نوير ٤گل خورد و ٥تا هم نخورد
با مصدوميت هوودز دفاعشون داغون شده
سال بعد يوفا با ماست:-)
پس ما قهرمانيم:دي
نوير ٤گل خورد و ٥تا هم نخورد
با مصدوميت هوودز دفاعشون داغون شده
سال بعد يوفا با ماست:-)
پس ما قهرمانيم:دي
Bayern Munich4 - 1
Schalke 04
4′ Thomas Müller........................Holger Badstuber 8′ (OG)
6′ Arjen Robben .................................................. .......
13′ Thomas Müller ...........................................
19′ Mario Gomez .............................................
84′ Thomas Müller ...........................................
hg
بایرن مونیخ 4 – شالکه 1: بازگشت به رتبه سوم
.
بایرن مونیخ توانست به رتبه سوم برگردد و در موقعیت خوبی برای رسیدن به لیگ قهرمانان قرار بگیرد. آنها مقابل شالکه توانستند چهار بر یک پیروز شوند، تیمی که در هفته گذشته دیدار بسیار دشواری مقابل منچستریونایتد انجام داده بود.
برای بایرن تنها 6 دقیقه طول کشید تا به گل اول برسد. هانس سارپی توپ را لو داد و توماس مولر آن را گرفت و پس از فرار از سمت راست، به آرین روبن سپرد. روبن که از محرومیت برگشته بود دهمین گل فصل خود را وارد دروازه مانوئل نویر کرد.
شالکه در دقیقه 8 روی اشتباه بایرن بازی را به تساوی کشاند. جفرسون فارفان روی کرنری کوتاه، سانتری عالی به محوطه شش قدم بایرن ارسال کرد. هانس یورگ بوت در وضعیت خوبی برای مشت کردن توپ بود، اما توپ را نگاه کرد و هولگر بداشتوبر با اشتباه توپ را وارد دروازه خودی کرد.
تنها پنج دقیقه بعد بایرن دوباره پیش افتاد. روی خطای کریستف متسلدر روی روبن، بایرن ضربهای ایستگاهی کسب کرد. ضربه روبن به دیواره دفاعی برخورد کرد و به مولر رسید و او با شوت پای چپ فرصتی برای مهار توپ به نویر نداد. بایرن در دقیقه 19 گل سوم را هم زد. روبن از سمت چپ به پیش رفت و در برگشت ضربهاش، مولر با ضربه سر توپ را زد و ماریو گومز که کسی او را مهار نکرده بود کمک کرد تا توپ وارد دروازه شود. این بیست و چهارمین گل گومز در این فصل بود.
مولر در دقیقه 84 گل چهارم تیمش را زد. ضربه ابتدایی او را کریاکاس پاپادوپولوس، هافبک دفاعی شالکه به سختی برگرداند اما در برگشت او توپ را به سقف دروازه کوبید و سپس در میان تشویق تماشاگران جایش را به تونی کروس داد.
بایرن با 59 امتیاز سوم است و هانوفر با 57 امتیاز چهارم. شالکه هم با 37 امتیاز (و یک بازی کمتر به دلیل ناتمام ماندن بازی با سنپائولی) چهاردهم است.
--------------------------------------------
Dortmund clinch Bundesliga title
.
Last edited by OSEN; 30-04-2011 at 22:26.
اخ جون...ترکوندید شالکه رو...خدا کنه با ترکیب اصلی نره تو زمین منچستر
قهرمانی دورتموند رو تبریک میگم خصوصا به یوسف... کلا شیفته ریکشن های این مربی دورتموند شدم این فصل...![]()
ممنونم حسین جون...
من هم این قهرمانی رو به دورتموندیهای فروم تبریک میگم.
ممنون گرافیکارجون....خب قهرماني دورتموند رو تبريك ميگم به طرفداراش و به ويژه يوسف عزيز![]()
ممنون عزیز.....دورتموند که قهرمان شد و قهرمانیم مبارک طرفداراش ، بخصوص برادر یوسف.
+
به بروبچ بایرنی تبریک نمیگم.چون کسب سهمیه چمپیون برای بایرن بزرگ افتخار نیست (تقصیر ون گال پدرسوخته بود)اما خوشحالم که لیگ بعدی لیگ آلمانها خواهد بود.
![]()
Last edited by yuseph; 01-05-2011 at 00:24.
قهرمانی دورتمون مبارک باشه به همه ی هواداران دورتموند و جامعه ی فوتبال آلمان
بایرن نمی تونست این بازی رو جلوی شالکه توی نیمه نهای حذفی انجام بده ؟!
