با اینکه پرسپولیسی هستم اما به نظر من پرسپولیس به تعویضهای دایی باخت
با اینکه پرسپولیسی هستم اما به نظر من پرسپولیس به تعویضهای دایی باخت
با اینکه استقلالی هستم ولی اصلا دوست نداشتم سپاهان ببره
گرچه با پولی که سپاهان و ذوب خرج میکنن اگه نبرن باید تعجب کنیم!!!![]()
سپاهان و ذوب آهن پول دارند . امکانات قهرماني دارندسپاهان و ذوب آهن وجهه دارند . شخصيت قهرماني دارند
چنین شکستی با بهانه ی همیشگی داوری توجیه پذیر نیست ، به نوعی یاد اون بازی نیمه نهایی جام حذفی هم افتادم که پرسپولیس با مربیگری دنیزلی 1-0 جلو بود ولی در پایان همین نتیجه ی امروز رقم خورد .
ساده فوتبال بازی کردن شاید برابر تیمهای متوسط راه خوبی برای کسب نتیجه باشه اما مقابل تیمهایی که ستاره هایی دارند که قادر به برگرداندن ورق به نفع تیم خودی هستند روش مناسبی نیست ،
وقتی تیمی 1-0 جلو میفته باید توان این رو داشته باشه که در وهله ی اول نتیجه ی حاصله رو حفظ کنه و به تعبیری بازی رو ببنده ، کاری که پرسپولیس دایی از انجام اون به طور کامل عاجز هست ،
مهم ترین ابزار مربی در حین بازی تعویض هاست ، ابزاری که دایی تا به اینجا نشون داده تبحر چندانی در استفاده از این ابزار نداره .
پی نوشت : ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی ********** این ره که تو می روی به ترکستان است
جالبه حالا ذوب آهن هم به جمع پول دارا پیوست
خوب خدارو شکر
البته معاون رییس جمهور پشتیبان ذوب آهن و سپاهانه حتما و هر دفعه هم رییس جمهور یه پولی بهشون اهدا میکنه
واسه همین لابی دارند
حرف های بعضی دوستان واقعا جالب هست
سنگین ترین شکست خانگی پرسپولیس در تاریخ لیگ
این سنگین ترین شکست خانگی پرسپولیس در تاریخ لیگ بود و سرخپوشان برای اولین بار پس از 33 سال در ورزشگاه آزادی با اختلاف بیش از 3 گل شکست خوردند.
سایت گل- شکست عجیب 4-1 مقابل سپاهان در هفته شانزدهم لیگ برتر، بدترین باخت خانگی پرسپولیس در تاریخ لیگ بود. این برای اولین بار بود که پرسپولیس در یک بازی لیگ در ورزشگاه خانگی اش با این نتیجه شکست خورد. تا قبل از این بازی، سنگین ترین شکست خانگی پرسپولیس در تاریخ لیگ مربوط به سال 1356 می شد که این تیم 3- صفر مقابل استقلال شکست خورده بود.
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
واقعا برای دایی متاسفم که چشم دیدن محبوبیت بقیه رو نداره .خودش که توسط لیدرهای جیره گیرش تشویق میشه وحتی بچه 1 ساله هم متوجه شده که تشویق های دایی غیر طبیعی هستن .( تیم 4 تا خورده اعصاب هوادار خوردوخاک شیر شده اونوقت یه عده جیره گیر دایی میان تشویقش میکنن ، البته نظر مردم در این رابطه تو سایت رسمی پرسپولیس خیلی جالبه ) اما دایی به محبوبیت باقری وشیث حسودی کرد وهردو رو از تیم کنار گذاشت .اونوقت امروز دو تا بچه سوسول که یکی شون تازه اسمش به گوشم خورد ( الهامی ، اقازمانی ) رو رو نیمکت نشونده.
دایی میخواد چهار تا غلام دور برخودش جمع کنه که بهش بگن ارباب ..
در هر صورت بهتره دایی حیدری و حقیقی رو هم بیرون بندازه تا کارش رو تکمیل کنه وتیم رو به گند بکشه مثل تیم ملی که به کودکستان تبدیلش کردوابروی فوتبال ایران رو برد
حالا پولدار نه!( من نمیدونم تیمی که پولدار نیست چه جوری تو این همه رشته شرکت داره@) قبول داری که امکاناتش بالاست....!جالبه حالا ذوب آهن هم به جمع پول دارا پیوست
خوب خدارو شکر
همین صدقه ای پول دادن باعث افت تیمه...البته معاون رییس جمهور پشتیبان ذوب آهن و سپاهانه حتما و هر دفعه هم رییس جمهور یه پولی بهشون اهدا میکنه
واسه همین لابی دارند
حرف های بعضی دوستان واقعا جالب هست![]()
از ديد من داوري اصلا مشكلي نداشت..
تيم دايي اينقدر بد بود كه حقش بيشتر از اينا گل بخوره ؛ سپاهان هم خيلي تيم پر مهره ي نشون داد..!
طرفدار هاي قرمز ( ليدر ها ) هم اصلا رفتار جالبي نداشتن با شعار هاي خودشون.. تشويق علي دايي ! و اين
كه مسخره كردن تصميمات داور..
تشویق دایی توسط لیدر هاش تو اکثر بازیها والخصوص این بازی با این وضع واین باخت تعجب خیلی ها رو برانگیخته ( سایت رسمی پرسپولیس رو ببینید متوجه میشید )
البته به قول پروین دایی به لیدرهاش پول ، پراید ، سکه و... میده .دانلود مصاحبه پروین درمورد پول دادن دایی به لیدر ها در لینک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رطب خورده ای که منع رطب کندمصاحبه پروین درمورد پول دادن دایی به لیدر ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)