارد؛ هر چند که کار آسانی نباشد. او تیمش را هدایت می کند و سعی می کند تا تیم را به مسیر برد بازگرداند.»
    کونته در حال حاضر مربی سیناست و این تیم را به رقابتهای سری آ در فصل 12-2011 رساند.

آدرس منبع خبر:
    کد:
    الساندرو ماتری: تنها دل نری را نباید سرزنش کرد
    دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند

سایت گل - الساندرو ماتری، مهاجم یوونتوس، اعلام کرد که تنها لوئیجی دل نری مقصر نتایج این تیم در رقابت های این فصل نیست.
    دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند.
    رسانه های ایتالیایی اعلام کردند که دل نری پس از دیدار این هفته مقابل ناپولی اخراج خواهد شد و آنتونیو کونته، کایپتان سابق تیم و سرمربی فعلی سیه نا جای او را خواهد گرفت.
    با این وجود ماتری که در ژانویه به طور قرضی از کالیاری به یووه پیوست، از سرمربی تیمش دفاع کرد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دل نری من را انتخاب کرد و به توانایی های من ایمان داشت. من او را به خوبی می شناسم و از او دفاع می کنم.
    مربی را نباید به خاطر این شرایط سرزنش کرد. همیشه سرزنش کردن یک نفر ساده تر از سرزش کردن همه است."
    یوونتوس در حال حاضر در رده هفتم قرار دارد و شانس زیادی برای رسیدن به رقابت های فصل بعد لیگ اروپا نخواهند داشت. آنها در آخرین دیدار این فصل مقابل ناپولی قرار می گیرند.

آدرس منبع خبر:
    کد:

سیدورف: نمی دانم آیا فصل بعد با میلان خواهم بود یا نه
    بازیکن هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز قراردادش را با میلان تمدید نکرده است

سایت گل - کلارنس سیدورف بازیکن هلندی خط میانی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از آینده اش اطمینانی ندارد
    قراردادسیدورف با میلان در پایان ماه آتی میلادی به اتمام می رسد و هنوز توافقی برسرتمدید قرار داد او حاصل نشده است
    سیدورف در گفت و گو با گل دات کام ایتالیا اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که فصل بعد پیراهن چه تیمی را برتن خواهد کرد. او بعد از مذاکره ای که در روز سه شنبه با آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی روسونری داشت، در این رابطه گفت:« روند مذاکره سه شنبه خوب پیش رفت.نمی دانم که آیا فصل بعد را در میلان سپری خواهم کرد یا نه ولی دیدار ما دیداری کاملا دوستانه بود و هفته آینده مجددا با هم صحبت خواهیم کرد. قبل از هر چیزی می خواهیم فصل را با کسب یک پیروزی مقابل اودنیزه به پایان ببریم و بعد سر میز مذاکره خواهیم نشست.»
    ستاره سابق رئال مادریدادامه داد:« رابطه من با روسونری خوب خواهد بود؛ حتی اگر دیگر با هم همکاری نکنیم. ما همیشه رابطه خوبی داشته ایم و سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه و گالیانی همیشه با محبت با من رفتار کرده اند.»
    باشگاه بوتافوگوی برزیل خواهان به خدمت گرفتن این ستاره 35 ساله است و سیدورف هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که تمایل زیادی دارد تا برای ادامه فوتبالش به آمریکای جنوبی برود.

آدرس منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تایه تایوو به میلان پیوست

این مدافع چپ نیجریه‌ای قراردادی سه‌ساله با میلان امضا کرد.

سایت گل – تایه تایوو، مدافع چپ مارسی تست پزشکی را هم با موفقیت پشت سر گذراند و با میلان بر سر قراردادی سه‌ساله به توافق رسید.

این ملی‌پوش نیجریه‌ای ماه گذشته با میلان به توافق کلی رسیده بود و حالا آنها بر سر تمامی جزئیات و مسائل شخصی هم به توافق رسیده‌اند.

