بله دقیقا طبق مفهموم مجموعه اجتماع چند شیء یا هر چیز دیگری یک مجموعه به حساب می آید![]()
بله دقیقا طبق مفهموم مجموعه اجتماع چند شیء یا هر چیز دیگری یک مجموعه به حساب می آید![]()
محل قرارگیری مدادها رو توی جامدادی، 7 خونه در نظر گرفتم.
گفتم باید بین آبی و قرمز یه مداد فاصله باشه. اول فرض کردم اولین خونه قرمز و سومین خونه آبی باشه. پس 5 تا خونه باقی میمونه با 5 تا مداد که میشه !5 حالت. حالا این مدادهای آبی و قرمز میتونند به 5 روش با ترتیب اول قرمز و بعد یه رنگ دیگه و بعد آبی قرار بگیرند. 5 حالت هم اول آبی بعد یه رنگ دیگه و بعد قرمز. جمعاً میشه 10 حالت و طبق اصل شمارش میشه همون که گفتم. یعنی 10*!5
![]()
ببخشید تا می تونید سریع جواب این سول رو بدین ! 0 به قوه صفر چی میشه ! لطفا ً کامل ، واضح و ساده ترین جواب رو بدین ! ممکنه سطحش پایین باشه ولی .... لطفا پاسخ بدین ! ( با راه حل )
صفر فاكتوريل كه ميشه 1
هر عدد هم به توان صفر ميشه 1
پس كلاَ ميشه يك
البته جسارت نباشه آقا mir@ من حدس میزنم منظور ایشون شاید این باشه
0^0 که مبهم میشه
اگه منظورشون این نبوده شرمنده![]()
به نام خدا
2تا سوال دارم تو يه فايل notepad آپلود کردم (با تايپش مشکل داشتم)
سوال اول مجموعه ي تواني خواسته
دومي بايد اثبات بشه راستي فردا بايد تحويل بدم اگه ميشه يکم سريع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينک دانلود سوالها
Last edited by golabi2; 28-10-2007 at 14:31.
چرا منظور من دقیقا ً همین بوده . ازتون ممنونم . دیگه دیر شد . باید امروز می دادم . ولی اگر هم این طور نبود " مبهم می شه " جواب نبود . باید خیلی تو ضیح بیشتری می دادم .![]()
بهتره اینجور اصلاح کنم که میشه تعریف نشده! حالا من که دقیقا نفهمیدم منظور شما چی بود!![]()
ممنون از جوابتون
1- هر عدد غیر صفر به توان سفر میشه 1 نه هر عدد.
2- مشکل اینجاست که شما حساب رو با حد گیری غاطی میکنید.توی حساب صفر تقسیم بر صفر معنی نداره ولی توی حد گیری صفر روی صفر یک حالت مبهم محسوب میشه. رسیدن به حالت صفر صفرم به حاطر این هست که شما میخواهید بدون در نظر گرفتن شرایط قضیههای حد گیری، حد بگیرید. برای همین بهش میگند مبهم
توی حساب صفر به توان صفر معنی نداره. نه مبهم میشه نه هیچ چیز دیگه. ولی توی حدگیری صفر به توان صفر حالت مبهمی است که باید رفع ابهام بشه.
وقتی میگی قوه یادم به دبیر شیمیمون میافته که یه 60 70 سالی سن داره و به جای به توان،میگه به قوه!![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)