بچه ها این بازی LA noire که فکر کنم 3 تا دیسکه واس همرو نصب کنی یا میشه بدون هارد بازی کنی؟یعنی مثلا وسط بازی میگه دیسک بعدی یا نه؟
واس خودم نمیخوام من که فعلا سرم شلوغه
دوستم آرکید بدون هارد داره![]()
بچه ها این بازی LA noire که فکر کنم 3 تا دیسکه واس همرو نصب کنی یا میشه بدون هارد بازی کنی؟یعنی مثلا وسط بازی میگه دیسک بعدی یا نه؟
واس خودم نمیخوام من که فعلا سرم شلوغه
دوستم آرکید بدون هارد داره![]()
دی ال سی ها تو نسخه پی سی بین روند اصلی هستن و خودتون اتوماتیک بهشون برخورد میکنید.
چون نسخه Complete edition که برا پی سی عرضه شده،تمام دی ال سی ها رو هم داره.
مرسی
پس برم نسخه THE COMPLETE EDITION رو برای XBOX360 دانلود کنم چون اینجوری بچه ها گفتن DLC ها تو اون روی یه دیسک جداگونه هست ... ولی خدا رحم کنه دانلود 27 گیگ رو !!![]()
بعضی مواقع حالت چهره طرف تو مثلا سه تا سوال یه جوره ولی دوتاش رو راست میگه یکیش رو دروغ . غیر از حالت چهره طور دیگه ای میشه فهمید راست میگه یا دروغ ؟
سلاممن تو ایستگاه راه آهن همونجایی که چهارمین زنو موندم نمی تونم مدارک رو تو صحنه ی جنایت پیدا کنم اگه میشه راهنمایی کنید
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
از مضمون سوال میشه فهمید مثلا یارو میگه سایز کفشم 9 ه ولی توخونش تو سایز8 پیدا کردی میگی بهش دروغ می گی اینم مدرکش![]()
سلام به همه. من امروز این بازی رو برای PC تهیه کردم، 2 تا DVD 9 هستش. بازی رو نصب میکنم و کرک رو هم کپی میکنم ولی وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته، لطفا لینک دانلود یه کرک مطمئن رو بهم معرفی کنید. یا اگه راه حل دیگه ای داره واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
بدجور تو کف این بازیم!![]()
سلام منم دقیقا همین حالت و دارم
این کرک و بریزید درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال این بازی هم فروشش مجاز نیست؟ من هر جا میرم تا میگم la noir طرف درجا میگه نداریم!
این ورا که دارن !
چرا مجاز نباشه مگه چی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)