تایوو به صورت آزاد در تابستان به میلان می‌رود.

او اخیرا به دلیل سخنان تندی که علیه پاری سن ژرمن، پس از پیروزی در جام حذفی مقابل مون‌پلیه انجام داد یک جلسه محروم شد.

به این ترتیب او فرصت خداحافظی با تماشاگران مارسی در دیدار یکشنبه مقابل والنسین را از دست داد.

مارسی در حال حاضر سه امتیاز کمتر از لیل صدرنشین دارد، در حالی که لیل یک بازی هم کمتر انجام داده است

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیرلو : خداحافظ میلان!

پیرلودر صحبت هایی عجیب با اسکای اسپورت اعلام خداحافظی با باشگاه روسونری کرد.

پیرلو که آینده اش در باشگاه روسونری در هاله ای از ابهام قراردادشت به نظر می رسد به پایان راه با باشگاه میلان رسیده است و طی صحبت هایی اعلام کرد
    " من از همین جا اعلام خداحافظی می کنم, 10 سال حضور من در باشگاه میلان سال های فراموش نشدنی بود و این جدایی رضایت طرفین می باشد"

این هافبک بازیساز ایتالیایی یکی از بازیکنانی است که قراردادشان در پایان فصل به اتمام خواهد رسید و این در حالی است که بازیکنانی چون الساندرو نستا , مارک فن بومل , فلاویو روما , اینزاگی قرارداد خود را باشگاه تمدید کرده اند و به نظر می رسد پیرلو تصمیم خود را مبنی بر جدایی گرفته است.

او امروز بعد از ظهر در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " من از همین جا اعلام خداحافظی می کنم"من 10 سال فراموش نشدنی را با پیراهن روسونری گذراندم."

او در پایان گفت
    "آیا من امیدوارم که میلان حسرت از دست دادن من را خواهد خورد؟ در جواب باید بگویم بله."

طبق آخرین گزارشات به نظر می رسد پیرلو به یوونتوس ایتالیا نقل مکان کند.

منبع:

کد:
    !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با وجود تمايل‌ رئال مادريد

مدير برنامه‌هاي آخرو به تورين رفت، هواداران يووه خوشحال شدند

خبرگزاري فارس: روز گذشته مدير برنامه‌هاي بازيكن آرژانتيني اتلتيكو مادريد در شهر تورين ديده شده كه اين موضوع خوشحالي هواداران يوونتوس را در پي داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت تراي بال، سرخيو آخرو از مدت‌ها پيش زير نظر بيانكونري بوده و آنها به شدت در پي امضاي قرار داد با وي بوده‌اند.
    خوزه سگوي روز سه‌شنبه براي ديدار با جوزپه ماروتا و آندره آنيلي كه مدير و رئيس باشگاه يوونتوس هستند به تورين آمده بر اساس گزارش‌هاي منتشر شده آنها با يكديگر ملاقات داشته‌اند.

بانوي پير در اين فصل به هيچ وجه در اندازه‌هاي نامش ظاهر نشد تا هوادارانش را نااميد كند. بدين ترتيب سران اين باشگاه تصميم گرفته‌اند سرمايه گذاري هنگفتي براي فصل آينده انجام دهند تا بتوانند اين باشگاه را به روزهاي اوج بازگردانند.
    علاوه بر تمايل مسئولان باشگاه يوونتوس، خوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد نيز براي جذب آخرو ابراز تمايل كرده و خواهان حضور اين مهاجم آرژانتيني در تركيب مردان برنابئو است.
    سرخيو آخرو از سال 2006 در تيم دوم شهر مادريد حضور دارد و در 173 بازي توانسته 71 گل به ثمر برساند.

منیع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خشم شدید طرفداران سمپدوریا از سقوط

این باشگاه جنوایی هفته گذشته سقوطش قطعی شد.

سایت گل – گروهی از هواداران خشمگین در جلسه تمرینی چهارشنبه سمپدوریا حاضر شدند.

