آفرین بچه های شطرنج باز پی سی
خب دوستان وضع تیم چطوره؟ من سرم خلوت شده یار کمکی نمی خواین به صورت قرضی؟![]()
آفرین بچه های شطرنج باز پی سی
خب دوستان وضع تیم چطوره؟ من سرم خلوت شده یار کمکی نمی خواین به صورت قرضی؟![]()
چرا نمیخوایم
فعلا تو این مسابقه بازیکن کم داریم.شرکت کنید خوشحال میشیمالبته قرضی نه دائمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نبود بازیکن خوبی چون شما در تیم احساس میشه
خوشحال میشیم حتما بیایید![]()
سلامچرا نمیخوایم
فعلا تو این مسابقه بازیکن کم داریم.شرکت کنید خوشحال میشیمالبته قرضی نه دائمی
آقا این مسابقه چطوریاست ؟ من تو مسابقه گروه پسی وورد عضوم ولی تا حالا اینطوری مسابقه ندادم ! میشه توضیح بدید....
سلام
آقا این مسابقه چطوریاست ؟ من تو مسابقه گروه پسی وورد عضوم ولی تا حالا اینطوری مسابقه ندادم ! میشه توضیح بدید....سلام....بله شما در این مسابقه شرکت کرده اید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما همونطور که میبینید تیم ما از لحاظ امتیاز از اونها مقداری پایین تر است.
شما باید صبر کنید تا دو گروه تیمشون رو ببندند(قفل کنند) . اگر ما اول قفل کنیم اونها میتونن تیمشونو قوی تر کنند اما اگر اونا قفل کنند ما میتونیم همین کارو بکنیم.
میخوام از چند تا امتیاز بالاهای گروه دعوت کنم که در بازی شرکت کنند بعد با هماهنگی با مدیر تیم مقابل تیم رو ببندیم.
فقط یه مساله ای هست.شما به دلیل این که امتیازتون پایینه هنوز حریفی برای شما وجود ندارد!همونطور که میبینید جلوی اسمتون خالیه! اگر تیم مقابل بازیکن فرستاد میتونید بازی کنید اگر نه که شرمندتون میشم.
برای بالابردن امتیاز خودتون میتونید بازی آنلاین انجام بدید.
به اینجا برید
از سمت راست این گزینه : Start New Game رو پیدا کنید.و بیگن رو بزنید.زمان استانداردی که اینجا بیشتریا استفاده میکنن و در مسابقات استفاده میشه 3 روز هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم خواستید یکی از بچه های پی سی رو دعوت به بازی کنید . تا همدیگرو بشناسید![]()
من دارم همین 3 روزه با دو نفر بازی می کنم ولی خوب خیلی دیر به دیر حرکت میکنه....از سمت راست این گزینه : Start New Game رو پیدا کنید.و بیگن رو بزنید.زمان استانداردی که اینجا بیشتریا استفاده میکنن و در مسابقات استفاده میشه 3 روز هست.
اگرم خواستید یکی از بچه های پی سی رو دعوت به بازی کنید . تا همدیگرو بشناسید![]()
اگر میخواستی سریع حرکت کنی میتونستی یه روزه انتخاب کنی.
سه روز هم زیاد نیست.اگر 20 تا بازی همزمان داشته باشی میفهمی که چقدر اعصاب خورد کنه: دی
از بازی های لایو که اطلاع داری؟
بله بازی های یک تا چند دقیقه ای.... بیشتر سعی میکنم زمان رو اونجا به نفع خودم تموم کنماز بازی های لایو که اطلاع داری؟![]()
دادا میشه نام کاربریتو بگی
AMIR_REZAs
دوستان مسابقه شروع شدا.گفتم اطلاع رسانی کنم!
تیم ما از لحاظ امتیاز از اونا برتری جزئی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبریدشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)