انصافا از وقتی فن خال رفته با توجه به این که تیم همون تیمه حتی ارایش نفرات تقریبا همونه اما تیم رو به جلو تر بازی می کنه . به شواینی ازادی عمل بیشتری داده شده .
نویر هم به نظرم روی هیچ کدوم از گلا مقصر نبود و حتی می شه گفت 3-4 موقیعت به قول قلعه نویی! بالای 90 درصد رو هم گرفت .
................
اره عجب فصلی بشه فصل بعد cl برای المان ها![]()
نویر: میخواهم به تیمی دیگر در بوندسلیگا بروم
مانوئل نویر، دروازهبان شالکه گفته میخواهد در آلمان بماند.
سایت گل – مانوئل نویر، دروازهبان شالکه به شایعات مبنی بر پیوستنش به منچستریونایتد خاتمه داده و عملا گفته بایرن مونیخ مقصدش خواهد بو.د
این دروازهبان 25 ساله به اسکای آلمان گفته: «هدف من این است که به باشگاهی در داخل آلمان بروم.»
بایرن تنها باشگاهی در آلمان است که او را میخواهد و پول کافی برای خریدش را دارد. او خودش هم گفته دوست دارد به مونیخ برود.
این حرفها پس از آن زده شد که نویر در بازی با بایرن مونیخ با استقبال خوبی از سوی طرفداران بایرن مواجه نشد و آنها به این انتقال اعتراض کردند.
هورست هلت، مدیر ورزشی شالکه هم گفته باشگاههای انگلیسی به دنبال نویر نیستند: «خبرها را در روزنامهها خواندم. نه تنها در روزنامههای انگلیسی، که در روزنامههای آلمانی هم. چیزی که میتوانم بگویم این است: منچستریونایتد هنوز با شالکه درباره مانوئل نویر تماس نگرفته.»
کارل هاینس رومنیگه، رییس باشگاه بایرن مونیخ هم گفته دو باشگاه در هفته گذشته با هم بر سر انتقال نویر مذاکره کردهاند.
البته این مذاکرات پیشرفتی نداشته اما رومنیگه امیدوار است.
خوشحالی ستاره های دورتموند از قهرمانی: این قهرمانی غیرقابل توصیف است
کوین گروس کروتز، مهاجم دورتموند، از قهرمانی تیمش در رقابت های بوندس لیگا بسیار خوشحال است.
او که پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل نورنبرگ و قطعی شدن قهرمانی تیمش در این فصل با اسکای ژرمنی صحبت می کرد، گفت که تیمش شایسته این قهرمانی بود.
" نمی توانم آن را توصیف کنم. دو سال قبل، ما چندان رتبه پایین تر بودیم و حالا قهرمان آلمان هستیم. هواداران و همه باشگاه شایسته این عنوان بودند زیرا ما فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشتیم."
ده ده، مدافع چپ دورتموند، نیز با تایید صحبت های گروس کروتز، اعلام کرد فوتبالی که دورتموند ارائه داد، ارزش قهرمانی را داشت.
" قهرمانی در آلمان آسان نیست و من فکر می کنم ما شایسته آن بودیم. تیم ما فوتبال فوق العاده ای ارائه داد. ما در همه این سال ها مشکل داشتیم و این قهرمانی برای ما فوق العاده است."
ده ده که در پایان فصل دورتموند را ترک می کند، از هوادارانی که 13 فصل از او حمایت کردند، تشکر کرد.
" کلماتی برای بیان احساساتم پیدا نمی کنم. همه طرفداران دورتموند، همه آلمانی ها و کشور آلمان احترام زیادی برای من قائل بودند و این از نظر من عالی بود. تصور ترک اینجا برایم سخت است. از همه تشکر می کنم.
تنها می توانم بگویم دورتموند و آلمان خانه دوم من است. برای همه چیز تشکر می کنم."
------------------------------------
جشن قهرمانی دورتموند؛ گزارش تصویری
وقتی بازیکنان دورتموند موهای کوین گروس کروتز، مهاجم تیم، را تراشیدند
ادامه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
رومنیگه: بوروسیا دورتموند شایسته قهرمانی بود
کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ و روبین دات، مربی فرایبورگ در صحبتهایی احترام خود را نسبت به بوروسیا دورتموند که قهرمان زودهنگام رقابتهای این فصل بوندس لیگا شد اعلام کرده اندشاگردان یورگن کلوپ روز شنبه و با برد 0-2 مقابل نورنبرگ، قهرمانی زودهنگامشان را جشن گرفتند. این هفتمین قهرمانی دورتموند در رقابتهای لیگ بود.روز گذشته کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن به ای اس پی ان ساکرنت گفت:« من می خواهم به دورتموند به خاطر جام قهرمانی ای که به شایستگی به دست آوردند تبریک بگویم. آنها در طول فصل فوق العاده بازی کردند و جانشین شایسته و به حقی برای بایرن هستند.»دات، مربی فرایبورگ هم در این رابطه گفت:« فکر نمی کنم که هیچ قهرمانی در رقابتهای لیگ، به این اندازه با شایستگی اهدا شده باشد. من با یورگن کلوپ، مربی دورتموند هم دوره بودم و با هم در کلاسهای مربیگری شرکت می کردیم و تنها چیزی که می توانم بگویم این است که او و شاگردانش شایسته این قهرمانی بودند.»این ستاره 22 ساله فصلی خیره کننده را با دورتموند سپری کرد و این روزها شایعات متعددی در مورد احتمال پیوستن او به تیمهای دیگر به گوش می رسد. گویا سران اینتر و رئال مادرید به دنبال جذب او هستند
-----------------------------------------------
واتکزه: آینده شاهین در دورتموند مشخص نیست
هانس یواخیتم واتکزه، مدیر اجرایی باشگاه بوروسیا دورتموند در صحبتهایی اعلام کرد که آینده نوری شاهین در رختکن این تیم در پس پرده ای از ابهام است و مذاکرات در این رابطه در آینده ای نزدیک شروع می شود
در این میان واتزکه رئیس باشگاه دروتموند به دبلیو دی آر2 گفت:« نمی دانم که تصمیم خود شاهین چیست. آینده او هنوز روشن نشده است. او ممکن است در دورتموند بماند یا به تیم دیگری برود. ما در آینده ای نزدیک مذاکرات را با او آغاز خواهیم کرد.»
شاهین محصول آکادمی جوانان بوروسیا دورتموند است و از سال 2005 که برای تیم اصلی دورتموند به میدان رفت، بیش از 100 دیدار رسمی را برای این تیم انجام داد. قرارداد کنونی او با قهرمان زودهنگام این فصل بوندس لیگا در تابستان 2013 به اتمام می رسد و بند جدایی زودهنگام او 6 میلیون یورو است.
Borussia Dortmunds Watzke states Nuri Sahin's future still undecided-----------------------------------------------
رئال مادرید با نوری شاهین به توافق رسیدنوری شاهین، ملیپوش ترکیهای به خروج از بروسیا دورتموند در تابستان نزدیک شده است. گفته میشود او با رئال مادرید به توافق بر سر قرارداد شخصی رسیده است.
این بازیکن 22 ساله یکی از پدیدههای این فصل بوندسلیگا بود و نمایشهای خوبش زیر نظر مسئولان مادرید قرار گرفت.
مارکا نوشته که شاهین مورد توجه باشگاههای بزرگی مانند اینتر، آرسنال و چلسی در چند ماه گذشته قرار داشته، اما تصمیم گرفته به مادرید برود؛ هرند باشگاه و بازیکن هنوز در این باره نظری ندادهاند.
نمایندههای مادرید و دورتموند قرار است در روزهای آینده با هم دیدار کنند تا بر سر مبلغ انتقال مذاکره کنند. گفته میشد مبلغ بازخرید شاهین در قرارداد جدیدش 6 میلیون یورو ذکر شده اما باشگاه آلمانی وجود چنین بندی را تکذیب کرد.
مادرید حاضر است تا 10 میلیون یورو برای او بپردازد.
Real Madrid a step closer to Nuri Sahin
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------------
اینتر و میلان به دنبال آرین روبن
اینتر از نزدیک اوضاع آرین روبن را در بایرن مونیخ زیر نظر گرفته.
مرتبا خبرهایی از جدایی این بال از بایرن به گوش میرسد و قهرمان دنیا قصد دارد او را خریداری کند.
اینتر میخواهد به تیم خود خلاقیت بیشتری بیفزاید و روبن را گزینه خوبی میبیند.
روبن 27 ساله محصول آکادمی جوانان گرونینگن است و در PSV، چلسی و رئال مادرید هم سابقه حضور دارد.
او در تابستان 2009 به بایرن پیوست و ستاره بیبدیل آنها شد.
غولهای ایتالیایی البته برای خرید روبن باید با باشگاههای دیگر رقابت کنند. گفته میشود میلان، صدرنشین سری آ هم او را زیر نظر دارد.
البته بعید است روبن در تابستان اجازه رفتن داشته باشد. او تا تابستان 2013 با بایرن قرارداد دارد.
Inter join Milan in race for Bayern Munich's Arjen Robben
پ.ن : شات آپ بابا
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)