سمپ هفته گذشته دو بر یک در خانه به پالرمو باخت و با این نتیجه به دسته دوم و سری ب سقوط کرد.

آلبرتو کاوازین، مربی تیم در مرکز انتقاد طرفداران در مجتمع گلوریانو مونیاینی قرار داشت و این گروه از هواداران به شدت به این مربی 55 ساله توهین کردند.

جیان‌لوکا کورچی، دروازه‌بان و ماسیمو ماکارونه، مهاجم باتجربه تیم هم زیر توفان انتقادات قرار داشتند.

تنها بازیکنی که از او انتقاد نشد، آنجلو پالومبو کاپیتان تیم بود که پس از شکست مقابل پالرمو تصاویر گریه کردن او منتشر شده بود.

هواداران از این هافبک 29 ساله خواستند در این تیم بماند.

سمپدوریا فصل را با حضور در پلی‌آف لیگ قهرمانان آغاز کرد و با اندکی اقبال می‌توانست وردربرمن را حذف کند و به مرحله گروهی برسد، اما حالا در میان سه تیم قعر جدول جا دارد و بسیاری از طرفداران جدایی آنتونیو کاسانو و جیامپائولو پاتزینی را دلیل این ناکامی می‌دانند.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ووچینیچ: هرگز نگفتم که از رم می روم

مهاجم مونته نگرویی می خواهد در رم بماند.

سایت گل – میرکو ووچینیچ، مهاجم رم گفته هرگز اعلام نکرده که در تابستان از رم می رود.

توماس دی بندتو، تاجر آمریکایی اخیرا رم را خریده و آینده ووچینیچ و شماری دیگر از بازیکنان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

با این حال او گفته است: «من هرگز نگفتم که می خواهم از رم بروم. من حتی درباره آینده با مدیر برنامه هایم حرف هم نزده ام، چه برسد به این که تصمیم بگیرم.»

در هر حال این بازیکن 27 ساله گفته منتظر آن است که ببیند برنامه های مالکان برای فصل بعد چیست: «می خواهم منتظر بمانم و ببینم برنامه های مدیران جدید چیست، و سپس تصمیم خود را بر این مبنا بگیرم.

اخیرا شایعات زیادی درابره آینده ام می شنوم که صحت ندارند.»

قرارداد فعلی ووچینیچ با رم در ژوئن 2013 به پایان می رسد. او در این فصل 27 بازی کرد، 9 گل زده و 2 پاس گل داده است.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کوتاه از ایتالیا

مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم

سایت گل-

نقل و انتقالات

باشگاه یوونتوس هفته آینده خبر خرید آندره ا پیرلو (میلان) میشله پاسینسا (ناپولی) و رتو سیگلر (سمپدوریا) را اعلام خواهد کرد.

یوونتوسی ها همچنین به دنبال خوان مانوئل وارگاس، بازیکن فیورنتینا، هستند.

اینتر برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی اودینزه 15 میلیون یورو+ماریگا را پیشنهاد کرده اما اودینزه به جای ماریگا، کوتینیو را می خواهد.

ویویانو، دروازه بان جوان و ملی پوش بولونیا، در دوراهی ماندن یا رفتن به اینتر مانده است.

ادینسون کاوانی، ستاره اروگوئه ای ناپولی، قراردادش را با این باشگاه تا سال 2016 تمدید کرده است.

گفته می شود موسلرا، دروازه بان و لیششتاینر، مدافع لاتزیو از این باشگاه جدا خواهند شد.

سری آ

پاتو، مهاجم جوان میلان گفت:" می خواهم با میلان و برزیل به قهرمانی های بیشتری برسم."

کوپا ایتالیا

حضور اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، در دیدار فینال جام حذفی ایتالیا در هاله ای از ابهام قرار دارد اما لوسیو و استانکوویچ می توانند در این دیدار به میدان بروند.

منبع:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •