احیانا این خبری که گذاشتی به پست من چه ارتباطی داشت؟!![]()
احیانا این خبری که گذاشتی به پست من چه ارتباطی داشت؟!![]()
عاشق بردهای این مدلیم! البته امسال یه خورده برعکس شده بود
ایول پارک،بین این همه بازیکن داغون رونالدو به نظر میومد![]()
آنچلوتی در رویای مربیگری رم
سایت گل- کارلو آنچلوتی معتقد است که برای همیشه مربی چلسی باقی نخواهد ماند و در عین حال تمایلش را برای حضور برروی نیمکت مربیگری رم ابراز کرده است .
آنچلوتی در صحبتهایی به Studio Sport XXL گفت:« اگر سران چلسی بخواهند،قراردادم را با این تیم تمدید می کنم ولی برای همیشه در انگلیس نخواهم ماند. رم در رویاهای من باقی مانده است.»
آنچلوتی در پاسخ به این سوالی که چه بازیکنی باید توپ طلای امسال را کسب کند، گفت:« کاملا ناعادلانه است که نام میلیتو در این لیست قرار ندارد.من دوست داشتم تا توپ طلا را به میلیتو بدهم.در مورد کاکا هم باید بگویم که او هنوز تمام نشده است و بار دیگر به روزهای اوجش باز خواهد گشت.»
الکساندر پاتو هم برای بازگشت به روزهای اوج تلاش می کند و آنچلوتی در صحبتهایی احتمال انتقال او به چلسی را رد کرد و گفت:« پاتو تنها به ثبات نیاز دارد و در هر صورتی به چلسی نخواهد آمد.»
محتوای مخفی: منبع
پ.ن : لطفا از تشابهات موجود در متن برای اسپمینگ و منحرف کردن تاپیک استفاده نکنید . با تشکر
این اوون هارگریوز هم که نیومده دوباره رفت قاطی باقالیا
![]()
عجب بازیی بشه بازی امشب چلسی و لیورپول
بردن لیورپول توی آنفیلد خیلی می چسبه![]()
![]()
کاملا موافقم .
آقا بازی ها از چه شبکه هایی پخش میشه؟ کیفیت تلویزون ما افتضاح شده. نمیدونم چرا!!!
آرسنالم که باخت !
آره! باخت!!
خدا کنه این سیتی هم یه مساوی ای چیزی بگیره تا هفته دیگه تو خونه خودش و داربی بی انگیزه تر باشه...![]()
هافبک وسط های چلسی خیلی ضعیف بودن. به خاطر همین وسط زمین همش دست لیورپول بود
اگه لمپارد یا اسین حتی یه دونشون هم توی بازی بود همچین چیزی نمیشد
دو تا گل لیورپول هم روی خلاقیت تورس زده شد. کسی دیگه بود نمی تونست اینارو گل کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)